Çok geçmiş olsun canım neden hemen iğne verdi ki. Sen nasıl oldu
Kızlar iyi geceler. Birşey aklıma takılıyor sizin bebeler anneanne babaanne diyebiliyor mu. Kızım anneme anne diyor anneanne demeye çalışıyor ama diyemiyor diye düşündüm hep ama bugün babaannesine de anne dedi ilk defa bozuldum açıkçası. Sizde durumlar ne diye merak ettim. Ben bakıyorum kızıma bana da düşkün ama neden böyle anlamadım bizden duyduğu için mi anne diyor acaba ben hep babaannesi falan diyorum ama çok gıcık oldum açıkçası
Laf anlayana söylenir anlamayana söyle dur. Çok yoruluyorum ya radar gibi gezinmektenAy canım ya hiç dikkat etmiyorlar böyle şeylere sinir oluyorum aynı binada olunca daha zor seni çok iyi anliyorum. Sen her seferinde uyar yani bebek bu mikrop kapar iğrenç ya ben ıslak opulmesinden bile hiç hoşlanmam değil ağzından yemek
Geçmiş olsun canım hasta olunca insan yatıp dinlenmek istiyor. Nasıl bir anda kötü oluyor bu çocuklar anlamıyorum.Gece çok ateslendi canım ateş düşürücü de çok fayda etmedi bogazlari feci olmuş surupla toparlanmasi bir kaç gün surerdi ama iğne çok iyi geldi suan iyi. Bende iyi oldum çok şükür.
İnsanın neresi ağrısa canı orda derler ya çok doğru iki gün kolum kanadim kırıldı sanki çocuklara yemek bile zor yaptım ama iyiyim şimdi
Yok canım bi ara sanki annane der gibiydi anneyi de zaten dalga geçer gibi söylüyorKızlar iyi geceler. Birşey aklıma takılıyor sizin bebeler anneanne babaanne diyebiliyor mu. Kızım anneme anne diyor anneanne demeye çalışıyor ama diyemiyor diye düşündüm hep ama bugün babaannesine de anne dedi ilk defa bozuldum açıkçası. Sizde durumlar ne diye merak ettim. Ben bakıyorum kızıma bana da düşkün ama neden böyle anlamadım bizden duyduğu için mi anne diyor acaba ben hep babaannesi falan diyorum ama çok gıcık oldum açıkçası
Dedigin gbi suuruplarla gec toparlanior en iyisi igne yada serum.cok gecmis olsun bizde ghala toparlanamaduk ayniyiz ama en azindan kjzim az daha rahatladi feci grip oldu.evde cocuk hasta olunca herkesin perti cikiyormusGece çok ateslendi canım ateş düşürücü de çok fayda etmedi bogazlari feci olmuş surupla toparlanmasi bir kaç gün surerdi ama iğne çok iyi geldi suan iyi. Bende iyi oldum çok şükür.
İnsanın neresi ağrısa canı orda derler ya çok doğru iki gün kolum kanadim kırıldı sanki çocuklara yemek bile zor yaptım ama iyiyim şimdi
Kizim iyilessinde bende yavas yavas baslcam oturtmya tuvalete.wcsi gelince koltugun arkasina gidip yapior zaten anlatior.artj bezden kurtuksun istuom cok zor olmaya basladi bnnm icin yika kurula bez tak gydir.durmuoda nefes nefese kaliom belim agriorKızım akşam bir tane bez alıp gelmiş elime verdi kendi yattı yere yeni degistirmistim az bişey isemis eşim değiştir değiştir dedi. İnşallah tuvalet eğitimi sırasındada haber verir
O yeme icme konusunu esimin aileside yapior esimde desteklior .onlar oyle gormus.hic hosuma gtmior bnmde haklisin ama onlrda ole gordugnden normal gelior.bnde bir kac kere dedim oralami oldular hala ayni tas ayni hamam.bnde elimdem geldgnde dikkat etmeye calisiorumYa kızlar canım çok sıkılıyor kızım sürekli bişeyler yedirmeyi çok seviyor kaynanamda sürekli istiyor kızım banada ver diye geçen gün çocuğun elinde kurabiye ısırdı resmen kurabiye islandi ben yerinden kalkana kadar kızım ağzına götürdü aldım elinden koydum masaya gözünün önünde ağzını sildim. Geçenlerde kendi içtiği suyu verecekti Hayır dedim esimde bana nispeten aldı annesinin suyunu içti. Bi ara baktım yatmış başını kasitiyor kızıma kızdım anında ellerini yikadim. Ya bunun gibi neler o kadar doluyum ki bazı konularda inadına mi yapılıyor sürekli eşimle atisiyoruz. Sürekli kızımı kontrol altına almaktan yoruldum her akşam bizde ve ben çok yoruldum madem geliyorsun niye böyle yapıyorsun kendi evimde rahat değilim. Aslında ikinci çocuğu bugün yapayim diyorum ama hangisini koruyacagim o zaman ne olacak!!!!!! Ya benim gibi olan var mı artık gerçekten çok bunaldım
Bak cnm kiizm 9aylikti berdan gel .yigit diodu sonra duydukca demeye basladu.hep baba dior.yeni anne demeye basladi oda sik dgl.gitti dior .bak her bebek farklidir oyke dusunme saglijli olsunlar gec konussunlar.tum dahiler gec konusmus .mesela bnm kjzimida kiyaslio gorumcemler .ykk konusmuor karsida bundna kucuk bebek var o konusuor vs vs .nazardegdirdiniz konusuodu dedim.ne dedi biliomusun nazar degcek tipmi var kizinda dedi.dusunebliormusun.dogum gunundeyz kalabalik .herkes cok komik bisey demis g ibi kahkahalara bozuldu yani espri yapti kenarim hesabiKızlar iyi geceler. Birşey aklıma takılıyor sizin bebeler anneanne babaanne diyebiliyor mu. Kızım anneme anne diyor anneanne demeye çalışıyor ama diyemiyor diye düşündüm hep ama bugün babaannesine de anne dedi ilk defa bozuldum açıkçası. Sizde durumlar ne diye merak ettim. Ben bakıyorum kızıma bana da düşkün ama neden böyle anlamadım bizden duyduğu için mi anne diyor acaba ben hep babaannesi falan diyorum ama çok gıcık oldum açıkçası
Yok canım yanlış anlasildim galiba benim kızım baya bişey söylüyor zaten anne anne diye hep peşimde ama kaynanamda dün anne dedi ben ona bozuldum söyleyemediği için dedi sanırım ama hoşuma gitmedi yani onu paylaşmak istemiştim. Öyle şey denir mi ya nazar değecek tip mi var diye sadece tipe nazar değmez ayrıca ne biçim hala o insan yeğeni için öyle konuşur muBak cnm kiizm 9aylikti berdan gel .yigit diodu sonra duydukca demeye basladu.hep baba dior.yeni anne demeye basladi oda sik dgl.gitti dior .bak her bebek farklidir oyke dusunme saglijli olsunlar gec konussunlar.tum dahiler gec konusmus .mesela bnm kjzimida kiyaslio gorumcemler .ykk konusmuor karsida bundna kucuk bebek var o konusuor vs vs .nazardegdirdiniz konusuodu dedim.ne dedi biliomusun nazar degcek tipmi var kizinda dedi.dusunebliormusun.dogum gunundeyz kalabalik .herkes cok komik bisey demis g ibi kahkahalara bozuldu yani espri yapti kenarim hesabi
Daha önce duymuştum bu hastalığı dikkat etmemiz lazım ama büyükler pek dikkat etmiyor malesef ıslak ıslak opuyorlar çocukları. Tedavi ne şekilde oluyormuş peki çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbimKızlar size önemli birşey dicem yegenim 4 yaşında bu sene krese başladı dört aydır sürekli atesleniyor,oksuruyor.ggözleri kizarip şişiyor. İlk doktora götürdüler boğaz ağrısı deyip ilaç verdiler bir hafta sonra şikayetler geri başladı başka doktora götürdüler oda aynı şeyi dedi ve kulak altında lenf bezi büyümesi var dedi sonra ordanda bi ultrason çektir dedi doktor. En son şu bir haftadir çok kötü oluyor du Cerrahpaşa tipa götürdü ler acile kan tahlillerinin hepsini yaptılar çıkan tahlilin bir tanesinde kan degeri yüksek çıktı acilde kesin birsey soylemediler.pazartesi gunu cikacak sonuc var ozaman bakilcakmis.ertesi gün tekrar ateslendi elindeki tahlillerle mahallemizdeki klinege gitti ve muayene sonucunda yegenim Öpücük Hastalığı olmuş bu bir tür virusmus kulak altındaki şişlik bu yüzden olmuş. Bu virüs kreş.bu hastalığı taşıyan kişinin çatal. Bıçak bardagindan ve en önemlisi opucukle bulasiyormus.okadar çok çocuk doktoru muayene ettiki hiç biri anlamsdi Boşuna diploma almışlar. Çok uzulduk.dunde çapa tipa götürdüler birkaç ilaç vermiş. Pazartesi de diğer sonuçları alincak inşallah oda iyi çıkar.
Çok dikkat edin kızlar herkes opmesin herkesin ağzından birsey yemesin çocuklar inaninki üç çocuğum var ilk defa bu hastalığı duydum internetten baktım yegenim bütün belirtileri taşıyor
Ay neler dicek ben çok takıyorum böyle şeyleri sen daha iyi bilirsin 3 çocuğun var. Valla kızım bana düşkün olmasına rağmen bozuldum ben açıkçası başka türlüsünü düşünemiyorum. Rabbim sağlık versin kuzuma bunlar geçici şeyler ama hoş değil yani ya da ben mi abartiyorimTakma canım onlar daha neler dicek hayret diceksin.
Yok canım kızım kınaya konuşuyor ona takmadım ben hadi anneme anneanne demeye çalışıyor da babaannesine neden anne dedi dün ona takıldım :)Yok canım bi ara sanki annane der gibiydi anneyi de zaten dalga geçer gibi söylüyorzaten eski söylediklerini söylemiyor gelene geçene çok güzel Güle güle diyor. Sıkma canını bende biliyorsun geçenlerde taktım konusmayacak olsa güle güle, baba dede, demez sanırım. Demek unutuyorlar no no no diyordu demiyor tamam diyordu şimdi başını sallıyor
Kızlar bir birkaç haftadır tuvalete oturuyoruz lazimlik aldık kızıma. Baya söylüyor gidiyorum bezine de yapıyor tuvalete de zorlamıyorum ben bazen kendi çiş diyor gidiyoruz bazen ben soruyorum hemen geliyor zaten cok hoşuna gitti bütün gün bıraksam tuvalette durcak :)Kızım akşam bir tane bez alıp gelmiş elime verdi kendi yattı yere yeni degistirmistim az bişey isemis eşim değiştir değiştir dedi. İnşallah tuvalet eğitimi sırasındada haber verir
Kizim iyilessinde bende yavas yavas baslcam oturtmya tuvalete.wcsi gelince koltugun arkasina gidip yapior zaten anlatior.artj bezden kurtuksun istuom cok zor olmaya basladi bnnm icin yika kurula bez tak gydir.durmuoda nefes nefese kaliom belim agrior
Kızımı lazimliga oturtuyorum ağlıyor sanırım biraz daha zamanı var akşam yine cayindan veriyordu çektim aldım bende laf bitti artik mimiklerim konuşuyor. Sanırım bu boyle devam edecekO yeme icme konusunu esimin aileside yapior esimde desteklior .onlar oyle gormus.hic hosuma gtmior bnmde haklisin ama onlrda ole gordugnden normal gelior.bnde bir kac kere dedim oralami oldular hala ayni tas ayni hamam.bnde elimdem geldgnde dikkat etmeye calisiorum
Maşallah ona benimki de bezine yapınca bildiriyor buda başarıKızlar bir birkaç haftadır tuvalete oturuyoruz lazimlik aldık kızıma. Baya söylüyor gidiyorum bezine de yapıyor tuvalete de zorlamıyorum ben bazen kendi çiş diyor gidiyoruz bazen ben soruyorum hemen geliyor zaten cok hoşuna gitti bütün gün bıraksam tuvalette durcak :)
Kızımı lazimliga oturtuyorum ağlıyor sanırım biraz daha zamanı var akşam yine cayindan veriyordu çektim aldım bende laf bitti artik mimiklerim konuşuyor. Sanırım bu boyle devam edecek
Dedigin seylerin aynisini bire. Bir yasioruz artik gardabolabi,ayakkabiligi,vitrinleri vs toplamaktan canm cikti.ev surekli savas alani gbi.ben bunlarin akilla oldgnu dusunmuorum.kizlarin usluymus demekki bunlarda yaramaz.surekli bir kesif halindeler .valla etrafima bakinca hic uslu cocukta gormuorum sen gene sanslymissin.ins bnm oglanda uslu olurda iki yaramaz kafayi yedrtmez banaKızlar çocuklarınızın huyu nasıl benimki laf dinlemeyen. Heryeri dağıtan.esyalara saldıran. Mutfak dolabini. Banyo dolabini dağıtan. Gardropdaki kıyafetleri dağıtan bir oğlum var Sizinkiler nasıl merak ettimaacaba tek çocuk benimki mi cvp yazın kızlar iki kızım çok akılliydi sanki oğlum da ilk anneligi yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?