2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Yaramaz oğlumun peşine kosmaktan buraya vakit kalmıyor nezaman akillanir bilmiyorum.sizlerde durum nasıl

Yaramaz oğlumun peşine kosmaktan buraya vakit kalmıyor nezaman akillanir bilmiyorum.sizlerde durum nasıl
Valla aynen sürekli peşinde ayaktayim çayımı alıp tv karşısında keyif yapmayı özledim şu sıralar gidip gelip çamaşır makinesi ni çalıştırıyor :) ama uyudugu zaman da özlüyorum annelik yapıştı yakamiza

arada ban yiyorum ama genelde Ağustos annelerine yazıyorum.
gebelik nasıl gidiyor canım? ben iki çocuktan dolayı pek bir şey anlamıyorum. tekmeleri hissedince daha farkında olacağım galiba :)
Soninda sesin cikti cnm ya.demek kiz gelior gene .cennet kapisi acilmis sana.grrci bu devirde erkek te kiz yetistrmekte cok zor evlat evlattir ama kiz gene de baskadir .Allah hayirli etsin.hepsinin bahtlari guzel olsun ins sonra bizim cocuklarmizin

arada ban yiyorum ama genelde Ağustos annelerine yazıyorum.
gebelik nasıl gidiyor canım? ben iki çocuktan dolayı pek bir şey anlamıyorum. tekmeleri hissedince daha farkında olacağım galiba :)
Cok rahat gecior cnm oglum hic uzmuor beni.kizim cok cok yaramaz ilallah ettirior beni .goren anam bnmki hic bole dgldo bu ne yaramaz bebek dior ama saglikli olsunlarda yaramaz olsunlar diom.tabi zorlugi baska.bn tekmeleri yiyorum babaso elini koyinca tekme atmayi kesior hissedior demekki.bende zaman ole cabuk gecioki hic anlamiom

Ay 3 kızı telli duvagiyla evlendiren cennetlikmis derler Rabbim sanada nasip eder inşallah
O oyle dgl cnm.kizlari ahlakli guzelce yetostirip ,herseyi guzelce ogretip kocasina emanet eden evlendiren anne baba cennetliktir.hersey kadindan gecior ya cenney falan ondan daha ozen istior kadina egitim.ha bu devirde artik kiz erkek fark kalmadi.ikisinede cok dikkat edip cook guzel yetstirmeli.ahlak ayni ahlak artik erkekler daha once ahlak alsa iyi olur goruoz neler oluor.ay sinirlendm gene

Soninda sesin cikti cnm ya.demek kiz gelior gene .cennet kapisi acilmis sana.grrci bu devirde erkek te kiz yetistrmekte cok zor evlat evlattir ama kiz gene de baskadir .Allah hayirli etsin.hepsinin bahtlari guzel olsun ins sonra bizim cocuklarmizin
amin canım inşallah hepimizin evladı hayırlı sağlıklı ömürlü olsun.
benim kızlar şimdiden inatlar. hem benimle hem birbiriyle inatlaşıyorlar.
oyuncakları hiç toplanamıyor ama oynamıyorlar da. büyük kızım koltuk minderlerini hole yığıyor, odanın halısını sarıp topluyor. küçükle beraber boya kalemleriyle duvarları parkeleri karalıyorlar. yiyeceklerin bir kısmını yiyorlarsa kalan kısmını koltuk altından topluyorum.
ama olsun, sağlıklı olsunlar yeter ki. daha dün doğdu dediğim kızım 3 yaş oldu bile. 2 sene sonra anaokulu ile inşallah okullu olacak. zaman çabuk geçiyor.
inşallah gebeliğimiz ve lohusalığımız rahat geçer.

Ay uzun zaman sonra çay keyfi yapıyorum valla üçüncüyü içiyorum evi temizledim çocuğu yedirdim yikadim yatirdim yemegide yaptım oh daha ne olsun birazdan da gelin evi başlar ay onlarada hem sinir oluyorum hem izliyorum

Bana da 3.yil odulu verildi demin kadinlar kulubunde . Bnm oglan uslu olcak sanrm pek hareketli dgl karnmda.elif ise uufffff tu yani ve cok yaramaz.isim derdine dustuk vallahi smdiden....herkesten bir ses cikior.emir ,eymen,hizir vs vs vs offf erkek cocuguna daha zor isim bulunuormus

Kixlar dun elife sut isitmaya gitmistim bir geldim ki salona ben şokkk!elif sen konsol cekmecesinin bantini sök,koltuk minderini kaldir.cekmeceyi acip uzerine yerlestir kocaman agir minderi.ustune cik konsol ustune koydugum tutku paketine ulas ve icindeki tutkulari mideye indir.salona bir girdim resmen dumur oldum.bu ne ya siyah siyah agzi dedim bir baktim tutkulari mideye indirmis.bu zamane bebekleri vallahi zehir ya

Bnde smdi tv keyfi yapiorum.kismetse okura bakiorum ajanstan gelme oyuncular resmen bizi keklior. Bizde izlioz.hele o melise sinir oluorum.her yarismayada katilmis bir burasi kalmsti

Benim oğlum olursa ismini Mert istiyoruz. Çınar Tuğra yiğit bunlarda güzel isimler

Evet kızımda biseylere ulasamadigi zaman biseylerin üstüne çıkıyor. Normal süt içiyor mu bardaktan

Bu arada ne vermişler bana hiç bişey vermiyorlar bi popüler olamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…