2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Maşallah ona benimki de bezine yapınca bildiriyor buda başarı
Bzmdkide bildirior.yikiom kuruluom aninda kacior.o bez baglanmayacak :/ yemek icme konusunda gercejten ayni binada zordur Allah yardm etsin biz cok gorusmedgmz halde yaptjlarnda engelleyemiorum dinlemiorlar seni hic dusunemiorum

Kendimi avutuyorum belki yazın akillanir diyorum. Çok rahat bir insan da değilim takintiliym özellikle ev temizliği ve duzen konusunda kendimi çok yipratiyorum bu huyumuda asacagimi zannetmiyorum. İnşallah senin oğlan uslu olur ama iki cocugun yaşı birbirine yakın olduğu için emin olki onlar arkadaş gibi olup çok simarcaklar.sende benim gibi sürekli sabır çekersin

Bak ben ne yaptim bilion mu.vitrinlerin dolaplarin kapisini ,cekmecelerini hep bantladim hemde ben zor acarim ama kizim napti dersin.beni izledi izledi.ben yerime oturunca gitti bir guzel o bantlari sokmeyi basardi tekrar kaldigi yerden karstrmaya devam...tabi ben sokkkkk! O kadar akillilar ki sasiriorum.minderi alip ustune basip tvyi kapatior yetismesin die kenara cekmistim ama yolunu buldu uniteye cikior.bildigin tekli agir koltugu iterek ki (ben o koltugu zor itiyorum) yemek masasinin yanuna getirip masanin ustune tirmanior koltuktan.ayni sekilde konsola tirmanior.bak bunu ii dinle.evde ozel kiymetli esyalarimizi koydgmz kmsenin bulamicagi gizli bir bolme var.asla kizimn onundede acmadim.gecen banyodan bir ciktim ki orayi bulup acmis icindekileri cikario ben gene sokk.aman bazen bnm de sabrim bitior.asagida ki kadin da bu kadin hep bagrior die dusunuodur eminim.elif yapma..elif hayir diorum...elif dur..elif orasi olmaz..elif prizden cek elini...elif ziplama ustumde vs vs vs amannnn annelik = sabir demekmis vallahi

Maşallah ona benimki de bezine yapınca bildiriyor buda başarı
Acele etme sende canım ağlıyorsa sakın zorlama daha kötü olur ilerde. Bende söylemese hiç oturamazsın valla zaten çok Zor şimdi üstü kalın her seferinde soy yıka. Söylerse götürüyorum söylemezsen fazla üstüne düşmuyorum havalar biraz ısınsın öyle başlarız alistirmaya

Bizim çekmeceler kulpsuz çok fazla karıştıramiyor ama açık bulursa gidiyor hemen karıştırmaya. Kızım daha çok benim tepemde çok fazla karıştırma huyu yok ama atar dağıtır çamaşırları asarım o indirir. Geçen cisini yaptı tuvaletine ellerini soktu yüzüne sürdü heryer çiş :) illa yaramazlık yapıyorlar çocuk bunlar ne yaptıklarını daha bilmiyorlar dünyayı keşfediyorlar. Hee bazı çocuklar daha sakin evet. Valla bende bakıp kalıyorum öyle geçen misafirlikte 8 aylık bebek kucakta öyle durdu hiç mizmizlanmadi maşallah benim kızım olsa hayatta durmazdı gezdircen bakincak şimdi de farksız kendi kendine çok fazla oyalanmaz en fazla 5 10 dakka. Senin kızlar sakindi sanırım oğlan hareketli çıktı

Şimdiki çocuklar akıl küpü maşallah. Ben dolaplarin yarisini çocuk kilitiyle kapattım bazısı nı iple bagladim ama açık olan yerlerde var oralari kurcaliyor biran once buyusun istiyorum aksamlari eşimle bile oturamaz oldum.

Benim oğlum da altını baglatmak istemiyor allah izin verirse bu yaz bi alıştırma ya çalışıcam eğer soylemezse çokta üstüne gitmem çünkü kızları mı 2 yasini birkaç ay gecmisti alistirdim maşallah çokta kolay olmuştu inşallah oğlum da çabuk alışır.sen beni evde bir görsen ne işim bitiyor ne çamaşır nede mutfaktan cikabiliyorum.bi gece yatagimda dinleniyorum.her gün iki üç makine çamaşır at hergün ev supur akşama kadar evde dolanmakla vakit geçiyor keşke biraz rahat insan olsaydım ben bu gidişle çabuk yaslanirim allah tan yasimi göstermiyorum.

Senin kizlar sakinmis ya sen 3.bebege o yuzden cesaret ededbldn sanirm bnde biliom 2.gelince yaramazlk artcak ama jendimi avututorum iste :)

Yalnız değilsin korkma! Aksine karıştıran yaramazlık yapan çocuklar daha akıllı oluyor. En çok zoruma giden güzel güzel katlayip dolaba koyduğum çamaşırlari sürgüyu çekip boşaltıyor buda yetmezmiş gibi silkeliyor kat mat kalmıyor :)

Aynı binada oturunca zordur canım peki başka yere taşınma şansınız yokmu eşin nasıl tepki veriyor. Laftan anlamıyorsa pekte yapacak bişey kalmıyor sanki
Malesef birde heryerde sırf annem için oturuyorum bu binada demez mi :/ akraba falan var binada tepemizden pislik sirkeleniyor.

Hahahaha aynı ben yapma Hayır dur elleme :) aynen bant mi birakiyorlar söküyor bağladigim yerleride sökmeye başladı

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz uzun zamandır uğramadım buralara belki hatırlayanlar olur bende bu sayfadaydim görüyorum ki yeniden bebiş bekleyenler var sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Ben grilli merak ediorum engellendiyse yeni nick alip gelseydi keske.

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz uzun zamandır uğramadım buralara belki hatırlayanlar olur bende bu sayfadaydim görüyorum ki yeniden bebiş bekleyenler var sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Hatrliorum seni.tsk ler iyi dileklerin icin

Ben grilli merak ediorum engellendiyse yeni nick alip gelseydi keske.
arada ban yiyorum ama genelde Ağustos annelerine yazıyorum.
gebelik nasıl gidiyor canım? ben iki çocuktan dolayı pek bir şey anlamıyorum. tekmeleri hissedince daha farkında olacağım galiba :)

arada ban yiyorum ama genelde Ağustos annelerine yazıyorum.
gebelik nasıl gidiyor canım? ben iki çocuktan dolayı pek bir şey anlamıyorum. tekmeleri hissedince daha farkında olacağım galiba :)
Canım senin üçüncüydü değil mi senin nasıl gidiyor hamileliğin

Canım senin üçüncüydü değil mi senin nasıl gidiyor hamileliğin
iyi şükür canım. kısmetse 3. kızım geliyor :)
sen de hamile miydin, unuttum kimler hamileydi, kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…