2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Cnm ndn sezeeyene karsi olayim yanlis anlasildim sanirim.karsi oldugum keyfi gereksiz sezeryenler.mecbursa tabiki yapilmasi gerekiosa sezeryen hayat kurtarabilior.ama bnce dogal olmasi en guzeli.bide planli sezeryene karsiyim bir sorun olmadikca.bnce bebek kendi gelmek istemeli

Buda benm dogum hikayem.
Aslnda ne yalan soyleyeyim hayalim ssvd yapmakti.yani sezeryen sonrasi vajinal dogum.hepiniz biliorsunuz ki ilk dogumda neler cektim dort ay yuruyemedim,enfeksiom kaptim,kizim emmedi sagdim .piskolji allak bullak.yarim kalma hissi vs vs vs
Doktorumuda buna gore sectim.Allah razi olsun hamilelikte olan tum skntilarimi gderdi.kolay gecen hamileligimi dahada kolaylastirdi .bastan sonuna kadar konustuk.hocam sezeryen bile.olsam bebegim istedigi tarohte kendi gelmeli diye.saygi duydu bana.37.hafta bir avuc kalan benegimin suyunu sirf ben cok istior ve uzuluyorum.diye serum takarak cogaltti ve 41+2ye getrtti beni Allahin izniyle.bu sure zarfinda hep yanindayim die sefkatle yaklasti.40+6da baslayan sancilarim gittikce siddetini arttirdi.41de hastahaneye gittim uc dort gun cekilen siddetli sancilar ve sadece bircm acilma.doktorum hep.pes etme belki.olur dedi.ama.yok o sancilari cekene allah yardim etsin.ne yapti etti olmadi acilmadim.sonunda suni baglarim ama.iki gun cekersin dogum belki olur ancak hirpalanmanin anlami var mi dedi.hocam suni nin riskine gremem dedim ve spinal sez oldum.esimde girdi yanima.ne agri je bsey.sutum hemen geldi bebegim mememe yapisti cuk cuk.o an agladim.doktorum bunlarin hepsinin son gune kadar bekledgm icin oldgnu soyledi.bebegim uc kilo 800gram dogdu ki dikkat ta ettgm.halde :) huzurlu bir bebek smdilik.beni sonuna.kadar ugrasip bebegin gelcegi zamani kendi secsin istegm icin de tebrik etti.ama kizlar elli kre dogum yapsam elli kere bu doktorumda spinal sez olurum aculmazsam tabi.ancak anladm ki normal.dogum cok zor ve yapanlara dayananlarin azminede hayret ettim anlocagniz iki dogumda birbirinden zor.ten tene temas kordonu gec kestirme olaylari oldu.resimler cektim spinal aninda bebek dogunca.ve yasak oldgu halde ben cok istiom die esimide aldilar iceri doguma.o an oda agladi dogunca.bu arada normal icin ugrasirken istifra ettim rahim acilior dediler ama acilmadi.sezeryene grerkej bi igne yaptilar aninda kustum gene.tepki verdi vucut.okadar sanciya neden acilma olmadgi ise rahim cok incelmis ve sinir kaslari is yapamamis.doktorum acindq bunu soyledi ve ole tahmin ediom ki ondan acilma.olmadi dedi.kotu dikilen dikisi yeniden duseltti.ne kotu yapmis bunu diyerek piskoljmi bozan yerleri duzelltti.allah herkese bole guzel dogumlar yasatsin diorum.bras karidik.oldu dahqda ayrintiya grerdim ama oglum aglior smdi .

Ben sezeryana karşısın demedim canim hatlar karıştı sanirim

Yanlslkla.almisim cnm seninkini.yediverendi samirim.onunkini alcaktim.e dogumdan ciktik idare et :) leyla gbiyim .bakalm.umarim.cabuk toparlanirim
:) sorun yok canım lohusa kafasını biliriz daha 2 sene bile geçmedi. Bu arada çok rahat bir doğum olmuş senin adına çok sevindim bebeğinin emmesi de çok güzel masallah diyelim kızın nasıl peki nasıl yaklaştı bu duruma onu da çok merak ediyorum dogrusu

Dogum yapcak arkadaslar saglikla alin kucagnza ins.ysmn acik konusmak gerekirse bazen biraz daha beklemedgme bin pisman oluorum cunku kizima haksizlik ettmmi die dusunurken bukuorum kendimi.dun eve geldim hastahaneden taburcu oldum.kizimi uc dort gundur dogru duzgun goremedim hastahenede oldgmdan .beni cok ozlemis eve geldik pas vermedi bana kusmus.sonra sonra gel.kizim dedim yanima oturttum geldi sarildi hemen kafasini dizime koydu.seviodum .cok kalmadan oglan aglamaya basladi .oncesinde bebe bebe cici bebe pışpış die seviodu.neyse ben enzirmeye kalktim.kizim da geldi cikti yataga.zaten kalk.kizim.deyince aglamaya baslamisti.elimden tuttuo cekio kucak istoo e ameliytlym alamiom ki sezeryenlilrt bilir yuruyemio insan.gttm aldim oglani emzirirken gorunce kiyamet koptu.aglior kucagma gelmeye ugrasior.bebegin ustine oturup kucagma gelip bana sarilcak.gorumvemn biri kizimi oyalio dieri oglani emzirmeme yardim edior.yok zapedemioz kizimi.o an brazdaha beklemelydim die pismanlk coktu icime.uzuldum.sonunda dayanamadm oglani memeden cektim kizimi aldim.sarildi brakmior boynuma.zar zor ayaga kalktm kizim ayakta genr zar zor dier odaya gotirdum agladi.sakinlestirdim aldim.koynuma uyuttumm.sonra kalkip oglani geri emzirdim.bakici bulma.isini acile cikardik kizimdan calamam ben dedim.en ihtiyac duyulacak zamanlari.bugunde gidio kardesini sevior cic bebe falan dior.hadi mama yiyelm dior.konusuor ama is kizim kucak istedgnde oglan varsa degisior.babasi dahil herkrs piskoljsi bozulmasin die kizimn ustune cok dustu.ilgi hat safhada.oyuzden cok etkilenmick.ins.bugunde ben oglanin atesine baktim gidiom.kizim arkadan viyaklior sesler cikarior.gorumcem dedi annesi atesine bak kizinin.meger oda atesine bakilsin istior.kardesinin baktim ya kiskandi heralde.neyse iste ilgi olunca ustunde simarior oynuor sevinior.mutlu oluor bir cilveler hareketler falan.yardmci bulma isini hizlandrmam gerek.bnce siz brazdaha bekleyn.yemin.olsun suan olsa beklerdim braz daha ama.olan.oldu artik ikisinede yeticem yardim.alarak

Şimdiden sonra önüne bakman lazım artık canım dediğin gibi yardımcı imkanın varsa bir an evvel onu hayata geçirebilirsiniz. Kızın için mutlaka zor olacak ama alışacak da çok şükür ki sağlıklı iki evladın var gerisinin üstesinden gelirsin artık bir sekilde

Aynen cnmm.smdi alistinkizim.bebek agkaynca bebe deyip yanina kosup oturup sevior.yardim.sayesinde cok sukur ikisinede yetiorum ins dahada ii olacak

Denizyıldızı hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün doğumunun iyi gecmesine çok sevindim.

Yasemin sana da geçmiş olsun canım kızının kolu kırılmış inşallah tez zamanda iyileşir.

Bugünlerde yazamiyorum kızlar kv min evininin temizliği ne yardım ediyorum biraz da moral bozukluğu var eltim ve kaynım ayrılmak üzere şiddetli geçimsizlik ten dolayı eltim evi ni ayırdı iki çocuğu alıp zor şeyler miş Allah yardımcıları olsun

İnşallah canim sagol. Üzücü bir durum yuva dağılması. Sanki bir ara eltin çalışacaktı kvden bakacaktı çocuğuna yanlis mi hatırlıyorum

İnşallah canim sagol. Üzücü bir durum yuva dağılması. Sanki bir ara eltin çalışacaktı kvden bakacaktı çocuğuna yanlis mi hatırlıyorum

Doğru hatırlıyorum canım kaynimla eltim zaten kopmuş lar birbirlerinden kaynım artık dayanamayıp evi terk etti kv ve kp de kendi evlerini kapatıp eltimin evine gittiler 1.5 sene orda kaldılar eltim çalıştı kv çocuklara baktı ama olmadı anlaşamadılar yapacak bir şey yok artık haklarında hayırlısı nasıl sa öyle olsun ikisi de çok hatalı tek taraflı değil.cok uzun hikaye burda yazmak la bitmez ama kimseye birşey olmuyor olan çocuklara Allah kimsenin yuvasını yikmasin zor.

Canim hayirli olsun bebisin saglikla buyutsun insaAllah. ..Adi,ne :)

Kislar benm.oglan dogdugu zamandan beri yan donebilior ve.kafasini dik tutabiliyor.gorumcem bile aaa yan donuor diye sasrdi.yenidogan bazi bebeklerde bunu yapabldgni duymustum ama bnm bebisimde cikcagni hic dusunmemistim.bide gece.gunduz emior.aman emzirmek.ne buyuk rahatlikmis ya.sagmak.ne buyuk cileymis meger.kizim da 22aydie anne sutu alior .cogalan sutumle daha cok sut dye pesime.dustu.onada.sagip veeriorum surekli.iyi kotu.kizimda iki yasini tamamlicak ya en cok ona sevindim.kizim.alisti habire bebegi opmek icin kolluyor.bez getirip.kardesinin altini silip bezlior yapabldgi kadar tabi.sonrada kirli bezi alip cope goturup atior.oglumu emzirirken kizimida.kucagma aliyorum.hep.onlada ilgileniyorum oyuzden kiskanclk yok artik.mutlu bir bebek.oglum.kizimdan daha kolay bir bebek cikti
Kizimda cok cekmistim
Ama emen bebek emmeyen bebek farkini goruyorum.beni zorlaayan tek sey uykusuzluk.birde kizima kahvalti ettirirken oglan aglior.ciyak ciyak.keyif emmesi yapmak istior memeyi agzina tikip tek.elle.kizima.kahvaltisini ettiriorum.sizler bu durumda nasl basettiniZ snowdrop dier cok cocuklu kizlar bir yardim.onerileriniz varmi bana

Maşallah oğluna canim benim kızım da doğduğu ilk günden beri kafasını tutabiliuordu tabii zaman zaman düşüyor sürekli değildi. Aynı şekilde yan da dönüyordu ama tam dönmesi neredeyse 5 aylıkken oldu :) çok hareketlendi hala oyle. Kızın alıştı demekki sevindim senin adına. Biraz zorlayacaksın tabi iki bebeğin var artık zaman canim yavaş yavaş oturur herşey daha kırkın bile çıkmadı. Sen yardımcı almamış miydin peki tek misin şu an

Bebeğinin emmesine çok sevindim canım sana şunu şunu yap diyeceğim pek birşey yok çünkü ikisi de ufak büyüğü hep bebeği taklit etmek isticek yada dikkat çekmek için ağlama krizine birşey leri bahane etme huyu edinebilir.s sadece sana sabır diliyorum Allah yardımcın olsun arkadaşım

Yildiz63 isim henuz net dgl .yardim edenim var ancak genede ben ugrasiorum neticede.ev islerinde falan yqrdim dahw ii oluor cocuklari ben idare ediorum zaten.kizim beni taklit edior surekli.napsam yapior .suan ole cok zorlanmiom.ikisi agladgndq kucugu emsirip buyugu yediriorum yada onuda kucagma alip seviorum.demekki ayni tas ayni hamam.devam etcez yardim oneriniz olmadgna gore :) yediveren hayirli olsun snde dogum hikayeni paylas ins rahat olmustr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…