- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Çok teşekkür ederim canım. Bizde şükür iyiyiz benim kızım beni 20gün kadar emmişti şimdi oğlum emiyor ve çok zormuş aç emzir gaz var emzir hıçkırıyo emzir sürekli bir yerde oturmaktan belim sırtım koptu.yine de güzel şükürHayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün canim. Sizde durumlar nasıl
Çok teşekkür ederim denizyild. Güzel geçti doğumda şükür ikinci gün ayaklandım.ama daha önce tecrübe olunca ameliyatta herseyi hissettim orası pek gıcıktıYildiz63 isim henuz net dgl .yardim edenim var ancak genede ben ugrasiorum neticede.ev islerinde falan yqrdim dahw ii oluor cocuklari ben idare ediorum zaten.kizim beni taklit edior surekli.napsam yapior .suan ole cok zorlanmiom.ikisi agladgndq kucugu emsirip buyugu yediriorum yada onuda kucagma alip seviorum.demekki ayni tas ayni hamam.devam etcez yardim oneriniz olmadgna gore :) yediveren hayirli olsun snde dogum hikayeni paylas ins rahat olmustr
Nasil hissettin cnm.bnde dokunma tarzinda hissettim .bnde bugun habire emziriom.bi derdi var gazi yok.alti temiz karni tok ama yataga koyunca uyanip ciyak ciyak aglior.valla anlamadm ne derdi var.emzirince susup rahatlior.kakami yapamio dicem daha yeni yapti.dedigin gbi herseyde emzir bugun bnm de omuzlarim koptu ama sagmaktan iyidir bosver.bir kac ay zorlaniriz sonra duzene de girerler ins diye umuyorum.kizin ne tepkilrr verior kardesine varmi kiskanclk falanEvet çok şükür yaptım darısı isteyenlere
Aynen dokunuşları hissettim ilk kesmeyi falan ama diğerinde cahildim bişey bilmiyordum birtek burdan çocuğu alırken karnın oynamasını öğrenmiştim. Kızımda öyle bariz kıskanayım zarar vereyim mantığı yok ama bana küs gibi davranıyor bebek ağlayınca onu al diye iniyor kucağımdan.oğlanın gazını çıkartmaya korkar oldum memede uyuyuo sonra gaz çıkartırken yine uyanıyor boş emzik alması taraftarıyım onu alıştırıyorum ekimde iş başı çünkü bakan zorlanırNasil hissettin cnm.bnde dokunma tarzinda hissettim .bnde bugun habire emziriom.bi derdi var gazi yok.alti temiz karni tok ama yataga koyunca uyanip ciyak ciyak aglior.valla anlamadm ne derdi var.emzirince susup rahatlior.kakami yapamio dicem daha yeni yapti.dedigin gbi herseyde emzir bugun bnm de omuzlarim koptu ama sagmaktan iyidir bosver.bir kac ay zorlaniriz sonra duzene de girerler ins diye umuyorum.kizin ne tepkilrr verior kardesine varmi kiskanclk falan
Bnde onlari hissettm.ama rahatsz olmadim.emzik bnde verdim bi aldi sonra almadi cnm ya.ogurdu falan ama smdi daha iyi .ozaman zorlanioduk verdik smdi zorlanmiom.o.kizinda.kus olayi bizdede oldu.icten ice.sana trip atior.soyle.yapablrsin bak oglunu yastigin ustune koyup.emzirirken kizinida yastign bir ucuna koyup sevAynen dokunuşları hissettim ilk kesmeyi falan ama diğerinde cahildim bişey bilmiyordum birtek burdan çocuğu alırken karnın oynamasını öğrenmiştim. Kızımda öyle bariz kıskanayım zarar vereyim mantığı yok ama bana küs gibi davranıyor bebek ağlayınca onu al diye iniyor kucağımdan.oğlanın gazını çıkartmaya korkar oldum memede uyuyuo sonra gaz çıkartırken yine uyanıyor boş emzik alması taraftarıyım onu alıştırıyorum ekimde iş başı çünkü bakan zorlanır
bende gaz çıkartmıyorum ama tetikte yatıyorum uyanmaya yakın ağzına geliyor. Kızım kardeşi seviyor ve ben de sürekli anlatıyorum sevsin diye ama benim bebeklerime artık kv bakacak tam kızımı severken ilgilenirken pat diye alıyo oyuncakla oynayalım die yoksa kızım yanımda olsa hiçbir zahmeti yok ne desem yapar maşallah ama işte büyükler sıkıntıBnde onlari hissettm.ama rahatsz olmadim.emzik bnde verdim bi aldi sonra almadi cnm ya.ogurdu falan ama smdi daha iyi .ozaman zorlanioduk verdik smdi zorlanmiom.o.kizinda.kus olayi bizdede oldu.icten ice.sana trip atior.soyle.yapablrsin bak oglunu yastigin ustune koyup.emzirirken kizinida yastign bir ucuna koyup sev
Ozaman annem benide sevior deyip duzelior.bende bu yontem.ise yaradi.bnmkide memede uyuyakalior gazini cikaramadan yatiriom.sonra hemem uyanior
Bi donem bole.gder heralde
Cnm Rabbim Yardimcinizz olsun..zor ama gece cek insaAllah. .yawas Yawas duzene girer Sen zaten en guzeli yapmis sin hem bebisi hem ablasini uzmeden idare e diyosun benimki buyuktu oglum herseyi anliyordu zor gecmisti idare etmekk:))) simdiiii daha iyi zamanla abilik ablalik tasliyolar benimki aglayinca kucugu abi si gelip ne oldu kardrsim ama Boyle olmaz Sen daha kucuksun diyerek Lafa basliyor :))))Yildiz63 isim henuz net dgl .yardim edenim var ancak genede ben ugrasiorum neticede.ev islerinde falan yqrdim dahw ii oluor cocuklari ben idare ediorum zaten.kizim beni taklit edior surekli.napsam yapior .suan ole cok zorlanmiom.ikisi agladgndq kucugu emsirip buyugu yediriorum yada onuda kucagma alip seviorum.demekki ayni tas ayni hamam.devam etcez yardim oneriniz olmadgna gore :) yediveren hayirli olsun snde dogum hikayeni paylas ins rahat olmustr
Bebek çok güzel yeniden hatta arası bu kadar kısa olmasına rağmen herşeyi unutmuşum rahat etmiştim. Daha fazla ara olmaması iyi oldu benim için darısı isteyenleredenizyild yediveren konular silbaştan olmuş resmen ay mesajları okurken buram buram bebek kokuları geldi burnuma
Kızım iyi çok şükür pazartesi alçı çıkıcak inşallah. Sen napiyorsun nasıl oldun kızın memeyi bıraktı mıYasemin gecmis olsun kızın nasıl oldu.
Gözün aydın bizde yazdan beri gündüz bağlamıyorduk şimdide 2haftadır geceleride bağlatmıyor ağlıyor bağlama diye maşallah diyeyim. Darısı sizin memişeSelam kizlar biz bezi bıraktık sadece uyurken bagliyorum o da sabah geç kalkarsa kaçırmış oluyor bazen de öğle uykularında onun dışında maşallah diyim 1 haftadan fazla oldu söylüyor ya da ben götürüyorum. Sırada meme birakma var 2 yaşını beklicez ama nasıl olcak hiç bilmiyorum hem üzülüyorum hem korkuyorum nasıl olcak diye
Maşallah size de canim 16 aylıkken söylemeye başladı ama tam olarak bırakması bu zamanı buldu. Gece uyuduktan sonra bagliyorum ben. Ama senin kızın hiç yapmıyorsa baglama bence. Ah şu Memiş olayı en zoru sanirimGözün aydın bizde yazdan beri gündüz bağlamıyorduk şimdide 2haftadır geceleride bağlatmıyor ağlıyor bağlama diye maşallah diyeyim. Darısı sizin memişe
Göğüs pedi kullaniyormusun bilmiyorum ama ben onları ne zaman çıkardım o zaman rahatladım çok berbat etti beni onlar. Bir de bir iki ay kadar göğüs ucu kullandım emzirirken çünkü bebek tam ucundan tutuyor o zaman daha çok acıyor uçla emzirirsen tam kavrayabilir kahverengi kısmı alması lazım ağzına çünküKızlar ben göğüs ucu çatlağına nasıl çözüm buldunuz hatırlayan varsa Allah rızası için paylaşsın.benim ki ucu yok gibi var olanında yarısı gitti çok acıyor
Çok zor çok göğüs ucunu istemedi yoksa kanayınca kullanmak istedim reddetti.herşey istedikleri gibi oluyor zatenGöğüs pedi kullaniyormusun bilmiyorum ama ben onları ne zaman çıkardım o zaman rahatladım çok berbat etti beni onlar. Bir de bir iki ay kadar göğüs ucu kullandım emzirirken çünkü bebek tam ucundan tutuyor o zaman daha çok acıyor uçla emzirirsen tam kavrayabilir kahverengi kısmı alması lazım ağzına çünkü
Zor valla allah yardımcın olsun az ağlamadım emzirirken. O zaman emzirirken kahverengi kısmı komple almasını sağlamaya çalışan acını azaltır ucundan tutarsa çok acırÇok zor çok göğüs ucunu istemedi yoksa kanayınca kullanmak istedim reddetti.herşey istedikleri gibi oluyor zaten
Uc almamasi daha iyi.onla ugrasamazsin bi zaman sonra bikarsin.hem onla emzirmek zof hemde ikide bir strelizi et falan.lanolin ve evit var onlar bir ise yaramior.denedim.bana iyi gelen halis zeytimyagi oldu.gorumcemde ise yaramis o tavsite etmisti .Her emzirmeden once ve sonrasinda suruyorum ben.hava aldiriyrm.sonrada camasira surtmesin diye avent gogus kalkani var onlari takiorum yara falan olmadi suana kadar cok sukur.cok rahatimGöğüs pedi kullaniyormusun bilmiyorum ama ben onları ne zaman çıkardım o zaman rahatladım çok berbat etti beni onlar. Bir de bir iki ay kadar göğüs ucu kullandım emzirirken çünkü bebek tam ucundan tutuyor o zaman daha çok acıyor uçla emzirirsen tam kavrayabilir kahverengi kısmı alması lazım ağzına çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?