- 19 Ocak 2022
- 543
- 602
- 53
- 38
Sürünüyorum galibaSifa olsun düşük olması süründürür insanı onu da biliyorum maalesef. Geçmiş olsun canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürünüyorum galibaSifa olsun düşük olması süründürür insanı onu da biliyorum maalesef. Geçmiş olsun canim![]()
Evet ben kalp atışı vs duyulur diye gidince panik yaptım sanırım üstte attım fotoDaha küçük bence. Burda 5. Haftada duyanları okuyunca telaş yapıyoruz. Benimki de 6+6 da kalp atışı yeni oluşmuştu. Yani saha önce gitsem duyamazdım. 8 gün bekleyip gittim. Bugün kontrolde dinledim kalbini. iyi durumu. 8+0 ım. Her şey yolundadır sizin de. Ultrason fotosu var mı?
İçinde oluşum var. Kese güzel. Maşallah. 2 kayıptan sonra 3. Hamilelik benim. Keseyi görünce iyi gidip gitmeyeceğini anlıyor insan. Alttaki benim 5+3 tü. Solda görünenin iyi ilerleyeceği belliydi. Diğerini bir umut dedik ama. İçinde oluşum olmayabilirdi. Sizinki benim içi oluşan kesem gibi. İçinde oluşum gözüküyor.Sanki minik beyaz bi parlaklık var
Sıcakların da etkisi olabilir ama gebelik kaynaklı daha çok. İlk haftalarda olabiliyorSıcaklar da mı etki ediyor acaba. Ben de koktum yemek yemeye şimdi ayran içeceğim tuzlu inşallah düzelir dünden beri çok düşük
Doktor ne dedi acaba. Sorma şansınız var mı? Benim de yükselen tansiyon korkum var. Dahiliyeye gidiyorum. Haftaya kontrolüm var tekrar.Sıcaklar da mı etki ediyor acaba. Ben de koktum yemek yemeye şimdi ayran içeceğim tuzlu inşallah düzelir dünden beri çok düşük
Bana soğuk karpuz aşırı iyi geliyor hem sıvı alımını da destekliyorSürünüyorum galibaiçtim serin serin iyi de geldi. Havalar da çok sıcak gerçekten cehennem gibi. O da etki ediyor
Sıkma canını canım o haftalarda çoğu zaman gözükmüyor benim de 5 + 5 ken gözükmemişti doktor daha erken gözükmemesi normal demişti. 6 haftalıkken gittiğimde görülmüştü. Sen de içinin rahat etmesini istiyorsan bir hafta sonra tekrar gidersin kesin gözükür merak etmeEvet ben kalp atışı vs duyulur diye gidince panik yaptım sanırım üstte attım foto![]()
İnşallah çok teşekkür ederimİçinde oluşum var. Kese güzel. Maşallah. 2 kayıptan sonra 3. Hamilelik benim. Keseyi görünce iyi gidip gitmeyeceğini anlıyor insan. Alttaki benim 5+3 tü. Solda görünenin iyi ilerleyeceği belliydi. Diğerini bir umut dedik ama. İçinde oluşum olmayabilirdi. Sizinki benim içi oluşan kesem gibi. İçinde oluşum gözüküyor.
Evet karpuz gerçekten çok iyi belki tansiyona da iyi gelirBana soğuk karpuz aşırı iyi geliyor hem sıvı alımını da destekliyor
Bu doktor iletişim numarası vermedi maalesef. Bu yüzden değiştireceğim doktorumu. İlk hamileliğimde doktoruma gece gündüz danışabiliyordum. Sormadığım için de telaş oluyorum aslındaDoktor ne dedi acaba. Sorma şansınız var mı? Benim de yükselen tansiyon korkum var. Dahiliyeye gidiyorum. Haftaya kontrolüm var tekrar.
Yer sanki çekiyor değil miSıcakların da etkisi olabilir ama gebelik kaynaklı daha çok. İlk haftalarda olabiliyorbenim kafam da sürekli yere çekiyor öyle durumlarda.
![]()
Canıım çok sevindim keşke ben de vajinal isteseydimKızlar ben de bu haftaki kanamalarımdan sonda bugün kontrol muayeneye gittim, çok şükür kalp atışını da duydumnormalde 6+5teyim, ultrasonda 6+1 çıktı (geçen gün de 2 gün fark çıkmıştı olabilir böyle farklar) garip olan şey benim bu 3. Muayenem ve hiç karından göremiyoruz
birinde az sıkışık gitmiştim birinde çok sıkışık derken ve cihazlar da eski, hep vajinale kalıyorum
ama biraz anksiyetem azalmaya başladı vajinal konusunda en azından böyle bir artısı oldu, dünden beri artık kanamam yok ama sen yine de progestana devam et dedi. Denizi sordum gir ama çıkınca iyi kurulan, kendini de yüzerken aşırı yorma bir de çok güneşlenme havalar sıcak dedi. Pazartesi baktığımızda 5+6 gözüküyordu mesela ultrasonda, o gün kalp atışı yoktu.inşallah siz de görürsünüz bir dahaki muayenede
ogretmenhanimmmmm Stres bizi çok kötü etkiliyor, sakin kalmaya çalışalım( ben de stres çok yapıyorum)
Aynen öyle. Ben istemesem de kafam yamuluyorYer sanki çekiyor değil mi![]()
Ben tuzlu ayrandan sonra iyi oldum şu an normale döndümAynen öyle. Ben istemesem de kafam yamuluyor![]()
Benimde dün kanamam olunca aşırı korktum sizin ne kadar sürdü kanamanız çok şükür şimdi bi probleminiz yok sanırımKızlar ben de bu haftaki kanamalarımdan sonda bugün kontrol muayeneye gittim, çok şükür kalp atışını da duydumnormalde 6+5teyim, ultrasonda 6+1 çıktı (geçen gün de 2 gün fark çıkmıştı olabilir böyle farklar) garip olan şey benim bu 3. Muayenem ve hiç karından göremiyoruz
birinde az sıkışık gitmiştim birinde çok sıkışık derken ve cihazlar da eski, hep vajinale kalıyorum
ama biraz anksiyetem azalmaya başladı vajinal konusunda en azından böyle bir artısı oldu, dünden beri artık kanamam yok ama sen yine de progestana devam et dedi. Denizi sordum gir ama çıkınca iyi kurulan, kendini de yüzerken aşırı yorma bir de çok güneşlenme havalar sıcak dedi. Pazartesi baktığımızda 5+6 gözüküyordu mesela ultrasonda, o gün kalp atışı yoktu.inşallah siz de görürsünüz bir dahaki muayenede
ogretmenhanimmmmm Stres bizi çok kötü etkiliyor, sakin kalmaya çalışalım( ben de stres çok yapıyorum)
düşük tansiyon gebeliğin temel belirtilerindendir bu arada canım rahatsız edici biliyorum ama :) ben de 10/5, 11/6 bu civarda geziyorum gayet normal büyük olan 9un altına düşerse hipotansiyon oluyor zaten. Yüksek tansiyondan korkulur asılBen tuzlu ayrandan sonra iyi oldum şu an normale döndüm![]()
Çok teşekkür ederimdüşük tansiyon gebeliğin temel belirtilerindendir bu arada canım rahatsız edici biliyorum ama :) ben de 10/5, 11/6 bu civarda geziyorum gayet normal büyük olan 9un altına düşerse hipotansiyon oluyor zaten. Yüksek tansiyondan korkulur asıl
5+5 de vajinal istemeseydim Bende duyamayacaktim bekleyip 7+1 de karından duyardım yani bugün stres yapmaCanıım çok sevindim keşke ben de vajinal isteseydim