Ne biliyim canım cok tez canlı benimde fazla kasılıyorum agdada bide şimdi hamilelikten ötürü kıl kökleri cok daha hassasmış kasılmayla birsey olurmu acaba diye merak ettim. Lazer sağlıksız diye duydum bende ama inanmak istemedim sanırım :s
cok sagol canim, benim melegim 7 haftalik olmsu ve bir cm. ama disinda degildi kesenin icinde plazenta gibi yuvarlak birseydi, doktor kist ola bilir ama iyi olan ne cocukla nede plazentayla ilgisi yok dedi...kanamam yok progesan bende kulaniyorum, kan incelticisi bende kulaniyorum (ASS 100 deniliyor).
iliski bizdede yok dikkatliyiz canim, streste yapmiyim diyourm ama aklima geldikcene oluyor, acaba o ne diyorum, bizde haftaya persembe gideceyiz üc hafta sonrada ayni doktorda birdaha randevumuz var, insallah bütün bebislere birsey olmaz icindede benim bebisime...allahim korusun
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim iyiki senin gibi tecrübeli bir anne var aramızda ben kendimi şanslı hissediyorum bu yüzden
bilgilendirmen için teşekkürler cnm. Benim doktorum da zorlama yok dedi , ben de yararlı şeyleri yiyememeye başladım . Bu durum geçici biliyorum ama yinede vicdan yapıyordum işte
ben Sabah kustum kusmaktan midem ağrıyo şuan felaket ağzıma lokma alamıyorum yatıyorum şuan
Kızlar ya ağda yaptırmaya gitcem şimdi bacaklarıma bir problem olurmu acaba? Bide haftaya koltukaltıma da haftaya lazer yatırcam bunun bir sakıncası olurmu acaba ya?
Damlacım,
Ben ilk defa lazere hamile miyim acaba diye test yaptırdıktan hemen sonra gittim. Tabii sonra sonucu aldım betam 10 du yani çok erkendi. Sonra doktora sordum ben devam edebilir miyim diye? Kadına küfür etmişim gibi baktı hayır kesinlikle dedi. Sen yine de kendi doktoruna da sor. Çok da iyi gelmişti halbuki koltuk altımda daha ilk seans da 4-5 adet kıl değil tüy kaldı.
selam kızlar nasılsınız bikaç gündür uğrayamadım buraya... kızlar bu aralar başı dönen var mı?
Merhaba arkadaşlar benim de inşallah doğum 1 ekim :)
Tüh ya ben genitalde bölge evet hamilelikte tehlikeli diye biliyorum koltukaltıda aslında göğüslere geciyormuş etkîsi ama yeni paket almıştım ben oyüzden problem oldu şimdi teşekkür ederim canım
Hosgeldin aramıza ee neden bu kadar geç kaldın bize katılmaya :)
Aynen ben de paket almıştım 8 seans içinDoğumdan sonraya ertelemeyi teklif edicem ama kabul etmezler sanırım .Zaten hamilelikte hormonlarımız değiştiği için lazer yaptırıp bitirmiş bile olsaydık yeniden çıkabilirmiş . Ben sırf hamile kalamıyorum hayatımda her şeyi erteliyorum diye inadına almıştım o ay hamile kaldım:)Bir de Damlacım sen folik asit kullanmıyordun ben de bırakmak istiyorum dedim bugün doktora internette okudum 7. haftadan sonra bir etkisi olmuyormuş diye o da dedi ki Dünya sağlık örgütü kesinlikle 12 .haftaya kadar kullanılması gerektiğini diretiyormuş aman hapını kullan ihmal etme olur mu .
Bilgisayar açmaya bile hâlim yoktu bir süre. Yoksa bu kadar geç kalır mıydım :) Neyse artık bundan sonra deneyimlerimizi paylaşırız inşallah :)
Aynen ben de paket almıştım 8 seans içinDoğumdan sonraya ertelemeyi teklif edicem ama kabul etmezler sanırım .Zaten hamilelikte hormonlarımız değiştiği için lazer yaptırıp bitirmiş bile olsaydık yeniden çıkabilirmiş . Ben sırf hamile kalamıyorum hayatımda her şeyi erteliyorum diye inadına almıştım o ay hamile kaldım:)Bir de Damlacım sen folik asit kullanmıyordun ben de bırakmak istiyorum dedim bugün doktora internette okudum 7. haftadan sonra bir etkisi olmuyormuş diye o da dedi ki Dünya sağlık örgütü kesinlikle 12 .haftaya kadar kullanılması gerektiğini diretiyormuş aman hapını kullan ihmal etme olur mu .
Yaş 29
Şehir Ankara
Kaçıncı Çocuk 1
Son Adet Tarihi 24.01.2014
Tahmini Doğum Tarihi 31.20.2014
Merhabalar yeni öğrendim hamile olduğumu haftaya kontrollere başlayacağım yalnız aklıma takılıyor; sağ tarafta böbrek ağrısına benzer bir ağrım var fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?