hic kimse bana cevap yazmiyor
dün doktora gittim melegim 1 cm olmus ama kesenin icinde bilinmeyen birsey vardi, doktorda cok kücük bilemiyorum beklememiz lazim dedi, belki kist ola bilir dedi...cocukla ilgisi yok dedi (cok sükür) bunu duyan bilen varmi acaba?
dün doktora gittim melegim 1 cm olmus ama kesenin icinde bilinmeyen birsey vardi, doktorda cok kücük bilemiyorum beklememiz lazim dedi, belki kist ola bilir dedi...cocukla ilgisi yok dedi (cok sükür) bunu duyan bilen varmi acaba?
Yazdigini okudum canim ama maalesef bi bilgim olmadigi icin yanlis bi yorum yapmak istemedim insallah kotu bisey diildir senni ini ferah tut ne oldugu ne zaman anlasilirmis ve kistse napilabilirmis
Canim agdadan biseynolacsgini sanmam ama lazer konusunu doktoruna bi danis istersen
Bende okudum ama bu konuda hiç bir fikrim yok ama üzülme sakın takma kafana. Ben kisti olup doğuranları biliyorum. Bi akrabamız var eşimin tarafında kisti varmış hamileyken doktorlar kesinlikle alınması gerekiyor falan demiş ama aldırmamış şimdi maşallah cok iyi cocugu. Yani dua et kötü birsey olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi cok bir bilgim yok bu konuda
kese kisti ola bilir dedi, ama kontrol edilmesi gerek dedi..cocukla bir ilgisi yok dedi, ama bilemicem dedi, biraz daha beklemen lazim...bende gördüm ultrasonda...bilmiyorum kötü birsey degildir insallah,
bilmiyorum ki ne yapila bilir, ne yapmam gerek oldugunu
Allah korusun aklina kotu bisey getirme insallah sorun yaratmayacaktir o kist mi herneyse...acaba baska bi dr a daha gorunsen mi
Gozunaydin canimm Allahim saglikla kucagina aldigin gunleri gormeyi de nasip etsin insallah:)
Canim beklemektn baska birsey yok ama bebegin buyudukce orda kaybolacak o bendede miyom vardi simdi gozukmuyor allahin izniyle birsey olmaz ins ablam ikizlere hamileyi iki bucuk aylikken birinin kalbi duru ama doktor mudahale etmedi ama vucut atmak ister digerinide kaybedebilirdin dedi ama cok sukur birsey olmadi allah bagisladi tahminimce seninki kist ve orda kaybolur ins
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sıkıntısız sorunsuz bir hamilelik geçirme dileğiyle
Canım bugün ben de doktora gittim .Kesenin etrafında çok çok minik bir kanama varmış. Belki seninkisi de öyle bir şeydir. Ama bende aşağıya gelen bir şey yok.Sen de lekelenme fllan var mı ? Zaten bir önceki gebeliğim kürtajla sonuçlandığı için progestan kullanıyordum kullanmaya devam et. Korkacak bir şey yok bu sefer iyi olacak inş. Ben de hiç stres yapmıyorum hatta sen yazmasaydın buraya yazmayacaktım bile. Hiç strese girme beni 15 gün sonra tekrar çağırdı .Bir sorun olmasaydı 1 ay sonra çağırırdı.Bir de aspirin kullanıyordum hep burnum knıyordu onu da içme artık ondan kanıyordur dedi.
Ayrıca bebeğim 21mm 8+ 5 dedi doktor önden gidiyor 2 gün.nabzı da 172 atıyordu dk da. Hem de hiç yiyemediğim halde. Kendini hiç yorma dedi. İlişki konusunu sormadım bile ben 18 ocaktan beri tık yok. ilk 3 ay kesinlikle düşünmüyorum.
Canım bugün ben de doktora gittim .Kesenin etrafında çok çok minik bir kanama varmış. Belki seninkisi de öyle bir şeydir. Ama bende aşağıya gelen bir şey yok.Sen de lekelenme fllan var mı ? Zaten bir önceki gebeliğim kürtajla sonuçlandığı için progestan kullanıyordum kullanmaya devam et. Korkacak bir şey yok bu sefer iyi olacak inş. Ben de hiç stres yapmıyorum hatta sen yazmasaydın buraya yazmayacaktım bile. Hiç strese girme beni 15 gün sonra tekrar çağırdı .Bir sorun olmasaydı 1 ay sonra çağırırdı.Bir de aspirin kullanıyordum hep burnum knıyordu onu da içme artık ondan kanıyordur dedi.
Ayrıca bebeğim 21mm 8+ 5 dedi doktor önden gidiyor 2 gün.nabzı da 172 atıyordu dk da. Hem de hiç yiyemediğim halde. Kendini hiç yorma dedi. İlişki konusunu sormadım bile ben 18 ocaktan beri tık yok. ilk 3 ay kesinlikle düşünmüyorum.
Kizlarrrr biz geldik nasilsiniz biz superiiz cok sukur melegimin kalp atisini gorduk rabbim tum bekleyenlere nasip etsin insallah. Hamile olmak cok guzel ama kalbinin attigini gormek en guzel ve muhtesem duyguydu. Allahima sonsuz sukurler olsun bu duyguyu yasattigi icin... acayip mutluyum acayipppp :)))))
Canim agdada bi sakinca yok ama BeninKızlar ya ağda yaptırmaya gitcem şimdi bacaklarıma bir problem olurmu acaba? Bide haftaya koltukaltıma da haftaya lazer yatırcam bunun bir sakıncası olurmu acaba ya?
Merhaba canim yeni okudum ama benim bi bilgim yokhic kimse bana cevap yazmiyor
Canim cok gecmis olsun bi doktoru nu ara istersen yada acile gitsen Allah korusun kanamadir buKızlar Günaydın,
Çok canım sıkkındün akşamdan beri kanamam var az ama vargeçen hafta bu yüzden doktora gitmiştim bana progestan verdi.
Dün akşam progestanı içtim ama hala azda olsa devam ediyor baya üzülüyorum ya endişeliyim.
Cok sukur xanim minik kanama disinda hersey yolundaymis o da progestanla flan gecer zaten sen de bol
Bol dinlen uzat bacaklarini kalkma hic:)
Yanlış anlaşıldı bence söylemim evet ben o ilk şaşkınlıktan bahsettim. Ama bazı annelerde ilk cocuklarını gorduklarını beğenmeyip hayır benim cocuğum değil bu demişler bende bunu bu sekilde duydum tabi hiç rastlamadım
günaydin kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?