2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

maşşallah canım iştahın iyi ben hiç birşey yiyemiyorum acaba bu bebeğe bi sıkıntı olur mu su içsem kusuyorum ben

kızlar bu karın şişkinliğine ne yapılır su içsem karnım şişiyo çok rahatsız ediyo beni hazımsızlıkta var tabi şimdiden göbek çıktı ilerde toparlak olcam yaa

Canim yaa kac gundur yine girmiyosun merakta birakiyosun beni arada bi girip burdayim de de icim ferahlasin

Canım çok özür dilerim ne desen haklısın...Haftasonları zaten pek giremiyorum,bi de bu aralar iğne yapmam baya bi zorlaştı,dün akşam iğnenin yarısı göbeğimdeyken ,gerisi girmedi sanki içerde bi duvar var, sonra birden hani içerde bi katmanı deler gibi iğne girdi.Yani anlatıken bile kötü oluyorum.1-2 damla kan geldi falan...

İğnenin korkusuyla kafam o kadar dalgındı ki, iğnenin kapağını açmak yerine gittim enjektör kısmını çektim,bu arada iğnenin bir kısmı boşa gitti,ona aklım takıldı...

Bacağıma da geçemiyorum, burada anlatılan yerle hemşirenin bana anlattığı farklı gibi...Baya moralim bozuk açıkçası... Buraya girip bunlara anlatarak moral de bozmak istemiyorum,biraz içime kapandım sanırım...

Çok şükür onun dışında kanamam vs. yok canım... Sen nasılsın,herşey yolunda mı?

first'e...

Canım yanlış mı hatırlıyorum sen bugün doktora gitmeyecekmiydin, geçmişe de bakamadım gittin mi?

kızlar bu karın şişkinliğine ne yapılır su içsem karnım şişiyo çok rahatsız ediyo beni hazımsızlıkta var tabi şimdiden göbek çıktı ilerde toparlak olcam yaa

Bende de aynı durum var canım, işe de gidiyorum ve bazı kıyafetlerim sıkmaya bile başladı.Daha şimdiden böyle olursa, sonrasını düşünemiyorum...

Son düzenleme:

inşallah canım,çok sağol.

first'e...

Canım yanlış mı hatırlıyorum sen bugün doktora gitmeyecekmiydin, geçmişe de bakamadım gittin mi?

Yok canim dogru hatirliyosun da doktorum sehir disina cikmis yarin sabaha ertelendi randevum...
Yaa bu igne isi senin baya modunu dusurdu bi fikrim var sen bi hastaneye gidip koldan yada bacaktan yaptirsan ve tam olarak bereye yaptigini gorsen de icin rahat etse...aslinda bana soracak olsan yaptigin yeri 5 cm asagisi yukarisi sagi solu farketmiyo heryere yapilabilen bisey bu bencede ( yani en azindan dr um oyle soyledigi icin ona guvenmek istiyorum)

Biraz gobegimizi rahat birakmanin zamani geldi galiba gecen aksam bnde feci morarttim gobisi moralim cok bozuldu,dun aksam da cok zor girdi o yuzden seni cok iyi anliyorum bian once bacaga gecip gobegin iyilesmesini beklesek iyi olacak tatlim

Bende de aynı durum var canım, işe de gidiyorum ve bazı kıyafetlerim sıkmaya bile başladı.Daha şimdiden böyle olursa, sonrasını düşünemiyorum...

aynı durumdan ben de muzdaribim. eskisinin üçte biri yediğim halde inanılmaz şişkinliğim var. pantolonlarım olmuyor. neden böyle şişiyoruz acep

Yok tatlim doktorum sehir disinda oldugu icin yarin sabaha ertelendi randevum bakalim insallah yarin guzel haberlerle gelirim minnak 1 gun daha buyumus olur en azindan:)

canım ben içbişey yiyemiyorum sürekli kusuyorum doctor çağırdı serum yazacakmış mide buantım geçmiyor midem ağrıyor başım ağıyor çok halsizim şimdi çıkıyorum doktora

paylaştığın için teşekkürler canım. Allah yardımcın olsun :)

canım ben içbişey yiyemiyorum sürekli kusuyorum doctor çağırdı serum yazacakmış mide buantım geçmiyor midem ağrıyor başım ağıyor çok halsizim şimdi çıkıyorum doktora

Canim benim moralini bozma sakin hamileligin ilk aylarinda olabiliyomus boyle benim arkadasim da surekli kusuyodu ona sa serum taktilar hamileligi boyunca agzina hic et tavuk balik sut yumurta koymadi ama masallah tosuncuk bi oglu oldu ...hic uzulme serum biraz seni toparlar insallah bize haber ver mutlaka canim

Hastaneye de gitmek istemiyorum, çok acımasızca batırıyorlar iğneyi,çok acıtıyorlar

Tatlım 9 ay boyunca ne yapacağız biz Çok şükür çok seviniyorum bi sorun yk diye, şükrediyorum hep ama bu iğne stresi beni bitirdi.

15 ine kadar sabredebilirsem doktor randevum var, o zaman ona sorarım diye düşünmüştüm ama o güne kadar Halil Sezai'den isyaannnnnnnnn :) (işin şakası tabi,isyan falan yok)

O zaman bugünden itibaren sana dua ediyoruz canım :)) Bakalım yarın dr ikili testin için tarih verecek mi:)

benim yumurta goresim gelmiyo aklima geldikce midem daha siddetli bulanıyor cevizo bende yemeye çalışıyorum 2 tane falan bide iki gundur hurma tuketiyorum:)

ben daha oo hissediyorum sakiz cignerken

cnm geçen gün lale hurma ile ilgili bir paylaşımda bulunmuştu onu bir oku istersen sanırım 28 . de idi

Ayyy verirmi acaba canim tarih?o kadar ilerledik mi ki yaa:) gerci evet bidahaki randevuyu heralde 10 gun sonraya vermez yine:))

Canim nasilsa gobekten yaptigimizda artik aciyo o zaman bi cesaret bacaga da saplamayi ogrenmeliyiz dur bakalim ben bu alsam bi deniyim de sana haber veririm...kasiktan bi karis asagisiyla dizden bi karis yukarisi arasinda kalan alana yapilcak okudugum her yorum o alanlari isaret ediyo:)

İnşallah herşey yolun da gider ve ikili testin tarihini verir canım :)) iğne vs derken büyüdü yani minikler test zamanı geliyor :))) yine ak koyun kara koyun çıkacak :)

Canım 1 karış konusunda hemfikiriz ama bacağın ne kadar yan tarafına yapılacağı konusunda tereddütlerim var.Oturur vaziyette tam yan mı yoksa biraz öne doğru mu diye..İnternette de bacak veya kol hakkında hiç bilgi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…