2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben kan verdiğimde de, endokrine gittiğimde de direk giriyorum. Herkes de hamile değil. Benim gibi 3- 5 tane de varsa girsinler onlar da...

Neyse boşver herkes istediği gibi girer ya da bekler.

Sinirim bozuldu burada.

anladığım kadarıyla sen değişik bir kişiliğe sahipsin evet haklısın sen bence herkesle diyaloğa girme çünkü buna bile sinirin bozuluyorsa artık

anladığım kadarıyla sen değişik bir kişiliğe sahipsin evet haklısın sen bence herkesle diyaloğa girme çünkü buna bile sinirin bozuluyorsa artık
Sen benim kiminle konuşup konuşmayacağıma da mı karar veriyorsun yani?
Kimse burada senin keyfine göre hareket edemez..
Yardımcı olduğum kimseden de senin gibi ters tepki almadım. E normal insanlar oldukları için...

Anlaşıldı, seni engelli listesine atıp yorumlarını dahi görmemek lazım..
Güle güle.

Ben 1-2 tane yo.tu..da gordum video canim bacaktan yapilan...oturunca ne cok yana ne de ortaya yapiyolar...biraz daha yana dogru ama tam diil... Karisik oldu biliyorum:)) ama yerini bu kadar cok kafana takma ben yaparken bi video ceker koyarim siteye heheh:))

bana birdaha msj yazma lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Arkadaşlar lütfen biraz önceki bayan gibi tavırlar kimse takınmasın lütfen herkesin bin bir türlü derdi var sorunu var bin bir çeşit insanla uğraşıyor şuraya 2 laf etmeye sıkıntımızı atmaya bazen de tanıdıklarımıza anlatamadıklarımızı anlatıp rahatlamaya bazen de akıl almaya geliyoruz böyle densiz kişiler yüzünden herşey alt üst oluyor. Ben kadınlar kulübünü yıllardır kullanırım o kadar çok dostum varki ben şimdiye kadar böyle kişilikteki biriyle tanışmadım.
Hem karşındakine cahilmiş gibi küçümseyerek laf söylüycen sonra karşındakinin bu konu hakkında senden daha bilgili olduğunu anlayınca da saygısız diycen asla saygısızlık yapmadım sadece tamamen cahilce doktora gitmediğimi bir bildiğim olduğunu söyledim ama histerik biriymiş anlayamadım.

Son düzenleme:
Nasılsınız güzel anneler?
Bugün midem bulantım yok denecek kadar az:) Giderek alışıyorum galiba bu hamilelik olayına. çok aktifsiniz maşallah hızınıza yetişemiorum. işte olduğum için yazılanların hepsini malesef takip edemiyorum.
Hafta sonu çatlak oluşmasını önlemek için mustela adında bir krem aldım, ona başladım kokusu çok güzel, yağlı da değil. eczacım bu kremi önerdi kullanan var mı? 3.aydan sonra başlamak gerekiyormuş. ama benm çatlak oluşumuna çok müsait olan bir yapım olduğum için şimdiden başladım.

Canımm sakin olun lütfen. Bende sende oda herkes gergin yapmayın birbirinizi yemeyin lütfen. Hani burada güzel şeyler paylaşacaktım? Eger ciddi derece de sinirleriniz bozuluyorsa evet engellemeniz en iyisi birbirinizi. Ama beni de biliyorsun zaman geliyor cok sinirli cok agresif ruh haline bürünüyorum. Derin derin nefes al ben oyle uapıyorum işler düzgün gitmediğinde.

Hafta hafta hamilelik adında kitap aldım. Dr. kağan kocatepe'nin. benm gibi ilk hamileliği olup kitaplardan birşeyler öğrenmek isteyen varsa tavsiye ederim.

O kremde iyi bir kremmiş oyle duydum canım

Hafta hafta hamilelik adında kitap aldım. Dr. kağan kocatepe'nin. benm gibi ilk hamileliği olup kitaplardan birşeyler öğrenmek isteyen varsa tavsiye ederim.

Bende bu kitap ve bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı arasında kalmıştım. Diğer kitabı aldım daha kapsamlı diye

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım aramıza yeni katılanlardansın geçmişi kaçırdım hastaneydim de. Hosgeldin sefalar getirdin canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

tşk canım allah hepimize sağ salım kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah

Aaaa o kitabi merak ediyodum ama bi internet sitesinde kagan kocatepe hafta hafta hamileligi anlatiyo acaba ordakilerden farkli biseyler mi var canim kitapta yoksa aynisi mi?

Merhaba Bayanlar,

Hızınıza yetişilmiyor hele benim gibi az giriyorsanız daha da zor oluyor geçmişe bakmak o yüzden kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın.Birde size birşey sormak istiyorum bende bulantılar şimdi başladı ve bulantıyla beraber acayip bir iç sıkıntısı baş gösterdi sabah durup dururken ağladım eşim ne oldu diyo ben de bilmiyorum diyorum sizde de oldu mu böyle şeyler..hormonlar yüzünden mi acaba ama acayip birşey anlatamıyorum elim ayağım kalkmıyor

Tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var. Idrar yollarımda seyrek enfeksiyon cıktı. Ben günde zaten 2 litre su içiyorum doktor daha fazla içeceksin dedi. Peki başka önerisi olan varmı cok korkuyorum bebeğime birsey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…