2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Mesela ekin ismide güzelmiş bizim isimler gibi sıradan değil. Oyle zor bir isim olmayacak zaten onlar sadece secenekti. Seçeneklerde hergecen gün artıyor biz bile bilmiyoruz ki suanda kulağımıza gelen güzel isimleri yazıyoruz sonra aralarında sececeğiz

Yerim ben ikizleri ya :)) ee haklısın tabi bu arada ben hiç ne kadar falan bilmiyorum ne kadar test ücreti? Ee direk Hakan beye başla ozaman canım sen ama randevu istediğin zaman alabiliyormusun acaba buna dikkat et

Merhaba kızlar,

Geçen hafta size kanamam var demiştim. Doktorla telde konuştum çogalırsa el dedi. Ve ekledi eğer sağlıklı bir gebelikse yoluna devam eder, eğer değilse etmez dedi. Çarşamba yada perşembe kalp atışı için doktora gidicem ama endişeliyim. Lütfen dua edin herşey yolunda gitsin.

yok demişse niye kendini üzüyosun cnm korkma hiçbişey olmaz Allahın izniyle
Sabah 9 da kontrolum var kizlarr cok heyecanliyim galiba uyku tutmadi bi turlu...insallahbyarin guzel haberlerle gelebilirim benim icin dua edin olur mu...
hadi bakalım inş güzel haberlerle gelirsin cnm
Kesinlikle ilk hamilelik cok rahat en azindan istediginde yatip kalkabiliyorsun eger calismiyorsan ben ilk hamileligimde cok uyurdum bunda imkansizz
aynen cnm hele doğduktn sonra kendimize ayıracak hiç vaktimiz olmıck ama onlar büyüdükten sonrada en rahatı biz olcaz :13::13:
slm kızlar yarın ogleden sonra benımde kontrolum var ıkı haftadır hıc gıtmedım dua edın bana ıyı haberler alıyım ıns:18:
inş iyi haberler alırsın cnm gayet sağlıklıdır bebiş herşey yolundadır merak etme
doğum fotoğrafçısı bul cnm doğuma giriyolar her anını kareliyolar güzel bi anı oluyo hayırlısı neyse o olsun ben normal yapmam diyenlerin çoğu normal yapıyo dahada kolay oluyo sendede öyle olabilir normal doğum çok başka cnm sezeryan daha zor ama bebiş için katlanıyosun dr umla konuşucam bu durumu bida gidişimde desteklerse yapabilirim sanırım 5 yıl oldu doğum yapalı bu süre yeterli oluyomuş normal için hayırlısı artık
stres yapma cnm herşey yoluna girecek korkulacak bişey olduğunu sanmıyorm benim eltimdede var guatr hamileyken ilaç içiyodu bi sorun olmadı onunkide hamileyken büyümüştü sadece yemesine dikkat et demiş dr u o sadece tetkik cnm korkulacaK bişey yok senin bebeğinle alakası olmuyo üzülme bulantı normal cnm geçecek bebiş büyüyo ben burdayım diye sinyal veriyo sana sağlıklı bi gebelik geçirdiğinin göstergesi o bendede başladı yavaş yavaş şu iki ayı atlattıkmı tamamdır :13::13:
inşş cnm güzel geçsin bu hafta bende bu ara hemen büyüsekte cinsiyetini öğrensem diye düşünür oldum merak içindeyim
gunaydın kızlar
herkes kontrolde mi ayol!!!
benim taa 14 mat
geçmez zaman, geçmiyor...
benimde taaa 12 martta geçiyo kuzum geçiyo haftaya işte şimdi iki hafta sabredemiyoz ilerde ayda bir gitcez cnm sabır
inanma cnm öyle şeylere ya batsaydı bi yerine olacak işmi yani Allah neyi kısmet ettiyse o olacak nsipse senin içinden ne geçiyo

neyse ben kaçtım kızımı okuldan alcamj gelirim gene kızçeler size iyi sohbetler öpüldünz

Ya canım neden alınganlık yaptığını anlamadım ben senin yazdığında bir gariplik görmedim ki sana hızlı hızlı cevap vereyim sadece çok endişe edecek bir durum yok sende çok panik yapma diye söyledim Tsh hormonundan çok T3 ve T4 çok önemli onlarda oynama varsa sıkıntı ben hamileliğimde takiplere gittiğimde bi ay Tsh 1,9 çıkıyordu öteki ay 3,5 o yüzden tsh ayarıda çok zor bir olay benim troid hastası olduğum ilk anlaşıldığında 3-4 ay anca ayarlayabildiler. Tsh 3,5 üstü iyi değil ama kısa süreli çıkışlarda bişey olmaz. Senin yüksekmiş o yüzden dozu arttırmışlar. Bende önceki gebeliğimde ilk 7 hafta gitmiştim ve tsh hala aynı düzeydeydi bebeğim büyüdükçe yetmemeye başlamıştı.

Ben hep çok sıra bekliyordum ondan dolayı şaşırdım çünkü çok hamile geliyor ve benim gittiğim hastanede hiç ayrım yapmıyorlardı.

Yerim ben ikizleri ya :)) ee haklısın tabi bu arada ben hiç ne kadar falan bilmiyorum ne kadar test ücreti? Ee direk Hakan beye başla ozaman canım sen ama randevu istediğin zaman alabiliyormusun acaba buna dikkat et

test ücretini bilmiyorum da muayene ücreti 300 tl. ben de bi ariym o zaman hastaneyi bakalım randevu alabilecek miyim.

doktorun haklı canım. bana da dr öyle söylemişti. doğal bir seleksiyondur bu sağlıksızsa ne yaparsan yap düşer demişti. rabbim sağlıklı bebekler olmalarını nasip etsin inşallah.

bende sakız deneyeyim paylaşım için teşekkürler :) iyi haftalar

canım sakız gaz yapar diye duymuştum ben . çubuk kraker yemeyi denedin mi hiç. benimkini o geçirmişti, gerçi benim öyle çok fena bulantım olmadı hiç.

Son düzenleme:

SGK sız 565 lira ikili testin ücreti. Hakan bey mi dedim birsey demedi Cevahir Hanım'a veriyorum randevunuzu bukonuda birsey diyemem dedi. Bilemiyorum neden boyle söyledi. Evet hayır diyecek yani alt tarafı

Kraker olarak sadece susamlı çubuk yiyebiliyorum. Onuda her gün yemekten bıkıyorum. Yakında geçer inşallah.

SGK sız 565 lira ikili testin ücreti. Hakan bey mi dedim birsey demedi Cevahir Hanım'a veriyorum randevunuzu bukonuda birsey diyemem dedi. Bilemiyorum neden boyle söyledi. Evet hayır diyecek yani alt tarafı

hepsi tuhaf. ne olacak yani söylese.

Kraker olarak sadece susamlı çubuk yiyebiliyorum. Onuda her gün yemekten bıkıyorum. Yakında geçer inşallah.

haklısın. umarım en kısa zamanda hafifler.

Sabahları uyanınca acı sarı su kusuyorum. Biraz uzanıyorum bir saat sonra falan ballı süt içiyorum. Ağzımda o acılık hala duruyor tabii. O tadı nasıl geçireceğimi bilemiyorum. Daha sonra saat3-4 gibi bi şeyler atıştırıyorum. Bu genelde yağsız kaşarlı tost türü oluyor.
Akşamları ise normal iştahım oluyor eşim ya dışardan getiriyor yada ona ben tarif ediyorum o pişiriyor. (Genelde fırın yemekleri)
Gece yatarken de Folbiol içiyorum.
Siz gün içinde sabahtan başlayarak neler yapıyorsunuz kızlar? Nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz?

hepsi tuhaf. ne olacak yani söylese.

haklısın. umarım en kısa zamanda hafifler.
kuzum sakiz gaz yapmiyo gayet ii geliyo mide calkalaninca :) tavsiye edilir

bu bulantilar cok zor gercekten ben de sbha kalkmadan cubuk yiyorum yatagimin bas ucunda duruyo sonra ise gelmek icim kalıyorum ogurmeler oluyo hic bisi yemiyorm simit yada ici bos poğaça alıyorum onu yemeye çalışıyorum sonra calkandikca mjdem sakiz cigniyorum sakizdan bikarsam seker yiyorum oyleyi yapiorum ogleyin is yerinde ne çıkarsa bakiyorum kokusu ve görüntuu rahatsiz etmeyenfen yiyorum yada sadde kuru ekmek sonra aksam ustune dogru leblebi yada cubuk falan gecistiriyoum evdede kokulu seyler yiyemiyorum

nasilsiniz kızlar minikleriniz nasil ins iilerdir

Bebişler iyidir umarım gamse teysesi. ben de çok merak ediyorum. Eşimle her akşam hadi gidelim ultrasona noolcak görmüş oluruz diyoruz, sonra vazgeçiyoruz.

canım ben sabahları büyük bir bardak süt içiyorum. mutlaka peynir, zeytin, yumurta yiyorum yanında da domates. sonra ara öğle yemeğinde dışarıda olduğum için ya çorba ya da etsiz çiğköfte gibi şeyler yiyorum. yine 500 günlük süt içiyorum, ara öğün ceviz, badem, kuru dut, beyaz leblebi, üzüm artık ne bulursam. 1-2 meyve yiyorum. sonra akşam da bi şeyler yiyorum. yine meyve. gece yatmadan yine süt içiyorum. aşağı yukarı böyle geçiyor. ama çoğunlukla mecburiyetten yiyorum. eski iştahım yok.

Son düzenleme:
Ben kan verdiğimde de, endokrine gittiğimde de direk giriyorum. Herkes de hamile değil. Benim gibi 3- 5 tane de varsa girsinler onlar da...

Neyse boşver herkes istediği gibi girer ya da bekler.

Sinirim bozuldu burada.

benim yumurta goresim gelmiyo aklima geldikce midem daha siddetli bulanıyor cevizo bende yemeye çalışıyorum 2 tane falan bide iki gundur hurma tuketiyorum:)
ben öyle okumuştum internette. faydası varsa çiğnemeye devam o zaman

ben daha oo hissediyorum sakiz cignerken

senin miniklerini yerim ben nezaman kontrol benim haftaya persembe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…