2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Nasılsınız güzel anneler?
Bugün midem bulantım yok denecek kadar az:) Giderek alışıyorum galiba bu hamilelik olayına. çok aktifsiniz maşallah hızınıza yetişemiorum. işte olduğum için yazılanların hepsini malesef takip edemiyorum.
Hafta sonu çatlak oluşmasını önlemek için mustela adında bir krem aldım, ona başladım kokusu çok güzel, yağlı da değil. eczacım bu kremi önerdi kullanan var mı? 3.aydan sonra başlamak gerekiyormuş. ama benm çatlak oluşumuna çok müsait olan bir yapım olduğum için şimdiden başladım.

Su krem surme isi hic bana gore diil yaa nasil aliscam bilmiyorum:( bana da bebe yagi flan sur demislerdi gecengun banyodansurdum 1 kere..:) neyse sen begenirsen kredimi haber ver de canim bnde alayim yoksa catir catir catlicam:(

teşekkür canım bir an kımse yazmayacak zannettim kendımı tanıtayım eskişehirliyim hemşireyim bir oğlum var allah kısmet ederse buda ıkıncı

Tekrar hosgeldin cnm...hem 2. Bebis olmasi hemde hemsire olman dolayisiyla burdaki enim gbi ilk cocuguju bekleyen bicok arkadasima gore daha sakinsindir eminim:) tecrubelerine ihtiyacimiz olacak arkadasim:)

kızlar şimdi geldim doktordan bulantı ve kusma için serum Verdi

meleğimide gördümmm büyümüş harekete bile başlamış dedi doktorum baya seçiliyor artık kalbi ne güzel atıyordu öyle rabbim korusun onu canımın canı o

Bende bu kitap ve bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı arasında kalmıştım. Diğer kitabı aldım daha kapsamlı diye

Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler de çok güzel hatta onun ikinci cildi de var Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler? Onu da listeme almıştım. Almak için gittiğimde o kitap yoktu. netten beklemek de istemedim canım. Bu bitince onu da alırım belki:)

Tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var. Idrar yollarımda seyrek enfeksiyon cıktı. Ben günde zaten 2 litre su içiyorum doktor daha fazla içeceksin dedi. Peki başka önerisi olan varmı cok korkuyorum bebeğime birsey olacak diye :(

Allah korusun canimm kotu seyler dusunmee bebise hicbisey olmayacak merak etme...3 ayi bitirmedin diye ki acaba fitil flan vermiyo belki fitille kolayca halledilebilirdi...neyse vermedigine gore vardir doktorunun bi bildigi sen daha fazla su icmeye bak tatlim yapaxak bisey yok

Tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var. Idrar yollarımda seyrek enfeksiyon cıktı. Ben günde zaten 2 litre su içiyorum doktor daha fazla içeceksin dedi. Peki başka önerisi olan varmı cok korkuyorum bebeğime birsey olacak diye :(

hiç önemli değil canım ben 6 haftalıkken yaptırmıştım enfeksiyon çıkmıştı doktor ilaç vermedi önemsiz dedi her idrar tahlilindede çıktı önemli olan idrar kültürü eğer o pozitifse sorun olur diğeri çok normal her hamile bayanda olan bişey

meleğimide gördümmm büyümüş harekete bile başlamış dedi doktorum baya seçiliyor artık kalbi ne güzel atıyordu öyle rabbim korusun onu canımın canı o

Hadi gozunaydin kuzucum:) mide hulantin icin biraz daha idare etcen artik napalim minnaklar daha dunyaya gelmeden annelerini yormaya basliyolar :) yeterki ii olsunlarr herseye razi oluyo insan...

Aaaa o kitabi merak ediyodum ama bi internet sitesinde kagan kocatepe hafta hafta hamileligi anlatiyo acaba ordakilerden farkli biseyler mi var canim kitapta yoksa aynisi mi?

............ gibi bişiydi site canım yanlış hatırlamıyorsam. o sitede güzel. nette biraz daha özet canım kitapta daha ayrıntılı anlatılıyor.

geçmiş olsun canım bol su içmek en iyi ilaç biliyorum
meleğini rabbim korur inşallahhh merak etme

İç çamaşırını diğer tüm çamaşırlardan ayrı yıka hatta kaynak ve ütü sür giymeden önce iyi gelir muhakkak..Birde banyodan sonra nemli bırakma.. maydonozlu veya limonlu su içsen nasıl olur acaba..doktora sor yine de geçmiş olsun ama korkma ileri olsa doktor ilaç verirdi..

Canımm sakin olun lütfen. Bende sende oda herkes gergin yapmayın birbirinizi yemeyin lütfen. Hani burada güzel şeyler paylaşacaktım? Eger ciddi derece de sinirleriniz bozuluyorsa evet engellemeniz en iyisi birbirinizi. Ama beni de biliyorsun zaman geliyor cok sinirli cok agresif ruh haline bürünüyorum. Derin derin nefes al ben oyle uapıyorum işler düzgün gitmediğinde.
Canım burada bundan sonra tanımadığım kimseye ne bir teselli, ne bir tavsiye ne de yaşanmış bir tecrübemi paylaşmıcam...

hiç önemli değil canım ben 6 haftalıkken yaptırmıştım enfeksiyon çıkmıştı doktor ilaç vermedi önemsiz dedi her idrar tahlilindede çıktı önemli olan idrar kültürü eğer o pozitifse sorun olur diğeri çok normal her hamile bayanda olan bişey

Şöyle yazıyor sonucumda. Çok seyrek lökosit, eritrosit görüldü. Bakteri görülmedi diyor. Arka taraftada pozitif işareti var zaten benim ki sanırım pozitif. Bitane ilaç verdi. Suyun içine koyup karıstıracakmışım. Çok korktum cok. Idrar kültüründe de cıktı işte diğerinde de çıkmış :(

Su krem surme isi hic bana gore diil yaa nasil aliscam bilmiyorum:( bana da bebe yagi flan sur demislerdi gecengun banyodansurdum 1 kere..:) neyse sen begenirsen kredimi haber ver de canim bnde alayim yoksa catir catir catlicam:(

Tekrar hosgeldin cnm...hem 2. Bebis olmasi hemde hemsire olman dolayisiyla burdaki enim gbi ilk cocuguju bekleyen bicok arkadasima gore daha sakinsindir eminim:) tecrubelerine ihtiyacimiz olacak arkadasim:)

inşallah canım o süreci hep birlikte atlatacagiz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalısırım

Hadi gozunaydin kuzucum:) mide hulantin icin biraz daha idare etcen artik napalim minnaklar daha dunyaya gelmeden annelerini yormaya basliyolar :) yeterki ii olsunlarr herseye razi oluyo insan...

bak yarın sende yaz bana hemen kız hareket etmeye başamış diyince o kadar mutlu oldum ki bayaa büyümüş kafası vucudu belli unuttum inan bulantımı doktorum herşey yolunda dedi çok mutluyum tatlım

Gözünaydın canım Rabbim meleklerimizi korusun

Hamile değilken idrar yollarımda enfeksiyon çıktığında maydanoz suyu çok iyi gelmişti. hamile iken içiliyor mu araştırmak lazım canım. bebişe bişi olmaz tatlım için rahat olsun zaten enfeksiyon çok olsa doktorun ilaç önerirdi.

Allah korusun canimm kotu seyler dusunmee bebise hicbisey olmayacak merak etme...3 ayi bitirmedin diye ki acaba fitil flan vermiyo belki fitille kolayca halledilebilirdi...neyse vermedigine gore vardir doktorunun bi bildigi sen daha fazla su icmeye bak tatlim yapaxak bisey yok

Fitil verin dedim fitil için erken dedi bir tane toz verdi suyla karıştırıp içecekmişim. Evet yapacak birsey yok meleklerimiz Rabb'imize emanet. Aslında ben biliyordum en basından beri bazen sarı sarı akıntım geliyordu doktora 6. Haftamda sormuştum doktor şuan için birsey yapamayız bol bol sunin demişti 6 hafta gecmiş hala duruyor demekki enfeksiyon

bak yarın sende yaz bana hemen kız hareket etmeye başamış diyince o kadar mutlu oldum ki bayaa büyümüş kafası vucudu belli unuttum inan bulantımı doktorum herşey yolunda dedi çok mutluyum tatlım

Tabii mutlaka haber veririm canim :) bende son bikac gundur mide bulantim gecti istahim acildi diye korkmaya basladim hic hossedemiyorum ya bebisi insallah iyidir korkuyorum

Back
X