slm kızlar benide aranıza alırmısınız
Selam hoşgeldin canım. allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar benide aranıza alırmısınız
Hamile değilken idrar yollarımda enfeksiyon çıktığında maydanoz suyu çok iyi gelmişti. hamile iken içiliyor mu araştırmak lazım canım. bebişe bişi olmaz tatlım için rahat olsun zaten enfeksiyon çok olsa doktorun ilaç önerirdi.
sanada geçmiş olsun canım yazdım gerçi de
Fitil verin dedim fitil için erken dedi bir tane toz verdi suyla karıştırıp içecekmişim. Evet yapacak birsey yok meleklerimiz Rabb'imize emanet. Aslında ben biliyordum en basından beri bazen sarı sarı akıntım geliyordu doktora 6. Haftamda sormuştum doktor şuan için birsey yapamayız bol bol sunin demişti 6 hafta gecmiş hala duruyor demekki enfeksiyon
canim bulamadim yaziyi ama arastirdim biraz son aylarda yenilmesi lazimmis Allahim korusun artik ins bisicik olmazcnm geçen gün lale hurma ile ilgili bir paylaşımda bulunmuştu onu bir oku istersen sanırım 28 . de idi
hq canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsjn knstslm kızlar benide aranıza alırmısınız
Sanırım aramıza yeni katılanlardansın geçmişi kaçırdım hastaneydim de. Hosgeldin sefalar getirdin canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Su krem surme isi hic bana gore diil yaa nasil aliscam bilmiyorumbana da bebe yagi flan sur demislerdi gecengun banyodansurdum 1 kere..:) neyse sen begenirsen kredimi haber ver de canim bnde alayim yoksa catir catir catlicam
Yeni başladım memnun kalırsam haber veririm canım.
Şöyle yazıyor sonucumda. Çok seyrek lökosit, eritrosit görüldü. Bakteri görülmedi diyor. Arka taraftada pozitif işareti var zaten benim ki sanırım pozitif. Bitane ilaç verdi. Suyun içine koyup karıstıracakmışım. Çok korktum cok. Idrar kültüründe de cıktı işte diğerinde de çıkmış![]()
hoşbulduk canım hep birlikte inşallahSelam hoşgeldin canım. allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canim bulamadim yaziyi ama arastirdim biraz son aylarda yenilmesi lazimmis Allahim korusun artik ins bisicik olmaz
hq canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsjn knst
hoşbulduk gamze amin inşallah doğum tarihlerımız aynı güzel bir hamilelik geçiririz inşallah bu kadar bekledıkten sonra
gecmis olsun canim Allahim sifa versin ins
Fitil verin dedim fitil için erken dedi bir tane toz verdi suyla karıştırıp içecekmişim. Evet yapacak birsey yok meleklerimiz Rabb'imize emanet. Aslında ben biliyordum en basından beri bazen sarı sarı akıntım geliyordu doktora 6. Haftamda sormuştum doktor şuan için birsey yapamayız bol bol sunin demişti 6 hafta gecmiş hala duruyor demekki enfeksiyon
Hastaneye de gitmek istemiyorum, çok acımasızca batırıyorlar iğneyi,çok acıtıyorlar
Tatlım 9 ay boyunca ne yapacağız bizÇok şükür çok seviniyorum bi sorun yk diye, şükrediyorum hep ama bu iğne stresi beni bitirdi.
15 ine kadar sabredebilirsem doktor randevum var, o zaman ona sorarım diye düşünmüştüm ama o güne kadar Halil Sezai'den isyaannnnnnnnn :) (işin şakası tabi,isyan falan yok)
O zaman bugünden itibaren sana dua ediyoruz canım :)) Bakalım yarın dr ikili testin için tarih verecek mi:)
canım daha önce yazmıstım ben bacağıma geçtim diye görmemiş olabilirsiniz hiç acımıo(azıcık iğneyi çekerken) ve cok kolay girio valla göbeğim rahatladı biraz:) deneyin isterseniz tabii.
Fİrst senden de güzel haberler bekliyorummm :))dualarım hepinizlee
13 Mart kontrol 3 nisan 2li tarama testine çağırdı doktor senin ustune benim kacinci gidişim nie acep:)
maşşallah canım iştahın iyi ben hiç birşey yiyemiyorum acaba bu bebeğe bi sıkıntı olur mu su içsem kusuyorum ben
Hamile değilken idrar yollarımda enfeksiyon çıktığında maydanoz suyu çok iyi gelmişti. hamile iken içiliyor mu araştırmak lazım canım. bebişe bişi olmaz tatlım için rahat olsun zaten enfeksiyon çok olsa doktorun ilaç önerirdi.
Tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var. Idrar yollarımda seyrek enfeksiyon cıktı. Ben günde zaten 2 litre su içiyorum doktor daha fazla içeceksin dedi. Peki başka önerisi olan varmı cok korkuyorum bebeğime birsey olacak diye![]()
Ayy yok canim ben zaten dayanamicam daha fazla denicem bu aksam su bacak olayini...
Cok heyecanliyim ben yine yaa yarin kontrol icin..mide bulantisi azalinca biraz panikyaptim acaba hersey yolunda mi diye insallah guzel haberlerle gelirim canim:)
yolundadır allahın izniyle .Merak etme zaten bu haftalarda yavas yavas azalması gerekiyo mide bulantısnın benimde sabah bulantılarım geçti akşam bulanıyo sadece. o da geçer inşallah.yarın kaçta kontrolün??mutlaka yaz tamammı merakla bekliyorumm.
Hoşgeldinnnn
Hayırlı olsun hamileliğin sağlıklı olsun![]()
Ben 1-2 tane yo.tu..da gordum video canim bacaktan yapilan...oturunca ne cok yana ne de ortaya yapiyolar...biraz daha yana dogru ama tam diil... Karisik oldu biliyorum:)) ama yerini bu kadar cok kafana takma ben yaparken bi video ceker koyarim siteye heheh:))
Merhaba kızlar,
Geçen hafta size kanamam var demiştim. Doktorla telde konuştum çogalırsa el dedi. Ve ekledi eğer sağlıklı bir gebelikse yoluna devam eder, eğer değilse etmez dedi. Çarşamba yada perşembe kalp atışı için doktora gidicem ama endişeliyim. Lütfen dua edin herşey yolunda gitsin.
hayırlı olsun cnm inş...![]()