2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canim bulamadim yaziyi ama arastirdim biraz son aylarda yenilmesi lazimmis Allahim korusun artik ins bisicik olmaz :(

hq canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsjn knst

gecmis olsun canim Allahim sifa versin ins

hurma
arkadaşlar hurma hamileliğin erken dönemlerinde yendiğinde, erken doğum ve düşüğe neden oluyomuş. Hamileliğin son 1-2 haftasında doğumu kolaylaştırması için yenilmesi gerekiyormuş bilginize. Doğumlarda bulunan hemşire arkadaşım söyledi. İsterseniz araştırıp öyle yeyin, Kuran da da geçiyormuş yanılmıyorsam meryem suresinde.

Berkandamla, Kamuran85 nasilsiniz arkadaslar :3::3::3:

Bebislerinizde iyidir ins.

hissetmeye basladinizmi ??:21::21:biliyorsunuz 11.haftadayiz artik:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

gecmisi okudum, gemis olsun damlacigim, enfeksiyon biran once gecer ins. bol su icmeyi oneriyor doktorlar , zaten senin doktorunda bunu onermis.

buarada bebeklerimizin burcunu biliyormusunuz, terazi olucaklar :):16::16::16::16: terazi bebek burclari hakkinda simdiden arastirmaya basladim.

fakat soyle bir durum var, 26 eylul dogum gunleri ama 2-3 gun once olursa, basak bebegi oluyorlar :))

Cok teşekkür ederim canım nerelerdesin sen ya habire bakıyorum eylül annelerindesin unuttun gittin bizi ama :43: evet bol bol su tüketmeye calısıyorum suanda 3 litre içtim daha da içmem lazım :s benim bebek başak burcu olacak canım ya beklenen doğum 4 gün geçiyor başağı çünkü eminim ki kalmaz teraziye. Ama yine de Allah bilir dimi ama bence %80 başak burcu olacak bizim bebişler :)

hurma
arkadaşlar hurma hamileliğin erken dönemlerinde yendiğinde, erken doğum ve düşüğe neden oluyomuş. Hamileliğin son 1-2 haftasında doğumu kolaylaştırması için yenilmesi gerekiyormuş bilginize. Doğumlarda bulunan hemşire arkadaşım söyledi. İsterseniz araştırıp öyle yeyin, Kuran da da geçiyormuş yanılmıyorsam meryem suresinde.

evet canim araştırdım kesin düşer diye bisi yok ama dogumj kolaylastrdifi yaziyo haftaya doktora gitcem onada sorcma iki gündür deli gibi yiyodum :(

hurma

not: yazı lale arkadaşımıza aittir bilgilerinize ,

Rica ederim canim. dedigim gibi 12 li test kesin sonuc verdigine gore, zaten 12 li test yaptirmisin..senin igneden baska yapacak birsey yok sanirim. belki bir umut olur diye yazmistim, ama olsun hayirlisi olsun.

Senin acini tum kan sulandirici igne yapan anne adaylari, tup bebek deneyimi yasayanlar paylasiyor merak etme. :23::23:

teknik ogrenmek icin birkac defa saglik ocagina gidip hemsireye igne yaptirmayi denedinmi hic ?

Evet canım, ilk iğnemi hastaneye gidip hemşireye yaptırdım.

Umut arayışların için çok saol :)

Dediğin gibi birçok kişi kullanıyor bu iğneyi, bu başlıkta bile 5-6 arkadaşım var pıhtılı...

Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin ve tabi bebeklerimize de şifa olsun bu iğne...

Cok teşekkür ederim canım nerelerdesin sen ya habire bakıyorum eylül annelerindesin unuttun gittin bizi ama :43: evet bol bol su tüketmeye calısıyorum suanda 3 litre içtim daha da içmem lazım :s benim bebek başak burcu olacak canım ya beklenen doğum 4 gün geçiyor başağı çünkü eminim ki kalmaz teraziye. Ama yine de Allah bilir dimi ama bence %80 başak burcu olacak bizim bebişler :)

Yok bitanem unuturmuyum, girdigim zaman her iki tarafida takip edip yaziyorum. ama aramizda 7 saat fark olunca, siz gunduz yasarken ben geceyi yasiyorum:)

senin dogacak tahmini tarih 26 eylul 27 eylul degilmi? terazi oluyor diye okudum dun. basak 23 eylulde bitiyor mus. erken dogma gibi seymi var .

damla ben erkek hissediyordum ya, ruyanda 2 kere erkek bebek gordum. ama esim senin kiz olacak diyor:4::4:

eksi yemiyorum hic, tatli da yemiyorum hic ama greyfut e ananas cok yiyorum belkide kiz olur :52::52:

evet canim araştırdım kesin düşer diye bisi yok ama dogumj kolaylastrdifi yaziyo haftaya doktora gitcem onada sorcma iki gündür deli gibi yiyodum :(

bende hurma yiyorum, ama dusuk falan diye hic duymamistim. doktoruna sorduktan sonra bizide bilgilendirirmisin canim. Ben burdaki doktoruma sorsam hurmayi bilmez sanirim.

Yok bitanem unuturmuyum, girdigim zaman her iki tarafida takip edip yaziyorum. ama aramizda 7 saat fark olunca, siz gunduz yasarken ben geceyi yasiyorum:)

senin dogacak tahmini tarih 26 eylul 27 eylul degilmi? terazi oluyor diye okudum dun. basak 23 eylulde bitiyor mus. erken dogma gibi seymi var .

damla ben erkek hissediyordum ya, ruyanda 2 kere erkek bebek gordum. ama esim senin kiz olacak diyor:4::4:

eksi yemiyorum hic, tatli da yemiyorum hic ama greyfut e ananas cok yiyorum belkide kiz olur :52::52:

Sezeryan olursa erken doğar ama ben inanıyorum başak olacak :) hatta 15 i gibi olacak :) direk başak olcaz biz. Aynı benim durumumu yaşıyorsun bende erkek goruyorum ama eşim kızın olacak diyor. Yok ben baya baya pasta yiyorum yani hatta rüyalarımda bile görüyorum pastayı :)

:35:
Çok haklısın tesekkurler cevabın için ama işte sende anlarsın insanı n malesef elinde olmuyor :50: bi de ilk gebelik herseyi düşünüyorum :50: farkındayım kendimi boşuna uzuyorum :44: üç gündür bulantı var yeni başladı sadece portakal yiyebiliyorum canım hep portakal istiyor :52: Allah kucaklarimiza almayı nasip etsin de inşallah bütün bu dusuncelerimize gülüp geçelim o zaman inşallah :16:

Cnm bende cok portakal yiyordu m bundada aynıyım cok yiyorum hadi hakkımızda hayırlısı bu arada portakal plasentaya çok iyi geliyormuş haberin ola 😊

Kızlar bana yardım edin moralim çok bozuk :(

Bugün 5+3 günlük hamileyim. 4 gün önce bebegimin kesesini görmüştük. 65 mm'di. Bugün tekrar doktora gittik. Gelişme olmuş. Şuan 111 mm ama kese fasulye gibi :(

Sabah gittigimiz doktor bizi cok korkuttu. Şekli bozuk düşer bu dedi :( Bayağı ağladım. Dayanamadık başka bir uzmana göründüm tanıdık aracılığıyla. KAfanıza takılacak bir şey yok bu sık sık gördüğümüz şey dedi. 5. haftada şekil böyle olabilir. 1 hafta sonra gelin bebege bakalım dedi.

İçim hiç rahat degil. Böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda ?

Nasılsınız arkadaşlar biz çok şükür iyiyiz bulantılarım hat safhada olunca bnm daktır zofrana başlattı zofran çok etkili Bi ilaç doktor tavsiyesi olmadan içmeyin diyor eczacılar kemoterapi hastalarında fln kullanılıp çok iyi geldi bana sabah dil üstüne atıyorum bitane btn gün gidip yiyip içiorum doktorunuza Bi danışın çok kotuyseniz başlayın derim ilaç 40 lira devlet vermiş 10 tane var içinde bilginize

Bugün 5+3 günlük hamileyim. 4 gün önce bebegimin kesesini görmüştük. 65 mm'di. Bugün tekrar doktora gittik. Gelişme olmuş. Şuan 111 mm ama kese fasulye gibi :(

Sabah gittigimiz doktor bizi cok korkuttu. Şekli bozuk düşer bu dedi :( Bayağı ağladım. Dayanamadık başka bir uzmana göründüm tanıdık aracılığıyla. KAfanıza takılacak bir şey yok bu sık sık gördüğümüz şey dedi. 5. haftada şekil böyle olabilir. 1 hafta sonra gelin bebege bakalım dedi.

Bu doktorları anlamıyorum ya neden insanı gererler ki bebek çokmu şekilliki kese şekilli olsun daha 6 haftalık cenin zamanla şekillenio zaten takma sen cnm banada neler dediler sen dinlen bolca yemene bak allahn izniyle bşy olmaz

Evet canım, ilk iğnemi hastaneye gidip hemşireye yaptırdım.

Umut arayışların için çok saol :)

Dediğin gibi birçok kişi kullanıyor bu iğneyi, bu başlıkta bile 5-6 arkadaşım var pıhtılı...

Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin ve tabi bebeklerimize de şifa olsun bu iğne...

Canım benim ya çok canın acıyor senin bu iğnelerden:( Allah yardımcın olsun inşallah, bence zamanla alışacak göbeğin, ya da bazen bacak bazen göbek yaparsın dinlendire dinlendire gidersin. Nihayetinde sayılı gün geçecek bitecek bu günler ama inşallah Rabbim sonuna kadar bu iğneleri vurabilmeyi ve sağlıkla bebişlere kavuşabilmeyi nasip etsin hepimize.
Hem sen böyle zor günler geçiriyorsun ya bebiş?n çok düşkün olacak sana, öpüp koklayarak iyileştirecek inşallah annesini:)

Bence de moralini bozma canım, ilk haftalarda herşey olabiliyor, belirsiz bir dönem ama her gebelik farklı her bünye farklı,ama ilk haftalar sevinmek için de üzülmek için de acele etmemel gerekiyor, dua edelim Allah hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin sana.

Allah büyük cnm içini ferah tut. herşey iyi olucak inş. dualarım sana:nazar:

Hangi doktor mus bu ya .. ne sacma bir yorum yapmis, nekadar kolay anne adayina bu cocuk duser demesi . HEMDE DAHA 5 HAFTALIKKEN. bence oyle birsey yok, hicc kafana takma. Gebeligin tadini cikar, ve strese sokarak kendini bebisine zarar verme derim ben.

onemli olan suan kalp atisini duyman , kalp atisini nezaman duyacaksin? gerisini sakin kafana takma morelini yuksek tut tatlim. Dusup dusmeyecegini Allahtan baskasi bilemez.

ikinci doktorun kafana takicak durum yok demis, sen odoktorun soyledikleri unut duymamis farzet. bol bol dua et canim

Nasılsınız arkadaşlar biz çok şükür iyiyiz bulantılarım hat safhada olunca bnm daktır zofrana başlattı zofran çok etkili Bi ilaç doktor tavsiyesi olmadan içmeyin diyor eczacılar kemoterapi hastalarında fln kullanılıp çok iyi geldi bana sabah dil üstüne atıyorum bitane btn gün gidip yiyip içiorum doktorunuza Bi danışın çok kotuyseniz başlayın derim ilaç 40 lira devlet vermiş 10 tane var içinde bilginize

iyiyim sen nasılsın? bendede var mide bulantıları ama dr birşey vermedi henüz.iyi gelmişse negüzel:nazar:

Kizlarrrr biz geldik nasilsiniz biz superiiz cok sukur melegimin kalp atisini gorduk rabbim tum bekleyenlere nasip etsin insallah. Hamile olmak cok guzel ama kalbinin attigini gormek en guzel ve muhtesem duyguydu. Allahima sonsuz sukurler olsun bu duyguyu yasattigi icin... acayip mutluyum acayipppp :)))))

cnm hayırlı olsun çok şükür..amin herkese nasip etsin inş.mutluğun daim olsun:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X