kızlar merhaba bugun doktora gıttım kalp atısı ıcın duyduk reglıme gore 7+5 bebegım ama doktor 7 0 dedı gerıden gıdıyor sanırım boyle olup duzelen varmı acaba kafama taktım
Bende gobekten daha etkili oldugunu dusunuyorum tatlim ama bi yerden sonra da olusan bezelerden dolayi gobege igne girmiyo o yuzden arada bacak kol gobek diye degistirmek zorunda kaliyoruz
Canım öyle düşünme sakın, bebişler zaten şuan göbeğin daha aşağısında yer alıyorlar.Hem çok mesafe var.Ben de aksine bebeğe ne kadar yakın yaparsam iğneyi o kadar etkili olacak diye düşünüyorum, saçma tabi ama :))
Herkese günaydın bu arada arkadaşlar, işlerim yoğunlaşmadan cevap bekleyen mesajları hemen yazayım derken, selam vermeyi unuttum :)
Ben hiç anlamıyorum ama bence de oyle geliyor bebeğe ne kadar yakında okadar iyi olacak sanki. Allah yardımcınız olsun tez zamanda bitsin bu iğne serüveniniz inşallah
günaydın sevgili annecikler. sizlere bir şey soracağım. kan tahlillerimde b12 eksik çıktığı için doktor benexol b12 verdi. ama içeriğinde b6+b1 de var. yan etkilerinde b6 fazlalığı hamilelikte sakıncalıdır kullanılmamalıdır yazıyor bu da beni korkuttu. aranızda benexol b12 kullanan var mı?:26:
Sana da günaydın sevimli annecik nerelerdeydin sen uzun zamandır yoktun buralarda iyisin dimi hersey yolunda
Canım benim de doktorum vitamin olarak benexol b12 verdi, içeriği de senin belirttiğin gibi b6+b1 de mevcut.Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum, sonuçta ikimizin de doktoru verdiyse bu ilacı diye.Ama doktorum bana bu vitamini 2 günde 1 kullan demişti.
gunaydın canpare-ler :))
dun akşam vajınadan her gece aldığım yumusak kapsul progestonu unutmusum almayı.
sabah her zamanki gibi jeli kullandım ama... pimpiriklendim ya.
iyi hissetmiorum kendimi.bi sey olur mu ki?
olmaz dimi?
günaydın sevgili annecikler. sizlere bir şey soracağım. kan tahlillerimde b12 eksik çıktığı için doktor benexol b12 verdi. ama içeriğinde b6+b1 de var. yan etkilerinde b6 fazlalığı hamilelikte sakıncalıdır kullanılmamalıdır yazıyor bu da beni korkuttu. aranızda benexol b12 kullanan var mı?:26:
b12 eksikliğin mi vardı canım senin de? b12 değerin kaç çıkmıştı? ben ayrıca gyno ferro sanol da kullanıyorum. bu kadar vitamin kullanmak korkutuyor beni açıkcası.
Günaydın canım emin olmamakla beraber bir gün ilacı unutmarlar birsey olmaz canım pimpiriklenme bence okadar da dicem ama bende pimpirikliyim anlıyorum seni :)
Çok şükür bir sorun yok canım ama akşam yaptığım iğne canımı çok acıtmışsa içime kapanıyorum, dünkü gibi kolay olmuşsa sevinip yazıyorum :))
Tamamen psikolojik yani :)
tsk damlacım,
doktorun cebını aradım az önce o da olmaz dedi.
off! uyuyakalmışım yaa...ne salağım.
ne gerek vardı bugün az doz progeston alıyorum bak.
offf
Çok çok geçmiş olsun canımm hiç bir fikrim yok ne yazık ki :s[/QU
çok sağol canım
Benim hamileliğim başlamadan demir ilacı verirken bir de benexol u vermişti dr, takviye amacıyla.Herhangi bir test yapılmadan verdi yani...
Açıkçası vitamini doğal yollardan da alabiliriz, neden bu şekilde verdi dr ben dr anlamıyorum ama her gittiğimde de soruyorum kullanmaya devam et diyor...
Sorun olmayacak ozaman :) bol bol su iç ve dua et. Oyle deme kendine cok yorgun oluyoruz hamile olduğumuz için. Hiç isteyerek unuturmusun kendine kızma bosubosuna hadi sakin ol gününü karartma bosu bosuna. Bunca zamandır içiyorsun zaten o ilaçlar seni korur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?