2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba bugun doktora gıttım kalp atısı ıcın duyduk reglıme gore 7+5 bebegım ama doktor 7 0 dedı gerıden gıdıyor sanırım boyle olup duzelen varmı acaba kafama taktım

Evet tatlim yarin sabaha ertelendi...benim icin dua et olur mu

kızlar merhaba bugun doktora gıttım kalp atısı ıcın duyduk reglıme gore 7+5 bebegım ama doktor 7 0 dedı gerıden gıdıyor sanırım boyle olup duzelen varmı acaba kafama taktım

Merak etme canim bisey olmaz yakalar bebisin haftasinii hic korkmaa

geç döllenme falan olduysa belki ondan geriden geliyordur bebiş cnm? tam da bi fikrm yok ama mantklı gibi geldi bu..

Bizimde keseyi gördüğümüz gün 5 gün geriden geliyordu sonra kalp atışında yakaladı ama şuanda da 1 gün fark var. Normalde 26 su beklenen doğum ama ultrasona gore 27 si gözüküyor

Kuzucumm pihtili arkadaslarimizz cok hakliymiss bacagi mutlaka denemelisinn cok rahat yaptim hic acimadi gerci 1-2 damla kan geldi ama o ara sira gobekten de geliyodu. O yuzden takmadim kafama bence sende denemelisin gobisleri biraz rahat birakmis oluruz...

Canim ikinci bacaktan denemem bunda dizkapagin parmak ustunden vurdum acidi buyuk ihtimal moraracak.digeri dr onerisi dedim nazik yerolursa olsun dedim o da morardi kocaman hale var. Ancak karindan yapmak korkuutuyor beni. Bebise daha yakin. Sanki tazyikli ilac sIkmIsIm gibi.tomagibi. Hissediyorum dedign gib en azinda biraz dinlensin

Ayy napalim tatlimm yaa her yerimiz aciyacak demekki idare etcezz bebisler ii olsunyeter ki

Ne biliyim sanki bu ilac göbeğe olsa dahamiti olacakmış gibi geldi. Bebeğe direk etki ettiği için daha iyi koruyor gibi sanki ben fikir yürüttüm sadece nasıl daha iyi olduğu hakkında hiç bir fikrim yok ama yaptığınız iş ise gercekten cok zor Rabbim yardımcınız olsun

Bende gobekten daha etkili oldugunu dusunuyorum tatlim ama bi yerden sonra da olusan bezelerden dolayi gobege igne girmiyo o yuzden arada bacak kol gobek diye degistirmek zorunda kaliyoruz

evet canım aynen öyle. doktor evin yansa arkana bakma üzülme dedi:) ben de aynen o şekilde devam edecem. bebeğimden önemli bir şey yok:)

Canım benim çok saol destek olduğun için ama çok haklısın inşallah Allah sonuna kadar bu iğneleri olmayı nasip eder.Dediğin gibi bacağa geçersem rahatlayacağım sanırım ama onun için de doktora gitmeyi yani ayın 15'ini bekleyeceğim.Acıdan kaçayım derken, yanlış birşey yapıp bebeğimi kaybetmekten korkuyorum...

Ben de içimden her iğne için bebişin poposundan bi ısırık alacağım diyorum :) İnşallah o güneri görürüz canım...

günaydın sevgili annecikler. sizlere bir şey soracağım. kan tahlillerimde b12 eksik çıktığı için doktor benexol b12 verdi. ama içeriğinde b6+b1 de var. yan etkilerinde b6 fazlalığı hamilelikte sakıncalıdır kullanılmamalıdır yazıyor bu da beni korkuttu. aranızda benexol b12 kullanan var mı?:26:

Çok saol canım verdiğin bilgi için, bende dün bacak diye aldım iğneyi sonra yine göbeğe sapladım... Dün yaptığım çok acımadı çünkü biraz daha sağa yada sola kaydım.önceen hep göbek deliğinin 5 cm sağı veya soluna yapıyordum, iğne yerleri birbirine çok yakın oluyordu.Bu sefer biraz mesafeyi açtık,iğne daha rahat girdi.

Çok sevindim senin denemene ama bugün doktoruna sor tatlım yine de, belki der ki 3-5 gün bacak ap sonra göbeğe dön vs.

Allah göbişlerimizi ve bebişlerimizi korusun :))

Canım öyle düşünme sakın, bebişler zaten şuan göbeğin daha aşağısında yer alıyorlar.Hem çok mesafe var.Ben de aksine bebeğe ne kadar yakın yaparsam iğneyi o kadar etkili olacak diye düşünüyorum, saçma tabi ama :))

Canım benim bildiğim doğuma kadar yapılacak bu iğneler. Sanırım sezeryan vs. olacaksa 1-2 gün öncesinde dr iğne yapmayı bıraktırıyormuş, ameliyat sırasında sorun olmasın diye...Yani anlayacağın daha yolun çoook başındayız :)

first'e...

Canımmmm iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz. Bakalım bebiş ne kadar büyümüş :)

Herkese günaydın bu arada arkadaşlar, işlerim yoğunlaşmadan cevap bekleyen mesajları hemen yazayım derken, selam vermeyi unuttum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…