şimdiden başlanmalı demekneyse bakayım o karışım yağlara. çok teşekkür ederim canım.
Canım sakın ol akıntı hamilelikte doğal olan birsey biliyorsun akıntının cinsi önemli sarı mı kaşıntı ve yanma oluyormu? Yada kahverengi falan mi
Akıntın devam ediyor mu peki
Akıntım yok gibi ondan korkuyorum göğüslerimde küçüldü zaten belirtim yoktu midem falan bulanmıyor
Akıntım yok gibi ondan korkuyorum göğüslerimde küçüldü zaten belirtim yoktu midem falan bulanmıyor
evet haklisin ona göre davranirlar ama ben cok tedirginim, yarin doktor randevum var, insallah iyi haberler alirim canim.
ben bir bos gebelik gecirdim gecen sene agustos ayinda...kimselere duyurmadim...
benden önceki kadinda hamile kalmis ve patron cok rapor aldi diye(haberi yokmus hamile oldugundan) cikartmaya kalkmis....ama sanirim patron bunu anlamis, bizim burda rapor aldigin zaman patron bilmez neden nicin diye...
insallah canim kötü birsy yoktur...
patronun birsey dedimi hamile oldugunu duyunca
bence boşuna endişe ediyorsun sen bebeğini gördün kalp atışlarını da duymuşsundur haftana bakılırsa eğer öyleyse neden endişe ediyorsun eğer bi aksilik olsa kanaman olur bence hadi diyelim bebeğe bişey oldu gebelik sonlandı o zamanda o bebek seni zehirler ve fiziksel olarak sıkıntı yaşarsın bence kendini iyi hissediyorsan endişe etme bence. Ama yinede dedikleri gibi en iyisi kontrole git için raha etsin
canım birazda genetik bişey eğer çatlamaya meyilli bir cilt yapın varsa ne yaparsan yap çatlıyorsun. Öyle çok pahalı kremlere de para verme inan hepsi aynı önemli olan derinin nemli kalmasını sağla duştan sonra ıslah karnına bacaklarına o bölgelere bolca yağ yada nemlendirici sür. Ben çoğu zaman kullanmadım bile ama çok şükür hiç çatlamadım
Akıntın devam ediyor mu peki
Bugün için hiçbirlerden randevu bulamadık
Bu benim beşinci gebeliğim ilk kez 10. Haftaya geldim kimse endişelenmesin diye genelde bişey anlatmam ama bugün çok korktum
Bu benim beşinci gebeliğim ilk kez 10. Haftaya geldim kimse endişelenmesin diye genelde bişey anlatmam ama bugün çok korktum
Sağlın kızlar cevap yazdığınız için biraz telefonda yalvardıktan sonra randevu verdiler aradan alacak doktor 2 gibi
Canim benim dr um dun dedi ki bana aklina boyle seyler geldiginde tedirgin olduunda hemen atla gel bakalim beisine icin rahat etsin evde kendi kendini yiyecegine beni ara benim basimin etini ye bos yere sakin stres yapma dedi:)
Eger suan bos randevu yoksa en yakin hastanenin aciline git tatlim kasik agrim var endiselendim kontrol ettirmek istiyorum de alirlar hemen zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?