2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
şimdiden başlanmalı demek neyse bakayım o karışım yağlara. çok teşekkür ederim canım.

canım birazda genetik bişey eğer çatlamaya meyilli bir cilt yapın varsa ne yaparsan yap çatlıyorsun. Öyle çok pahalı kremlere de para verme inan hepsi aynı önemli olan derinin nemli kalmasını sağla duştan sonra ıslah karnına bacaklarına o bölgelere bolca yağ yada nemlendirici sür. Ben çoğu zaman kullanmadım bile ama çok şükür hiç çatlamadım

Canım sakın ol akıntı hamilelikte doğal olan birsey biliyorsun akıntının cinsi önemli sarı mı kaşıntı ve yanma oluyormu? Yada kahverengi falan mi

İlk bende fazla kendimi yorduğum için bayağı pembe bi akıntı olmuştu
Ertesi gün hemen dr a gittim(6.haftada)
Sonra 10 gün progestan kullandm 10 gün de istirahat verdi.
7.hafta kontrole gittim ilaç içmene gerek yok dedi . kalp atisini da duydum.rahatladm.Çünkü kesildi pembelikler.
Ben nolur nolmaz diye 10 gün daha rapor aldm. Iyiki de almışım. Geçen cuma yine pempelik geldi.
Dr u falan aramadm progestan içmeye basladm.ama gecmedi 4 gün.dün biraz kırmızımsı bi akıntı olunca kendi dr umu aradm.
O da geç geleceği için başka dr arkadaşına gönderdi.
Progestanı arttırdı. İşe başla gecmezse yine rapor alabilirsin dedi.
Bnm akıntı hiç çamaşırımı kirletmedi.ancak tuvaletten sonra olan bişeydi.

Akıntım yok gibi ondan korkuyorum göğüslerimde küçüldü zaten belirtim yoktu midem falan bulanmıyor

bence boşuna endişe ediyorsun sen bebeğini gördün kalp atışlarını da duymuşsundur haftana bakılırsa eğer öyleyse neden endişe ediyorsun eğer bi aksilik olsa kanaman olur bence hadi diyelim bebeğe bişey oldu gebelik sonlandı o zamanda o bebek seni zehirler ve fiziksel olarak sıkıntı yaşarsın bence kendini iyi hissediyorsan endişe etme bence. Ama yinede dedikleri gibi en iyisi kontrole git için raha etsin

Akıntım yok gibi ondan korkuyorum göğüslerimde küçüldü zaten belirtim yoktu midem falan bulanmıyor

Canım benim de mide bulantım yok, tek belirtim yorgunluk,uyku ve göğüslerdeki hassasiyetti.Ara ara göğüslerimdeki acı da gidiyor, panik oluyorum zaman geçince tekrar hassaslaşıyor.

Tedirgin olmakta haklısın, ben de oluyorum ama sanırım biraz rahat olmamız lazım...

Korkma canım,inşallah birşey olmayacak hiçbirimizin bebeğine...

İnşallah bu sefer güzel olucak herşey tatlım. İçini ferah tut. Kendimden biliyorum zor ama iyi şeyler düşünmek lazım.
Yarın hayırlı haberlerini bekliyorum. İnşallah iyi şeyler görür dr.
Bnm işyerinde hamilelere pek bişey diyemiyorlar.
Kendi şefim zaten biliyordu istediğimi ve hep dua ederdi allah razı olsun.
Müdür de bişey demez inşallah. Gidince öğrenirim arkadaşlardan tepkilerini.
Sizin patronda enteresanmis. Sonuçta gelen raporda nedeni yazıyor. İnternetten açıp söyleselermiş.
Bizimkiler hemen sorar raporda ne yazio diye.

Bu benim beşinci gebeliğim ilk kez 10. Haftaya geldim kimse endişelenmesin diye genelde bişey anlatmam ama bugün çok korktum

Progestan kullanırken normalden fazla göğüs şişliği oluyo ben de fark etmiştim. Ve bulantı da yapar dio dr lar. Bıraktığın için geçmiş olabilir. Yani o belirtiler hafiflemistir.
Öğren bencede dr a gidip böyle için içini yemektense.

benim vücudum çatlak oluşumuna çok müsait bu nedenle korkuyorum hangi yağları kullandın canım sen?

Kızlar telden yazıyorum ondan alıntı yapmıyorum cevap verirken

Dun akinti haricindeki sikayetlerinle bende doktora gttim canim ne mide bulantim kaldi ne goğus hassasiyetim endiselendim dedim dr guldu bana hemen gec bakalim dedi bebis gayet ii pit pit atiyodu kalbi sonra da herkes rahat bi hamilelik gecirmek ister mide bulantisi bitsin ister sen elirtiler hafifleyince korkuyosun diye dalga gecri bnle:)

Bu haftalarda belirtilerimizin azalmasi normal canim korkma ama aklina cok takmaktansa hemen randevu alip gdip benisini gormcok iyi geliyo insana:)

Sağlın kızlar cevap yazdığınız için biraz telefonda yalvardıktan sonra randevu verdiler aradan alacak doktor 2 gibi

Bugün için hiçbirlerden randevu bulamadık

Canım kayısı yapı badem yağı karışıyor hepsini sür çatlamaya meyilli cildin varsa zaten catlar ama bu yağları en acilinden kullanman gerekiyor lale arkadasımız 2-3 sayfa once yağları paylaşmıştı ordan bir karışımı hazırlamanı tavsiye ederim. Kremlere boşubosuna para harcama bence

Bu benim beşinci gebeliğim ilk kez 10. Haftaya geldim kimse endişelenmesin diye genelde bişey anlatmam ama bugün çok korktum

Canim benim dr um dun dedi ki bana aklina boyle seyler geldiginde tedirgin olduunda hemen atla gel bakalim beisine icin rahat etsin evde kendi kendini yiyecegine beni ara benim basimin etini ye bos yere sakin stres yapma dedi:)

Eger suan bos randevu yoksa en yakin hastanenin aciline git tatlim kasik agrim var endiselendim kontrol ettirmek istiyorum de alirlar hemen zaten

İnşallah bu sefer olucak cnm bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. (Amin)
Randevu için devlet hastanesine gitmiyorsan eğer bence direkt git
Hem senin özel bir durumun var.
Bence gayet makul karşılarlar bu isteğini.

Sağlın kızlar cevap yazdığınız için biraz telefonda yalvardıktan sonra randevu verdiler aradan alacak doktor 2 gibi

Korktuğun gibi olmadıgını bebişini gördüğünde anlayacaksın :)) güzel güzel haberlerle gel olurmu bekliyorum ben burda seni

Senin doktora hayranım zaten ben ya aferim oyle doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…