2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar hanımlarrr... cinsiyetimiİ biz 1 nisanda ögreneceğiz inşaallah
Buaarada miniğimi buğün hafif hissettim.. karnimda bi seyirme oldu.. minikim benimmm

kızlar dun doktora gıttım bebegımı goremedım 5 hafta 3 gunluk dedı sadece keseyı gordu normalmı kızlar yoksa degıl mı bılen varmı nolur yardımcı olun

kızlar dun doktora gıttım bebegımı goremedım 5 hafta 3 gunluk dedı sadece keseyı gordu normalmı kızlar yoksa degıl mı bılen varmı nolur yardımcı olun

Canim benim tupbebek oldugu halde ulfrasonla uyumsuz 1hafta gerilik var doktor normal oldugunu soyledi ilk muaynenmiydi karindan bakti sanirim hemen telas etme insallah bisonraki kontrolde buyumus olur bebislerimiz

5.hafta da biz de sadece kese gördük canım sanırm normal yani.. 8.haftada gördük bebişimizi=)

Karışım için teşekkürler, birşey sormak istedim
Lierac nasıl geldi size memnun kaldınızmı? Fiyatı bu kadar pahalı olan bi ürün işe yarıyormu merak ettim

Lierac nasıl geldi size memnun kaldınızmı? Fiyatı bu kadar pahalı olan bi ürün işe yarıyormu merak ettim
Ben kullanmadım herhangi bi krem, yağlara bile başlamadım yardımcı olamıcam canım

Allah nasip kısmet ederse inşallah bende ekim annesi olucam.
Yaşım 29 istanbul.
Ayrıca size birşey sormak istiyorum.
Hafif pembe lekelenmeleri hala olan var mı?
Progestan kullanıyorum da 10 gün kullanmıştm.10 gün daha kullan dedi dr.

Hoşgeldin canım, tebrik ederim, Rabbim sağ salim sana bağışlasın yavrunu lekelenmeyle ilgili bi fikrim yok canım, benimde 6. haftada gri ile kahverengi arası akıntım oldu 2-3 gün sonra geçti.

depolardan besleniyor bebiş bizim depolar boşalıyor işte:) tamam sor doktora bize de yaz. ben de çumartesi günü doktora gidecem ama doktorda soracağım soruları unutuyorum hep:)

Hoşgeldin canım, tebrik ederim, Rabbim sağ salim sana bağışlasın yavrunu lekelenmeyle ilgili bi fikrim yok canım, benimde 6. haftada gri ile kahverengi arası akıntım oldu 2-3 gün sonra geçti.

İnşallah cnm hepimizin yavrusunu bağışlasn
Çoğu bu lekelenme için normal diyo ama ben biraz pimpiriklimiyim yada ilk hamileliğim diye mi hemen dr a gidiyorum.
Benim gibi olan varsa lütfen yazsın..

Günaydın canım ben lierac kremini cok erken kullanmaya başlamıştım ama yağlar gibi biraz fazla kullanmamdan ötürü hemen bitti 2 haftada bir alacak kadar iyi olduğunu düşünüyorum ayda 120 liraya geliyor bence bunu yağlarda sağlayabilir ki bizim genetiğimizde çatlakta yok

Buaarada miniğimi buğün hafif hissettim.. karnimda bi seyirme oldu.. minikim benimmm

Günaydın canım yoksa senin kuzu erkek mi :) nasıl bir seyirme oluyor ki

tsk ederim canim. yarin doktor randevum var...insallah güzel haberler alirim

hosgelind canim....ben sordum benimde vardi lekelenmelerim ama suan hic birsey yok...progestan kulaniyorsun diyede ola biliyormus, kanama olmadiktan sonra hic bir sorun yokmus, merak etme yani :)

bnde ekim annesi olucam inş..

Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :)) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kuzunuzu

insallah canim :)
nasil bir hiss? yani hissetigin sey tam nedir? nerden anladin bebis oldugunu? cok merak ediyorum :)

canim bizde 5 haftaliken keseyi gördük
6 haftalik bebisi gördük ve kalp atisini gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…