Ayy ne güzel biz de görürüz inşallah
canım bişey sorcam cinsiyetini kaçıncı haftada öğrenmiştin ilkinde? Bi de hareketlerini ne zaman gördün ilk ultrasonda ve ne zaman karnında hissetmeye başladın? Çok oldu biraz sorularım :)
olur mu canım istediğin sorabilirsin. Biz 11+3 hafta gittiğmizde eşimin çok ısrar etmesi üzerine galiba doktor salladı kesin olmamakla birlikte erkek gibi görünüyor dedi. 16. hafta gittiğimizde ise erkek değil kesin kız dedi zaten 12. hafta çok erkenmiş cinsiyet için. ben 8 hafta gittiğimde hareketini görmedim ilk 11. hafta gördüm o kadar güzeldiki içinde bir balık hop hop zıplıyor hiç yerinde durmuyordu. hatta doktor 2 li test için ölçüm yapcak kız izin vermiyor tam ölçücek kız hop diye yönünü değiştiriyor o kadar hoşumuza gitmiştiki ağzımız kulaklarımıza varmış şekilde izledik. 16. hafta bayağı büyümüştü o zamanda çok harikaydı. 20 hafta ayrıntılıya gitmiştik o zamanda parça parça net gördük kafası gözleri dudak burun el ayak bacak o kadar nettiki gözlerimiz dolmuştu. Bebeğimi 20. haftaydı hissettim sabah yatakta yüzükoyun yatıyordum birden sanki balık gibi içimde bişey kayıp gitti. Kızlar asıl hamileliliğinizi bebek hareketlerini hissedince anlayacaksınız o kadar güzel bir şey ki. Normalde son haftalar bebek hareketleri hissedmezsiniz ama benim kız doğacağı güne kadar tepindi karnın bir sivriliyordu bi bakıyorum tam ortadan ikiye bölünmüş başıyla bi tarafı zorluyor popoyla diğer tarafı. Eşim bakamıyordu karnım yırtılcak sanıyordu :)
Son düzenleme: