2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sana da cok gecmis olsun canim.Allah beterinden saklasin.sartlanmak iyi degil.son anda cocugun gelisine gore dogim seklin belli olur.mesela niyetim sezeryan ama kismet artik.

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bak ben 41 hafta bekledim hala gelmedi cimcime sezeryanla aldılar :) Aslında iyide oldu benim aklımda kalan sadece o bacaklardaki uyuşma geçince ayağa kalkma anı ayyyyyyy ölüyorum sanmıştım. Bidaha çocuk yapmam dedim 20 ay sonra yeminimi bozdummmm:52::52::52:

hoşbulduk teşekkürler

Allah kolaylık versin :))

benim bulantılarım ne çok fazla ne de çok az her gün sabah 12 ye kadar bulantım oluyor ama ağır geçmiyor. sonra rahatlıyorum. Çok da olsa az da olsa uzun süre beklediğim için her ikiside kabulüm :))

bende ilk bebeğimi çok beklemiştim o yüzden hiçşikayet etmiyordum ama şimdi biraz mızıldanıyorum :(

kızlar çok morelim bozuk doktora gittim bugün bebegin kalp atışını duyamadık. Daha erken 1 hafta 10 gün daha bekleyelim dedi.
şuan 7 haftalığım kese 10 mm herşey yolunda ama bebegin kalp atışı yok :(

ben buca şifada medine meltem adalıoğluna gidiyorum,cuma günü tekrar gidicem.20 tl fark ödedik,torch testleri idrar tahlili falan yaptırdık onlardan fark istemediler.şimdilik memnunum güler yüzlü ilgili bir doktor.

ben hem medical parka gidiyorum ama galiba kahraman kolday diye bir doktor varmış ona gideceğim. Ben atakentte oturuyorum .Keşke buca yakın olsa da senin doktora gidebilsem. Medical park çok pahalı ve hiç sevmiyorum. Kahraman bey de pahalı ama çok ilgiliymiş. Bakalım artık.

O da fazlaymış yaa, gerildim valla. Neyse başka güzel şeylerden bahsedelim. Cumartesi kontrolüm var çok heyecanlıyım:))

evet çok heyecanlı oluyor bende ilkinde neredeyse her hafta gitmek istiyordum eşimde geliyordu ekrandan kameraya alıyordu eve gelip durmadan bebeğimizn hoplayışını zıplayışını izliyordum ileriki haftalarda bebeği bütün olarak göremiyorsun sıkış tekiş oluyor en güzeli 12-16-20 haftamdı bebek çok belirgin oluyor

benim bulantı vs. yok hiç olmadı inş. olmaz ama ben de geçen hafta sinüzitten dolayı ağır grip oldum ve ilaç da kullanamadığım için beni çok zorladı...şu anda kuru öksürük ve arada hapşırık var bunlar beni tedirgin ediyo çünkü öyle olduğu zaman kasıklarım ağrıyo... onun dışında bi sıkıntım yok...ama fena kilo alacak gibiyim süt içiyorum ya beni çok fazla şişiriyor sanki 7 haftalık değil de 7 aylık hamile gibi oluyorum akşamları :)))
bebişlerimiz terazi bebişleri oacak :))

Evet terazi olcak :) yerim ben miniklerimjzj yaa ben 1.70 kg almıştım ins cok fazla almayiz ama sağlıkli bebisler dogururuz benjmki 1 hafta once gelirse bayram bebeği olcak:)

Canım günaydın nasılsın iyimisin? Ben birsey sorcam sana ismin cok ilgimi cekti lehçede Türk kızı demek. Lehçeyle bir alakan varmı?

Selam canım .çok giremiyorum mide bulantılarımdan dolayı dün işe bile gidemedim.Lehçeyle alakam Rusça bildiğim için lehçe konuşulduğunda bazı kelimeleri anlayabiliyor olmam .Turchanka rusça da türk kızı demek.

Benimde kızım rahatsızlandı gece arada mıyymıyy diye ağladı karnı ağırıyordu galiba gaz yapıp tekrar uykuya daldı bende onun sıkıntısını görünce doğru dürüst uyuyamadım. Biraz burnu tıkalı gripmi olcak ne birde dünden beri 5 kez kaka yaptı çok kötü kokuyorrrrrrrrr midem alt üst oldu inşallah önemli bişey değildir.

Son düzenleme:
bir sorun çıkmazsa bende ekim annesi olacağımm :16: tam anlamıyla sevinemiyorum bu ara çok endişeliyim CMV IGG VE IGM pozitif çıktı ve 3 gündür Avidite testi sonucu bekliyorum :5: çok korkuyorum kötü çıkacak diye bu başlığa da yazsam mı bilemedim kritik durumdayım off :14:

Canım sana yazmadan edemedim çünkü ne kadar endişeli olabileceğini tahmin ediyorum. Bende de Rubella sınırda değer çıkmıştı .Doktor avidite istedi.Yani bu hastalık ne zaman vücuda girdi. Eğer aviditen yüksek çıkarsa mesela( %69 çıktı benim) 4 aydan önce bir süre önce geçirdiğim için risk yok dediler.İnş. senin de aviditen yüksek çıkar .Hiç endişe etme şimdiden .Rubella kızamıkçık demek mesela bende hiç bir belirti yoktu.hangi şehirdesin üniversite hastanleri aynı gün veriyormuş aviditeyi.Tabii ben 4 gün bekledikten sonra öğrenmiştim bu bilgiyi.

Teşekkür ederim güzel bir paylaşım olmuş yine. Epidural normal doğum nedir ki

Canim benim arkadasim epidural normal dogum yapti cok kolaydi 5 kere ikindim cocuk cikti hocbisey anlamadim dedi...epidural normal soyle oluyor, dogum basladiginda yani rahim belli bi acikliga ulastiginda belden igne yapip belden asagisini uyusturuyolar ve dogum sancilarini hissetmeden bebisi cikariyosunn alttan hicbiyerinde kesik flan olmuyo sezeryan gibi sadece bikac saat belden asagisi tutmuyo sonrasinda hersey sanci cekerek normal dogum yapmis bi bayanin dogumuyla ayni oluyo kendindesin bebegininemziroyosun aci yok ayaga kalkabiliypdun ... Ama tabi riskleri oldugunu da duydum Allah korusun felc olma ihtimali gbi ama onu da dusununce diyorum ki olacagi varsa vaktimiz gelmisse sezeryanda da narkoz alacagiz olursa oyle de olurr amann ne biliyim istee kotu seyleri dusunmek yokk doguma daha cok varr doktorlarimizla oturup hangisi en uygunsa oturup konusuruz

evet çok heyecanlı oluyor bende ilkinde neredeyse her hafta gitmek istiyordum eşimde geliyordu ekrandan kameraya alıyordu eve gelip durmadan bebeğimizn hoplayışını zıplayışını izliyordum ileriki haftalarda bebeği bütün olarak göremiyorsun sıkış tekiş oluyor en güzeli 12-16-20 haftamdı bebek çok belirgin oluyor

Ayy ne güzel biz de görürüz inşallah;)
canım bişey sorcam cinsiyetini kaçıncı haftada öğrenmiştin ilkinde? Bi de hareketlerini ne zaman gördün ilk ultrasonda ve ne zaman karnında hissetmeye başladın? Çok oldu biraz sorularım :)

kızlar çok morelim bozuk doktora gittim bugün bebegin kalp atışını duyamadık. Daha erken 1 hafta 10 gün daha bekleyelim dedi.

Canım inşallah duyarsınız bekle biraz daha.

Canimm endiselenmee bence daha bebegin kalp atislarini duymak icin kesen cok minik inaniyorum ki haftaya gttiginde pitpitlari rahatca duyacaksin...

canım sana raporun fotosunu eklicektim fakat sürekli hata veriyo kaç kez denedim:(( nasıl yüklüyosunuz siz ben mi beceremedim acaba???

:(( tuhh bilmiyorum ki cakim yaa neden olmadi acaba ?
Aslinda yuklemesende olur tani/teshis bolumundeki kodlari ve aciklamalari ne onu bile yazsan yeterli olur sanirim cnm

canım lütfen moralini bozma. Tabii biliyorum bu söylediklerim hep havada kalacak. belki geç döllenme olmuştur ?Senin hiç lekelenmen flan oluyor mu ?vajinal mi baktılar ultrasonda ?

canım lütfen moralini bozma. Tabii biliyorum bu söylediklerim hep havada kalacak. belki geç döllenme olmuştur ?Senin hiç lekelenmen flan oluyor mu ?vajinal mi baktılar ultrasonda ?

Evet arada lekelenmem oluyor. Vajinal baktılar.

moralini bozma cnm bekle biraz daha duyarsın inş

Back
X