2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende medipole gidiyorum ama o hastaneyi de merak ediyorum nasıl bir hastane doktorları nasıl

Doktorum mehtap yazıcıoğlu çok tatlı bir bayan. sakin, ilgili, tecrübeli kendisinden çok memnunum. tek eksisi çok yoğun oluyor randevuları hep sarkıyor, en az 1 saat bekliyorum. hastane hakkında çok detaylı bilgim yok. giden varsa doğum vs ücretlerini sorcaktım. medipol nasıl? koşuyolu medipol değil mi?

Kizlar merhaba
Bnde ekim annesiyim
Kisaca bahsediyim kendimden ve bebisten.aralikta kimyasal dusuk gecirdim ocakta tekrar hamile kaldim.suan 8+1 iz.
Ama ultrasonda 7 haftalik gozukuyo bebegim.6.haftada kalp atisini duyduk.suan bebegim 10.7 mm.normalmi bu? Birde bgn 4 tup kan ve idrar tahlili istedi doktor.sonuclar cikti yrn doktor bakicak.bu testler ne icin.ilk gebeligim oldugu icin pek bilgili degilim acikcasi.

Sent from my GT-I9300 using Kadınlar Kulübü mobile app

Tam kan sayımı, idrar tahlili, ABO + Rh tayini (kan grubu), hepatit (sarılık) belirteçleri, Toxoplazma, Rubella ve CMV Ig tayini, tiroid fonksiyonlarını belirlemek adına en azından TSH tayini, ilk muayenede yapılan testlerdendir.canım bunlar rutın ilk zamanda yapılan testler hosgeldın buarada bende aynı senın gıbı kımyasal ardından gebelık oldu allah sağ salım kucagına almak nasip etsın inşallah

Ultrasonla 5. - 6. gebelik haftalarında kalp atışlarını görmek mümkündür, bu haftalarda doppler ultrason ile kalp atış sesi de duyulabilir.
10-12 haftalarda el doppler cihazı ile de kalp sesleri duyulabilir.

böle dio nette kızlar el doppler cihazı ne ki?

senin için girip ben de araştırdım evet bebeğe zararlarıçok.senin değerin kaç çıktı olmasa gereken değerler nedir ?mesela benim 1,48 rubella sınırda 1.20 altı negatif .1.60 üstü pozitif.Bana dr dediki avidite gösterir sonucu bazen bu hastalıklar geçirilir üzerinden uzun zaman geçer ama kanda pozitif çıkmaya devam eder bir nevi kronikleşir.Ve öyleyse bebeğe bir zarar vermez dedi. Hiç korkma iyi çıkar inş.Sen de izmirdensin demek ben de izmirdenim.

benim değerim sayısal yazmıyordu "pozitif zayıf" yazmışlar :S doktorum sonucu görünce "ya önceden geçirmişsin ve son kalıntıları testte görülüyor ya da önceden hastalığı geçirmişsin ama şimdi tekrar yeniden geçiriyorsun" dedi. emin olalım avidite yapalım dedi. umarım söylediğin gibidir. teşekkür ederim ilgin için senin doktorun kim?? izmirde çok doktor aradım sonunda murat ulukuş'a karar kıldım.

bende sanmıorumm ama eğer duyuluyosa hemen alırım valla :)doktora sorsam kızarmı acep :::::::::::::))

yok canım nıye kızsın kı ama duyulmaz ilerleyen zamanlarda belki çünkü düşünün onunla ilk zamanlarda tansıyonu bile ölcemezdık bız duyamazdık

Tsk ederim cvp icin kartal :)
Bu arada bnm hic bulantim yok.sadece hep uyku hali var.sansliyim sanirim :)))

onu kafamıza göre kullanabilirmiyiz ki ? cevabınız evt ise kv var galiba onu alayım bari ondan :37:

Niye kullanmayalım canım kulağına geçirip dinliyorsun ben bazen elimle bile yokluyorum acaba duyuluyormu diye de eşim duyduğunu söylüyor :)

:) Maşallah, bende de ara sıra oluyor. Ama çok az. Sabahları çıkarıyorum sadece. Ben de normal miyim diye düşünüyordum. Hep uyusam. :):31:

:)) haha süper yalnız değilmişim. ben de bakıorum da çok çeşitli bunlar. 15 tl ye de var 600 tl ye de. nasıl karar vercezki? sen seçtin mi hanigisi alacağına?

Seçmedim ama en ucuz olanı alacağım 30 tl ye güzel birsey bulmuştum ben ama ne kadar güzel bilmiyorum tabiki :) oyle pahalı birsey almam ya napcam sanki sonra :)

önemli değil canım benimde aynısı bulantı falan yok gözümde hep uyku uyusam dıye bakıtyorum ama calısınca olmuyor işte

Kızlar tahlilleri neden yaptırdınız? Doktor istedi mi? Kaçıncı haftada yapılıyor? Benden henüz istemedi. Birkez azıcık çiğköfte yedim. Endişeliyim.:18:

Niye kullanmayalım canım kulağına geçirip dinliyorsun ben bazen elimle bile yokluyorum acaba duyuluyormu diye de eşim duyduğunu söylüyor :)

hıçkırdığını falan duyabılırsın canım bebeğin karnının içinde falan gezdiğini derinden

Kızlar tahlilleri neden yaptırdınız? Doktor istedi mi? Kaçıncı haftada yapılıyor? Benden henüz istemedi. Birkez azıcık çiğköfte yedim. Endişeliyim.:18:

Benim de canım şimdi çiğköfte istediiiii :))Tatlıses'in çiğköfteleri etsizmiş, ben de yedim 1-2 defa etsiz çiğköfte...

Sanırım akşam da yiyeceğim, canım çok istedii

Son düzenleme:
Back
X