- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
elmi ilk aylarda karnında buyuyecek sasıracaksın cunku gaz olusacak gaz oldugu için karnın şişiyor 3-4 aylık gbi iniyor sonra bebek karnı cıkıyor eger mide bulantılar fazla ise zayıflaman normal cogu kişi ilk 3 ayında zayıflıyor sonrdan alıyosun zaten bebeşin senden besleniyor şimdi yakında hareketlerde hissedebilirsin bagırsak haraeketleridir kimide erkek cocugu kendini belli eder derler yatmaya gelince soluna yat diyolar ama yan yamak daha ii şimdi yatarsın ama buyudmu asıl yatmamaların o zaman başlayacak yatmakta zorlanacaksınbenim gbi sırt ustu yatmayı seven biriysen cok özleyeceksinve totom yan yatmaktan cok agrıyor
ama canları sağolsun
Hosgeldin aramıza :)) sen tabi tecrübelisin şimdi ne hüma aylaymışssın en zor zamanlarını :) Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebeğini. Onun dışında benim karnım 3 haftadır hiç inmedi sürekli şiş ve günden güne büyüyor ben gaz olduguna pek inanmıyorum. 0 bedendim hamile kalmadan once bir gram göbeğim yoktu şimdi oyuzden cıktı belli oluyor. Ama hareket falan yok olmaz da zaten dediğin gibi ama yine burada bazıları duyduğunu söylüyorum valla ben duyduysam da anlamamış olabilirim :))