2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım ozman eşin işten geldikten sonra özel bi hastanenin aciline gidin nöbetçi kadın doğum doktoru bulunuyo ultrasonda bakar görür rahatlarsın bebeğini.ben öle yaptım :)

kızlar bişey sorucam benim bebiş utrasona göre 9+2 günlük ama adetime göre 10+6 günlük ben şimdi hangisini kabul edeceğimm

bnm adetlerim düzensiz olduğundan tahmini olarak ocak 4 adet tarihi olarak hesapladı dr. aslında en son aralık 21 de adet görmüştüm.
onu da bebeğe göre hesaplıyorlar yani. senin ultrasonda ne çıktıysa ona göre kabul edeceksin.

benim eşimde aynısı cnm :)
ne güzel bak sende lekelenme felan da yok. kendini boşuna strese sokma.
inşallah hepimiz bebişlerimizi alıcaz sağlıkla kucağımıza (amin)

canım ozman eşin işten geldikten sonra özel bi hastanenin aciline gidin nöbetçi kadın doğum doktoru bulunuyo ultrasonda bakar görür rahatlarsın bebeğini.ben öle yaptım :)

sağol tatlım eşimi ikna etmek biraz zor olacak sanırım ama denemekten vaz geçmiycem bebeğim içinn

nette adete göre diyor ama bilmiyorum yaa en son gittiğimde dra 7+3 beklerken 7+6 çıktı arayı kapatıyor galiba belkide zamnla kapatır adet günüme göre hesaplarımm dr gittiğimde sorucam bunu

kızlar bişey sorucam benim bebiş utrasona göre 9+2 günlük ama adetime göre 10+6 günlük ben şimdi hangisini kabul edeceğimm

Son adet tarihini baz almalısın canım arada ki zaman sonra kapanıyor çünkü

selamlar. benimde 11+6 ama ultrasonda 10+6 ben adet tarihime göre olanı dikkate alıyorum.
çünkü bebek o aradaki farkı kapatıyormuş sonraki haftalarda :))
bizimkilerde kapatıcaktır

burdakiler ilk başlarda sık ranevu ortalarda daha az randevu veriyor:)

Canım çok sevindim, hayırlı olsun, daha nice güzel haberler alırız inşallah...

Hiç endişelenme canım, benim de ara ara göğüs ağrılarım didiyor sonra yeniden başlıyor. Başka kişilerde de okumuştum bu durumu. O nedenle içini ferah tut

Cok sevindim rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin ve kimseyi bu duygudan mahrum etmesin:)

Son adet tarihini baz almalısın canım arada ki zaman sonra kapanıyor çünkü

selamlar. benimde 11+6 ama ultrasonda 10+6 ben adet tarihime göre olanı dikkate alıyorum.
çünkü bebek o aradaki farkı kapatıyormuş sonraki haftalarda :))
bizimkilerde kapatıcaktır

Hiç endişelenme canım, benim de ara ara göğüs ağrılarım didiyor sonra yeniden başlıyor. Başka kişilerde de okumuştum bu durumu. O nedenle içini ferah tut

canım arkadaşlarım çok sağolun iyi günümde de kötü günümde de hep destek oldunuz bana teşşekkür ederimm yengem hemşire az önce telde konuştum adetine göre hesapla arayı kapatır dedi aydınlattınız beni sağolunn cumartesi dr gideceğim işallah iyi haberler le gelirimm

32 osmaniye ikinci çocuk sat 03-01-2014 tahmini doğum tarihi 10-10-2014

Korkma canım geçenlerde bana da oldu öyle, kasık ağrılarım falan da olmadı o gün, çok korkup panik yaptım ama hayırlı haberlerle döndüm doktordan. Rabbim ol dediyse olacak o bebiş hiç telaş etme, bol bol dua et!

sağol cnm teşşekkür ederimm neyse ben çıkayım çamaşır ascam yemek yapcam sonra yine gelirimm byyyyyyyy

Bu arada kızlar hamilenin duası cidden kabul oluyormuş. Bugün öğlen eve geldim ama akşam özel derse gidecektim. Inşallah iptal eder diye dua ederek mesaj attım, "ders var" dedi. Az önce tekrar aradı, Berkin Elvancığın cenazesi sebebiyle o bölgenin akşam karışabileceğini, gitmememi söyledi. Adamın şirketi hem hastaneye hem de cenaze evine yakın çünkü.

Sebebi iç acıtıcı da olsa, duam kabul oldu. Bu arada anne yüreği ne demekmiş bugünlerde anlamaya başladım, daha bir içlenir oldum olaylara, sabah da haberi duyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi. Rabbim bizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun ama sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin. Şimdi bile korkuyoruz, bir de büyütüp yetiştiren anaları düşününce içim parçalanıyor!

ohh afiyet olsun bakalm :)
işte olunca kahvaltınızı kıskanmadım diyemem yani.

Saol tatlımmm darısı sana diyelimm hafta sonuna kahvaltı keyfi

Tatlım eğitimden şimdi geldim doğum psikoloğu ile de konuştum kaygılarımı onada söyledim oda öyle bir şey olsa kendini belli eder dedi kanama vs bebeğini kucakla artık bırak bu olumsuzlukları dedi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

aynen cnm duyduğumdan beri ağladım ağlıcam. hoş önceden de ağlardım böyle şeylere.
biz karnımızdaki bebeklerin üzerine titrerken, orda bir anne hem de hiç bir günahı olmayan 15 yaşına ne emeklerle getirdiği oğlunu toprağa veriyor.
Allah kimseye evlat acısı göstermesin ama bizim memleketimizde maalesef insan canı çok ucuz.
boğazı düğüm düğüm oluyor insanın.

Maalesef canım ülkem tam bir doğal güzellikler cenneti ama ne kadar kötü bir zihniyete doğru ilerliyoruz. Bunu sadece Berkincik için de söylemiyorum. Kadın cinayetleri, tecavüzler, trafik terörü, terör. Bunların hepsi için söylüyorum.
Ama yine de şunu da biliyorum ki umut biziz ve bizim yetiştireceğimiz aydınlık çocuklar her kötü gidene dur diyebilir. Bize çok iş düşüyor anneler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…