Maalesef canım ülkem tam bir doğal güzellikler cenneti ama ne kadar kötü bir zihniyete doğru ilerliyoruz. Bunu sadece Berkincik için de söylemiyorum. Kadın cinayetleri, tecavüzler, trafik terörü, terör. Bunların hepsi için söylüyorum.
Ama yine de şunu da biliyorum ki umut biziz ve bizim yetiştireceğimiz aydınlık çocuklar her kötü gidene dur diyebilir. Bize çok iş düşüyor anneler!
Aynen öyle o kadar çok pislikler dönüyor ki erkek kardeşim var ona herzaman derim bile bak seninde ablan var karşı cinsine ona göre davran derim
Adam karısını öldüresiye dövüyo serbest kalıyo varmı bunun bi açıklaması bizim ülkemizde malesef yok
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Evet biz ailemizden neyi gördüysek onu yapıyoruz, çocuklarımız da aynısını yapacak. Ben çocuğumu ayrımcı bir zihniyet ile büyütmeyeceğim. Kız olsun erkek olsun karşısındakine saygıyı görecek diyorum. Inşallah gerçekten istediğim gibi yetiştirebilirim
doğru söylüyorsun bizim elimizde ama tek bizle iş bitmiyor maalesef.
öncelikle memleketin bu dar ve bozuk zihniyetten kurtulması gerekiyor.
inşallah o günleri de görücez. güzel günler yakında.
Nasıl kız hissediyorsun :)) peki ne aşeriyorsun bende erkek hissediyorum ama keskeeee kız olsa
Bende oyle hissediyorum bir oğlum var birde Kizim olursa cok mutlu olucam tabii önce saglik diliyorum. Allah gönlümüze göre verir inşIns gonlumuze gore verir aslnda oglanda olsa uzulmycm tabi oyun arkadasi olurlar diye hayirlisi saglikla gelsin kuzularimiz
burdakiler ilk başlarda sık ranevu ortalarda daha az randevu veriyor:)
Bunda oğluma göre daha farklıyım gerçi her gebelik farklı olur derler ama bunda tatlı çok çekio cnm istedi ya bazen diyorum erkek bazen diyorum kesin kız cnm her şeyi istiyo bazende. Mesela Bi meyveyi aşerdim ilk oğlumdada onu aşeriyorum ne bilim belki de kız istediğim için ole hissediyorum hayırlısı
Benimde canım çikolatalı pasta ve meyve istiyor :)
Arkadaslar hamileliginde lekelenme weya kanama şikayeti olup kese etrafinda hematom olan warmi sonucunuz ne oldu kanama azaldimi hematom küçüldü mü cewaplarinizi bekliyorum
bebisin hareketlerini hissetmek icin sabirsizlaniyorum oglun 2,5 aylik oynamisti inanin insan kipirtilarini hssetmeyene kdr Anne olacagini anlamiyor bircogunuz ilk kez,Anne olacak beni anlayacaksiniz hareket etmedimi korkulara kapilacaksnz AMA hareket ettimi dunyalar sizin olck Ben son 2 ay uyuyamadm hic oglumun ayak parmaklari sayiliyordu cok hareketlydi 😊
Arkadaslar hamileliginde lekelenme weya kanama şikayeti olup kese etrafinda hematom olan warmi sonucunuz ne oldu kanama azaldimi hematom küçüldü mü cewaplarinizi bekliyorum
arkadaşlar sağ bacağım 50 dakidadır nasıl deyim seyrilir ya onun gibi. hani bacağımdan bir parça alınıyor böyle sallanıyor bırakılıyor gibi ya da bir parça kısmından böyle iğne batıyor bırakıyor gibi.. acı ağrı yok.
niye olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?