2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Aynen öyle o kadar çok pislikler dönüyor ki erkek kardeşim var ona herzaman derim bile bak seninde ablan var karşı cinsine ona göre davran derim
Adam karısını öldüresiye dövüyo serbest kalıyo varmı bunun bi açıklaması bizim ülkemizde malesef yok

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Evet biz ailemizden neyi gördüysek onu yapıyoruz, çocuklarımız da aynısını yapacak. Ben çocuğumu ayrımcı bir zihniyet ile büyütmeyeceğim. Kız olsun erkek olsun karşısındakine saygıyı görecek diyorum. Inşallah gerçekten istediğim gibi yetiştirebilirim

doğru söylüyorsun bizim elimizde ama tek bizle iş bitmiyor maalesef.
öncelikle memleketin bu dar ve bozuk zihniyetten kurtulması gerekiyor.
inşallah o günleri de görücez. güzel günler yakında.

Nasıl kız hissediyorsun :)) peki ne aşeriyorsun bende erkek hissediyorum ama keskeeee kız olsa

Bunda oğluma göre daha farklıyım gerçi her gebelik farklı olur derler ama bunda tatlı çok çekio cnm istedi ya bazen diyorum erkek bazen diyorum kesin kız cnm her şeyi istiyo bazende. Mesela Bi meyveyi aşerdim ilk oğlumdada onu aşeriyorum ne bilim belki de kız istediğim için ole hissediyorum hayırlısı

bebisin hareketlerini hissetmek icin sabirsizlaniyorum oglun 2,5 aylik oynamisti inanin insan kipirtilarini hssetmeyene kdr Anne olacagini anlamiyor bircogunuz ilk kez,Anne olacak beni anlayacaksiniz hareket etmedimi korkulara kapilacaksnz AMA hareket ettimi dunyalar sizin olck Ben son 2 ay uyuyamadm hic oglumun ayak parmaklari sayiliyordu cok hareketlydi 😊

burdakiler ilk başlarda sık ranevu ortalarda daha az randevu veriyor:)

Valla Turkiyenin bu durumu cok guzel istedigin zamanda gidebiliyosun.cinsiyetinide erkenden ogrene biliyosun cok sanslisiniz.ben 7 ayliken ogrendimde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde canım çikolatalı pasta ve meyve istiyor :)

Arkadaslar hamileliginde lekelenme weya kanama şikayeti olup kese etrafinda hematom olan warmi sonucunuz ne oldu kanama azaldimi hematom küçüldü mü cewaplarinizi bekliyorum

Arkadaslar hamileliginde lekelenme weya kanama şikayeti olup kese etrafinda hematom olan warmi sonucunuz ne oldu kanama azaldimi hematom küçüldü mü cewaplarinizi bekliyorum

Bende lekelenme olmadı ama kese etrafında kanama görüldü ve progestan jel verdi, 3 haftadır kullanıyorum, son kontrolde azalmıştı ama devam ediyorum ilaca, bebeğin gelişimine bir zararı olmadı çok şükür.

Benim de ilk bebeğim olacak inşallah ama şimdiden hareketlerini duymayı dört gözle bekliyorum. Bu onunla iletişimimiz olacak, her an yanımda olduğunu hissettirecek diye düşünüyorum. Seninki maşallah çok erken başlamış, ilk hareketi nasıl peki, nasıl anlayabiliriz?:)

selam kızlar nasılsınız?

ben günlerdir bulantılardan kendimi hasta gibi hissederek yatıyorum bütün gün işten çıkmış olmanın ayrı bi psikolojisi de var ona da alışmaya çalışıyorum.
Yemek yapamıyorum soğan kavurmaya hiç dayanamıyorum.Yediğimi çıkarıyorum 2 kilo verdim
Dün doktora gittim miniğim sağlıklı çok şükür.Sen hiçbişey yemesen de bebek etkilenmez dedi ama ben çok halsizim
Haftaya perşembe günü ikili testimiz yapılacak.11. ve 13. haftalar arası yapılması gerekiyormuş.

Berkandamla siz nasılsınız tatlım ?

arkadaşlar sağ bacağım 50 dakidadır nasıl deyim seyrilir ya onun gibi. hani bacağımdan bir parça alınıyor böyle sallanıyor bırakılıyor gibi ya da bir parça kısmından böyle iğne batıyor bırakıyor gibi.. acı ağrı yok.

niye olur

Son düzenleme:

Canım bahsettiğin durum krampa da benziyor, gebelikte 4. ayda falan olur böyle diye biliyorum ama belki sen de erken başlamıştır, magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş. Sağ bacağına iğne yaptın mı? Doktoruna ulaşabilirsen ona bir sor bakalım en iyi bilgiyi o verecektir.

slm kızlar biz bugün gittik hastaneye bebişim 7+5 günlük olmuş kalp atışlarınıda duyduk 23 ekim dedi dr muhtemel doğum tarihini büyümüşüz biraz teyzeleri bu zaman kadar hissetmiyodum şimdi hissetmeye başladım ikinciye yaşamak daha güzelmiş bee

bide kızlar dr bir sürüde test istedi idrar kültürünü ne için istedi anlamadım hastaneden sonra sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmak için kendi ebeme çıktım hastanede biraz pahalı tahliller sağlık ocağında yaptırayım dedim onlardada bi kısmı oluyomuş o ebe bile baktı dediki idrar kültürünü neden istemişki bu haftada daha erken dedi bende anlamadım yani kafama takıldı yaptıran varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…