2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar premesis ilacini bulanti icin verdi doktor.smdi attim bi tane.hic bir yan etkisi yokmus bkalim iyi gelcekmi.

Dün kanamam oldu. Çok şükür bebiş iyiydi. Cuma günü tekrar gidicez umarım sorun yoktur. Dünden beri evde yatıyorum. Canım sıkıldı ama bebeğim için katlanacağım

Gecmis olsun cnm gecer insallah!! Kac haftaliksn?

Canım şu ana kadar duyduğum herkes 0,4 kullanıyor doz olarak ama tabi doktorun sana uygun bir doz vermesi gerekir. İnşallah iyi ve güvenilir bir dr bulursun.İğnelere başlamadın mı sen henüz ?

İgnelere basladim cnm.buradaki doktor bana 0.2 verdi bi sure 0.2 yaptim.sonra burada yazilanlari okudum dediğin gibi herkes genelde 0.4 kullanıyor.sonra başka doktora gittim oda 3500 verdi biraz artirdi dozu.simdi 3500 kullanıyorum ama oda içime sinmedi.çünkü ben kiloluym.bu iğneler de kiloya gore ayarlaniyor diye duymuştum.o yüzden bakalim anakaradaki doktor ne diyecek.

ilk haftalar her hafta sonra 2 haftada bir. ama son gittiğimde 3 hafta sonraya randevu verdi. devlet hastanesinden mi randevu almaya çalışıyorsun?

Yok canim ben Turkiyede degilim.Almanyadayim o yuzden sistem değişik. Ilk hamileligimde ilk baslarda ayda bir randevu verdiler sonra giderek ayda iki en son aylarda haftada bir oda kalp atislarini dinlemek icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bz de sasrdik 5gun vernce:)) transfer yapildi deynce sagolsun kendiliginden 5gun verdi

Aile hekimleri en fazla 10 güne kadar rapor verebiliyor ama pek vermek istemiyor hatta raporda kontrollü derse bi 10 gün daha verebilir yani 20 gün..

10 haftalık olmuşum bile zaman sanki çabuk geçiyor inş bu hızla gider 😊

Karnımı kız hissediyorum inş hislerim beni yanıltmaz

Bende oyle hissediyorum bir oğlum var birde Kizim olursa cok mutlu olucam tabii önce saglik diliyorum. Allah gönlümüze göre verir inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim kac kilosun bilmiyorum ama benim bi arkadasim 98 kiloyla hamile kaldi ogrendigi gunden beri de 0.4 luk kullaniyo suan 36. Haftasina girdi masallah...benle arasinda 30 kilodan fazla var ama bnde 0.4 kullaniyorum genelde 0.4 veriyolar doktorlar...

Bu arada bu 6.5 saatlik yolculuk baya uzun bi sure canim...eger kendi aracinizla gidiyosaniz 2 saatte bir mola verip 15-20 dk yurumen gerekirmis aklinda bulunsun...

Merhabaalaaarrr nasılsınız hamiş kardeşlerim :) bu ikili tarama testi ile ilgili bi bilgi öğrendim doğrumu yanlışmı emin değilim ama sizinle paylaşmak istedim. Kuzenim ikili tarama testini git devlet hastanesinde yaptır boşuna para yatırma hastaneye dedi. özel hastanede devlet hastaneside kanlarımızı alıp ankaraya labarotuara yolluyomuş ondan 3 4 gün sürüyormuş ssonucunun çıkması. Ben devlet hastanesinde yaptırıcam testimi paramı savuramam şu dönemde gider bebişimin eksiğini almak için o parayı kumbarasına atıcam devlet hastanesi mantıklı geldi. Paylaşmak benden seçim sizden :)

bu arada ayva mide bulantısına iyi gelir diye gittim ayva aldım biraz kesti bulantımı ve birinden duymuştum hamileliğinde ayva yiyenin bebeği gamzeli olurmuş :))) böyle bişiy bilen varmıı acabaa.....

Doktordan geliyorum. Elhamdülilah kalp atışını duyduk, çok mutluyum. Hala duyamamış arkadaşlarım varsa onlarda duyarlar inş..

7 hafta 4 günlüğüm bugün 1,42 cm çıktı boyu haftasıyla uyumlu kesede gayet düzgün dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.

Günaydın güzel annişler ve bebişleri :) güzel huzurlu bir gğn geçirmemiz dileğiyle

Günaydın fıstıklar bugun erkenyim 10 da kalktım sabah annem teyzem kahvaltı keyfimiz vardı
😃😘😘

Canım o kadar çok bu olaylarla karşılaştım ki bende ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum rabbim bilir

Günaydın arkadaşım benim ilk haftalarda geceleri oluyordu 7. haftadan sonra geçti Progestan kullanıyor musun? Doktorum progestanın aşırı baş dönmesi yaptığını söylemişti

Bende 7. Haftamdan beri içiyorum günde bir tane bende yan etki yapmadı canım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ben ayva yiyince annem de öyle dedi geçen gün.
ayva yersen gamzeli olurmuş :)

Canimm cok cok tebrik ediyorumm:) insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri gormwk de nasip olurr:)

Akşam rüyamda kanamam vardı gördüm hastaneyede ulaşamıyorum hayır olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canım tebrik ederim.umarım herkesten böle güzle haberler alırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…