2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

cnm et oynaması derler atardamarın olduğu bölgede olur korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum uzat bacağını bekle bendede oluyor geçiyo sonra

Hoşbuldum ne güzel aynıyız demek ki? Nasıl geçiyor ağrın bulantın var mı?

ağrım çok az oluo..bazı günler hç olmuo ( göğüs ağrısını saymıyorum tabii=) bulantım da yemeklerden sonra biraz tadım kaçıyo, şükür kusmam fln olmadı inş olmaz da.. sende durumlar nasıl? 24ünde kontrole gtcez ense kalınlığı ölüçümü fln yapılcakmş çok heyecanlym Allahm sağlıklı olsun bebeklermz innnşallah!!!

Canimm cok tebrik ederimm kucagina aldigin gunleri gormek de nasip olsun insallah:)

geçiyo cnm artık normal hayatına geri dönüyosun bulantının olmaması çok güzek zor olmamıştır annesini hiç üzmüyo bak
Canimm cok tebrik ederimm kucagina aldigin gunleri gormek de nasip olsun insallah:)
sağol cnm benim inşallah hepimiz görcez :13::13:

Selam nasilsiniz kizlar berkandamla nasilsin nasil gidiyor hamilelik bulanti falan

Canımm nerelerdesin sen ya eskilerden kimse kalmadı buralarda. Midem bulanmıyor çok annem yapıyor cunku yemekleri ben yapamıyorum gecen ıspanak yapmaya kalktım ağlaya ağlaya hal oldum midem bulanıyor diye. Sen napıyorsun nasıl gidiyor bulantıların azaldımı

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canım nerelerdesiniz siz ya ben çok sıkıldım burda eskilerden kimse yok sizin yeriniz apayrı siz ilk forum arkadaşlarımsınız ama çok dağıldık benim bulantılarım azaldı canım ama sebebi annem. Annem hergün yemek yapıyor cok rahat oluyor. Kendi başına yemek yapmam mümkün değil. Soğan kavurma canım ya delimisin nasıl mideni kaldırıyorsundur hatta yemekleri bu süreçte eşim yapsın ozaman daha rahat oluyor. Biz ikili test yaptırmayacağız canım ama bu hafta cuma randevumuz var dua et cinsiyetini öğrenelim bebişimin :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ayse cım sen sın dımı kıss yanılmıyorumınsl guvende burda bakk oda hazıranda dogum yapmıstı bebegınee hehh arkadaslarım benım sızde arkadas oldunuz ınsallahhhh

kk ya sık ugrarım artıkın ısl

Kızlar ben ne berbat durumdayım boğazlarım öğürmekten yara oldu hep kan kusuyorum bişey yiyemiyorum yine başladı geriye döndüm öyle böyle kan kusmuyorum baya baya kan eşimde korktu allahım şaşırdım kaldım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canim allah yardimcin olsun ya cok zordur eminim eger tatlidan tiksinmiyorsan az bir balla serbet yap bogazlarinada iyi gelir ins

Canim allah yardimcin olsun ya cok zordur eminim eger tatlidan tiksinmiyorsan az bir balla serbet yap bogazlarinada iyi gelir ins

Şimdi ballı ıhlamur yaptım canım eşim bitkisel bi pastil varmış ondan alıcak çıktı saol canım çok zor valla şaşırdık kaldık resmen boğazlarımdan kan geliyor

Benim ilk haftalar olmustu ama cok sukur hic cikartmadim simdide tamamen gecti kacinci haftadasin gecmesi lazim artik yavad yavas cnm ben yarin tam 10 haftaligim

Benim ilk haftalar olmustu ama cok sukur hic cikartmadim simdide tamamen gecti kacinci haftadasin gecmesi lazim artik yavad yavas cnm ben yarin tam 10 haftaligim

Canım bende 9+6 yarın bir gün var aramızda kimisinin çok hafif geçiyo benim çok ağır oldu

İğne kullanan pihtili hamisler cinsel ilişkiyle ilgili bilginiz varmi normal gebelikte sikinti olmuyor diye biliyorum ama bu kan sulandirici iğne kullananlarda ilişki kanama yapar mi acaba

Aaa eskilerden niye kimse kalmadi herkese ne oldu ki? Düşük yapanlar olmuştu galiba bide . Ben sana yazadim mesaj ve kustum :) yemek kokusu ve çoğu kokulari tiksiniyorum. Italy daydim haftasonu çok kötü yemekler fena oldum hep Allah yardimcimiz olsun canim

off sorma canim her aksam mecbur yemek yapiyoruz bide ogle ogluma yemek begendiremiyorum bide o ugrastiriyo, bi gun bi gunumu tutmuyo zaten tam 1ay 2 hafta olacak mide bulantisi vs.... gecti gececek diyorum vllh,
gecen hafta randevumuz vardi kalp atisini bile duymadik sadece ekranda rakamlar gozukuyodu cok bozlmustum, niye duyulmuyo diye sordugumda cihazin kapasitesi kucukmus falan sinir oldum yaniii, baska bi ebeye gitsemmi diye dusunuyom... bakalim artik bu ayin 27 sinde ayrintili ultrasyon var insallah bebisimi ilk kez gorucem, oglumda ilk ayrintilida eli ayagi kafasi hersey cok belliydi cok sasirmistim bunda da net gorurum insallah sizde sasiracaksinizz ellerini ayaklarini gosterincee... cok guzel bi duyguu

canim o kadar oluyomu, dikkat et allah yardimcin olsunn bende bazen cikartiyorum ama seninkisi cok kotuymus gercekten, gececek insallah sikinti yapma arkadasimm hersey yavrular icin

Midesi bulanan arkadaslarim.premesis ictim bugun allaha sukur balik bile yiyebildim.sabah ictim.hala bi sorun yok.int. ten bi arastirin bu ilaci.zararsizmis.iskence cekmeyelim bosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…