İğne kullanan pihtili hamisler cinsel ilişkiyle ilgili bilginiz varmi normal gebelikte sikinti olmuyor diye biliyorum ama bu kan sulandirici iğne kullananlarda ilişki kanama yapar mi acaba
Kızlar ben ne berbat durumdayım boğazlarım öğürmekten yara oldu hep kan kusuyorum bişey yiyemiyorum yine başladı geriye döndüm öyle böyle kan kusmuyorum baya baya kan eşimde korktu allahım şaşırdım kaldım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Doğum tarihlermz aynı =)) sabah cepten girmştim görünmüyordu.. neden olmuş acaba kanamageçmesine çok sevnm cnm!!
Kızlar iiyi akşamlar,
Benim göbeğim çıkmaya başladı ya! Göğüslerim ve karnım acayip kaşınıyor. Geriliyor. Yağ kullanmaya başladım. Siz ne durumdasınız?
Midesi bulanan arkadaslarim.premesis ictim bugun allaha sukur balik bile yiyebildim.sabah ictim.hala bi sorun yok.int. ten bi arastirin bu ilaci.zararsizmis.iskence cekmeyelim bosuna
2 kilo vermeme rağmen benim de göbeğim çıktı sanki.erken çıktı nedense:)
Canım benimki ikiz ondan erken çıktı herhalde diyorum. Cuma günü dr randevumuz var. Bakalım dr amcamız ne güzellikler söyliycek bize.
Sent from my iPad using Tapatalk
:) senin hem ikiz hem de benden 2 hafta öndesin benim tek bebek böyle giderse doğuma yuvarlanarak giderim heralde:):)
off sorma canim her aksam mecbur yemek yapiyoruz bide ogle ogluma yemek begendiremiyorum bide o ugrastiriyo, bi gun bi gunumu tutmuyo zaten tam 1ay 2 hafta olacak mide bulantisi vs.... gecti gececek diyorum vllh,
gecen hafta randevumuz vardi kalp atisini bile duymadik sadece ekranda rakamlar gozukuyodu cok bozlmustum, niye duyulmuyo diye sordugumda cihazin kapasitesi kucukmus falan sinir oldum yaniii, baska bi ebeye gitsemmi diye dusunuyom... bakalim artik bu ayin 27 sinde ayrintili ultrasyon var insallah bebisimi ilk kez gorucem, oglumda ilk ayrintilida eli ayagi kafasi hersey cok belliydi cok sasirmistim bunda da net gorurum insallah sizde sasiracaksinizz ellerini ayaklarini gosterincee... cok guzel bi duyguu
Valla Turkiyenin bu durumu cok guzel istedigin zamanda gidebiliyosun.cinsiyetinide erkenden ogrene biliyosun cok sanslisiniz.ben 7 ayliken ogrendimde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi yapeki orada özel muayenehaneler yok mu? istediğiniz zaman gidememe durumunuz kötü.
bulantılarr offdoktorum bi sakız bi de emedur diye hap verdi ama ikisi de bi işe yaramadı..bu dediğin ilaç eczanelerde var mı acaba?
netten okudum öyle yazıyor. dr a soramadım.çok yürümekten,çok ayakta kalmaktan çok oturmaktan olurmuş. yani hepsini ayarında yapacağız. ayağımı uzatıp hiç oturamamıştım. sanırım ondan da olmuş olabilir. öyle yapınca önce azaldı sonra kesildi..Canım bahsettiğin durum krampa da benziyor, gebelikte 4. ayda falan olur böyle diye biliyorum ama belki sen de erken başlamıştır, magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş. Sağ bacağına iğne yaptın mı? Doktoruna ulaşabilirsen ona bir sor bakalım en iyi bilgiyi o verecektir.
bide kızlar dr bir sürüde test istedi idrar kültürünü ne için istedi anlamadım hastaneden sonra sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmak için kendi ebeme çıktım hastanede biraz pahalı tahliller sağlık ocağında yaptırayım dedim onlardada bi kısmı oluyomuş o ebe bile baktı dediki idrar kültürünü neden istemişki bu haftada daha erken dedi bende anlamadım yani kafama takıldı yaptıran varmı
aynen canım öyle geçti.cnm et oynaması derler atardamarın olduğu bölgede olur korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum uzat bacağını bekle bendede oluyor geçiyo sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?