Sende lekelenme mi oldu da yasakladı
Ben inanılmaz duygusallaştım ve eşimle bir türlü uzlaşamıyorum bide o yolu deneyelim dedik 😃😃😃
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yarın dr kontrolüm var ama içime bi korku düştü. Ya dr bebeğin kalbi durmuş derse diye. Durduk yere nerden aklıma geldi bu düşünce( acaba malum mu oldu diye düşünüp iyice stres oldum. Bide bende başından beri ne tüp şüphe bulantısı ne de bileylerden aşırı tiksinme yada koku hassasiyeti vs de olmadı. İnşallah böyle biley duymam, nerden takıldı şimdi bu (
Hosbuldum kuzumm
yardimci olabilecegim birsey olursa ne mutlu bana.7 yillik evliyim.5 yil cocugum olmadi.asilama tup bebek negatif sonuc verdi kii 3 ay sonra bir baktim ki spontan hamile kalmisim.3 nisan 2012 de kizimi kucagima aldim allahin izniyle.bu hamileligimde spontan oldu hatta istemeden oldu cunku 8 aydir lösemi ile savasiyordum ve remisyon evresine yeni girmistim ki hamile kaldigimi ogrendim.simdilik iyiyiz cok sukur.kendimi anlatayim dedim sizlere
Eki Görüntüle 1022368
Biz geldik teyzeleri :)) bebişim çok sağlıklıymış. Normalde bugun 12+0 günlüktük ama birgün öne geçmiş 12+1 günlük olmuşuz hep geriden geliyordu şimdi öne geçti :)) boyu 5,5 cm olmuş. Okadar büyümüş ki anlatamam cok duygulandım eli kolu artık heryeri gözüküyor. Doktor artık dişlerini yaptırabilirsin dedi karnında ki şişlik muhtemelen bebek ama bir miktar gazda olabilir dedi. Onun dışında ısrarlarına dayanamadı doktor ve söyledi %65 prensesim olacakmış :)) pipi gözükmüyor dedi tabi havalara uçuyoruz suanda.
Yarın dr kontrolüm var ama içime bi korku düştü. Ya dr bebeğin kalbi durmuş derse diye. Durduk yere nerden aklıma geldi bu düşünce( acaba malum mu oldu diye düşünüp iyice stres oldum. Bide bende başından beri ne bi mide bulantısı ne de bileylerden aşırı tiksinme yada koku hassasiyeti vs de olmadı. İnşallah böyle biley duymam, nerden takıldı şimdi bu (
Canim oyle seyler getirme aklina benimde pek bi belirti yasadigim soylenemez tamam arada ufak tefek bulantilar oluyo ama oyle cikartma derecesi degil oda arada sirada oluyo zaten herzaman degil benimde yarin doktor kontrolum var benimkisi tup bebek bebisi haliyle kaygilar biraz daha fazla oluyo insallah yarin ikimiz icinde guzel bigun olur Allah in izniyle
bizim tüp bebek canım o yüzden ilk 3 ay kafadan yasak =(
Canım cok zor biliyorum keske annen bir iki hafta daha kalsaydı aynısı bana oldu gecen annem getiremedi yemek. Ispanak yapıyım dedim yapamadım tabi oturdum ağladım. Ne yapcan şimdi çok üzüldüm keske yakın olsan yemek getirsem sana :s
Bende çoook mutlu oldum aramıza katılmana çünkü benim ablamda ca tedavisi görüyor, iki çocuğu var ama tam da 3. düşünmeye başlamışken başladı tedavisi. Çok şükür iki kızım var diyor ama Şimdi senin haberini duyunca çok sevinecek, Tuğçe76nın yazdıklarına da çok sevindim, Rabbim bebeğini size hayırlı ve uğurlu kılsın, kalbimiz seninle. Gerçekten kucaklamak istiyorum seni...
Bütün hafta çalış, eve gelince de internet kopuk olunca bu saate kaldım ama çooookk tebrik ederim canım, şu kontrol günlerini beklemek bizi bizden alıyor resmen ama bebişleri görünce herşeyi unutuyoruz:) Maşallah çok güzel büyümüş bebeğin, Allah annesine babasına bağışlasın. Birde kız demiş, ohh miss:) Bu arada bizim bebiş seninkiyle aynı gidiyor biliyor musun? O yüzden ikili test için yarın çağırdı doktorumCool, birde pıhtılaşmadan dolayı ben sezaryen olmak zorunda olduğum için muhtemelen aynı zamanlara denk gelir doğum, şimdi senin kuzuyu görünce ayrı bir sevindim, resim koyduğun için sağol canım:)
Coolcum yanında olsam bir çimdik atardım şimdi sana, hak ediyorsun artık:) Sen 3 hafta çok güzel sabrettin ve yarın bunun karşılığını fazlasıyla alacaksın inşallah. Hatta şansın varsa bebiş elini bile sallar sana, 10. haftada hareketleri görülmeye başlanıyormuş, yarın benim de akşam randevum var, o yüzden bugünkü sevincimiz yarın katlanarak devam eder inşallah... Senin sabahmış, çok bekletme bizi:)
geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar nasılsınız ben soğuk almışım bu yüzden aktif olamadımŞükür şuan daha iyiyim ama bebeğim bu durumdan etkilenirmi diye endişe duyuyorum inşallah ona bir şey olmaz doktor sıkıntı olmayacağını söylesede ultrasonda görene kadar rahat etmeyeceğim
şaka bir yana zaten hiç canım da istemiyor ki bnm :)) saat 10 olmadan uykum geliyor zaten erkenden yatıyorumOlsun bebiş iyi olsunda yapmayın ne olur sıkacanız dişinizi canım 😃😃😃
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bütün hafta çalış, eve gelince de internet kopuk olunca bu saate kaldım ama çooookk tebrik ederim canım, şu kontrol günlerini beklemek bizi bizden alıyor resmen ama bebişleri görünce herşeyi unutuyoruz:) Maşallah çok güzel büyümüş bebeğin, Allah annesine babasına bağışlasın. Birde kız demiş, ohh miss:) Bu arada bizim bebiş seninkiyle aynı gidiyor biliyor musun? O yüzden ikili test için yarın çağırdı doktorumCool, birde pıhtılaşmadan dolayı ben sezaryen olmak zorunda olduğum için muhtemelen aynı zamanlara denk gelir doğum, şimdi senin kuzuyu görünce ayrı bir sevindim, resim koyduğun için sağol canım:)
şaka bir yana zaten hiç canım da istemiyor ki bnm :)) saat 10 olmadan uykum geliyor zaten erkenden yatıyorum
valla bende aynıyım canım kızımla ilgilenmekten ne yiyebiliyor,ne içebiliyorum göbişteki meleğim ne alemde diye düşünüyorumOy kizlar oluyorum yorgunluktan bgn oturdugumu,bilmiorum. Oglum hic durmuyo eve salincak yaptik onuda gocerttu siskoluktan napcn blmiorum karnimdaki garibim beslenemio bile 😡
El sallar diince bak gözlerim doldu, şimdi de ağladım. Sanırım benim sinirlerim bozuldu :) inşallah canım tek temennim bu bebeği sağlıklı dünyaya getirmek...
Sen de iyi haberlerle gel. Yarın 3 kişiyiz sanırım doktora gidecek olan, inşallah mutlu bi gün olacak...
cnm çok güzel fotolar maşallah!!! prenses geliyor demek tam süslemelik ohhh harikaaa =)) ben de heyecan yaptm şmdi ben de 12+2de gtcem doktora acaba bize de söylermiii???Eki Görüntüle 1022368
Biz geldik teyzeleri :)) bebişim çok sağlıklıymış. Normalde bugun 12+0 günlüktük ama birgün öne geçmiş 12+1 günlük olmuşuz hep geriden geliyordu şimdi öne geçti :)) boyu 5,5 cm olmuş. Okadar büyümüş ki anlatamam cok duygulandım eli kolu artık heryeri gözüküyor. Doktor artık dişlerini yaptırabilirsin dedi karnında ki şişlik muhtemelen bebek ama bir miktar gazda olabilir dedi. Onun dışında ısrarlarına dayanamadı doktor ve söyledi %65 prensesim olacakmış :)) pipi gözükmüyor dedi tabi havalara uçuyoruz suanda.
Canım cok teşekkür ederim, ederizzz :)) aynı gün mü gibiyor bak bilmiyordum. Ee yarın randevun yarın yani bak haber ver doktorunada ısrar et tammı birşeyler söyler ozaman mutlaka. Kız dedi ama acaba diyorum sonradan değişirmi :) ben genel olarak her randevudan sonra koyuyorum neden dersen baskaları doktora gittiğinde merak ediyorum acaba ne kadar oldu nasıl oldu diye bende herkesi kendim gibi düşünüp size yardımcı olmak amacıyla koyuyorum ama bu sefer yamuk oldu birazcık :s
cnm çok güzel fotolar maşallah!!! prenses geliyor demek tam süslemelik ohhh harikaaa =)) ben de heyecan yaptm şmdi ben de 12+2de gtcem doktora acaba bize de söylermiii???
Olsun canım, burdaki herkesi çok mutlu ettin, ellerine sağlık:) Ben de şansımı deneycem ya, pek ümidim yok ama merak etmiyor da değilim, doktordan çok ben bakacam galiba birşey görünüyor mu diye:)
valla bende aynıyım canım kızımla ilgilenmekten ne yiyebiliyor,ne içebiliyorum göbişteki meleğim ne alemde diye düşünüyorumoğlun ne kadarlık bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?