2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Cevabn icin tesekkurler canim .. bende icmiycem bundan boyle.Elim ayagim buz gibi.
surekli istifradan tansiyonum dustu.Oysaki 3 gun boyunca normal hayatimi yasiyordum umarim
bir daha bu halde olmam,olmayiz

Bende mahvoldum yani. 3 kere ilaçta değiştirdik geçmedi sonrada bıraktım. Portakal ve muzda cok folikasit varmış onları tükettim zaten folikasit testi de yaptıdım gayet iyi çıktı. Benim doktorum aa olmaz bırakma cok önemli falan dedi gerçi ama ben dinlemedim bıraktım ozaman şimdi ise ne vitamin verdi doktorum ne baska birsey hersey doğa da var diyor. Herşey çok güzel gidiyor diyor. Sana nacizade tavsiyem bulantın yoksa ilaç kullanmaman, çünkü hem ilaç kullanmayıp hemde yemek yiyemezsen olmaz

meraba akadaşlar ben 11 haftalık hamileyim yaklaşık 10 gün önce kanamam geldi doktora gittim ve bebeğin kalp atışlarını duyduk bugün gittim plasentanın içinde kan pıhtıları var dedi ama sebebini söylemedi????? acaba böyle bişey başına gelen varmı yada duyan???

Benim canım doktorumu önerebilirim istersen, Egepol'de Gökalp bey. Ama randevuları çok çok yoğun, gebe olduğunu söyle ki öncelik tanısınlar.

çok sağol canım. ama orası bana çok uzak kalıyor, hem de ben bayan doktor düşünüyorum. ama gene de çok sağol başka duyarsan doktor haber et canım. medical park falan nasıl hiç duydun mu?

İşte o benim 9. Haftamda bıraktım ben bulantılarımda gitti çok şükür ilaçla beraber

Ya kizlar bi sorum olcak.ben 3 4 gundur flan kusmaya basladm.doktor premesis verdi bulantiya karsi.ben.hem folik plus 3 tane hemde mide icin premesis iciyorm snra kusuyorum.premrsise baktm smd iceriginde 400 mcg folik asit diyo.ama doktor folik birak demedi ben sdce bulanti icin sanmistim yani her gun 800 mcg mi almisim beeeen?

Senin bebeğinde mi 12+3 oldu kuzum benimde 12+4 bugun. Düzeltsene takvimini?

Canim ben 12+0 da doktora gittim ama cinsiyetini soylemedi dr. Biri kiz olabilir dedi sadece. Seninkini nasil soyledi dr?

Bu arada folkk asitle ilgili kafana takma benim dr kalp atislari duyulduktan sonra gerek yok dedi. Arastirdim gercekten de gerek yokmus

Testi ben de merak ediyorum, cinsiyeti de belli oluyormus, fiyati ne kadarmis canim?

Günde birtane içebilirsin canım bana doktorum günde bir kupa kafainli içecekler içebilirsin ama bir kupayı geçmesin demişti valla ben içiyorum çok şükür sağlıklıyızda

Gunde 3 fincana kadar dedi bana doktor ama ben bir tane iciyorum

Demir hapi sanirim, ferrum, ferritin ferrosanol olabilir, yalniz dikkat edin kabizlik yapabilir lifli sebzeli beslenmek lazim

Kızlar kilo alımı durumunuz nasıl ?

9+2 yim 2.5 kg aldim, 12. Haftadan sonra spora baslayacagim simdi pek hareket edemiyorum

Gebeliginizi saglik ocagona aile hekimine bildiriyormusunuz?

Ben bildirmedim ama beni aradilar, sistemden dusuyormus bilgisayara

Bende 12+1 de gittim. Doktor sadece kız olabilir dedi zaten kesinlik yokki ortada. %65 kız dedi. 11+3 olman gerekiyor seninde hamilelik takvimin geride kalmış omadan bak seninle de aramızda 1-2 gün var herhalde. Ee bugün kaç günlük oldunuz ikizlerinle :))

Kesinlikle kötü niyetle yazılmış bir cevap değildi sizi üzdüğüm için çok çok üzüldüm gerçekten.En son lazım olan şey moral bozukluğu buraya dertleşmeye ve moral bulmaya geliyoruz asla kötü bir niyetim yoktu yine de üzdüğüm için çok özür dilerim.sonuçta bende hamileyim ve duygularını anlıyorum bende çok korkuyorum o yüzden seni üzdüğüm mesajı ciddiye alma olur mu :)

Merhaba bayanlar geçen hafta doktora gittiğimde nefes almada sorun yaşıyorum dedim o da bana tsh (troid ile ilgili test) yaptırmamı söyledi bende yaptırdım ve değerim çok düşük troid var dedi acaba bu durumda olan var mı çok korkuyorum bebeğime bir zararı olur mu ?
Bu arada herkese yaptırmasını tavsiye ederim genelde olabiliyormuş hatta hamile kalmayı düşünenlerin bile yaptırması lazımmış ama ben bilmiyordum.yarın ayrıntılı kan testi yaptırcam umarım ciddi bir sorun olmaz

çok sağol canım. ama orası bana çok uzak kalıyor, hem de ben bayan doktor düşünüyorum. ama gene de çok sağol başka duyarsan doktor haber et canım. medical park falan nasıl hiç duydun mu?

Selam arkadasım ben medicalpark Göztepe'de Mehtap Yazıcıoğlu'na gidiyorum... Sağlıkçı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim , ben memnun kaldım. Cok sessiz ve olumlu bir bayan.. Rahatlatıcı bir tarafı var .. Istersen bi araştır sende..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de crinone jel kullanıyordum, idrar yollarında iltihaplanma oldu. şimdi progestan verdi, 14. haftaya kadar kullan dedi. biraz bulantı yapıyor ama olsun..
fitil olarak kullan canım, idrar yolları sıkıntın geçince, alttan alınca bulantı baş dönmesi olmuyor daha rahat =) ben öyle kullanıyorum!!

inşallah düzelir cnm korkma, b,r arkadaşmın da olmştu öyle, progestan verdi doktor çok şükür kaybıoldu o kanama bölgesi..9 haftası kaldı şmdi doğurcak valla =))

Kontrolden geldikkkkkkk:)
Cumartesi olan kontrolüm bugüne alınmıştı, bugün gittik ve çoook şükür gayet iyiydi miniğimiz:)
Geçen kontrolde hareketlerini göremedim diye üzülmüştüm, bugün doyasıya gördük, içim kıpır kıpır oldu, Rabbim hepimize sonuna kadar sağlıkla keyifle dönmeyi nasip etsin kontrollerden.
Bu arada ikili test için ense kalınlığına baktı doktorumuz, iyi çok çıktı çok şükür. Kan tahlili bir hafta sonra belli olacakmış. Çok itimat etmiyordum ama aklım kalmasın diye itiraz etmedim doktoruma. Allah korusun ama riskli aralıkta çıkanlar da üzülmesin, bu testin çok kez yanıldığı herkesçe biliniyor.
Benim midem hala hassas olduğu için günde 4-5 kez meyve yediğimi, ve 4-5 tane de badem, fındık ve ceviz yediğimi söyledim. Öyle yaparsan kilo alırsın dedi, meyveyi günde üç porsiyon yani üç adetten fazla yeme, kuru yemişlerin de her gün birini yiyebilirsin dedi.
Çatlak önleyici kremler için şimdi gerek yokmuş, 14. hafta da başlamak yeterliymiş
Cinsiyetini de şimdi söylemedi tabi:)

kızlar 2gündür sağ topuğumda küçük bir yerde ağrı var..bakıyorum bşy de yok ama kızarık sadece ve kaşınıyor gibi.. üstüne basınca acıyor, internetten baktım biraz topuk dikeni olabilirmiş hay Allahım napsam ki şimdi??

Yok canım ben son adet tarihime göre hesaplıyorum. 11+4 bugün:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende ultrasonda ileri gitti sandım cünkü benim bebek son adet tarihine gore 1 gün once geçti geriden geliyordu hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…