maşallah darısı bizim başımıza inşallah =)) ben de haftaya pztesi gidiyorum doktora, çok heyecanlıyım inşallah güzel şeyler söyler doktorumzKontrolden geldikkkkkkk:)
Cumartesi olan kontrolüm bugüne alınmıştı, bugün gittik ve çoook şükür gayet iyiydi miniğimiz:)
Geçen kontrolde hareketlerini göremedim diye üzülmüştüm, bugün doyasıya gördük, içim kıpır kıpır oldu, Rabbim hepimize sonuna kadar sağlıkla keyifle dönmeyi nasip etsin kontrollerden.
Bu arada ikili test için ense kalınlığına baktı doktorumuz, iyi çok çıktı çok şükür. Kan tahlili bir hafta sonra belli olacakmış. Çok itimat etmiyordum ama aklım kalmasın diye itiraz etmedim doktoruma. Allah korusun ama riskli aralıkta çıkanlar da üzülmesin, bu testin çok kez yanıldığı herkesçe biliniyor.
Benim midem hala hassas olduğu için günde 4-5 kez meyve yediğimi, ve 4-5 tane de badem, fındık ve ceviz yediğimi söyledim. Öyle yaparsan kilo alırsın dedi, meyveyi günde üç porsiyon yani üç adetten fazla yeme, kuru yemişlerin de her gün birini yiyebilirsin dedi.
Çatlak önleyici kremler için şimdi gerek yokmuş, 14. hafta da başlamak yeterliymiş
Cinsiyetini de şimdi söylemedi tabi:)
Bende ultrasonda ileri gitti sandım cünkü benim bebek son adet tarihine gore 1 gün once geçti geriden geliyordu hep :)
benimki de 3 gün ilerden gidiyordu. Şuanda tamı tamına adet günüme göre gidiyor :) senin bebişin fotoğrafına baktım cinsiyet bölümünden de bana hala erkek gibi geliyor:) niye bilmiyorum:) Allahım sağlıklı evlatlar versin bize:)Bende ultrasonda ileri gitti sandım cünkü benim bebek son adet tarihine gore 1 gün once geçti geriden geliyordu hep :)
Tatlım iyi akşamlar.. Nasıl gidiyor hamişlik? İkili test yaptırdın mı ?
Yaa evet bu sezeryan muhabbetini bnde okumustum:) ama
Daha doguma o kadar cok var ko Allahim insallah nasip etsin o gunleri gorelim de bnde cesaret edip o konulara giremedim
Bakiyim yarinn bnm doktorun agzindan dogumla ilgili ne kadar laf alabilcem:)
maşallah darısı bizim başımıza inşallah =)) ben de haftaya pztesi gidiyorum doktora, çok heyecanlıyım inşallah güzel şeyler söyler doktorumz
benimki de 3 gün ilerden gidiyordu. Şuanda tamı tamına adet günüme göre gidiyor :) senin bebişin fotoğrafına baktım cinsiyet bölümünden de bana hala erkek gibi geliyor:) niye bilmiyorum:) Allahım sağlıklı evlatlar versin bize:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kontrolden geldikkkkkkk:)
Cumartesi olan kontrolüm bugüne alınmıştı, bugün gittik ve çoook şükür gayet iyiydi miniğimiz:)
Geçen kontrolde hareketlerini göremedim diye üzülmüştüm, bugün doyasıya gördük, içim kıpır kıpır oldu, Rabbim hepimize sonuna kadar sağlıkla keyifle dönmeyi nasip etsin kontrollerden.
Bu arada ikili test için ense kalınlığına baktı doktorumuz, iyi çok çıktı çok şükür. Kan tahlili bir hafta sonra belli olacakmış. Çok itimat etmiyordum ama aklım kalmasın diye itiraz etmedim doktoruma. Allah korusun ama riskli aralıkta çıkanlar da üzülmesin, bu testin çok kez yanıldığı herkesçe biliniyor.
Benim midem hala hassas olduğu için günde 4-5 kez meyve yediğimi, ve 4-5 tane de badem, fındık ve ceviz yediğimi söyledim. Öyle yaparsan kilo alırsın dedi, meyveyi günde üç porsiyon yani üç adetten fazla yeme, kuru yemişlerin de her gün birini yiyebilirsin dedi.
Çatlak önleyici kremler için şimdi gerek yokmuş, 14. hafta da başlamak yeterliymiş
Cinsiyetini de şimdi söylemedi tabi:)
Acaba ikili test için ense kalınlığına baktığı ultrason özel miydi yoksa her zamanki kontrol ultrasonu ile mi baktı doktor?
Senin yüzünden erkek olacak zaten bebişim :)))) bilmiyorum ya hislerim erkek diyor zaten bana da ama bekliyoruz bakalım :)
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Her zamankiyle baktı canım, bebek sırt üstü uzanırken boynunun arkasında saydam bir bölüm varmış, o ölçülüyormuş.
Pıhtılı arkadaşlarım haftasonu ben de bacağıma iğne yapmaya başladım.İğneyi batırmak göbeğe göre daha kolay oldu ama sanki ilaç gebektekinden daha fazla yaktı gibi geldi.Bir de alışmışım sanırım göbeğe,bacağa yapmak farklı geldi.Dünkü yaptığım iğnede bacağımdan baya kan aktı ama sormuştum daha önce normalmiş.
Bakalım bi süre bacağıma yapacağım sanırım iğneyi...[/QUOT
Senin için sevindim canım, atlatmışson o geçiş dönemini, Bseylulun de kanamıştı sanırım, birşey olmaz canım. İllaki yapacaz bacağa da, (inşallah tabi:)
Benim neden bakmadı ben anlamadım ki. Herkesin doktoru her zamanki ultrason ile bakıyor. Benimki başka ultrasona yönlendirmem lazım dedi. Ayrıca 70 lira istedi. Ben 14. Hafta içindeyken yaptırıcam. Geç olmaz herhalde.
Anne hisseder derler. Ben de erkek hissediyorum hep. Kız derse şoka girerim:))) ama ultrasona girerken hareketlerini göreceğim hiç aklıma gelmemişti. Ekranda görür görmez o kollar o bacaklar bi oynuyor ki görmen lazım. Iyice duygulandım. Babası da öyle şaşkın kalakaldi ki.. Videoya çektiricem bir dahakine:) Allahıma binlerce şükür olsun ki bu duyguyu yaşatıyor bize..
Benim neden bakmadı ben anlamadım ki. Herkesin doktoru her zamanki ultrason ile bakıyor. Benimki başka ultrasona yönlendirmem lazım dedi. Ayrıca 70 lira istedi. Ben 14. Hafta içindeyken yaptırıcam. Geç olmaz herhalde.
Ultrason cihazları farklı oluyor canım, bilmiyorum ama belki yeterince yaklaşma imkanı yoktur, çünlü tek fark eksrra yaklaştırıp uygun pozisyonu bulunca ölçmesi oldu. En son çıkmadan 4 boyutlu ultrasonu da açtı ama ben çok heyecan yapınca iyice göstermek için birkaç snlik baktırdı sadece, ölçüyü almıştı ondan önce.
70lira da iyiymiş bence, bizimki de 100 tl demişti ama özel sigorta çoğunu karşıladı neyse ki.
Ya bizimki hiç oynamıyor daha hiç görmedim oynadığını ama şimdi 4D fotoğrFına bakıyorum da bi kolu yukarda bi kolu aşağıda sanırım ben heyecandan oynadığını görmüyoruz :)) ben cd yi alcam ya özel hastaneler cd veriyormuş bizimkiler hiç vermedi istememiz gerekiyor herhalde. Evet ben ilk günden beri erkek hissediyorum doktor kız diyince oyuzden okadar mutlu oldum. Ama işte bakalım bu hafta daha da kesinleşecek inşallah :)
Sen sadece ense kalınlığına mı baktırdın? Kan alındı mı?
Ya bizimki hiç oynamıyor daha hiç görmedim oynadığını ama şimdi 4D fotoğrFına bakıyorum da bi kolu yukarda bi kolu aşağıda sanırım ben heyecandan oynadığını görmüyoruz :)) ben cd yi alcam ya özel hastaneler cd veriyormuş bizimkiler hiç vermedi istememiz gerekiyor herhalde. Evet ben ilk günden beri erkek hissediyorum doktor kız diyince oyuzden okadar mutlu oldum. Ama işte bakalım bu hafta daha da kesinleşecek inşallah :)
Bizde 14. Haftada gidiyoruz canım geçirme ama sakın 14. Haftanı olurmu? Bunun dışında benimde doktorum başka doktora yolladı bizi hemde 275 lira SGK li fiyatı. SGK sız zaten bi dünya istiyorlar. Ama bizim doktor diğer doktora bu konuda uzman oldugu için yolluyor. Bizim ikili test yaptıracagımız doktor riskli gebelik uzmanı. Belki de seni de oyuzden baska doktora yollayacaktır.
Cd olayını iyi söyledin:) bazı bebişler durgun oluyor demek ki:) senin bebeğin uslu benimki yaramaz:))) bu hafta yine kız derse biraz daha emin olursun:) bizim doktor 4. Ay bitince söylenir diyor. Zaten kalp atımını bile dinlemedim ben hiç. Kalbi bozulur diye dinletmedi. Ben zaten artık şu bahsettiğim övülen doktora gidicem:) randevu aldım 12 Nisan'a:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?