2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Limonu oyle tek basina yiyemiyorum canim ama sen soylediginden beri hergun 1 kivi yemeyw baslamistim sora aksamlari bi baktim sivrisinek isirigi gibi baxaklarimda kollarimda popomda flan kabariklar olusuyo kasiniyo sonra sönüyo hatta gece uyutmadi kasinti icimde bocek var sandim kalktim pijamalarimi flan degistirdim:) sonra burda bi topikte okudum kizlardan birinin doktoru biseyi cok yiyosundur kes onu demis bende acaba kivi olabilir mi diye 1-2 gun yemedim kasinti gecti yarin doktordan sonra yine yicem bakiyimmolursa o zaman anlicam ki kivi bana alerji yapti:)

12+3 yazmışım :))))))))) 11+3 benim bebişim :)))))))
Kolay gelsin görüşürüz :)

alerji yapmıs olabilir canım.o zaman çayına limon sıkıp içmeyi dene tabi çay içebiliosan ben bugun limonlu çay içmedim ama akşama en az 1 kivi yemeyi düşünüyorum.

Ben senden öğrendikten sona kivi yemeğe başladım canım, çok saol faydalı bilgiyi bizimle de paylaştığın için.

Acıyla morarmalarla 2 ay bitti sayılır arkadaşlar.Dayanın kaldı 7 ay :)

herzaman canım :)ben biraz fazla araştırıyorum kızlar iyimi ediyorum kendime eziyetmi bilmiorum ama her öğrendiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum.evet 1 hafta yetiyor göbeğin dinlenmesi için yumusuyor bacaktan sonra göbeğe cok rahat yapmıstım.yine aynı sekilde uygulucam :)) bebekler sağlıklı olsunda dayanırız biz :))

alerji yapmıs olabilir canım.o zaman çayına limon sıkıp içmeyi dene tabi çay içebiliosan ben bugun limonlu çay içmedim ama akşama en az 1 kivi yemeyi düşünüyorum.

Acayip caykoligimdir canim ama hamile kaldigimdan beri cok az iciyorum...limonu yeneklerle salatalarla flan baya tuketiyorum da oyle tek basina yiyemiyorum sadece...

Bakalim yarin ki muayene iyi gecsin insallah da ondan sonra neye alerjim oluyo neye olmuyo tespit etmeye calisicam:)

Merhaba Kızlar, ikili test ne? İsteğe bağlı mı yaptırılıyor? Yaptırmasak olmaz mı?

Egem88
Tsk ederim cev icin sen kac haftalik hamilesin peki ben 2gun sonra 8 haftalık olacak hala hersey yolunda hic kusmadim ayakta gunluk hayatima devam ediyorum biraz kilo aldim normal mi bilmiyorum gobegim hamile gibi duruyor bisi daha sorucam hamilelik hesaplarken 7 gun sayip haftayami geciyorum yani 7+6 sonraki gun 8 mi oluyor birturlu cozemedim:))

Sordunmu doktora canim bacak gobek farkediyo mu ignede diye

Cok saol sekercimm bu paylasimlar cok iyi oluyo:) su kan pihtilasmasi nedeniyle dusuk yapanlar topiginde yazanlari okuyosun sende benim gibi:) ama ordaki kotu ornekler kadar bebislerini sagsalim kucagina almis olanlar da var canim biz onlari ornek alip moralimizi yuksek tutmaya calisalim yoksa orda yazilanlarla kafayi yiyebiliriz:)

evet engel olamıyorum kendime okuyorum malesef doğru sölüyosun cok güzel bebişleri sağlıklı kendileri sağlıklı doğum yapanlar var.yalnız son araştırmalarıma göre :) pıhtılaşma sorunu olanlar genelde sezeryan doğum yapıyorlasmıs tabi doktorların tavsiyesi üzerine .benim doktorum doğumdan 2 gün önce iğneyi kesicez dediğine göre( sezeryana çok karşı bir doktor) bana sezeryan yapıcak heralde :) cesaret edip doğumu bile soramıyorum.

Merhaba Kızlar, ikili test ne? İsteğe bağlı mı yaptırılıyor? Yaptırmasak olmaz mı?

canım bildiğim kadarıyla 2li test bebeğin down sendromlu olup olmadığı konusunda bilgi veriyor.
olup olmamak sana kalmış. fakat erkenden farkedildiğinde yapılacak bişiler olabilir belki.
sen bilirsin...

Kaçıncı Çocuk: ikinci
Son Adet Tarihi: 24 aralık
Tahmini Doğum Tarihi: 03/10/2014

İşte o benim 9. Haftamda bıraktım ben bulantılarımda gitti çok şükür ilaçla beraber

kızlar bugün belim tutuldu sabah yüzümü yıkarken. sizce bebişer bişi olmamıştır dimi aile hekimim dinlen dedi.

Senin bebeğinde mi 12+3 oldu kuzum benimde 12+4 bugun. Düzeltsene takvimini?

kızlar bugün belim tutuldu sabah yüzümü yıkarken. sizce bebişer bişi olmamıştır dimi aile hekimim dinlen dedi.

için rahat olsun bişey olmamıştı inşallah, sonuçta ağır kaldırırken olmamış Yüzünü yıkarken eğildiğin için olmuştur, biraz dinlen dikkat et kendine

Yaa evet bu sezeryan muhabbetini bnde okumustum:) ama
Daha doguma o kadar cok var ko Allahim insallah nasip etsin o gunleri gorelim de bnde cesaret edip o konulara giremedim
Bakiyim yarinn bnm doktorun agzindan dogumla ilgili ne kadar laf alabilcem:)

İşte o benim 9. Haftamda bıraktım ben bulantılarımda gitti çok şükür ilaçla beraber

Cevabn icin tesekkurler canim .. bende icmiycem bundan boyle.Elim ayagim buz gibi.
surekli istifradan tansiyonum dustu.Oysaki 3 gun boyunca normal hayatimi yasiyordum umarim
bir daha bu halde olmam,olmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…