2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
evet canım ama sanırım o 4. ayda bakılıyor cumartesi günü soracağım canım

aynı testten bahsediyorsak ben 6 ay diye biliyorum onu sor bakalım ne dicek doktorun bende sorucam ctesi :) ikili tarama testi yaptırcakmısın canım

Tatlım bak first sgk anlaşması olması gerekiyormuş demiş, ama şiödi birçok hastanede var, bozma moralini inan çok kolay halledeceksin..

Vee haftanın son müjdesi de geldi, şimdi tam rahatladım inan:) Maşallah size, darısı bir dahaki kontrollere innnnşşşşallaaah:)

Aminn canimm benimm insallahh hepimiz icin hersey cok guzel olacak:)

ne zahmeti canım yardımcı olabilirsek ne mutlu. benim hastanem sgk ile anlaşmalı ve canım sgk karşılıyor ilaçlarıda hiç para katkı payı vermeden rahatlıkla alıorum.

Çok sevindim canım, ben de rahimiçi kanama vardı, bu hafta bittiğini söyledi nihayet, çok şükür. İnşallah testiniz de güzel çıkar canım, beklemeye devam:)

Biz özelden aldık, hiç sorun olmadı. Telefonla arayıp bi sor istersen, ya da bugün çıkışta uğrayıp yüzyüze de görüşebilirsin. Kolayca hallolor inşallah.

Bende sadece devlet hastaneleri yada sgk anlasmali ozel hastaneler raporu hazirlayabiliypr diye biliyodum cunku bnm doktorum ozel hastanede beni sgk anlasmali bi hastaneye yonlendirdi rapor icin ama demekki gerek yokmus canim sen ozelden aldigina gore direk

Tatlım bak first sgk anlaşması olması gerekiyormuş demiş, ama şiödi birçok hastanede var, bozma moralini inan çok kolay halledeceksin..

Vee haftanın son müjdesi de geldi, şimdi tam rahatladım inan:) Maşallah size, darısı bir dahaki kontrollere innnnşşşşallaaah:)

Canım arkadaşlarım,hepinize çok teşekkür ederim,desteklerinizle bana moral verdiniz. Bu cumartesi sgk anlaşmalı özel bir hastaneye gidip öğreneceğim,evimin yakınında da var zaten.Ama sayenizde iş yerinden izin alıp,uzaktaki bir devlet hastanesinde uğraşmaktan kurtuldum.Çok saolun...

Nazar değmesin diye dile getirmiyorum ama gün geçtikçe düşük korkum geçiyor,inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getireceğiz. Sanırım bu şikayet ettiğimiz iğneler bizim en büyük dostumuz. Acısı,stresi bir yana ama ultrasonda bebeği gördüğünde insan hepsini unutuyor :)

Haklısın ama artık aldığımız şeylere de insan çok güvenemiyor. Yerken bunda ne kadar hormon vardır acaba, diye düşünüyorum. :) Kafaya takmamak gerek. Aslında her şey psikolojide btiyor. :31:

Evet oyle tabi ama folikasit içip hiç yemek yiyememekte güzel değil bende canım keske eski zamanlarda olsak ahh ahh

bu gittiğimde soracağım inş. artık gerek kalmamıştır bugün 10+6 günlüğüm yani yarın 12.haftaya giriyorum.progestandan okadar çok çekiyorum ki .Allah biliyorum .senin adına çok sevindim.Benim dorum okadar önemsiz bir şeymiş gibi yansıtmışti ki bana hiç umursamadım. plasentanın çevresinde çok minik dedi .sonra burada telaşla yazan arkadaşları görünce ben de korkmaya başladım .

canım ben de 3 kg vermişim zaten zayıftım. iyice çöktüm hamileden çok hasta gibi hissediyorum .

harikasın arkadaşım. Bence de tüm testleri yaptırmak lazım ,sonuçta her şeye hazırlıklı olmalıyız.40 hafta bekliyoruz sonuçta. İnş. sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah .annem erkek kardeşimi 35 yaşında doğurdu çok yakışıklı ,zeki ve yetenekli bir çocuk .ilerleyen yaşlarda hamile kalınca sanki çok bekledin al sana en güzeli diyor Allah :)biz kardeşim için hep anneme takılırız böyle .

hoş geldin canım aramıza.sağlıklı hayırlı bir evlat olur inş.

Walla canim kilo verdigimi gorunce cok sasirdim cnku hep bi sislik var ustumde gobegim de cikti erken erken:)
Neyse zaten ilerleyen haftalarda istesek de kilo veremeyiz uzulme o yuzdenn canim:)

Evet arkadaşım hamilelğimi ilk öğrendiğim hafta grip oldum ve sonrasında sinüzit olarak kaldı.. Geniz akıntımda oldukça fazlaydı şimdide var ama ilki kadar değil... Hatta yüzüm bile şişmişti.. Kulak burun
boğaz uzmanı bunu verdi.. Bol su iç dedi başka bişey kullanmadım.. Ama burun tıkanıklığım yok oldu..en azından rahat nefes alıyorum.. Geniz akıntısı midemide bulandırıyor :( çok gıcık bi durum ;(

Aynen bnmde yeni ogrendigimde başladı hala var demekki hamilelikte vücut direnci düşüyor ys ondan oluyo inş bnmde geçer hiç halim kalmadı birşey yiyemiyorum Bebeğimi besleyemiyorum diye üzülüyorum Allahtan elevit kullanıyorum da vitamin bari alıyo:(

Canım arkadaşlarım,hepinize çok teşekkür ederim,desteklerinizle bana moral verdiniz. Bu cumartesi sgk anlaşmalı özel bir hastaneye gidip öğreneceğim,evimin yakınında da var zaten.Ama sayenizde iş yerinden izin alıp,uzaktaki bir devlet hastanesinde uğraşmaktan kurtuldum.Çok saolun...

Nazar değmesin diye dile getirmiyorum ama gün geçtikçe düşük korkum geçiyor,inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getireceğiz. Sanırım bu şikayet ettiğimiz iğneler bizim en büyük dostumuz. Acısı,stresi bir yana ama ultrasonda bebeği gördüğünde insan hepsini unutuyor :)

Canimm yaa aramizda 4 gun var ama o 4 gunde bile acaip buyuyolar bidahaki gidisinde goreceksin kocaman olmus olacak inanamayacakksinn harika duygular bunlar Allah herkese nasip etsin insallah...
İgnelerimizi de bizden ayirmasinn artik hic sikayet etmicem:)

Aynen bnmde yeni ogrendigimde başladı hala var demekki hamilelikte vücut direnci düşüyor ys ondan oluyo inş bnmde geçer hiç halim kalmadı birşey yiyemiyorum Bebeğimi besleyemiyorum diye üzülüyorum Allahtan elevit kullanıyorum da vitamin bari alıyo:(

Doktoruma midem bulanıyor yemek yiyemiyorum , tek öğün yiyorum anca dedim .. Oda ne yiyorsun diye sordu . Bende tek öğün sebze yada et onun haricinde biraz ceviz biraz badem arada süt içiyorum biraz meyva ama hergün bu kadar yiyemiyorum bile dedim.. Kendini yemek için zorlama, sakın kusacak haddeye getirme rahat bırak dedi.. Beslenir bebek üzülme dedi.. Aman hafta sayıyorum 2-3 haftaya düzelirim inş. Allah kolaylık versin bize

Son düzenleme:
Valla bırakın bu folik asiti siz ya. O yapıyor boyle sizi

canım folbiola devam deyince dr a sordum bırakmamız gerekmiyor mu diye o da claxane kullandığım için ihtiyaç var dedi. kemik erimesine karşı. 3 aydan sonra başka vitamine geçeriz dedi.

Walla canim kilo verdigimi gorunce cok sasirdim cnku hep bi sislik var ustumde gobegim de cikti erken erken:)
Neyse zaten ilerleyen haftalarda istesek de kilo veremeyiz uzulme o yuzdenn canim:)

Canım benim yüzümden çok belli kilo verdiğim.Ama kimse kabul etmese de ben karnımda bir şişlik hissediyorum.çünkü karnım kaslıydı o kaslar yumuşamış gibi .ve göbek deliğimin altında çok hafif şişlik var.gögüslerim okadar şişki ben yüzümden giden tüm kilolar göğüslerime inmiştir kilo vermemişimdir diye düşünmüştüm.Gögüslerim gerçekten korkunç .benden ayrı bir cumhuriye gibiler.sanki benim bedenime ait değiller .hamile kalmadan önce de büyüklerdi 85 takıyordum zayıf olmama rağmen .
Ya buarada bir yandan kusmalarım yüzünden çok mutsuzum ama bir yandan da inanamıyorum 11 haftalık gebeyim .daha önce 7 hafataya kadar gelebilmiştim:(Bugünleri de gösterdi Allahım .İnş. sonuna kadar devam ederi.

Çok sağol canım, birkaç hafta sonra düzelirim diye umuyorum, miniklerine sevgiler:)

İnşallah canım. Bu arada doğum tarihlerimiz aynı :)

Kızlar minikini hisseden var mı ya benim karnımda minik minik seğirme gibi tıkırtılar var bu gün. Acaba böyle bi şey mi?
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Nolur bilenler bi şey desin.

Son düzenleme:
Canım benim yüzümden çok belli kilo verdiğim.Ama kimse kabul etmese de ben karnımda bir şişlik hissediyorum.çünkü karnım kaslıydı o kaslar yumuşamış gibi .ve göbek deliğimin altında çok hafif şişlik var.gögüslerim okadar şişki ben yüzümden giden tüm kilolar göğüslerime inmiştir kilo vermemişimdir diye düşünmüştüm.Gögüslerim gerçekten korkunç .benden ayrı bir cumhuriye gibiler.sanki benim bedenime ait değiller .hamile kalmadan önce de büyüklerdi 85 takıyordum zayıf olmama rağmen .
Ya buarada bir yandan kusmalarım yüzünden çok mutsuzum ama bir yandan da inanamıyorum 11 haftalık gebeyim .daha önce 7 hafataya kadar gelebilmiştim:(Bugünleri de gösterdi Allahım .İnş. sonuna kadar devam ederi.

Ayy cok guldurdun beni yaa:)) gogisler hepimizde ayni durumda heralde canim bide yesil yesil damarlarda cikti goguslerde silikonlu gibiler dimdik:)

Daha once bende 7.haftaya kadar gelebilmostim bu haftalari gormek mucize gibi hersey masallah cok guzel gidiyo insallah sonuna kadar da hepimiz icin oyle olacak canim:)

merhabalar.bende 10+5 günlük hamileyim.10 Ekimde anne olucam Allah nasip ederse. benim hamileliğiin başlangıcından beri hiç bir şekilde miğde bulantısı kusma gibi bir şikayetim olmadı.ama miğdemi ne zman çok doldursam ozman zorla bulanıyodu.hazmetmiyo gibi oluyo sadece.ilk haftalarda kasık ağrısı çektim sonraki haftalardada bel ağrısı hala daha çekiyorum.maalesef kilolu hamile kaldığım için çok üzülüyorum.inşallah çok kilo almam diyecem ama hiç zannetmiyorum bu iştahla.ya bide benim kokulardan iğrenme gibi bi durumda olmadı ekstradan yani nasıl diyim normladede iğrenilcek kokudan her zmanki gibi iğreniyorum ekstradan bir durum yok.korkuyorum çok acaba gelişmiyomu bebek falan diye ama herşey Allahtan olduğunu bildiğimden ona emanet ettim herşeyiyle.hayırlısıyla hepimizin sağlıkla kucaına almayı ve dewamındada hayırlı bir ömürle yaşamasını nasip etsin Allah'ım.:49:

ALINTI

merhaba sizlerden fikir almak istiyorum.
Lütfen tepkili yaklaşmayın için de bulunduğum sıkıntı sebebi fikir almak istiyorum sizlerden.10 yıllık evliyim 27 yasındayım.10 yıl suresınce cogu zaman korunmamıza ragmen bebegımız olmadı ama kendımızı cok ta uzmedık..okul gecım sıkıntısı derken zamanı gelır dedık.
esımın gorevı sebebı ıle aılelerımızden uzagız ve esımın bır arkadasına kefıl olması sebebı ıle yuksek mıktarda borcu var ıcra yolu ıle maasından kesılıyor bende ozel sektorde calısıyorum.uc bes bırıktırıp yenı kucuk bır araba aldık.fakat 10 yıl sonra hamıle kaldıgımı ogrendık esım kesınlıkle taraftar degıl aldırmamı ıstemıyor aldırırsan bosan aılenın yanına gıt dıyor.ama ben daha kalp atıslarını bebegın duymadıgım ıcın ısyerıne henuz hamıle oldugumu soylemedım.soylesem hemen yerıme bırını bakıp en kısa zamanda benı ısten cıkaracaklardır.
10 yıldır parasızlık cekmekten ınanın bıktım tam rahat edıcez derken bebek telası..hadı doguma kadar calıstırdılar dıyelım sonrası ıkı ay mumkun degıl bana ızın vermezler hamılelık degıl de ekonomık sebeb krız deyıp benı ısten cıkarırlar ..ben dogu ılındeyım bebekle ıs te bulamam..ıse guce de alıstım.ıyı kotu uc bes kurus elımıze de gecıyordu..bebegı aldırmayı dusunuyorum fıkırlerınız neler..

ALINTI

Daha neler dedim ya!!!!! Yok artık. Bunu forumda birisi yazmış. Bebek sahibi olmak için uğraşan binlerce insanız şurda. Bu insana allahtan akıl vermesini dilemekten başka ne dedir ki. RAbbim doğru yolu göstersin.

Ayy cok guldurdun beni yaa:)) gogisler hepimizde ayni durumda heralde canim bide yesil yesil damarlarda cikti goguslerde silikonlu gibiler dimdik:)

Daha once bende 7.haftaya kadar gelebilmostim bu haftalari gormek mucize gibi hersey masallah cok guzel gidiyo insallah sonuna kadar da hepimiz icin oyle olacak canim:)

evet bu diklik konusu hoş.Ben buraya daha önce de yazmıştım.Benim de damarlarım yeşil yeşil çok belli. eşime diyorum ki bu göğüsleri bir başkası görse ne film teklifleri gelir.Film türünü yazmıyorum :)

Back
X