Benimde hedefim 12 ama geçecek sanırım daha şimdiden 2,5 kilo aldım bile
gözlerim doluyor böyle şeyleri okuyuncaben de artık daha az endişeliyim. hamile kaldığımdan beri hiç tavuk ,balık ,kırmızı et ,yumurta yiyemedim ama üzülmüyorum o hayata tutunmak için her şeyi yapıyor ben de yapabildiğim her şeyi yapıyorum. Gerisi Allah'a kalmış. Bebeklerimiz nur topu gibi olacak inş.o da ne bilmiyorum ama:)sağlıklı olsunlar inş.zaten çift sayılı bir yıldayız eşim de ben de çift sayılı yıllarda doğduk. hatta çift sayılı bir yılda evlendik .Ablam tek sayılı bir yılda hasta oldu ,yine tek sayılı bir yılda hastalığı tekrar etti.Şimdi çift sayılı bir yıldayız çok sağlıklı maş.devlet bahçeli gibi açıklamalar yapıyorum eşime .Çok mutluyum ,mutluyuz mide bulantılarıma rağmen ,dün yine serum aldım bugün çok enerjiğim.
Geçer canım benim de iki haftam var. İkili test için... İkili testte kötü bir şey çıkınca Allah korusun, onun tedavisi yok. Ama iyi çıkacağına emin olarak yaptırıyorum,Allahıma emanetim. Ben en başından beri yaptırmıcam diyordum ama herkes yaptırıyor. En azından ense kalınlığını ölçtüreyim diyorum.. Kafam çok karışıyor benim de.. Bu cumaya kadar tiroid için kan vermem lazım. Pazartesi tiroid sonucumu göstericem. İlacım yeterli geliyor mu diye bakıcaz. Sonraki pazartesi de kadın doğuma gidiyorum ikili test için. O da gittiğim gün yapar mı bilmiyorum ama o hafta içinde yapması lazım. Yapılmazsa zaten artık yapılmıyor.14.hafta bitiyor o zaman.slm kızlar nasılsınız eşim bu gün sağlık ocağina kayıt yapmaya gitmiş dr perşembe günü beni çağirmiş kan vericekmişimm ne için verceğimi söylememiş acaba ne için kan vermeni istemişler
dr konturolüm 1 ay sonra nasıl geçecek yaa eşim 2li testide yapmamı istemiyor yapmıycaz dr aradım az önce sonuç iyi çıkmazsa tedaviside yok diyor boşuna strese girmek istemiyorumm cinsiyetini 1 ay sona söylerim dedi rahatsızlandım başka dr gittim erkeğe benziyor dedi tam kesin deyill 1 ay sonra kesinleşecek nasl gececek bu günler bilmiyorum
Devlet Bahçelinin hesaplamaları ve yorumları daha karışık ve zor inan :)
Hastalık konusunda benimde ailemde çok fazla üzücü olaylar oldu.Ama artık herşey geride kaldı canım.İnşallah artık hiç üzüntü,keder görmeyiz.
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım, bebişin doğumu mutluluğunuza mutluluk katsın. Ben de cumartesi günü dr kontrolünden sonra eşimle dolaşırken, gülmekten ağzımın hiç kapanmadığını farkettim.Boş boş gülüyorum falan :)
berkan canım nasılsın senin profil resmin ne tatlı öyle inşallah ekimde bebğinin resmini koyarsın
Geçer canım benim de iki haftam var. İkili test için... İkili testte kötü bir şey çıkınca Allah korusun, onun tedavisi yok. Ama iyi çıkacağına emin olarak yaptırıyorum,Allahıma emanetim. Ben en başından beri yaptırmıcam diyordum ama herkes yaptırıyor. En azından ense kalınlığını ölçtüreyim diyorum.. Kafam çok karışıyor benim de.. Bu cumaya kadar tiroid için kan vermem lazım. Pazartesi tiroid sonucumu göstericem. İlacım yeterli geliyor mu diye bakıcaz. Sonraki pazartesi de kadın doğuma gidiyorum ikili test için. O da gittiğim gün yapar mı bilmiyorum ama o hafta içinde yapması lazım. Yapılmazsa zaten artık yapılmıyor.14.hafta bitiyor o zaman.
Ama ben sana bir şey söyliyim. Erkeğe benziyor dediyse pipisini görmüştür. Ve genelde erkek dedikleri erkek çıkıyor..
Evet canım folik asit kullanırken birini sabah birini akşam alıyordum. Artık folik asiti bıraktım ben demir ve vitamin ilacına başladım:)tatlım evdeyim ya kimsemde yok sadece 1 komşum var oda çalışıyor gidecek gezecek bi yerde yok hep evdeyim bi hafta sonu var çok sıkıcı geçiyor anlıyacağim eşim çalışmamada izin vermiyor hep evde oturuyorum temizlikte kısıtlı mart sonu temizliğe başlıycam yavaş yavaş yaparım artık ne bileyim ya şimdi 12 nisanda mı gitsem 18 nisandamı 12 nisanda 1 ay dolmamış oluyor 18 nisanda 1 ayı geçmiş oluyor sence hangi gün gideyimm cnm eltim de tiroid yüksek çıktı ilaç tedavisi oldu düzelmedi dozunu yükseltiler konturole gitti düzelmiş ikili testide iyi çıkmışş çok şükür sen kafana takma ama folik asitle tiroid ilacı ikisini anı saatte kullanma birini sabah birini akşam kullan etkisi azalıyormuşş cnm dikkat et
Evet canım folik asit kullanırken birini sabah birini akşam alıyordum. Artık folik asiti bıraktım ben demir ve vitamin ilacına başladım:)
12 nisanda git. Çünkü benim randevum da aynı günBeraber cinsiyet haberleriyle geliriz seninle
kızlar çok şaşkın ve sinirliyim. bugün doktora gittim çok şükür bebiş iyi. doktor bana elevit diye bir ilaç verdi. hayatım boyunca kimyasala karşı olduğumdan folik asidi bile çok az kullandım. araştırdım bu ilacı içinde domuz jeli varmış. aradım bayeri şimdi bana ahmet diye biri dönüş yaptı. ve evet var dedi. inanamıyorummm.ne diyeceğimi bilemiyorum.
Canım enimkiikiz olduğu için doktor 20 gün erken gelir dedi zaten.
Yaaaa burda ücretsiz canım. İstediğin kadar çektir al.
Bence de daha çok küçük ama ne biliym işte heyecanlandım.
Haklısın canım. Rabbim nasiplerini bol etsin inşallah.
kızlar çok şaşkın ve sinirliyim. bugün doktora gittim çok şükür bebiş iyi. doktor bana elevit diye bir ilaç verdi. hayatım boyunca kimyasala karşı olduğumdan folik asidi bile çok az kullandım. araştırdım bu ilacı içinde domuz jeli varmış. aradım bayeri şimdi bana ahmet diye biri dönüş yaptı. ve evet var dedi. inanamıyorummm.ne diyeceğimi bilemiyorum.
aynı testten bahsediyorsak ben 6 ay diye biliyorum onu sor bakalım ne dicek doktorun bende sorucam ctesi :) ikili tarama testi yaptırcakmısın canım
aynen, bendede öyle, ben yaptirmak istemiyorum ama...burda hemi o cok pahali 215 euro...yani bütün testleri yaptirmaya kalksam ben 550 euroya geliyor yani...
evet kiz onda ne var daha bütün testleri yaptirmaya kalksam 550 euro vermem gerekmis...
aynen bende ayni, cok dua ettim, ve halada saglikli olsun diye ediyorum...
aynen burdada var yüzde yüz demislerdi bu cocugu almamiz gerek demislerdi kadina, kadin sapa saglam bebisi oldu....yani allahtan ümit kesilmez oda onun sinaviydi, allahim yanlis yola saptirmasin kimseyi
bebislerimize saglik versin :)
böyle bir şeyi ben de duymuştum hatta ilaç toplatılıyor diye.Onun yerine muadili olan decavit kullanabilirsin canım.
Sanırım Clexane adlı kan sulandırıcı iğnenin domuz mukozasından elde ediliyormuş...
sağlık bakanlığı ilacın üzerine yazmalı bence vardır diye. sonuçta kanser ilacı değil vitamin olmasada olur bi yerde. bilemiyorum ben çok şaşırdım.
Sanırım Clexane adlı kan sulandırıcı iğnenin domuz mukozasından elde ediliyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?