2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
slm kızlar nasılsınız eşim bu gün sağlık ocağina kayıt yapmaya gitmiş dr perşembe günü beni çağirmiş kan vericekmişimm ne için verceğimi söylememiş acaba ne için kan vermeni istemişler
dr konturolüm 1 ay sonra nasıl geçecek yaa eşim 2li testide yapmamı istemiyor yapmıycaz dr aradım az önce sonuç iyi çıkmazsa tedaviside yok diyor boşuna strese girmek istemiyorumm cinsiyetini 1 ay sona söylerim dedi rahatsızlandım başka dr gittim erkeğe benziyor dedi tam kesin deyill 1 ay sonra kesinleşecek nasl gececek bu günler bilmiyorum

Devlet Bahçelinin hesaplamaları ve yorumları daha karışık ve zor inan :)

Hastalık konusunda benimde ailemde çok fazla üzücü olaylar oldu.Ama artık herşey geride kaldı canım.İnşallah artık hiç üzüntü,keder görmeyiz.

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım, bebişin doğumu mutluluğunuza mutluluk katsın. Ben de cumartesi günü dr kontrolünden sonra eşimle dolaşırken, gülmekten ağzımın hiç kapanmadığını farkettim.Boş boş gülüyorum falan :)

Son düzenleme:
Geçer canım benim de iki haftam var. İkili test için... İkili testte kötü bir şey çıkınca Allah korusun, onun tedavisi yok. Ama iyi çıkacağına emin olarak yaptırıyorum,Allahıma emanetim. Ben en başından beri yaptırmıcam diyordum ama herkes yaptırıyor. En azından ense kalınlığını ölçtüreyim diyorum.. Kafam çok karışıyor benim de.. Bu cumaya kadar tiroid için kan vermem lazım. Pazartesi tiroid sonucumu göstericem. İlacım yeterli geliyor mu diye bakıcaz. Sonraki pazartesi de kadın doğuma gidiyorum ikili test için. O da gittiğim gün yapar mı bilmiyorum ama o hafta içinde yapması lazım. Yapılmazsa zaten artık yapılmıyor.14.hafta bitiyor o zaman.

Ama ben sana bir şey söyliyim. Erkeğe benziyor dediyse pipisini görmüştür. Ve genelde erkek dedikleri erkek çıkıyor..

evet çok şükür kötü günler geride kaldı .Artık o kötü yılların ödüllerini göreceğime inanıyorum. eskiden olsa böyle bir açıklama yapmaya bile korkardım. Şimdi çok rahatım. Bu serum bana öyle iyi geliyor ki serumdan sonraki gün harika hissediyorum. Bugün işyerinden herkesi çok güzel gördüm.herkesi öpesim var:)maş. Allah sizin de mutluluğunuzu daim etsin .

berkan canım nasılsın senin profil resmin ne tatlı öyle inşallah ekimde bebğinin resmini koyarsın

Çook teşekkür ederim canım Rabbim hepimize nasip etsin o günleri görmek ve bebeklerimizin fotoğraflarını koymak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım evdeyim ya kimsemde yok sadece 1 komşum var oda çalışıyor gidecek gezecek bi yerde yok hep evdeyim bi hafta sonu var çok sıkıcı geçiyor anlıyacağim eşim çalışmamada izin vermiyor hep evde oturuyorum temizlikte kısıtlı mart sonu temizliğe başlıycam yavaş yavaş yaparım artık ne bileyim ya şimdi 12 nisanda mı gitsem 18 nisandamı 12 nisanda 1 ay dolmamış oluyor 18 nisanda 1 ayı geçmiş oluyor sence hangi gün gideyimm cnm eltim de tiroid yüksek çıktı ilaç tedavisi oldu düzelmedi dozunu yükseltiler konturole gitti düzelmiş ikili testide iyi çıkmışş çok şükür sen kafana takma ama folik asitle tiroid ilacı ikisini anı saatte kullanma birini sabah birini akşam kullan etkisi azalıyormuşş cnm dikkat et

Evet canım folik asit kullanırken birini sabah birini akşam alıyordum. Artık folik asiti bıraktım ben demir ve vitamin ilacına başladım:)
12 nisanda git. Çünkü benim randevum da aynı gün Beraber cinsiyet haberleriyle geliriz seninle

olur hemde fazla beklememiş olurum cnm senin hesap pasif yazıyor cnm niye öyle yazıyorr

kızlar çok şaşkın ve sinirliyim. bugün doktora gittim çok şükür bebiş iyi. doktor bana elevit diye bir ilaç verdi. hayatım boyunca kimyasala karşı olduğumdan folik asidi bile çok az kullandım. araştırdım bu ilacı içinde domuz jeli varmış. aradım bayeri şimdi bana ahmet diye biri dönüş yaptı. ve evet var dedi. inanamıyorummm.ne diyeceğimi bilemiyorum.

böyle bir şeyi ben de duymuştum hatta ilaç toplatılıyor diye.Onun yerine muadili olan decavit kullanabilirsin canım.

hersey burda para canim...hersey icin para aliyorlar..birde azda degil yani

evet canim burda her yicekte var, biz hep bakipta aliyoruz. bende duymustum ilaclarin disi böyle parlak ve sert olsun diye kulaniyorlarmis.

http://talhaerhan.wordpress.com/2013/10/24/ilaclar-saglik-bakanligi-elevit-ve-domuz/
böyle bir çok haber okudum internette .

Sanırım Clexane adlı kan sulandırıcı iğnenin domuz mukozasından elde ediliyormuş...

Amin canımmm inşallahh rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin

Sanırım Clexane adlı kan sulandırıcı iğnenin domuz mukozasından elde ediliyormuş...

sağlık bakanlığı ilacın üzerine yazmalı bence vardır diye. sonuçta kanser ilacı değil vitamin olmasada olur bi yerde. bilemiyorum ben çok şaşırdım.

sağlık bakanlığı ilacın üzerine yazmalı bence vardır diye. sonuçta kanser ilacı değil vitamin olmasada olur bi yerde. bilemiyorum ben çok şaşırdım.

Haklısın canım, alternatif birçok vitamin var ve olmazsa olmaz birşey değil sonuçta.Ama clexane için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef.Kan pıhtılaşması sorunu olanarın mutlaka olması gereken bir iğne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…