evet elevitte domuz jelatini var en risksiz vitamin elevit A grubuna giriyor o yüzden doktorlar bunu öneriyor. Ama buna muadil Decavit var bunu kullanabilirsin ama Decavit B grubuna giriyor bilgin olsun
Bende bir kutu decavit bitirdim
ekim anneleri 3 aylık olduk cogumuz sız kac kılo aldınız gobegınız cıktımı ben 2,5 kılo almısım yaaa sımdıden
hayirli aksamlar herkese,
kizlaar ben cok sisiyorum aksam yemeginden sonra bazen gaz hissetmiyorum bile ama yinede siginamiyorum dunyayi yemis gibi, onceleride oluyodu adet gunum yaklastiginda ama simdi surekli sis hissediyorum nolcak bu halim benim gibi olan var mi ? evde yesil cay ve rezene var icsemmi ara sira nolurki ??
bebisi hissediyormusun?
benim cikmaya basladi bile...kücük bir göbek belli, kimselerin haberi yok daha o yüzden bol seyler giyiniyorum...
cünkü birinci hamileligimde bos gebelik oldugu icin bunda hemen söylemek istemedik, ve hala isyerine haber vermedim ne olur ne olmaz diye...ama sanirim bu cuma vermeyi düsünyüorum. hayirlisi...calisiyormusun sen?
ben burdayım! :) nasılsın canım? daha önce görmedim sanırım seni buralarda .yeni mi katıldın aramıza ?hangi şehirdensin ?
ekim anneleri 3 aylık olduk cogumuz sız kac kılo aldınız gobegınız cıktımı ben 2,5 kılo almısım yaaa sımdıden
evet canım sana katılıyorum bizde 2 yıl çocuk istemedik sonra istedik ama maalesef 2 yıl daha beklemek zorunda kaldık maddi durumumuzda pek iyi değildi ama kızım kendi rızkıyla geldi bize hiç yük olmadı anneanne hala teyze herkes seferber oldu kıyafetleri doldu taştı kısmetli yavrum. 2. için korunmayı bıraktık ama nasıl olsa 1-2 yıl sürer dedik hamile kalmam ama allahın hikmeti ilk aydan hamile kaldım. Ama bu arada maddi olarak çokkkkk sıkıntıdayız eşimin aylığı yıllardır artmaz son 1 yıldada 2-3 maaş geriden veriyor o sıkıntılarda hamile kaldım ama yinede dünyalar benim oldu. Hatta annemi aradığımda sesi düştü çünkü kızım küçüktü ve parasızlıktan kırılıyoruz. Kimseye söyleyemedim millet derki paralar yok uçkurlarının derdine düşmüşler diye :) bebeğim 8. haftalıkken bir iş görüşmesine gitti ve eşimin yıllardır beklediği iş fırsatı eline geçti mutluluktan uçuyoruz. Bebeğimizin kısmeti nasıl bakıcaz nasıl büyütcez derken o kadar iyi bir iş buldu ki artık gerine gerine hamile olduğumu söylüyorum :)
kızlar dün akşam ben birşeye çok üzüldüm 1 saate yakın ağladım ... bebişime bir şey olmamıştır dimi ? çok üzüldüm sonra onuda üzdüğüm için
Günaydın canım rabim onları oyle bir koruyorki ben hayatımda hiç hamile olduğum kadar ağlamadım ama cok şükür iyiyiz. Ananem ameliyat oldu arkadaşımın babanesi vefat etti bizim bir akraba vefat etti eşime tartıştık falan derken her hafta ben ağlama modundaydım. Korkma korktukçada çekme kötü olan hiç birşeyi
Teş ederim cnm desteğin için. hep iyi düşünelim diyorum ama bazen elde olmadan düşünüyor işte insan . Uzun süredir bu kadar ağlamamıştım belki . Sabah ta işe geldim afedersin midem bulandı ve çıkardım yine . Bebişim ben iyiyim diye bana mesaj verdi herhalde
Kızlar bakın ne diyor hamilelik takvimimi de :))
Bugün itibariyle bebeğinizin ses telleri boğazında veya gırtlağında oluşmuş olacak. Bebeğinizin yüzü artık daha çok insana benzemeye başladı. Gözleri birbirine yaklaştı, kulakları kafasının iki yanındaki yerlerine doğru kaydı ve çenesi artık kendi göğsüne dayanıyor. Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse) Yüzkoyun göbeğinizin üstüne uyumanız çok zorluk verir. Yana dönerek uyumayı deneyin.
Ozaman yarın ikili testimizde biraz daha kesinleşir cinsiyet olayımız :))
Ya inanmıyorum yaa buna şimdi ne yapacağız biz? Bunun muadillerine de baktım hepsinde aynı etken madde var bakın linkleri aşağıda;
http://www.ilacrehberi.com/v/oksapa...ir-enjektor-ce9d/kub/farmakolojik-ozellikler/
http://www.ilacrehberi.com/v/clexan...zir-enjekto-b521/kub/farmakolojik-ozellikler/
hepsinde etken madde aynı;
Enoksaparin sodyum, domuz intestinal mukozasından türetilen heparin benzil esterin
alkalin depolimerizasyonu ile elde edilmektedir.
Kızlar ne yapacağız?
Eminim öyledir bebeğin iyi güven ona hatta elini koyup konus ve dua oku canım hersey cok güzel olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?