2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ekim anneleri 3 aylık olduk cogumuz sız kac kılo aldınız gobegınız cıktımı ben 2,5 kılo almısım yaaa sımdıden

Günaydın canım hamilelikte yeşilçay içmek yasak diye biliyorum doktoruna sormadan içme canım bende cok fena şişiyorum ne yesem soda içiyorum bol bol

Cnm kusura bakma yazını dün görmedim . Benim ailem ve akrabalarımın öğrendiğimiz gün haberi oldu ben anneme söyledim eşimde kendi annesine derken akrabalar duymuşlar. Bir baktık tebrik telefonlerı geliyor Rabbim sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inş . Ben çalışıyorum ve iş yerinde 3 kişi biliyor . Ben de hemen söylemek istemiyorum biraz daha beklesin bakalım :)

ben burdayım! :) nasılsın canım? daha önce görmedim sanırım seni buralarda .yeni mi katıldın aramıza ?hangi şehirdensin ?

teşekkür ederim sende iyisindir umarım dün çok bekledim kimse yazmayınca çıktım o sırada da siz yazmışsınız ben yeni üye oldum sanırım fazla girme fırsatı bulamıyorum KK' ne İstabuldayım

Çok sevindim cnm . Eşinin işi hayırlı olsun , iyi yapmışsın 2. çocuğu yapmakla bak daha gelmeden rıskı geldi maşallah

kızlar dün akşam ben birşeye çok üzüldüm 1 saate yakın ağladım ... bebişime bir şey olmamıştır dimi ? çok üzüldüm sonra onuda üzdüğüm için

kızlar dün akşam ben birşeye çok üzüldüm 1 saate yakın ağladım ... bebişime bir şey olmamıştır dimi ? çok üzüldüm sonra onuda üzdüğüm için

Günaydın canım rabim onları oyle bir koruyorki ben hayatımda hiç hamile olduğum kadar ağlamadım ama cok şükür iyiyiz. Ananem ameliyat oldu arkadaşımın babanesi vefat etti bizim bir akraba vefat etti eşime tartıştık falan derken her hafta ben ağlama modundaydım. Korkma korktukçada çekme kötü olan hiç birşeyi

Kızlar bakın ne diyor hamilelik takvimimi de :))

Bugün itibariyle bebeğinizin ses telleri boğazında veya gırtlağında oluşmuş olacak. Bebeğinizin yüzü artık daha çok insana benzemeye başladı. Gözleri birbirine yaklaştı, kulakları kafasının iki yanındaki yerlerine doğru kaydı ve çenesi artık kendi göğsüne dayanıyor. Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse) Yüzkoyun göbeğinizin üstüne uyumanız çok zorluk verir. Yana dönerek uyumayı deneyin.

Ozaman yarın ikili testimizde biraz daha kesinleşir cinsiyet olayımız :))

Teş ederim cnm desteğin için. hep iyi düşünelim diyorum ama bazen elde olmadan düşünüyor işte insan . Uzun süredir bu kadar ağlamamıştım belki . Sabah ta işe geldim afedersin midem bulandı ve çıkardım yine . Bebişim ben iyiyim diye bana mesaj verdi herhalde

Eminim öyledir bebeğin iyi güven ona hatta elini koyup konus ve dua oku canım hersey cok güzel olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

%65 rakam iyi bir rakamdı .Zaten belli ama yarın kesinleşir belki

canım ben herkesin fikrine saygı duyuyorum ama inancım gereği miniğimin bedenine bu pis hayvanın zerresinin girmesini istemem.doktorun verdiği ilacı almıyacağım onun yerine doğal yollardan yememe dikkat edicem. annelerimiz vitaminmi kullanmış.?geri kafalı diye düşünmeyin ama bu da bi gerçek. fazla kimyasal kullanacak bir durumumuz yok çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…