2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Yaşım:32
İstanbul
1.çocuk
AT: 11.Ocak
18 Ekim

Bende kan pıhtılaşması problemi var 3. kutuya başladım.böyle bişey varsa muadili yok mu bu iğnenin acaba?

Hiç araştırmadım canım ama bu iğnenin faydasını gördüğüm için değiştirerek bebeğimi kaybetme riskini alamam. Eğer varsa bi günahı Allah affetsin, sonuçta keyfi ve benim seçtiğim birşey değil hergün bu iğneyi kendime yapmak.

evet canım sana katılıyorum bizde 2 yıl çocuk istemedik sonra istedik ama maalesef 2 yıl daha beklemek zorunda kaldık maddi durumumuzda pek iyi değildi ama kızım kendi rızkıyla geldi bize hiç yük olmadı anneanne hala teyze herkes seferber oldu kıyafetleri doldu taştı kısmetli yavrum. 2. için korunmayı bıraktık ama nasıl olsa 1-2 yıl sürer dedik hamile kalmam ama allahın hikmeti ilk aydan hamile kaldım. Ama bu arada maddi olarak çokkkkk sıkıntıdayız eşimin aylığı yıllardır artmaz son 1 yıldada 2-3 maaş geriden veriyor o sıkıntılarda hamile kaldım ama yinede dünyalar benim oldu. Hatta annemi aradığımda sesi düştü çünkü kızım küçüktü ve parasızlıktan kırılıyoruz. Kimseye söyleyemedim millet derki paralar yok uçkurlarının derdine düşmüşler diye :) bebeğim 8. haftalıkken bir iş görüşmesine gitti ve eşimin yıllardır beklediği iş fırsatı eline geçti mutluluktan uçuyoruz. Bebeğimizin kısmeti nasıl bakıcaz nasıl büyütcez derken o kadar iyi bir iş buldu ki artık gerine gerine hamile olduğumu söylüyorum :)

Hayırlısıyla kalp atımını görüp de gelicen inşallah :) Cuma günü 8. haftaya girmiş oluyor musun?

Amin inşaallah 7+4 oluyor o gün .8. Hactanın içinde olmuş ıluyorum dimi?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sevindim canım. Allah rızkını daha da arttrısın inşallah. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez. Hele ki o bir melekse. Hiç yük olmaz.

Amin inşaallah 7+4 oluyor o gün .8. Hactanın içinde olmuş ıluyorum dimi?

Evet canım 8. haftanın içinde oluyorsun.

Kocanin isi hayirli olsyn canim öncelikle rabbim yardımcn olsun gerçekten gelen kusmetyle geliyor ben evlendiğimde haziran babalr günüydü oğluma 4.ayımda gebe kalem durumumz pek yoktu çok bileziğim gtti borca harca derkn oğlumun nasibiyle maaş 2 kat arttı oğlum doğdu teker babalr gününde tam toparlndık derkn 2. Kazayla oldu napcz nasıl etcz derkn eşim yine yükseldi işinde yani rabbm yardm ediyor allh herkese kolaylıklar versin be işlerimiz kaliteli büyüsün

hayirli aksamlar herkese,
kizlaar ben cok sisiyorum aksam yemeginden sonra bazen gaz hissetmiyorum bile ama yinede siginamiyorum dunyayi yemis gibi, onceleride oluyodu adet gunum yaklastiginda ama simdi surekli sis hissediyorum nolcak bu halim benim gibi olan var mi ? evde yesil cay ve rezene var icsemmi ara sira nolurki ??

Son düzenleme:
Kaçıncı Çocuk : 1
Son Adet Tarihi : 26/12/2013
Tahmini Doğum Tarihi : 02/10/2014

Canım aynen benimde eşim çocuk için karar verdik daha iyi pozisyonda bir şirkete başladı ve hamile kaldım gerçekten kısmetiyle geliyor
Eşinin işleri çok daha iyi olsun inşallahhh canım

Miden mi yanıyo canım o çayları sakın içme iyi değil gibi hatırladım

Miden mi yanıyo canım o çayları sakın içme iyi değil gibi hatırladım

yok canim migde yanmasi gecti gibi daha cok karnim hep sis gibi siginamiyorum yemekten sonra, vallah dayanamadim gittim bi rezene anason ictim iyi geldi sanki psikolojik midir nedir

Geçti bile bak!!!!
:))
Çok teşekkür ederim samimi mesajın için.
Zaten kanama alanım küçülmüş şükür Allah'ım.
Dedim ya hormonlar tavan + zaten mevcut depresif kişilik +....
Olacak o kadar.yoksa bu forumda ne işimiz var dimi ama :)))))

Ben de cok şişiyorum yerken bile daralıyorum sanki ama bitkisel caylar zararlı..içme bence...sadece ıhlamur ve zencefil serbest diye biliyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım aynen benimde eşim çocuk için karar verdik daha iyi pozisyonda bir şirkete başladı ve hamile kaldım gerçekten kısmetiyle geliyor
Eşinin işleri çok daha iyi olsun inşallahhh canım

amin canım inşallah daha da güzel günler yaşarsınız. Onu bekleyelim bu olsun derken yıllar nasıl geçiyor anlamıyorumz. Etrafımda herkes durumunuz yok 2. düşünmeyin dedi. İyi tamamda ne zaman durumum düzelcek zaten 35 yaşındayım neyi bekliycem eşimle karar verdik işler düzelir paramız olur bu seferde geçen geçmiş olur. Ben inanıyorum ileride bizi güzel bir gelecek bekliyor ve 2 çocuğum olsun istiyorum dedim rabbim bebeğim daha doğmadan rızkını verdi.

teşekkürler canım. Evet rabbim bir çıkar yol buluyor. Senin yaşları çok yakın o yüzden biraz işin zor Allah yardımcın olsun :) belki şimdi zorlancan ama ileride o kadar güzel olurki 2 arkadaş 2 sırdaş gibi. İnşallah gelirinizde yavrularınızın kısmetine katlanarak atsın.

Çok sevindim canım. Allah rızkını daha da arttrısın inşallah. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez. Hele ki o bir melekse. Hiç yük olmaz.

Evet canım 8. haftanın içinde oluyorsun.

amin canım cümlemizin yavruları yuvalar mutlu huzurlu olsun

evet elevitte domuz jelatini var en risksiz vitamin elevit A grubuna giriyor o yüzden doktorlar bunu öneriyor. Ama buna muadil Decavit var bunu kullanabilirsin ama Decavit B grubuna giriyor bilgin olsun

yok canim migde yanmasi gecti gibi daha cok karnim hep sis gibi siginamiyorum yemekten sonra, vallah dayanamadim gittim bi rezene anason ictim iyi geldi sanki psikolojik midir nedir

Anladım canım yanma varsa sade tahin ye süper bişey anında çözüm

Nerdesin canım ya merak ettim güzel haberlerle gelmişsin

Herşey güzel olacak canım rabbimin izniyle yeter ki biz istemesini bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…