2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

yok almiyorum hic birsey, annem istemiyor almami...neden dersen, kardesim vefaat etti daha bebek iken eve gelemeden...annemde herseyini hazirlamisti, diyor simdi eve gelsin öyle alirsiniz...
benimde karnim sisti canim yaa...
kursami gidiyorsun, ne kursu canim?
bende dün patronuma söyledim sok oldu adam...
tebrik bile etmedi, gözleri cikacakti yerinden

Ohh maşallah bizim ki de habire yatıp o popişini büyütüyor yok yani bizi görüyorsun bi kalk heyecan yap dimi yoook :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bende içinde biliyorum ama arkadaş ikili test yapmayacağını sadece ense kalınlığına bakılacağını yazmış o yüzden kafam çok karıştı

Once ense kalinligi olculuyo sonra kan alip ikili tst yapiliyo sanirimmo yuzden sadece ilk asamayi yaptircak

Ama bence bu durum birazcıkta kötüyü çekmek. Evrene kötü şeyler duyurma. Allah rağmen eylesin kardeşinin ömrü okadarmış. Ama olacağı varsa o kıyafetleri aldıktan sonra yine olur. Kaderimizde ne varsa onu yaşarız ötesine gidemeyiz ki. Bence sen al en azından kilit al ki donansın yavrucagın :)

Cilt bakımı ve makyaj kursuna gidiyorum canım. Evet patronlar izin olayı olacak diye pek sıcak bakmıyorlar bu duruma. Amaan bosver saklama bile

evet bende içinde biliyorum ama arkadaş ikili test yapmayacağını sadece ense kalınlığına bakılacağını yazmış o yüzden kafam çok karıştı

Karşılaştırma açısından iki türlüsünü yapıyorlar ultrasonda ense kalınlığı gibi şeyler ölçülüyor. Daha sonrasında aynı gün kan veriliyor. ultrasondaki ölçülerle kan testi karşılaştırılıyor.Belki arkadaş kan aldırmayacaktır.

Ohh maşallah bizim ki de habire yatıp o popişini büyütüyor yok yani bizi görüyorsun bi kalk heyecan yap dimi yoook :)

hahaha.

sizinkisi rahatina düskünmüs canim..

bilmiyorum kötü degilde canim....bir önlem herhalde...tsk ederim canim...cok zor günler gecirdik...kardesimdede annem bütün testleri yaptirmisti, ama hic bilinemedi...dogduktan sonra bilindi.
birsey bile almadim ben simdiye kadar.....hamilelik almam lazim cünkü pantolonlarim SIKMAYA basladi bile, ve SIKMASI hicde iyi degilmi.
o yüzden gitip bir kac esya alayim diyorum...bebis icinde odasini filan begeneceyim ondan sonra alinacakmis :)

arkadaşlar merhaba,
daha önce açtığım konuyu okuyan var mı bilmiyorum. eşim maalesef krediyi krediyle kapatma kişisel harcamalarına sınır koyamama yüzünden aylık 1200 aylık ödememiz vardı.5 yıllık.. bir de buna 20bin kredi kartı daha çıktı.bir ayda öncesinde yoktu şimdi oldu. neyse ben kira için çalışıyordum. ama baktım olacak gibi değil. kv ye taşınmayı düşünüyoruz.düşünmüyoruz mecburuz.

iş konusunda da burdakiler seni doğum iznini beklemezler başka alırlar demişlerdi.biraz daha uzat çalış diyorlar ama bu maddi külfet bu kadar büyük olunca çalışmamın üstelik böyle riskli bir gebelikte yoğun çalışmamın bebeğe zararından başka getirisi olmaz.

neyse kızlar..
şimdi ben söyleyeceğim nasıl söyleyesem?

ortak çok olunca işler de yoğun açıklamada yoğun oluyor.

...beyler,
ben hamileyim doğum izninde çalışmama müsaade edecek misiniz? (biliyorum ki etmeyecekler yerime başkasını alacaklar.sadece sormak için.)
riskli bir hamilelik geçiriyorum o zaman şimdiden ayrılıyım diyeceğim..

yoksa
direk ben hamileyim riskli gebelik çıkmak istiyorum hatta taşınma durumundan da bahsedip çıksam mı?

başta çocuk düşünüyor musunuz demediler. benim de tsh vardı daha önce kürtaj olmuştum. netleşmeden söylemiyor insan.. sonuçta allah veriyor allah alıyor.

ne dersiniz?

Son düzenleme:

canim bende dün paattt diye patronuma söyledim, doktordan geliyorum suan dedim, ve ben hamileyim...patronun gözleri koskocaman oldu wallahi....sasirdi kaldi, ne tebrik etme var ne birsey söyleme var....
yani anlican bütün patronlar ayni, söyle gitsin yani, o anda zaten söylemek istediklerini planli bile yapamiyorsun heycandan...ben söylerkene ayaklarim titredi :)

Bende oyle dusunuyorum.Varsa boyle bisey Allah affetsin.Ilac icin rapor cikardi doktorum. Dogumdan sonrada 1ay kullanicakmisim.Bu arada doktorunuz vitamin,demir vs verdimi?

Yani neyse kaderimiz ve beneğimizin kaderi onu yaşarız acı ama boyle canım. Oyüzden bence kasma emin plakasından göze daha cok çöp batar ben sadece hamileliğinin Ilk iki haftası amanda aman diye yattım onun dısında sen ne kadar dikkat edersen et onu oraya koyanda Allah alacak olanda hepimiz Allah'a emanetiniz bebeğimiz de oyle. Bence hiç bunalıma girme. Eminim cok zor günlerdir tabi Allah gani gani rahmet eylesin ama sen kendini boyle yapma suan en heyecanlı zamanların odasını hayal et küçükte olsa hediye al birşeyler yap bence :)

11.hafada bebeğin hareketlerini duyman çok zor.. 2. Gebelikte bile 14. Haftada belki duyabilirmişsin... İkiz bebek mi bekliyorsun arkadaşım yoksa?

Sen daha önce anne oldun mu ? Birde bnm doktorum öyle demiyor 2 ayında bile anlayan var dedi ayrıca gebeliğim 12 haftada doktorum söyledi bnm oplumdada bu dönemlerde hareketlenme oldu zayıfsan hissedersin dışardan derinin kmıldadığını bile görebiliyorsun bnm oğlumun ölçümlerini yapamıodu doktor hareketten o yüzden herkes bir değildir aklında olsun bnmde bursa yalan konuşxak halim yok Allah var 1i teaaduftu yanlş anladm desem 2 kere daha oynadı o da tesadüf olamaz iyi gelişiosa oynar çocuk bu kdr basit demek ki bnm çocuklar çok hareketli

anladım çok teşekkür ederim yanıtınıza

calisiyormusun canim?
walla benim hic zamanim yok....
hep bir kosturmaca...esim cok dikkatli davraniyor, aman diyor is yapma, kalkma ...ne kadar düsünceli yani. bu kadar tahmin edemezdim ben onu.
evet haklisin...ama demisler ya agzi yanan, yogurdu üfleyerek yermis diye, bizimkiside ona benziyor herhalde...

evet canim bizim kiraci var o cikarsa melegimin bir odasi olacak, bir türlü cikartamiyoruz adami....
sinir oldum bir senedir cikmiyor, adam pasaklimi pasakli tek odada kaliyor, odayi birlestirip bir odamis daha olacak insallah

Damlacım sütüm o kdr iyiydiki oğlum doğdu 1 aylıkken 1,5 kilo almişti hepte o şekilde seyretti kiloları 1 den aşağı almazdı ondan üzüldüm en çok ek gıdayıda sevdi Allahtan 4 @ylıkken pirinç bile yiodu 😊hakkmda hayırlısı buymuş artık 2. Bebişi bol emziririm inş anne sütü altın gerçekten

Çalışmıyorum canım arasıra eşimin işyerine gidip ona yardım ediyorum. Onun dışında eşim izin vermiyor bişi olur zaten paraya da ihtiyacımız yok cocuğumuz biraz büyüdükten sonra kendi işyerinde çalışırsın diyor bakalım aslında hiç bana göre değil boyle evde oturup para yemek ama işte nasıl yani evinizin içinde kiracımı var?

Kızlar en güzeli en neti 4 boyutlu 4,5 aylıkkendi sanırım girdik bütün organlar tek tek incelenip beslenme damarları plasenta her şeye bakılıyor istanbulda oturanlara zamanı gelince Bi doktor öneririm osmanbeyde biz çok memnun kaldık oğlumuzun parmağını emerken gülerken fotoları var çok güzel her şey profesyonelde Bi doktor o yüzden bu ikili test fln prosedür net değil snra anne babalar kahroluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…