Bebiş sağlıklı olduğu için hediye :)) ben oyle yapıyorum genel olarak ultrasondan sonra küçükte olsa bebişimize birsey oluyoruz sağlıklı oldugu bizi üzmediği için. Sen hiç birsey almadın mı henüz? Ooo biz hamile kıyafetleri bile almaya başladık karnım şişti benim kursa gidiyorum bitane oradakiler bilmiyordu hamile olduğumu ne yazıkki bu hafta karnımın şişliğinden öğrendiler :s
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
İçinde ense kalınlığıda.Perinataloglar bakıyorlar.
evet ama can sagligi olsun, elden birsey gelmez...
evet kiz elerinin tirnaklarina kadar gösterti...wallahi doktorum cok iyi...sonra kafasinin üstünden bile gösterti, oynadigini gösterti, döndügünü söyledi, ayy icim bir tuaf oldu...
yok kiz birsey yemedim, tam isten ciktim hemen doktora gittim.
gecen defasindada gördüm böyle cirpindigini :) kücük oldugu icin cirpiniyor dedim :)
evet bende içinde biliyorum ama arkadaş ikili test yapmayacağını sadece ense kalınlığına bakılacağını yazmış o yüzden kafam çok karıştı
yok almiyorum hic birsey, annem istemiyor almami...neden dersen, kardesim vefaat etti daha bebek iken eve gelemeden...annemde herseyini hazirlamisti, diyor simdi eve gelsin öyle alirsiniz...
benimde karnim sisti canim yaa...
kursami gidiyorsun, ne kursu canim?
bende dün patronuma söyledim sok oldu adam...
tebrik bile etmedi, gözleri cikacakti yerinden
Ama bence bu durum birazcıkta kötüyü çekmek. Evrene kötü şeyler duyurma. Allah rağmen eylesin kardeşinin ömrü okadarmış. Ama olacağı varsa o kıyafetleri aldıktan sonra yine olur. Kaderimizde ne varsa onu yaşarız ötesine gidemeyiz ki. Bence sen al en azından kilit al ki donansın yavrucagın :)
Cilt bakımı ve makyaj kursuna gidiyorum canım. Evet patronlar izin olayı olacak diye pek sıcak bakmıyorlar bu duruma. Amaan bosver sallama bile
evet bende içinde biliyorum ama arkadaş ikili test yapmayacağını sadece ense kalınlığına bakılacağını yazmış o yüzden kafam çok karıştı
Ohh maşallah bizim ki de habire yatıp o popişini büyütüyor yok yani bizi görüyorsun bi kalk heyecan yap dimi yoook :)
Ama bence bu durum birazcıkta kötüyü çekmek. Evrene kötü şeyler duyurma. Allah rağmen eylesin kardeşinin ömrü okadarmış. Ama olacağı varsa o kıyafetleri aldıktan sonra yine olur. Kaderimizde ne varsa onu yaşarız ötesine gidemeyiz ki. Bence sen al en azından kilit al ki donansın yavrucagın :)
Cilt bakımı ve makyaj kursuna gidiyorum canım. Evet patronlar izin olayı olacak diye pek sıcak bakmıyorlar bu duruma. Amaan bosver saklama bile
arkadaşlar merhaba,
daha önce açtığım konuyu okuyan var mı bilmiyorum. eşim maalesef krediyi krediyle kapatma kişisel harcamalarına sınır koyamama yüzünden aylık 1200 aylık ödememiz vardı.5 yıllık.. bir de buna 20bin kredi kartı daha çıktı.bir ayda öncesinde yoktu şimdi oldu. neyse ben kira için çalışıyordum. ama baktım olacak gibi değil. kv ye taşınmayı düşünüyoruz.düşünmüyoruz mecburuz.
iş konusunda da burdakiler seni doğum iznini beklemezler başka alırlar demişlerdi.biraz daha uzat çalış diyorlar ama bu maddi külfet bu kadar büyük olunca çalışmamın üstelik böyle riskli bir gebelikte yoğun çalışmamın bebeğe zararından başka getirisi olmaz.
neyse kızlar..
şimdi ben söyleyeceğim nasıl söyleyesem?
ortak çok olunca işler de yoğun açıklamada yoğun oluyor.
...beyler,
ben hamileyim doğum izninde çalışmama müsaade edecek misiniz? (biliyorum ki etmeyecekler yerime başkasını alacaklar.sadece sormak için.)
riskli bir hamilelik geçiriyorum o zaman şimdiden ayrılıyım diyeceğim..
yoksa
direk ben hamileyim riskli gebelik çıkmak istiyorum hatta taşınma durumundan da bahsedip çıksam mı?
başta çocuk düşünüyor musunuz demediler. benim de tsh vardı daha önce kürtaj olmuştum. netleşmeden söylemiyor insan.. sonuçta allah veriyor allah alıyor.
ne dersin?
Hiç araştırmadım canım ama bu iğnenin faydasını gördüğüm için değiştirerek bebeğimi kaybetme riskini alamam. Eğer varsa bi günahı Allah affetsin, sonuçta keyfi ve benim seçtiğim birşey değil hergün bu iğneyi kendime yapmak.
hahaha.
sizinkisi rahatina düskünmüs canim..
bilmiyorum kötü degilde canim....bir önlem herhalde...tsk ederim canim...cok zor günler gecirdik...kardesimdede annem bütün testleri yaptirmisti, ama hic bilinemedi...dogduktan sonra bilindi.
birsey bile almadim ben simdiye kadar.....hamilelik almam lazim cünkü pantolonlarim SIKMAYA basladi bile, ve SIKMASI hicde iyi degilmi.
o yüzden gitip bir kac esya alayim diyorum...bebis icinde odasini filan begeneceyim ondan sonra alinacakmis :)
11.hafada bebeğin hareketlerini duyman çok zor.. 2. Gebelikte bile 14. Haftada belki duyabilirmişsin... İkiz bebek mi bekliyorsun arkadaşım yoksa?
Karşılaştırma açısından iki türlüsünü yapıyorlar ultrasonda ense kalınlığı gibi şeyler ölçülüyor. Daha sonrasında aynı gün kan veriliyor. ultrasondaki ölçülerle kan testi karşılaştırılıyor.Belki arkadaş kan aldırmayacaktır.
Yani neyse kaderimiz ve beneğimizin kaderi onu yaşarız acı ama boyle canım. Oyüzden bence kasma emin plakasından göze daha cok çöp batar ben sadece hamileliğinin Ilk iki haftası amanda aman diye yattım onun dısında sen ne kadar dikkat edersen et onu oraya koyanda Allah alacak olanda hepimiz Allah'a emanetiniz bebeğimiz de oyle. Bence hiç bunalıma girme. Eminim cok zor günlerdir tabi Allah gani gani rahmet eylesin ama sen kendini boyle yapma suan en heyecanlı zamanların odasını hayal et küçükte olsa hediye al birşeyler yap bence :)
Once ense kalinligi olculuyo sonra kan alip ikili tst yapiliyo sanirimmo yuzden sadece ilk asamayi yaptircak
9 ay bence iyi bile içmiş canım ben 8 aylıkken tiksinmişim memeden. Rabb'imin izni ile hiç birsey olmaz bence bağışıklık işin şlk 6 ay cok cok cok önemli zaten cok iyi gelmiş sütün sıkma canını bu kadr. Ve karnındaki bebişine üzme boş yere
calisiyormusun canim?
walla benim hic zamanim yok....
hep bir kosturmaca...esim cok dikkatli davraniyor, aman diyor is yapma, kalkma ...ne kadar düsünceli yani. bu kadar tahmin edemezdim ben onu.
evet haklisin...ama demisler ya agzi yanan, yogurdu üfleyerek yermis diye, bizimkiside ona benziyor herhalde...
evet canim bizim kiraci var o cikarsa melegimin bir odasi olacak, bir türlü cikartamiyoruz adami....
sinir oldum bir senedir cikmiyor, adam pasaklimi pasakli tek odada kaliyor, odayi birlestirip bir odamis daha olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?