- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Ahh canımm bak yine yanındasın bana yardımcı ol lütfen. Cok üst üste geldi hersey artık boğuluyor gibi oluyorum yorulduğumu hissediyorum bugünde en sevdiğim Abi'm vefat etti ben baba sevgisi hiç görmedim o bana hep baba sevgisi vermeye çalıştı abi oldu bana yurtdışında eğitim almamı sağladı herseyi yaptı benim için onu kaybetmek cok fena canımı Acıttı bu aralar cok fazla çevremde insan kaybettim sorunum buydu ama dua gönderdim abime sanki biraz daha iyi geldi ama cok zormuş sevdiklerimi kaybetmek. Bu yıl yaprak dökümü gibi dökülüyor insanlar çevremden
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ahh canımm bak yine yanındasın bana yardımcı ol lütfen. Cok üst üste geldi hersey artık boğuluyor gibi oluyorum yorulduğumu hissediyorum bugünde en sevdiğim Abi'm vefat etti ben baba sevgisi hiç görmedim o bana hep baba sevgisi vermeye çalıştı abi oldu bana yurtdışında eğitim almamı sağladı herseyi yaptı benim için onu kaybetmek cok fena canımı Acıttı bu aralar cok fazla çevremde insan kaybettim sorunum buydu ama dua gönderdim abime sanki biraz daha iyi geldi ama cok zormuş sevdiklerimi kaybetmek. Bu yıl yaprak dökümü gibi dökülüyor insanlar çevremden
Günaydın arkadaşlar. İkili testimizin ilk aşaması yapıldı ense kalınlığı ve burun kemiği normal büyük ihtimalle olumlu dedi doktor. Bi de kan verdik haftaya çıkıcakmış sonucu normal çıkar dedi doktor. Zaten sorun olsa ense daha kalın olurdu, burun ucu görünmeyebilir kemiğinde de anormal birşey olurdu dedi. Bu hafta çok inatçıydı bebeğimiz, öksür, yana dön yat biraz dedi ama nafile, bi türlü dönmedi doktor amcasını zorladı. Biraz dinlen bi daha bakalım dedi doktor, çok az kıpırdamış yerinden, eli ayağı oynuyodu yinehatta elini yüzüne dokunduruyordu:)
Son olarak %90 oğlumuz olacakmışcinsiyetimiz belli oldu
Günaydın arkadaşlar. İkili testimizin ilk aşaması yapıldı ense kalınlığı ve burun kemiği normal büyük ihtimalle olumlu dedi doktor. Bi de kan verdik haftaya çıkıcakmış sonucu normal çıkar dedi doktor. Zaten sorun olsa ense daha kalın olurdu, burun ucu görünmeyebilir kemiğinde de anormal birşey olurdu dedi. Bu hafta çok inatçıydı bebeğimiz, öksür, yana dön yat biraz dedi ama nafile, bi türlü dönmedi doktor amcasını zorladı. Biraz dinlen bi daha bakalım dedi doktor, çok az kıpırdamış yerinden, eli ayağı oynuyodu yinehatta elini yüzüne dokunduruyordu:)
Canım her zamanki gibi karından ama daha uzun sürüyo doktor bebeğin duruşuna göre görmeye çalışıyo ensesini. Umarım hemen gösterir ensesini bi de uyuyosa uğraşırsınız:) Ben çikolata da yedim ama faydası olmadı:) Almam mı oğluşuma feda olsun:)Çok sevindim cnm çok şükür. Haberini bekliyordum , darısı başıma inş bu gün saat 12 de benim randevum var ikili test için . Çok heyecaan yapıyorum . Nasıl yapıyorlar cnm biraz anlatırmısın ? karından mı bakıyor acaba? Bu arada bebişine de maşallah el sallamış anecine :) cinsiyeti nide öğrendin oh maşallah hadi bakalım artık mavi hediyeyi hak etti oğluşun
teşekkür ederim canım hepimiz inşallahgünaydın canım çok sevindim güle güle buyutursun ınsallah oğlunu
Seninki de gösterir inşallah canımAy maşallah :) Cok erken göstermiş kendini, bizimkiler ne yapacak bakalım, ben de cuma günü gideceğim doktora test icin
Amin canım, bakalım sizinkiler ne olacakMaşallah
Ay çok sevindim canım, çok şükür..Gerisi diğer annelerin başına.
Herkese iyi haftalar dilerim,
Canım bence de ablan haklı düşünme, onlarda meraklı hevesli ondan öyle yapıyorlardır belkiKızlar bu aralar alınganlığım mı üzerimde acaba ? Hafta sonu annemlerde kaldık , dönüşte de mecburan kayınvaldeme uğradık eltimde ordaydı. Beni sinir ettiler yine. Daha ortada ne karnım ver ne bişey doğru düzgün belli bile değil tuturmuşlar karnın yaygın kız olcak bilmem ne , kayınvaldem yanına çağırıyor karnıma dokuyor ne diye dokunuyorsa anlamadım . Artık aklına ne geliyorsa . Benim kendi annem bile dokunmuyor. Eltimin kızı kayınveldeme benziyor bunadamı uğraşıyor napıyor öff niye böyle düşünüyorum ben yaa . Ablam çok kızıyor düşünme diye ama napıyım engel olamıyorum .
Ay maşallah :) Cok erken göstermiş kendini, bizimkiler ne yapacak bakalım, ben de cuma günü gideceğim doktora test icin
Seninki de gösterir inşallah canım
Amin canım, bakalım sizinkiler ne olacak
Canım bence de ablan haklı düşünme, onlarda meraklı hevesli ondan öyle yapıyorlardır belkiama cinsiyeti tahmin etmeleri bana de saçma geldi.
elmayra gözun aydın canım hamile oldugunu bilmiyordum çok sevindim allah herkese hayırlı doğumlar versin sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah
benim ultrason fotografına her bakan erkek diyor ama bakalım :) Erkek anası tipi varmış bende :)
Saol kartalcım, Allah razı olsun. Sen de ekim annesisin. ne güzel hepimiz dengesiz terazi bebeleriyle uğrasıcaz
evet canım ya olsunlarda benım bır tane var oğlan içimden hep buda oğlanmıs gıbı gelıyor artık arkadas olurlar bırbırlerıne
Seninki de gösterir inşallah canım
Amin canım, bakalım sizinkiler ne olacak
Canım bence de ablan haklı düşünme, onlarda meraklı hevesli ondan öyle yapıyorlardır belkiama cinsiyeti tahmin etmeleri bana de saçma geldi.
Goguslerdeki hassasiyet gitti bugun.
dun biraz uzuldum.acaba bebegim benimle midir?
Ise gitmem lazim yoksa dr a giderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?