2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Başın sağolsun canım Takdiri ilahi, isyan etme sakın neden oluyo bunlar gibi. Herşeyde vardır bir hayır. Belki bu dönemde bunları yaşaman hayattaki başka sıkıntılarının bitmesine vesile olacaktır. Her karanlığın ardında bir aydınlık vardır. Bebeğini düşün hamd et

Günaydın arkadaşlar. İkili testimizin ilk aşaması yapıldı ense kalınlığı ve burun kemiği normal büyük ihtimalle olumlu dedi doktor. Bi de kan verdik haftaya çıkıcakmış sonucu normal çıkar dedi doktor. Zaten sorun olsa ense daha kalın olurdu, burun ucu görünmeyebilir kemiğinde de anormal birşey olurdu dedi. Bu hafta çok inatçıydı bebeğimiz, öksür, yana dön yat biraz dedi ama nafile, bi türlü dönmedi doktor amcasını zorladı. Biraz dinlen bi daha bakalım dedi doktor, çok az kıpırdamış yerinden, eli ayağı oynuyodu yine hatta elini yüzüne dokunduruyordu:)

Son olarak %90 oğlumuz olacakmış cinsiyetimiz belli oldu

Damla sana üzülme diyemem , sadece bebeğini düşünerek haraket et diyebilirim . Bu ara zor anlar yaşıyorsun ama lütfen kendini bırakma herşey düzelir inş kendine çok dikkat et . Başın sağ olsun . Rabbim herkeze hayırlı ve sıralı ölüm nasip etsin inş.

Çok sevindim cnm çok şükür. Haberini bekliyordum , darısı başıma inş bu gün saat 12 de benim randevum var ikili test için . Çok heyecaan yapıyorum . Nasıl yapıyorlar cnm biraz anlatırmısın ? karından mı bakıyor acaba? Bu arada bebişine de maşallah el sallamış anecine :) cinsiyeti nide öğrendin oh maşallah hadi bakalım artık mavi hediyeyi hak etti oğluşun

günaydın canım çok sevindim güle güle buyutursun ınsallah oğlunu

Canım her zamanki gibi karından ama daha uzun sürüyo doktor bebeğin duruşuna göre görmeye çalışıyo ensesini. Umarım hemen gösterir ensesini bi de uyuyosa uğraşırsınız:) Ben çikolata da yedim ama faydası olmadı:) Almam mı oğluşuma feda olsun:)

günaydın canım çok sevindim güle güle buyutursun ınsallah oğlunu
teşekkür ederim canım hepimiz inşallah

Maşallah
Ay çok sevindim canım, çok şükür..Gerisi diğer annelerin başına.
Herkese iyi haftalar dilerim,

Kızlar bu aralar alınganlığım mı üzerimde acaba ? Hafta sonu annemlerde kaldık , dönüşte de mecburan kayınvaldeme uğradık eltimde ordaydı. Beni sinir ettiler yine. Daha ortada ne karnım ver ne bişey doğru düzgün belli bile değil tuturmuşlar karnın yaygın kız olcak bilmem ne , kayınvaldem yanına çağırıyor karnıma dokuyor ne diye dokunuyorsa anlamadım . Artık aklına ne geliyorsa . Benim kendi annem bile dokunmuyor. Eltimin kızı kayınveldeme benziyor bunadamı uğraşıyor napıyor öff niye böyle düşünüyorum ben yaa . Ablam çok kızıyor düşünme diye ama napıyım engel olamıyorum .

Günaydınlar,

Sizinle cok fazla sohbet etme sansımız olmadı ama ara ara sorular soruyorum belki aşinasınızdır bana.

Cuma gününden beri karnımda değişik bir batma var. Hamileliğin ilk günlerindeki gibi değil-kasık, rahim genişlemesi vs gibi- farklı, tam bebeğin olduğu yerde, cok nadir arada hissediyorum.

Bu kadar erken bebeği hissettmem imkansızdır değil mi :)

Ay maşallah :) Cok erken göstermiş kendini, bizimkiler ne yapacak bakalım, ben de cuma günü gideceğim doktora test icin

Ay maşallah :) Cok erken göstermiş kendini, bizimkiler ne yapacak bakalım, ben de cuma günü gideceğim doktora test icin
Seninki de gösterir inşallah canım

Maşallah
Ay çok sevindim canım, çok şükür..Gerisi diğer annelerin başına.
Herkese iyi haftalar dilerim,
Amin canım, bakalım sizinkiler ne olacak

Canım bence de ablan haklı düşünme, onlarda meraklı hevesli ondan öyle yapıyorlardır belki ama cinsiyeti tahmin etmeleri bana de saçma geldi.

elmayra gözun aydın canım hamile oldugunu bilmiyordum çok sevindim allah herkese hayırlı doğumlar versin sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah

benim ultrason fotografına her bakan erkek diyor ama bakalım :) Erkek anası tipi varmış bende :)

elmayra gözun aydın canım hamile oldugunu bilmiyordum çok sevindim allah herkese hayırlı doğumlar versin sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah

Saol kartalcım, Allah razı olsun. Sen de ekim annesisin. ne güzel hepimiz dengesiz terazi bebeleriyle uğrasıcaz

benim ultrason fotografına her bakan erkek diyor ama bakalım :) Erkek anası tipi varmış bende :)

Saol kartalcım, Allah razı olsun. Sen de ekim annesisin. ne güzel hepimiz dengesiz terazi bebeleriyle uğrasıcaz

evet canım ya olsunlarda benım bır tane var oğlan içimden hep buda oğlanmıs gıbı gelıyor artık arkadas olurlar bırbırlerıne

Teşekkür ederim cnm ilgin için. Onların 2 torunu zaten var . Ben kilo almadım dedim niye bebeyi besleyemiyor musun diyor takmamaya çalışmalıyım en iyisi bir müddet görüşmemek bu aralar her yaptıkları batıyor sanki

canım başınsaolsun allah geride kalanlara, ailene ,sana ve tabi bebeğine sağlık versin. Üzülme dicem ama biliorum ki insana sölemesi kolay geliyor üzülüyor insan. ama bebeğin için kendine dikkat et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…