Öyle insanlarla az görüşmek daha mantıklı kafaya takmamak imkansız çünkü. Bebek 3 aya kadar depodan besleniyo deseydin bilmeden etmeden konuşuyo insanlar. Senin çocuğunu senden çok kimse düşünemez. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler hem, sen az git biraz kıymet bilsinler
zaten erkekse çok hareketli olur diyorlardı benimki öyleydi, erkek dedi doktor. Ultrason resimlerine bakanlar bana da aynısını söylemişlerdi. Nasıl bi tipi oluyomuş erkek anasının merak ettim
saol cnm bu haftasonu 2 li test için gidicem dr a.
inşallah bebeğimin bişeyi yoktur.
işyerindekilerde alışmışsındır artık diyorlar.
normal geliyordur diyolar. bilemedim.
maşallah çok sevindim cnm. Inşallah darısı başımıza.
Kızlar bu aralar alınganlığım mı üzerimde acaba ? Hafta sonu annemlerde kaldık , dönüşte de mecburan kayınvaldeme uğradık eltimde ordaydı. Beni sinir ettiler yine. Daha ortada ne karnım ver ne bişey doğru düzgün belli bile değil tuturmuşlar karnın yaygın kız olcak bilmem ne , kayınvaldem yanına çağırıyor karnıma dokuyor ne diye dokunuyorsa anlamadım . Artık aklına ne geliyorsa . Benim kendi annem bile dokunmuyor. Eltimin kızı kayınveldeme benziyor bunadamı uğraşıyor napıyor öff niye böyle düşünüyorum ben yaa . Ablam çok kızıyor düşünme diye ama napıyım engel olamıyorum .
bende cumartesi gidicem canım ikili test için. güzel haberlerle gelicez inşallah.
Kızlar günaydın nasılsınız iyimisiniz. Inşallah sizlerde bebişlerinizde iyisinizdir. Biz çok iyiyiz bebeğim 4 gün önden gidiyormuş. Ikili tarama testi yaptırdık herşey normal dediler kan verdik ve sonucunu çarşamba alıcaz. Ultrasonda bebeğim çok hareketliydi parmağını emiyordu ve yavrumun ağzı burnu gözleri belli oluyordu. Bu zamana kadar gördüğüm en güzel ve en muhteşem andı. Ve kendimi daha fazla tutamadım ve gözyaşlarımla izledim meleğimi. O kadar güzeldi ki öyle bir mucizeyi taşıdığım için gurur duydum kendimle.ve o kadar çok etkilenmişim ki cumartesi günü yattık yatağımıza ve gözlerimi kapadığımda bebeğim gözümün önündeydi ve o şekilde uyumuşum. Sizinle bebeğimin resmini paylaşmak istiyorum. Bunu sizinle paylaşmak için zor bekledim bugünü
Eki Görüntüle 1034945
amin inşallah canım allahım tüm anneleri ve bebeklerini korusun inşallah....
tatlım, onların isteği zaten seni huzursuz ve sinir etmek değil mi? ne de olsa kaynana ve elti grubundalar. sinirlenerek sen de istediklerini elde etmelerini sağlıyorsun. bence hiiiiç takma. onların dediklerini duyma bile. gül geç.. boş yere ne moralini bozuyorsun ki.
Günaydın arkadaşlar. İkili testimizin ilk aşaması yapıldı ense kalınlığı ve burun kemiği normal büyük ihtimalle olumlu dedi doktor. Bi de kan verdik haftaya çıkıcakmış sonucu normal çıkar dedi doktor. Zaten sorun olsa ense daha kalın olurdu, burun ucu görünmeyebilir kemiğinde de anormal birşey olurdu dedi. Bu hafta çok inatçıydı bebeğimiz, öksür, yana dön yat biraz dedi ama nafile, bi türlü dönmedi doktor amcasını zorladı. Biraz dinlen bi daha bakalım dedi doktor, çok az kıpırdamış yerinden, eli ayağı oynuyodu yinehatta elini yüzüne dokunduruyordu:)
Son olarak %90 oğlumuz olacakmışcinsiyetimiz belli oldu
maşallah bebeğine canım ya .inşallah hepimiz böle musmutlu haberlerle geliriz. :)))
Sonunda beni anlayan birini buldum ya, doktorum her gittiğimizde tam haftasını takip ediyor diyor . Evet belki önde değil, ama geride de değil çok şükür bu gün tekrar gidicem inş. bakalım nasıl inş sağlıklı ve iyidir. Ama kayınvaldem ve eltim beni gerçekten sinir ediyor . Bebeğimi benden çok kimse düşünemez kimse bana bir ihtiyacın var mı yardımcı olalım demiyor ama akıl veren çok nedense,anca temizlik yapma cam silme onu yapma bunu yapma , ne olcakmış peki kim yapacakmış hadi 1 hafta yapmayım , 2 hafta yapmayım ne olacak o ev , geliyim yardımcı olayım mı diyor. Karnıma dokunuyor birde ya bu ne demek oluyor anlamadım. Ben mi alıngan davranıyorum anlamadım.
günaydın arkadaşlar. Ikili testimizin ilk aşaması yapıldı ense kalınlığı ve burun kemiği normal büyük ihtimalle olumlu dedi doktor. Bi de kan verdik haftaya çıkıcakmış sonucu normal çıkar dedi doktor. Zaten sorun olsa ense daha kalın olurdu, burun ucu görünmeyebilir kemiğinde de anormal birşey olurdu dedi. Bu hafta çok inatçıydı bebeğimiz, öksür, yana dön yat biraz dedi ama nafile, bi türlü dönmedi doktor amcasını zorladı. Biraz dinlen bi daha bakalım dedi doktor, çok az kıpırdamış yerinden, eli ayağı oynuyodu yineHatta elini yüzüne dokunduruyordu:)
son olarak %90 oğlumuz olacakmışcinsiyetimiz belli oldu
Sağol arkadaşım moral oldunuz bana. Doğru diyorsun kaynana ve elti gurubu. Güler yüzlü konuşuyorlar ama inceden inceden göndermeler . Gitmiyorum diye kızıyorlar , onlar böyle yaparsa ben hiç gitmem . Birde doğum sonrası falan karışmaya akıl vermeye kalkarlarsa ben artık cevap vereceğim yeter ya,
günaydın canım sanada. çok sevindim canım. Bizde haftasonu yaptırdık çok iyi dedi doktorumuz minicik burnu bile net belli oluyordu. Bizimki başta uyuyo dedi doktor ama sonradan kıpır kıpırdı annesinin kuzusu. Sana ne güzel demişler cinsiyetini bizimki belli olmadı daha erken dedi doktorum baktı ama tahmin yürütmekte istemiyorum dedi peki dedim bende. Tebrik ederim canım oğlunu sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım. Resmi varsa koysana ben paylaştım bak sende koy oğluşunun resmini annesii :)
aa sen de mi cmrtsi gidiosun.
ne güzel yanlız değilmişim.
inşallah cnm benim hayırlı haberlerle geliriz.
Bıktım ya ne biçim dünyada yasıyoruz biz. Bu zamana kadr hayatımda sadece 3-4 kişiyi kaybettim ama 2014 e girdiğimizden beri yani benek haberini aldığımızdan beri her hafta ağlıyorum ilk once arkadasımı kaybettim sonra 2 tane komşumuzu kaybettik sonra annanem yattı hastaneye 3 hafta oyle ağladım hastaneden çıktık akrabamızı kaybettik sonra en yakın arkadaşımın babanesini kaybettik bügünde bana maddi manevi herseyimde yanımda olan Abi'm babam dediğim insanı kaybettim ne benim sucum cok kötü bir dünya gercekten bıktım artık ağlamaktan
Kızlar günaydın nasılsınız iyimisiniz. Inşallah sizlerde bebişlerinizde iyisinizdir. Biz çok iyiyiz bebeğim 4 gün önden gidiyormuş. Ikili tarama testi yaptırdık herşey normal dediler kan verdik ve sonucunu çarşamba alıcaz. Ultrasonda bebeğim çok hareketliydi parmağını emiyordu ve yavrumun ağzı burnu gözleri belli oluyordu. Bu zamana kadar gördüğüm en güzel ve en muhteşem andı. Ve kendimi daha fazla tutamadım ve gözyaşlarımla izledim meleğimi. O kadar güzeldi ki öyle bir mucizeyi taşıdığım için gurur duydum kendimle.ve o kadar çok etkilenmişim ki cumartesi günü yattık yatağımıza ve gözlerimi kapadığımda bebeğim gözümün önündeydi ve o şekilde uyumuşum. Sizinle bebeğimin resmini paylaşmak istiyorum. Bunu sizinle paylaşmak için zor bekledim bugünü
Eki Görüntüle 1034945
nasıl bir resimdir o oyle nekadar da büyümüş o gördüğün gercekten burnu ve ağzımı? ınanamadım maşallah ya doğru görüyorum dimi o burnu ve ağzı maşallah ya nazarlardan korusun rabbim kuzunu. Ne hissediyorsun sen sence ne olacak bebeişin cinsiyeti :)
ipad 'den tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?