6 gün sonra kalp atışlarınıda duyabilir misin canım ne dedi doktor
Kızlar ben çok kötüyüm
İşyerindeyim ve inanın çok sıkıldım artık ne şekilde oturacağımı şaşırdım kasıklarım ağrıyo.Eşime işten çıkmak istediğimi söyledim.Biliyorum borçlarımız var mayısa kadar çalışmaya çalışacaktım ama çok kırdı beni :-/ Bu borçları birlikte yaptık birlikte ödiycez öyle kenara çekilmek yok falan dedi.Çok üzdü beni(
Benim ve bebeğimin sağlığının onun için bi önemi yok sanki..Napıcam nasıl dayanıcam Mayısa kadar hiç bilmiyorum((
O böyle yaptıkça benim burda 1 dk bile oturasım gelmiyo(
Ben normal doğum düşünüyorum kısmetse..selam kizlar evet kan testi yaptirabildim en sonunda saat 5 de sonucu alicam hayirlisi insallah bugun nasilsiniz bu arada bende dogumdan cok korkuyorum napicagimi bilmiyorum normal dogum cok zor ya diger tercihte ameliyat kafamda o da bildigin ameliyat masadan kalkmama ihtimali sonrasindaki agrilar ahhhahhh napcam ben:18:
bilmem hatırlar mısın gözlerim ne renkti
söyle kumralım benim adım neydi :)))
ben ocak başında emzirmeyi bıraktım daha doğrusu o beni bıraktı böylece ocak ayında deneyebildik
internet üzerinden araştırma yapmıştım bu konuda uzmanlar hamilelik boyunca emzirmenin sakıncası olmadıgı kanısında lakin gün boyunca normal yediğinin 2-3 katı beslenmen şartıyla ki bu bir anne için çok zor bişi hem kendin için hem emzirdiğin bebeğin için hem de karnındaki bebek için 3 kişilik besleneceksin kalsiyum kaynaklarını tüketeceksin. aksi taktirde hem karnındaki bebeğin gelişmesini tam gerçekleştiremez hem de seninde kemiklerinde vucudunda hasar oluşabilir.
bizim türk doktorlarına gelirsen annenin 3 kişilik beslenmesi her gün imkansız bu sebeple ya süt kesilene kadar hamile kalınmamasını ya da en fazla hamileliğin ilk 2-3 ayında annenin emzirmeye devam etmesini 2-3 aydan sonra mutlaka kesmesini öneriyorlar, her 3 ünüzün sağlıgı açısından.
bir de hamileyken sütün tadının değiştiği ve emzirilen bebeğin zehirleneceği gibi afaki sözler var geçmişten gelen ama bunlar tamamen şehir efsanesi inanmayın.
oğluşuna maaşallah canım 1,5 iyi bir yaş ne güzel 2,5 yaş olacak araları. ne mutlu sana. sen kaç yaşındasın?
selam kizlar evet kan testi yaptirabildim en sonunda saat 5 de sonucu alicam hayirlisi insallah bugun nasilsiniz bu arada bende dogumdan cok korkuyorum napicagimi bilmiyorum normal dogum cok zor ya diger tercihte ameliyat kafamda o da bildigin ameliyat masadan kalkmama ihtimali sonrasindaki agrilar ahhhahhh napcam ben:18:
Kızlar ben çok kötüyüm
İşyerindeyim ve inanın çok sıkıldım artık ne şekilde oturacağımı şaşırdım kasıklarım ağrıyo.Eşime işten çıkmak istediğimi söyledim.Biliyorum borçlarımız var mayısa kadar çalışmaya çalışacaktım ama çok kırdı beni :-/ Bu borçları birlikte yaptık birlikte ödiycez öyle kenara çekilmek yok falan dedi.Çok üzdü beni(
Benim ve bebeğimin sağlığının onun için bi önemi yok sanki..Napıcam nasıl dayanıcam Mayısa kadar hiç bilmiyorum((
Canım senin neden böyle oturamayacak kadar kasık ağrın var anlamıyorum. Bi doktora özellikle bunun için gitseydin. Ne biliyim ben de masa başı işteyim. Ben de senin gibi olsam dayanamam elbette. İnşallah geçer bi an önce..Kızlar ben çok kötüyüm
Biraz ayıp etmiş ama çocuk sahibi olacak olmanın verdiği panikle öyle söylemiştir belki de. Onlar da en az bizim kadar korkuyorlar bence. Ayrılmak yerine dayanamayacak gibiysen izin ya da rapor alsan. Ilk dönemi atlatırsın belki böyle böyle
normal doğumda da altta dikiş olayı var.
İçten dıştan falan dikiyorlar.
Benim kuzenim çok zorlanmıştı poposunun üzerine oturup bebeğini emziremiyordu çok zorluk çekti.
ben rahmimde dikiş olacağına karnımda dikiş olmasını tercih ederim ve öyle de olacak inşallah..
Bende öyleyim. Kim ne derse desin, hiç normal doğum taraftarı değilim yani. Neden kendimi zorlayayım ki. Teknoloji bu kadar gelişmişken? Anneme kardeşimin doğumunu başından sonuna kadar izlemiş sadece alt tarafı uyuşturmullar. Ve hiç hissetmemiş. Ben kendimi hiç oyle ıkınıyım aman sancı gelsin aman normal doğumda annelik daha iyi hissedilir diye seyler düşünmüyorum. Normal değil kesinlikle sezeryan doğum bana cok daha sıcak geliyor :)
Kızlar ben çok kötüyüm
Yarın doktora gidiyorum kızlar:)
Çok heyecanlıyım:)
Allahım güzel güzel kalp atışlarını da duymamı nasip etsin:)
1 gün izin alıcam 2 gün izin alıcam sonra ne olacak :-/ resepsiyonda çalışıyorum ve bütün gün boş boş oturuyorum iyice sıkılmaya başladım.Eşimde böyle anlayışsız davranınca hiçbişey yapmak gelmiyo içimden.Ağladım ağlıycam
selam kizlar evet kan testi yaptirabildim en sonunda saat 5 de sonucu alicam hayirlisi insallah bugun nasilsiniz bu arada bende dogumdan cok korkuyorum napicagimi bilmiyorum normal dogum cok zor ya diger tercihte ameliyat kafamda o da bildigin ameliyat masadan kalkmama ihtimali sonrasindaki agrilar ahhhahhh napcam ben:18:
Senin hamileliğin benden ilerde canım:) Sen duymamış mıydın kalp atışlarını?Vb beklenen an ilk kalp atışları senden gelecek bence :))
Hadi hayırlısı bakalım. Valla ben doğum işini şimdiden düşünüp kendini şartlandırma taraftarı değilim. Gönlümden geçen normal doğum ama benim için ve bebeğim için hangisi en sağlıklıysa razı olurum. Herşeyin hayırlısı modundayım şu an
Oleeeyyyy :)) merakla bekliyorum sonucunu 5 olsa hemen yazsan buraya
Ben normal doğum düşünüyorum kısmetse..
Sezeryanda ağrı oluyor. Zor iyileşiyor insan. Annemde öyle olmuştu.
Uyumak da istemiyorum. Bebeğimi görmek istiyorum çıkışında
Kızlar ben çok kötüyüm
biliyomusun gecen sene adetim bi gun gecikti dogum kontrl hapi kullanmma ragmen ve be cildirdim o zaman turkiyedeydim ve hemen sabah olur olmaz doktora kostum kan testi yapmaya sonuc negatif ciksin diye dua ediyodum odum kopuyodu ya hamileysem diye ve bunun tek nedeni dogum fobisi ama bu sene can attim hamile kalayim diye annem demistu kizim eger bebeginjz olacaksa Allah kalbine o sevgiyi istegi verir merak etme diye cok sukur verdi bak simdi senin dedigin gibi dusunuyorum arada konusu gecince korkum aklima geliyo ama cogunlukla nasipte neyse o olsun diyorum Allah saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Senin hamileliğin benden ilerde canım:) Sen duymamış mıydın kalp atışlarını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?