2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Biraz ayıp etmiş ama çocuk sahibi olacak olmanın verdiği panikle öyle söylemiştir belki de. Onlar da en az bizim kadar korkuyorlar bence. Ayrılmak yerine dayanamayacak gibiysen izin ya da rapor alsan. Ilk dönemi atlatırsın belki böyle böyle

Ben normal doğum düşünüyorum kısmetse..
Sezeryanda ağrı oluyor. Zor iyileşiyor insan. Annemde öyle olmuştu.
Uyumak da istemiyorum. Bebeğimi görmek istiyorum çıkışında

Ben 26 yasindayim aralarinda 2 yas 2 ay olucak insaAllah iyi anlasirlar...
Sut.konusunda da doktorun aynen senin soylediklerini soyledi aslinda ama hic iyi beslenemiyorum zaten baya azalttim emzirmeyi ama yakin zamanda tamamen kesmem gerekicek saniyorum...
Bugun 6 arti 4te doktora gidicez acaba gorebilirmiyim saglikli.bi gebelik mi

Hadi hayırlısı bakalım. Valla ben doğum işini şimdiden düşünüp kendini şartlandırma taraftarı değilim. Gönlümden geçen normal doğum ama benim için ve bebeğim için hangisi en sağlıklıysa razı olurum. Herşeyin hayırlısı modundayım şu an

Cnm haklisin eminim cok zor geciyordur istemeyerek calisinca zaman ama esinde seni dusunmedigi ve bebegi dusunmedigi icin dememistir isi birakma diye o da ileride borclarla bebegimize nasil bakicaz derdinden oyle konusmustur. olumsuz dusunerek bebisini uzmemelisin.. isi istemeyerek yaptikca daha cok batmaya baslar olumlu yanlarini dusunup kendini telkin etmeye calis suan bende tatildeyim okullar acilacak diye stresleniyorum ama surekli evde yatarak da hep kendimizi dinleriz daha cok hasta gibi oluruz bence.. cok canini sikp bebegini uzme cnm.. Son aylarina kadar yogun calisan bircok gebe var onlari dusun yanliz degilsin..

Canım senin neden böyle oturamayacak kadar kasık ağrın var anlamıyorum. Bi doktora özellikle bunun için gitseydin. Ne biliyim ben de masa başı işteyim. Ben de senin gibi olsam dayanamam elbette. İnşallah geçer bi an önce..
Eşin de maddi olarak sıkılıyordur canım onu da anlamak lazım.. Şu zamanda gerçekten tek başına geçinmek zor. Bebeğiniz de gelecek, masraflarınız olacak. Biraz sabret, dua et, ağrıların geçecektir bi süre sonra. Şimdi ilk zamanlar olduğu için böyledir.. Yine de bi doktora git. Belki bir ilaç verir..

1 gün izin alıcam 2 gün izin alıcam sonra ne olacak :-/ resepsiyonda çalışıyorum ve bütün gün boş boş oturuyorum iyice sıkılmaya başladım.Eşimde böyle anlayışsız davranınca hiçbişey yapmak gelmiyo içimden.Ağladım ağlıycam

canim benim sakin uzme kendini bebegini dusun esinin kotu niyetli oldugunu sanmiyorum so ucta borclari en fazla o dusunuyodur emin ol kirici olmasinin sebebi elinden baska bise gelmemesidir bide bebginiz olacak emin ol bunun haberi bile hayatinizda herseyin degisecegine isaret ve bunun farkinda sen uzulme sakin bu cok ciddi bi surec eger o anlyisli davranmiyosa bi sekilde kirildigini uzuldugunu belli et ama sakin tartisma araniz acilmasin Allah yardimciniz olsun hepsi gelir gecer Allah bi kapi acar belkide mayisa kadar beklemk zorunda kalmicaksin hep iyi dusun yoksa sagligin bozulur esinin boyle davranmasi dusuncesizlik evet belki dogru soyluyo borclariniz var calismn lazim ama bunu tatli dillede soyleyebilr ama mutlaka kafasi cok doludur sonucta borclarin uzerine dr masraflari bebk masraflri eklnck bunlari dusunuydr asli da sen daha onenlisin bu noktada cunku sen hepsini dusunup bide can tasiyosun ama suan seni anlamamasi kotu insallah o da yaptiginin yanlis oldugunu farkedecektir ya bugun ya yarin sakin uzulme inssallah hersey yoluna girer

Genellikle ilk 3 aylık dönem sıkıntılı geçer sonrası rahatlarsın. Doktorla konuş arkadaşların dediği gibi bakalım belki tavsiyeleri olur. Eşine de hamileliğin zorluklarından bahset, her hissettiğini anlat ki seni daha iyi anlasın. Hatta mümkünse ailesinden birileri yönlendirirse daha bile iyi olur.
Ama iş geçim derdine gelince ben bile korkmuyor değilim. Doktor dinlen bol bol dedi ama özel derslerim var bırakırsam çok zorlanırız, işi bırakmayı düşünemiyorum bile. Tabi şu an seninki kadar sıkıntım olmadığı için de bu kadar rahat konuşuyorumdur belki.

Oleeeyyyy :)) merakla bekliyorum sonucunu 5 olsa hemen yazsan buraya

biliyomusun gecen sene adetim bi gun gecikti dogum kontrl hapi kullanmma ragmen ve be cildirdim o zaman turkiyedeydim ve hemen sabah olur olmaz doktora kostum kan testi yapmaya sonuc negatif ciksin diye dua ediyodum odum kopuyodu ya hamileysem diye ve bunun tek nedeni dogum fobisi ama bu sene can attim hamile kalayim diye annem demistu kizim eger bebeginjz olacaksa Allah kalbine o sevgiyi istegi verir merak etme diye cok sukur verdi bak simdi senin dedigin gibi dusunuyorum arada konusu gecince korkum aklima geliyo ama cogunlukla nasipte neyse o olsun diyorum Allah saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Ben normal doğum düşünüyorum kısmetse..
Sezeryanda ağrı oluyor. Zor iyileşiyor insan. Annemde öyle olmuştu.
Uyumak da istemiyorum. Bebeğimi görmek istiyorum çıkışında

normal dogum hikayelerini okuyorum arada hepsi bebgin ciktigi andan sonra herseyi unuttugunu yaziyo ve bu cok onemli buna sahit olmk en onemlisi zaten bu beni cesaretlendirdi ama hayirlisi olsun diyorum insallah hepimize cok kolay ve saglikli dogumlar

Tatlım öncelikle sakin olmaya çalış, bebeğinin senin sinirine değil sakinliğine ihtiyacı var. O oturamama durumu sanırım basınç olduğundan oluyor. Bende de başlarda ilk oturduğum zamanlarda ağrı oluyordu ama sanıyorum ki senin ağrın cok daha farklı. Peki doktora neden danışmadın bu durumu? Hatta numarasını arayıp danışabilirsen danış suanda. En azından nasıl davranman gerektiğini söyler.

Eşine gelince. Şuan çok zorlu bir dönemden geçiyoruz. Bizim duygularımızdaki dalgalanmalar onlarda da var. Sonuçta bir parçanız doğacak, dünyaya gelecek. Çoğu anne adayı ilk bebeği öğrendiği zamanda bile hazırmıydım napcaz diye psikolojik olarak etkilenebilir. Bu bir süreçtir. Suan eşinde dünyaya gelecek olan cocugunuzniçin endişeler içinde. Sonuçta borçlarınız var. Ve bebişiniz dünyaya gelmeden once borçlarınızdan kurtulup bebeğinize güzel bir gelecek sağlamak istiyor.

Demişsin ya sanırım bizim sağlığımız hiç önemli değil. Aslında cok önemli. Eşin bence suan bebeğine cok daha fazla önem veriyor. Ama bebeğinizin sağlıklı olabilmesi için öncelikle senin sağlıklı olman gerektiğini düşünemiyor.

Eşinle konuşmanı tavsiye ederim. Hamilelikte yaşadığın değişimleri anlatmalısın. Bu ikiniz içinde bir süreç. Sende bir süreliğine rapor almaya çalış. Evinde yat dinlen. Ama canını hiç bir seye takma. Eşinde haklı sende kendine gore haklısın.

Anneciğin doğru demiş, zaten yurt dışında doğumu o kadar güzel yönlendiriyorlar ki, okuduğum ne kadar doğal doğum hikayesi varsa %80 yurt dışı. Inşallah seninki de onlardan biri olur, tabii inşallah benimki de:)

Senin hamileliğin benden ilerde canım:) Sen duymamış mıydın kalp atışlarını?

Biz daha duymadık. Evet ilerde ama bizim bebiş biraz geride geliyor. Iki-üç gün gibi. Perşembe gideceğiz bizde duymaya. Ama sanmıyorum karından duyamayacağız bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…