2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim ben martta turkiyeye donucem insallah kendi memleketimde dogum yapmak istiyorum annemler yanimda olsun burda hic bi akrabam yok ve zaten uzun sureligine gelmemistik bu kadar kisa da kalmayacakyik aslinda ama bebisim gelmek istedi bende basimin ustunde yerin var dedim Allah verdi insallah sende bende tum isteyenlerde saglikli dogumlar yapariz

İnşallahhh aminnnnnnnnnnnnn

Biz daha duymadık. Evet ilerde ama bizim bebiş biraz geride geliyor. Iki-üç gün gibi. Perşembe gideceğiz bizde duymaya. Ama sanmıyorum karından duyamayacağız bence.
Ben ilk defa ultrasona gircem. Bakalım benimki ilerde mi gidiyor geriden mi geliyor bilmiyorum
Yarın öğrenicem her şeyi..

Âmin canım, zaten eninde sonunda dualarımız hep onların sağlığına çıkıyor. Allah bütün isteyenlere bebişler versin, kimsenin kucağını boş koymasın:)

evet arkadaslar suan cok farkli bi zaman icerisindeyiz o yuzden aile iliskilerine dikkat etmemiz lazim kirginlik alinganlik kotu hissettiren her ne varsa uzak durmaliyiz bize iyi gelen insanlarla konusmaliyiz bize iyi gelen seylerle ugrasmaliyiz birbirimize yardimci olmaliyiz ilk gebelik ikinci gebelik vs vs vs hepsi ayni hepsi yeni bi heyecan hepsi ayri bi sorumluluk lutfen birbirimize olumlu yaklasalim ailemizle iliskilerimizi gozden gecirip sorunlarimiz varsa sakince konusarak cozmeye calisalim ayrica bi buyugumuzden bilenden yardim alalim insallah sorunsuz gebelik geciririz ve bol bol dua edelim bilrsiniz muahakak muslumanin muslumana duasi en makbul olandir benden yana iciniz rahat olsun dualarimda hep versiniz insallah hersey guzel olacak bu sloganimiz olsun bebislerimiz bizimle olsun :)))

Benden yana da problem yok inanın ki dualarımda sürekli düşüncelerimdesiniz. Ve burada her doktora giden için dua ediyorum. Rabbim mutlu huzurlu geri dönmesini nasip etsin diye. Bebişlerimiz bizimle olsun ozaman :))

Benden yana da problem yok inanın ki dualarımda sürekli düşüncelerimdesiniz. Ve burada her doktora giden için dua ediyorum. Rabbim mutlu huzurlu geri dönmesini nasip etsin diye. Bebişlerimiz bizimle olsun ozaman :))

hic bu suphem yok canim eminim dua ettiginden ve tum dualarimizin kabul olmasi dilegiyle insallah :))

Hem aklına hem de ağzına sağlık :)

Yarın doktora gidiyorum kızlar:)
Çok heyecanlıyım:)
Allahım güzel güzel kalp atışlarını da duymamı nasip etsin:)

Aminn güzelim haydi hayırlı haberlerle gel şenlendir ortamı :)

canım yaş farkının az olması çok iyi tabi arkadaş gibi olurlar

bayagı azaldıysa bi kaç ay sonra kendiliğinden kesilir zaten sıkıntı yapma kendine herşeyi oluruna bırak Rabbim en doğrusuna yöneltiyor zaten bizleri

6+4 gayet iyi kalp atışlarını gösterecektir doktorun inşallah

güzel haberlerle gel

iyi dileklerin ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım.Evet onu da anlıyorum doğum bebek masrafları vs. de olacak ama daha 8 ay var buna.Ben kıdem tazminatı alarak çıkacağım.Evlendikten sonra 1 sene içinde evlilik sebebiyle istifa verince kıdem tazminatı almaya hak kazanıyorsun.Ben her durumda sana bakarım yeterki sen sağlıklı ol falan gibi cümleler duysaydım belki bende çalışmak için daha çok çabalayacaktım ama beni böyle mecburmuşum gibi davranınca daha çok moralim bozuluyor :-/

Ayy 5 olmaz bugun sana :) neden bende cok heyecanlıyım acaba :)

evet gercektende olmuyo saati dusunmemeye calisiyorum ama aklimdaki tek sey o olunca biraz zorlaniyorum neyse az kaldi :)) canim benim heyecanima heyecan katiyosun yanimda oldugun icin tesekkur ederim acaba ilk ultrason randevumuzda napicaz senin az kaldi bende seninlee heyacanliyim ve sonucu sabirsizlikla bekliyorum bana oyle geliryorki bunun nedeni suan icinede bulundugumuz duyguu yogunlugu ve ayni duygulari tasimamiz )

Şekerim maalesef erkekler o kadar ince yanıtlar vermekte gerçekten başarısızlar. Genellikle dümdüz ve dan dun konuşuyorlar. Ona açıkça neler hissettiğini anlat. Gerekirse beraber doktora danışın, böyle zamanlarda en doğru fikri bence doktor verecektir. Sonra da oturup beraber hesap kitap yapın ikinize de mantıklı gelen bir çözüm eminim ki bulursunuz.

oturamayacak kadar ağrım yok canım.Sadece uzansam sanki kendimi daha iyi hissedeceğim.Birazda hamilelik duygusallığı var üzerimde sanırım.Sabahta çok zor uyandım :-/

Evet yanlız olmadığımı biliyorum.Ben hamile kalmadan önce de işten çıkmak istiyordum.Bütün gün boş boş oturmaktan çok sıkıldım artık 1 buçuk yıl oldu.Ancak bi misafir gelirse işim oluyor benim.Şöyle oyalanacağım bi işim olsa zamanda çabuk geçer :-/

coook haklisin hemdee cooook ama sende bi sorun yok zaten tatlim benim eveeet dedigin coook dogru sana olumlu cumleler kurmasi gerekirken daha cok zorluyo strese sokuyo daha cok dusunduruyo ama sunu bil hersey bizim istedigimiz gibi olmayabiliyo dusun daha farkli bise olsaydi dusunsene kotu bise yasasaydin geebeligin iyi gitmemesinden bahsediyorum Allaha sukurler olsun boyle bisey yok ve bunun icin sukret biraz olumlu yonleri dusun iyi olacak de iyi seyleri cagir o da pisman olmustur emin ol ve bunu sana hissettirmeyebilir bile sonucta herkes bizim istedigimiz gibi bize davransa veya yol yordam bilse olcse tartsa ona gore konussa kimse kirilmaz incinmez o yuzden biraz dusun ve sakin kendini uzme hersey yoluna girer azcik sabir emin ol mukafatini fazlasiyla alirsin bide bunu inceden konusup planlayip ona gore bi yol cizdikten sonra borcunuzdan bahsediyorum yari yolda kalmak her ikiniz icinde bi yikim olabilir o yuzden sakin sakin dusun doktoruna danis buyugune danis ve esinle arani acma sadece kirginligini belli et ama bebegini ve kendini dusunerek sagligina dikkat et stres en buyuk dusman unutma biliyorum iyi olacaksin insallah

canım üzülme sen duygusal bi dönemdesin eşin senin mutsuz olman için dememiştir öyle düşünüp kendinide bebeğinide üzme

:))))) bende coook sabirsizim kan testi sonucta ama hemsire tam kac haftalik oldugunun belli olacagini soyledigi icin heyecanlandim

ay heyecanlandım şimdi hemen yaz kaç haftalık olduğunuda mı söyleyecek şimdi daha heyecanlı gerçekten

Son düzenleme:

En güzeli de bu bence. Uff varya degerlerin 2000 lerdedir. Ben senin ilk ulrrason randevusunda düşünemiyorum. Sen iki gözü bir Çeşme bence ağlarsın duygu yoğunluğundan :) evet sadece iki günümüz kaldı pıt pıtları duymamıza. Ama karından zor göreceğimizi düşünüyorum. Vajinadan baktırsam mı acaba yoksa baktırmasaydım mı onu düşünüyorum. İlkinde vajinadan baktırdım sonra keske baktırmasaydım dedim sonra bebişimin sağlığı için herseye varım dedim. Sanırım vajinadan baktırsam yine karından duyamazsak. Canımcım orda ultrasonla baktıramıyırmusun? Yoksa cok hijyenik olmadığı için baktırmakmı istemiyorsun?

Konuşurum doktorumla.
Eşime bahsediyorum diyor ki bana internette okuyorsun okuyorsun psikolojik olarak sende yaşıyorsun :-/ bende bi daha sana ilerde tekme atsa bile söylemiycem dedim :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…