Anneciğin doğru demiş, zaten yurt dışında doğumu o kadar güzel yönlendiriyorlar ki, okuduğum ne kadar doğal doğum hikayesi varsa %80 yurt dışı. Inşallah seninki de onlardan biri olur, tabii inşallah benimki de:)
İnşallahhh aminnnnnnnnnnnnnnormal dogum hikayelerini okuyorum arada hepsi bebgin ciktigi andan sonra herseyi unuttugunu yaziyo ve bu cok onemli buna sahit olmk en onemlisi zaten bu beni cesaretlendirdi ama hayirlisi olsun diyorum insallah hepimize cok kolay ve saglikli dogumlar
Ben ilk defa ultrasona gircem. Bakalım benimki ilerde mi gidiyor geriden mi geliyor bilmiyorumBiz daha duymadık. Evet ilerde ama bizim bebiş biraz geride geliyor. Iki-üç gün gibi. Perşembe gideceğiz bizde duymaya. Ama sanmıyorum karından duyamayacağız bence.
Canim ben martta turkiyeye donucem insallah kendi memleketimde dogum yapmak istiyorum annemler yanimda olsun burda hic bi akrabam yok ve zaten uzun sureligine gelmemistik bu kadar kisa da kalmayacakyik aslinda ama bebisim gelmek istedi bende basimin ustunde yerin var dedim Allah verdi insallah sende bende tum isteyenlerde saglikli dogumlar yapariz
evet arkadaslar suan cok farkli bi zaman icerisindeyiz o yuzden aile iliskilerine dikkat etmemiz lazim kirginlik alinganlik kotu hissettiren her ne varsa uzak durmaliyiz bize iyi gelen insanlarla konusmaliyiz bize iyi gelen seylerle ugrasmaliyiz birbirimize yardimci olmaliyiz ilk gebelik ikinci gebelik vs vs vs hepsi ayni hepsi yeni bi heyecan hepsi ayri bi sorumluluk lutfen birbirimize olumlu yaklasalim ailemizle iliskilerimizi gozden gecirip sorunlarimiz varsa sakince konusarak cozmeye calisalim ayrica bi buyugumuzden bilenden yardim alalim insallah sorunsuz gebelik geciririz ve bol bol dua edelim bilrsiniz muahakak muslumanin muslumana duasi en makbul olandir benden yana iciniz rahat olsun dualarimda hep versiniz insallah hersey guzel olacak bu sloganimiz olsun bebislerimiz bizimle olsun:)))
Benden yana da problem yok inanın ki dualarımda sürekli düşüncelerimdesiniz. Ve burada her doktora giden için dua ediyorum. Rabbim mutlu huzurlu geri dönmesini nasip etsin diye. Bebişlerimiz bizimle olsun ozaman :))
evet arkadaslar suan cok farkli bi zaman icerisindeyiz o yuzden aile iliskilerine dikkat etmemiz lazim kirginlik alinganlik kotu hissettiren her ne varsa uzak durmaliyiz bize iyi gelen insanlarla konusmaliyiz bize iyi gelen seylerle ugrasmaliyiz birbirimize yardimci olmaliyiz ilk gebelik ikinci gebelik vs vs vs hepsi ayni hepsi yeni bi heyecan hepsi ayri bi sorumluluk lutfen birbirimize olumlu yaklasalim ailemizle iliskilerimizi gozden gecirip sorunlarimiz varsa sakince konusarak cozmeye calisalim ayrica bi buyugumuzden bilenden yardim alalim insallah sorunsuz gebelik geciririz ve bol bol dua edelim bilrsiniz muahakak muslumanin muslumana duasi en makbul olandir benden yana iciniz rahat olsun dualarimda hep versiniz insallah hersey guzel olacak bu sloganimiz olsun bebislerimiz bizimle olsun:)))
Hem aklına hem de ağzına sağlık :)
hic bu suphem yok canim eminim dua ettiginden ve tum dualarimizin kabul olmasi dilegiyle insallah :))
Yarın doktora gidiyorum kızlar:)
Çok heyecanlıyım:)
Allahım güzel güzel kalp atışlarını da duymamı nasip etsin:)
Ben 26 yasindayim aralarinda 2 yas 2 ay olucak insaAllah iyi anlasirlar...
Sut.konusunda da doktorun aynen senin soylediklerini soyledi aslinda ama hic iyi beslenemiyorum zaten baya azalttim emzirmeyi ama yakin zamanda tamamen kesmem gerekicek saniyorum...
Bugun 6 arti 4te doktora gidicez acaba gorebilirmiyim saglikli.bi gebelik mi
canim benim sakin uzme kendini bebegini dusun esinin kotu niyetli oldugunu sanmiyorum so ucta borclari en fazla o dusunuyodur emin ol kirici olmasinin sebebi elinden baska bise gelmemesidir bide bebginiz olacak emin ol bunun haberi bile hayatinizda herseyin degisecegine isaret ve bunun farkinda sen uzulme sakin bu cok ciddi bi surec eger o anlyisli davranmiyosa bi sekilde kirildigini uzuldugunu belli et ama sakin tartisma araniz acilmasin Allah yardimciniz olsun hepsi gelir gecer Allah bi kapi acar belkide mayisa kadar beklemk zorunda kalmicaksin hep iyi dusun yoksa sagligin bozulur esinin boyle davranmasi dusuncesizlik evet belki dogru soyluyo borclariniz var calismn lazim ama bunu tatli dillede soyleyebilr ama mutlaka kafasi cok doludur sonucta borclarin uzerine dr masraflari bebk masraflri eklnck bunlari dusunuydr asli da sen daha onenlisin bu noktada cunku sen hepsini dusunup bide can tasiyosun ama suan seni anlamamasi kotu insallah o da yaptiginin yanlis oldugunu farkedecektir ya bugun ya yarin sakin uzulme inssallah hersey yoluna girer
Ayy 5 olmaz bugun sana :) neden bende cok heyecanlıyım acaba :)
iyi dileklerin ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım.Evet onu da anlıyorum doğum bebek masrafları vs. de olacak ama daha 8 ay var buna.Ben kıdem tazminatı alarak çıkacağım.Evlendikten sonra 1 sene içinde evlilik sebebiyle istifa verince kıdem tazminatı almaya hak kazanıyorsun.Ben her durumda sana bakarım yeterki sen sağlıklı ol falan gibi cümleler duysaydım belki bende çalışmak için daha çok çabalayacaktım ama beni böyle mecburmuşum gibi davranınca daha çok moralim bozuluyor :-/
Canım senin neden böyle oturamayacak kadar kasık ağrın var anlamıyorum. Bi doktora özellikle bunun için gitseydin. Ne biliyim ben de masa başı işteyim. Ben de senin gibi olsam dayanamam elbette. İnşallah geçer bi an önce..
Eşin de maddi olarak sıkılıyordur canım onu da anlamak lazım.. Şu zamanda gerçekten tek başına geçinmek zor. Bebeğiniz de gelecek, masraflarınız olacak. Biraz sabret, dua et, ağrıların geçecektir bi süre sonra. Şimdi ilk zamanlar olduğu için böyledir.. Yine de bi doktora git. Belki bir ilaç verir..
Cnm haklisin eminim cok zor geciyordur istemeyerek calisinca zaman ama esinde seni dusunmedigi ve bebegi dusunmedigi icin dememistir isi birakma diye o da ileride borclarla bebegimize nasil bakicaz derdinden oyle konusmustur. olumsuz dusunerek bebisini uzmemelisin.. isi istemeyerek yaptikca daha cok batmaya baslar olumlu yanlarini dusunup kendini telkin etmeye calis suan bende tatildeyim okullar acilacak diye stresleniyorum ama surekli evde yatarak da hep kendimizi dinleriz daha cok hasta gibi oluruz bence.. cok canini sikp bebegini uzme cnm.. Son aylarina kadar yogun calisan bircok gebe var onlari dusun yanliz degilsin..
iyi dileklerin ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım.Evet onu da anlıyorum doğum bebek masrafları vs. de olacak ama daha 8 ay var buna.Ben kıdem tazminatı alarak çıkacağım.Evlendikten sonra 1 sene içinde evlilik sebebiyle istifa verince kıdem tazminatı almaya hak kazanıyorsun.Ben her durumda sana bakarım yeterki sen sağlıklı ol falan gibi cümleler duysaydım belki bende çalışmak için daha çok çabalayacaktım ama beni böyle mecburmuşum gibi davranınca daha çok moralim bozuluyor :-/
:))))) bende coook sabirsizim kan testi sonucta ama hemsire tam kac haftalik oldugunun belli olacagini soyledigi icin heyecanlandim
evet gercektende olmuyo saati dusunmemeye calisiyorum ama aklimdaki tek sey o olunca biraz zorlaniyorum neyse az kaldi :)) canim benim heyecanima heyecan katiyosun yanimda oldugun icin tesekkur ederim acaba ilk ultrason randevumuzda napicaz senin az kaldi bende seninlee heyacanliyim ve sonucu sabirsizlikla bekliyorum bana oyle geliryorki bunun nedeni suan icinede bulundugumuz duyguu yogunlugu ve ayni duygulari tasimamiz)
Genellikle ilk 3 aylık dönem sıkıntılı geçer sonrası rahatlarsın. Doktorla konuş arkadaşların dediği gibi bakalım belki tavsiyeleri olur. Eşine de hamileliğin zorluklarından bahset, her hissettiğini anlat ki seni daha iyi anlasın. Hatta mümkünse ailesinden birileri yönlendirirse daha bile iyi olur.
Ama iş geçim derdine gelince ben bile korkmuyor değilim. Doktor dinlen bol bol dedi ama özel derslerim var bırakırsam çok zorlanırız, işi bırakmayı düşünemiyorum bile. Tabi şu an seninki kadar sıkıntım olmadığı için de bu kadar rahat konuşuyorumdur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?