2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
aa bende progestan kulaniyorum...sen nasil aliyorsun hapi=? yani asagidanmi yoksa yutuyormusun?
günde kac tane aliyorsun? Ne zaman biraktin? bana 13 haftaya kadar kulanacaksin dediler

ben 20 gün kadar kullandım. önce 10 gün, günde 100x3=300 mg kullandm.
bıraktırdı dr.bi hafta kadar lekelenmem olmadı.
sonra tekrarlayınca bu sefer iki katı doz verdi günde 200x3=600 mg. 10 gün kullandım yine.
300 içerken bulantım çok yoktu. ama 600 alınca feleğim şaştı.
dr bulantı çok olursa aşağıdan kullanabilirsin dedi ama ben tırstığım için hep içtim.
o sıra zaten evdeydim. habire uyuyordum.
en son dr a bişey olcak diye korkuyorum bırakmıyım progestanı dedim.
dr da bi zararı yok ama bırak tansiyon düşüklüğü yapıyor, tekrarlarsa o zaman devam edersin demişti.
Allaha şükür ondan sonra bişey olmadı. işe de başladım. şimdilik sıkıntı yok

kizlar karninizda bebisi hissediyormusunuz?

ben hissedemiyorum canım sadece dün 2 kez orta şiddetli bebişin oldugu yere ağrı girdi hemen geçti sanki bişey vurup kaçtı.değişik bi ağrıydı daha önce yaşamamıştım böle bişey..sen hissettnmi hiç??

Benim tansiyonum 7/5 cıkıyor hatta bazen daha da az cıkıyor zaten bu sebepten çoğu zaman serum yiyorum doktorlar bana hep bol bol su iç diyor

Cnm bnm normalde sekmez hep 12/8 çıkar.
ama şimdi 9,5/5,9 olunca şaştım kaldım.
bi de 3 lt ye yakın su içiyorum ben düşün.
senin normalde tansiyon hep düşükmüydü?

hmm anladim canim...ben üctane aliyorum hergün....altan.
benim yoktu allaha cok sükür lekelenmelerim...ama bir bos gebelik gecirdigim icin ve tedavi gördügüm icin destek verdiler progestanla

Bende de aynı şey oluyo Bebek mi o yoksa rahim mi genişliyo zaman zaman ağrı veriyo bilemedim. Hissetmemiz için daha erkenmiş. 16 ve 20. hafta arası hissediliyormuş. En geç 20. hafta diye okudum bi yerde. Tecrübeli anneler bu konuda bizi bi aydınlatsa hiç fena olmayacak demi

hmm anladim canim...ben üctane aliyorum hergün....altan.
benim yoktu allaha cok sükür lekelenmelerim...ama bir bos gebelik gecirdigim icin ve tedavi gördügüm icin destek verdiler progestanla

geçmiş olsun cnm.
bnm bi arkadaşımda tedavi gördüğünden bebek tutunsun diye senin gibi 13.haftasına kadar kullanmış.
inşallah bu sefer hep beraber alıcaz bebişlerimizi kucağımıza.

Yok be guzelim nerdeeee 》》》》

yok be cnm keşkee

kizlar benimde aradas sirada böyle agrilarim oluyor, sanki böyle batiyor bir yel giriyor sonra gidiyor geri
...doktora sordum ne zaman hissede bilirim diye, doktorumda ilk hamileliklerde 20 haftadan sonra hissedersin dedi...

Evet cnm dogru 15. Haftada 2 kez hisseden bir arkadasim var 17. Haftada tekmeler baslamis :)

geçmiş olsun cnm.
bnm bi arkadaşımda tedavi gördüğünden bebek tutunsun diye senin gibi 13.haftasına kadar kullanmış.
inşallah bu sefer hep beraber alıcaz bebişlerimizi kucağımıza.

insallah canim insallah.
cok korkyuorum birsey olacak diye, cok telasliyim, acaba bebegim iyimi diyorum...piskolojikmen hep aklimda yani

folik asit folboil alinca bulanti ve halsizligim artiyor..benzer seyleri yasayan var mi arkadaslar?

bende folbıol kullanıordum canım bende de aynı son 1 hafta daha kullan dedi ama ben kullanmıyorum şimdi iyiyim yediklerime dikkat ediyorum

Hehe iyi bari cok sevindim:) dr a gidersen direk kadin doguma git canim ishalim ben de bu arada bahaneyle bebegine de bakarsin:))

Ayy o da cok dusukmus be canim nasil ayakta duruyosun

Çok halsiz oluyorum zaten çoğu zamanda basım dönüyor hatta bikere bi gittim doktora tansiyonum 4/2 ydi 2 serum taktılar kendime gelmedim 3. Serumda düzeldim tabi benim tansiyon düşüklüğünün sebebi panik atak stres olunca direk 4 e iniyor

kızlar bu listeye artık biri el atsa yenileri eklese yada baştan yeni bi liste yapsa?

kizlar benimde aradas sirada böyle agrilarim oluyor, sanki böyle batiyor bir yel giriyor sonra gidiyor geri
...doktora sordum ne zaman hissede bilirim diye, doktorumda ilk hamileliklerde 20 haftadan sonra hissedersin dedi...

bebeğin hareketlerinden değil cnm o.
benim ilk haftalarda çok ağrım vardı.
o ağrılar rahim genişlediği için oluyormuş dr öyle dedi.
hatta ileriki haftalarda bebek iyice büyümeye başladığında daha fazla artıcak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…