Bende almak istiyorum, kendimi zor tutuyorum:)) ama 4 ay bitsin öyle alıcam inşşallah
Benim halsizlik vardi 4 hafta hep yattim arada az az uyurdum ama bitti cok sukur
Gunaydin canim
Günaydın sizedeBende nefes nefese kalıyorum, şimdiden yorulmaya başladık
annem almami istemiyor...diyorki bebis olsun, tek son ayda bir yatak alin diyor, yeter...
kendisi cok zor günler gecirdi, kardesim bütün testelerden gecmisti, hepsi temizdi, saglikli gösterti, bütün aletler...ama 9 ay sonra dogru hastaligi bir gün sonra ortaya cikti. eve gelemedi maalesef annemde hazirlik yapmisti....o esyalari kaldirdik görmesin diye...zor günler gecirdik...hele annem dahada zor günler gecirdi, ondan sonra cocuk bebek görmek istemedi, taki kiz kardesim oldu.
Bebekler çabuk büyüyor.O kadar zıbın almamak lazım :)))evet ufaktan...abartmadan...
arkadasim aldi aldi aldi, birsürü, simdi bebisi 3 aylik ve aldiklari olmuyor bile, giydiremedigi o kadar esya varki.
Calisiyor musun canim sen ??
Anneler burun tıkanıklığı ve burun kanaması yaşayan var mı aramızda, benim akşam ve sabah oluyor.... Çok az kanama şeklinde oluyor.
teşekkür ederiz teyzesimasallah canim ogluna :)
bakalim bu sene hangi cinsiyet patlama yasicak :)
benim burnum hep tikaniyor canim, ama kanama yok...
doktora yinede sor sen.
canım ama yine de o heyecanları da yaşamak lazım, yaşadığınız şey kolay değil tabi, Rabbim hiç birimize yaşatmasın. Ama herkesin öyle olacak diye bişey yok. Kötü düşünme sen. Bu güzellikleri de yaşamak lazımannem almami istemiyor...diyorki bebis olsun, tek son ayda bir yatak alin diyor, yeter...
kendisi cok zor günler gecirdi, kardesim bütün testelerden gecmisti, hepsi temizdi, saglikli gösterti, bütün aletler...ama 9 ay sonra dogru hastaligi bir gün sonra ortaya cikti. eve gelemedi maalesef annemde hazirlik yapmisti....o esyalari kaldirdik görmesin diye...zor günler gecirdik...hele annem dahada zor günler gecirdi, ondan sonra cocuk bebek görmek istemedi, taki kiz kardesim oldu.
Bende duydum aslında hamilelikte olabileceğini ama hiçbiriniz bişey yazmayınca bi tek bende mi oluyo yoksa diye endişelendim:)) damarlar kan hacmi ve akışı fazla olduğundan genişliyormuş canım. Daha fazla kan üretiyo vücudumuzbende oluyor canım hatta ilk zamanlardan beri oluyor sabah ve akşamları. hamilelikten oluyormuş damarlar mı ne genişliyormuş
tansiyonum hep 12-7 civarında normal çıkıyo yine de doktora gitttiğimde sorayım
Normal bi durum yani, sağol canım. Tuzlu suyu denerim
İkili testte cimsyt görme ihtmali olmuyo mu sadece kan testimi alıyolar canım
iPad 'den
Benim halsizlik vardi 4 hafta hep yattim arada az az uyurdum ama bitti cok sukur
Gunaydin canim
Günaydın sizedeBende nefes nefese kalıyorum, şimdiden yorulmaya başladık
günaydin canim,
bizde cok özlüyoruz bebisi, yarin ben insallah göre bileceyim, insallah sagliklidir.
hayirdir, ne stresi, bende bu aralar sinirliyim yaa...ne olacak halim, allah esime sabir versin :)
Dene canım hiçbir zararı yokmuş. Ben yapamadım korktum tuzlu olunca acıtır diye :)))
aynen artık basladı baskı yapmaya canım evet calısıyorum hemşireyım canım
Ben nasıl yapcam ben de korktum şimdi
Başım döndü birden, hayırdır inşallah. Bu hafta oluyodu sanırım, inşallah gün boyu sürmez
Ben 3. aya girdiğimden beri baş ağrım oluyor. Arada bi de baş dönmesi.. Bu da olağan herhalde canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?