2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende almak istiyorum, kendimi zor tutuyorum:)) ama 4 ay bitsin öyle alıcam inşşallah

annem almami istemiyor...diyorki bebis olsun, tek son ayda bir yatak alin diyor, yeter...
kendisi cok zor günler gecirdi, kardesim bütün testelerden gecmisti, hepsi temizdi, saglikli gösterti, bütün aletler...ama 9 ay sonra dogru hastaligi bir gün sonra ortaya cikti. eve gelemedi maalesef annemde hazirlik yapmisti....o esyalari kaldirdik görmesin diye...zor günler gecirdik...hele annem dahada zor günler gecirdi, ondan sonra cocuk bebek görmek istemedi, taki kiz kardesim oldu.

Benim halsizlik vardi 4 hafta hep yattim arada az az uyurdum ama bitti cok sukur

Gunaydin canim

Günaydın sizede Bende nefes nefese kalıyorum, şimdiden yorulmaya başladık

Calisiyor musun canim sen ??[/QUOTE]

inşallah benim de kısa sürede biter aslında 3 çocuk yapın diyorlar kadın hamile olunca direkt ücretli izne çıkarmaları lazım:)

Allah esirgesin cok zor bir durum tabiki ama ben kendimi tutamiyorum alisverise basladim zaten evde de vardi bazi kiyafetler birinin cocugu olursa hediye gotururum diye almistim ilcede oturdugumuz icin buralarda bulamiyoruz tatile ciktigimizda alirdim ufak tefek simdi Allah nasip ederse benim cocuguma kismet olacak insallahh

Anneler burun tıkanıklığı ve burun kanaması yaşayan var mı aramızda, benim akşam ve sabah oluyor.... Çok az kanama şeklinde oluyor.

bende oluyor canım hatta ilk zamanlardan beri oluyor sabah ve akşamları. hamilelikten oluyormuş damarlar mı ne genişliyormuş

masallah canim ogluna :)
bakalim bu sene hangi cinsiyet patlama yasicak :)

benim burnum hep tikaniyor canim, ama kanama yok...
doktora yinede sor sen.
teşekkür ederiz teyzesi erkek yılı olacak bu sene bence
Burun kanaması devam ederse sorcam canım sağol

canım ama yine de o heyecanları da yaşamak lazım, yaşadığınız şey kolay değil tabi, Rabbim hiç birimize yaşatmasın. Ama herkesin öyle olacak diye bişey yok. Kötü düşünme sen. Bu güzellikleri de yaşamak lazım İçinden ne geçiyosa onu yap bence

bende oluyor canım hatta ilk zamanlardan beri oluyor sabah ve akşamları. hamilelikten oluyormuş damarlar mı ne genişliyormuş
Bende duydum aslında hamilelikte olabileceğini ama hiçbiriniz bişey yazmayınca bi tek bende mi oluyo yoksa diye endişelendim:)) damarlar kan hacmi ve akışı fazla olduğundan genişliyormuş canım. Daha fazla kan üretiyo vücudumuz artık aylık kanamalar da olmuyo malum

Son düzenleme:
Benim halsizlik vardi 4 hafta hep yattim arada az az uyurdum ama bitti cok sukur

Gunaydin canim

Günaydın sizede Bende nefes nefese kalıyorum, şimdiden yorulmaya başladık

Calisiyor musun canim sen ??[/QUOTE]

aynen artık basladı baskı yapmaya canım evet calısıyorum hemşireyım canım

günaydin canim,
bizde cok özlüyoruz bebisi, yarin ben insallah göre bileceyim, insallah sagliklidir.
hayirdir, ne stresi, bende bu aralar sinirliyim yaa...ne olacak halim, allah esime sabir versin :)

keşke evde cihazlarımız olsa da bakabilsek hep :)
iş stresi tatlım. müdürüm iki gündür beni çıldırtıyor. ama kendi kaşındı, bundan sonra her fırsatta çakıcam raporu, keyfime bakıcam evimde :)
benim eşim bazen hamile olduğumu unutuyor, tartışma büyüdüğü zaman gerilip sarılıyor ve özür diliyor. Allah yardımcıları olsun, hormonlar pek karışık, her an her şeyi yapabiliriz..tadını çıkartalımmm.

gecen haftaa 12.haftayı dolduran tanıdklarmın hepsı erkektı bakalım hayrlsı 2lı tarama yaptrdnzmı

aynen artık basladı baskı yapmaya canım evet calısıyorum hemşireyım canım[/QUOTE]

Meslektasmisiz ben de radyoloji teknisyeniyim :)))

Bugün trt1'de saat 10da anne elimi tutsana programı var. Evde olanlar izlese de yazsalar bize :))))))))
O program çok güzel. Yıllık iznimde izlemiştim:))

Ben nasıl yapcam ben de korktum şimdi
Başım döndü birden, hayırdır inşallah. Bu hafta oluyodu sanırım, inşallah gün boyu sürmez

Ben 3. aya girdiğimden beri baş ağrım oluyor. Arada bi de baş dönmesi.. Bu da olağan herhalde canım..

evet canım aynen calıısyosundur herhalde sende ne güzel sizin izinleriniz çok hangi şehirdesin[/QUOTE]

Canim ben ozelde nobet usulu calisiyordum simdi ise gitmiyorum ucretsiz izin gibi ama hastane beni magdur etmiyor sagolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…