2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
evet canım aynen calıısyosundur herhalde sende ne güzel sizin izinleriniz çok hangi şehirdesin

Canim ben ozelde nobet usulu calisiyordum simdi ise gitmiyorum ucretsiz izin gibi ama hastane beni magdur etmiyor sagolsunlar[/QUOTE]

ne güzel canım evdeysen dinlenirsin bol bol bebiş olduktan sonra çalışırsın

selam kızlar...ense kalınlığı 1.2 dedi doktor.iyi dedi..2 nin üzerinde olursa riskli olabiliyomuş.kan tahlili sonuçlarımız 15 gün sonra çıkacakmış...normal kan tahlilinden ne farkı var ki 15 gün sonra çıkıyo bu sonuç?? uff çok merak ediyorum dua edin hayırlı sonuçlar alalım hepimiz

Son düzenleme:
ne güzel canım evdeysen dinlenirsin bol bol bebiş olduktan sonra çalışırsın[/QUOTE]

Aynen ben de oyle yapicam biliyorsun radyasyonda calisilmiyor bari git evinde yat dediler :)) ama cok iyi oldu benim icin 4 hafta yattim calissaydim ne yapardim cok merak ediyorum

valla ben cok seviniyorum hasta olmadıgımıza ccok fena agrularım oluyordu benim hatta ağlıyordum ağrıdan. ohh şimdi cok sükür rahatım :)

canım gözünaydın şimdiden :)benim bildiğim kadarıyla ense kalınlığı çok önemli bi veri ikili testte. allahın izniyle hepimiz bebişleri sağlıklı olucak inşallah.ama kan sonucları gercekten gec cıkıyomuş(

ohh ohhh masallah :) rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. sanırım amerikayamı ne gonderiyorlar diye duydum baska yerlerden ama hiç emin değilim bu konuda yalnış bilgi aktarmak istemem sana yine de. ee nasıldı bebeğin bakalım hareketlimiydi cok güzel bir duygu bebeğini görmek ben hiç birmesin istiyorum ultrason dakikaları

Günaydın şekerler :) nasılsınız bugün nasıl hissediyorsunuz kendinizi. Ben anlamıyorum kendimi bi iyi oluyorum bi kötü hissediyorum kendimi. Dün ikili taramada kan almışlardı kan sonucumu almaya gittim çok şükür hiç bir risk yok dedi doktorum. 5 nisanda çağırdı beni o zaman belki cinsiyetini görürüz dedi. Merakla 5 nisanı bekliyoruz zaman çabuk geçmelisin meleğimi görmeliyim :))))

valla ben cok seviniyorum hasta olmadıgımıza ccok fena agrularım oluyordu benim hatta ağlıyordum ağrıdan. ohh şimdi cok sükür rahatım :)
Bende bende çooook mutluyum hasta olmadığım için Benim ağrım olmuyodu ama yine de kötü bi durum yaaa...

seninde gözünaydın canım:) maşallah hep güzel haberlerle geliosunuz inşallah bende cumartesi güzel haberler getiricem size :))reflexin kan sonucları 15 gün sonra çıkıcakmıs senin ertesi gün cıkmıs neden acaba??

ne güzel canım evdeysen dinlenirsin bol bol bebiş olduktan sonra çalışırsın

Aynen ben de oyle yapicam biliyorsun radyasyonda calisilmiyor bari git evinde yat dediler :)) ama cok iyi oldu benim icin 4 hafta yattim calissaydim ne yapardim cok merak ediyorum[/QUOTE]

çalışmakta güzel aslında ama çok uyku basıyo hep uyumak istiyorum öyle olmasa bi sorunumuz yok şükür

günaydın cnm.
bende senin gibiyim bi gün iyi bi gün kötü.
hatta sabah iyi akşam kötü felan öyle bile değişiyor :)
bende inş sizin gibi iyi sonuçlar alırım cmrtsi günü gidicem 2 li test için.
birden heycan yaptım yine.

a. selam. bizim ense kalınlığıda 12+2. haftada 1.8 çıktı, doktor iyi dedi. Kan sonucu 1 hafta sonra yani cumartesi çıkacak. Ben merak etmiyorum açıkcası inşallah iyi çıkar.

Gozun aydin canim darisi bize insallah.
Ben de senin gibiydim bir iyi bir kotuydim ama masallah artik duzeldim saniyorum

Her ay agridan olurdum cok fena bir durumdu dogumdan sonra duzelir insallah

çalışmakta güzel aslında ama çok uyku basıyo hep uyumak istiyorum öyle olmasa bi sorunumuz yok şükür[/QUOTE]

Hastanede azicik kestirme imkanin yok mu

sağolasın canım senide iyi haberlerle bekliyoruz canım. Ben cumartesi günü verdim kanı dün aldım sonucunu 15 gün çok değilmi yahu.

gozun aydin canim darisi bize insallah.
Ben de senin gibiydim bir iyi bir kotuydim ama masallah artik duzeldim saniyorum

sağolasın canım allahın izniyle sizlerde iyi haberlerle geliceksinz. Ya bende duygusal dalgalanma çok oluyo bi anım bi anıma uymuyo hiç... Geçicek inşallah bu günler daha keyifli olucaz bebişlerimizin tekmeleriyle :)

çok sağolun kızlar, Rabbim hepimizi sevindirsin.İnşallah kan tahlili sonuçlarımız da iyi çıkar..bebiş hareketliydi ama devlet hastanesi olunca ultrason kalitesi tam istediğim gibi olmadığından net göremedim malesef ben zaten ultrasona her girdiğimizde ağlıyorum çok duygulanıyprum.bulunduğum yerde özel hastane de yok, özel muayenesi olan bir doktor da yok en yakın özel hastane 2 saat mesafede bazen moralim çok bozuluyo...doktora gene sormak istediklerimi soramadım.içersi kadın doluydu...hala ilişkide bulunmuyoruz biz..her gittiğimde sorayım diyorum kalabalıktan soramıyorum..eşim de tedirgin oluyo sanki ilişki olursa bebeğe zarar verir diye korkuyoruz ama bu 9 ay böyle gidemez ki...eşimi de düşünmem gerek...napıcam bilmiyorum

Sen de sagolasin .. tekmeler baslasa yaa hakikaten cok istiyorum hissetmeyiii :)))

Canim dusuk tehliken yoksa sert olmamak sartiyla ikiskiye izin var ama icim rahat etsin diyorsan 3 aylik olmayi bekleyebilirsin esin karnina yatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…