2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
şimdi hastaneden geldim ikili tarama testi yaptırdım. hiçbişey anlamadım çok sinirliyim.. 1 dk sürmedi ultrasonla bakması ne soru sorabildim nede bebeğimi görebildim.. tek avuntum sağlıklı olması

iyi haberlerle gelin inşallah heyecan yapma hiç doktor ölçüm yaparken bebeğini izle keyifle canım.

Kılzar aynı durumdayız. Kefir içiyorum ben. Keçiboynuzu pekmezi yiyorum. Bir de karbonatlı tuzlu suyla gargara ve buruna çekme ile polenleri temizlemeye çalışıyorum. Olmadı maske takacağım

O nasil is ya hic mi birsey söylemedi cinsiyetine fekan bakmaya calismadi mi

yok ya ne ense kalınlığını söyledi ne ultrason kağıdını verdi.. kan sonuçları cumartesiçıkacak o zaman öğrenebilcem..ayy çıldırcam sinirden kendi doktorum değil gittiğim başka özelde yaptırdım bir daha da gitmem ya ne bu ne biçim iş bebeğimi bile göremedim ağlıyorum sinirden

Merhaba kizlar... Bende bebegi gordum ultrasonda cok sukur iyi, ama ben hic iyi degilim Basima gelmeyen yok bu son 3 ayda. Once hamilelik blantilari, sonra grip oldum, 4 gun atesim inmedi. Sonra agzimda kandida bulundu... Yuzum berbat halde, kucucuk lekeler olustu hayatimda ilk kez, ust dudak ve alt dudak birlestigi yerde iki tarafimda yaralarim var, 1 aydir gecmiyor. Simdi de bunlar yetmemis gibi vucudumda alerji cikti, cok kasiniyo cildiricam. Surekli doktorlar pesindeyim, butun maajim doktorlara gitti bu ay, dururmumdan dolayi ilac da alamiyorum, rahatsizliklar da bi turlu gecmiyor. Aglamaktan basim agiriyo, sikildim artik hastaliklardan. Icim rahatlasin diye burda yaziyorum, son durumu, alerjiyi kimseyle de paylasmadim.. herkez meraklaniyo. Etrafimdakileri de rahat birakmadim artik... Ne olcak halim, napcam ben boyle hic bilmiyorum.. ama cok uzgunum ((((

Ultrason ciktisi vermedi mi ???

şimdi hastaneden geldim ikili tarama testi yaptırdım. hiçbişey anlamadım çok sinirliyim.. 1 dk sürmedi ultrasonla bakması ne soru sorabildim nede bebeğimi görebildim.. tek avuntum sağlıklı olması

İçin rahat etmemiş senin canım başka bi hastaneye git olmazsa, kan verdin mi peki?

bende oluyor canım hatta ilk zamanlardan beri oluyor sabah ve akşamları. hamilelikten oluyormuş damarlar mı ne genişliyormuş

Evet, bende de burun tıkanıklığı ve burnumda kanama oldu birkaç gün kadar. Ne çok şey değişiyor vücudumuzda.

Son düzenleme:
Karnındaki o meleğin var ya hepsi ondan oluyo) öyle düşün rahatlarsın canım. Tabi grip ve alerji hariç. Ilık bi duş al iyi gelir canım

evet cok zordu, o dönemi gecirmek anneme cok zor geldi, tabi bizede. oo ne güzel, bende hic birsey yok...görüyorum birseyler, diyorum ne tatli ama annemide kirmak istemiyorum...
cünkü o zorlu günleri bende gecirdim...ne demek istedigini biliyorum ben.

Bebekler çabuk büyüyor.O kadar zıbın almamak lazım :)))

üff canim neler aldi anlatamam sanirsin bin kisiyi giydirecek...coguda kaldi yazik ama böyle.
annesi gil aldi, kendi aldi, teyzesi aldi, halasi aldi, amcasi aldi, kayinvalidesi aldi, iki valiz mi ne giyisi oldu sanirim.

yok canim herkezin öyle olacak diye birseyi yok...
ama bu aralar burda cok olay oldu...bir ablanin ücüncü düsügü oldu....falan filan iste...o yüzden korkuyoruz bizde, birinci gebeligimde (bos gebelik) cok sevinmistik, kursagimizda kaldi wallahi.

walla ayni seyleri yasiyoruz herhalde, benide patron sinir ediyor, hamile oldugumu söyledim, ne tebrik etti ne baska birsey gözleri firtladi wallahi...
moreli bozuldu adamin resmen. hep cocuksuzmu kalacam ben ona bakarsam zaten tedaviyle hamis kaldim....
sen nerdensin canim....acaba patronlarimiz ayni kisilermi?
evet bende ayni düsünüyorum beni sinir ederlerse rapor alacam evde senin dedigin gibi keyif yapacam..umrumda degil wallahi, bebis daha önemli

hahaha benim kocis unutmuyor, bir ara unutur gibi olyuor hemen altan aliyor...hosumada gidiyor bu durum :)

Karnındaki o meleğin var ya hepsi ondan oluyo) öyle düşün rahatlarsın canım. Tabi grip ve alerji hariç. Ilık bi duş al iyi gelir canım

Beni korkutan alerji.. cok cektim alerjilerden ben, yok yattim hastanelerde... alerjinin nedeni cok zor bulunuyo. vucudumda 1 sivilce gorsem paniklesiyorum artik.. korktugum sey de basima geldi ((((

yok ya laboratuvarda onu aldılar neymiş saklıyolarmış. ultrason ultrason değil bebek gözükmüyo resmen devletteki ultrasonlar bin basar nerden de gittim Allahım off yaaa

Ahh canim bir daha gitme o kadar para verip paramizla rezil olmaktansa ne demek benim ultrason resmimi saklamak yaa hayret bisey devlete git cnm kendini de uzme bos ver devlete gittiginde gorursun bebişini :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…