Bas agrisina vicks surun cok iyi geliyor benim agrimi hemen kesiyor
O kadar canımı acıtmıyor :) Çok şükür.
Bende bel ağrısı da başladı kızlar..
Salı olmuştu bugün yine oluyor...
günaydın cnm.
Bende senin gibiyim bi gün iyi bi gün kötü.
Hatta sabah iyi akşam kötü felan öyle bile değişiyor :)
bende inş sizin gibi iyi sonuçlar alırım cmrtsi günü gidicem 2 li test için.
Birden heycan yaptım yine.
şimdi hastaneden geldim ikili tarama testi yaptırdım. hiçbişey anlamadım çok sinirliyim.. 1 dk sürmedi ultrasonla bakması ne soru sorabildim nede bebeğimi görebildim.. tek avuntum sağlıklı olması
Alerji hapı yasak canım ve şu ara polenler çıkıcak çok zorlanıcam ben ventolin kullanıyorum seretide kullanıyodum onu bıraktım gece tıkandım ventolin sıktım sabah da tıkandım yine sıktım kullanılabiliyomuş zaten dediğin gibi 13 yaşımdan beri astımım var gitmediğim hastane kalmadı çapa süreyya paşa bakırköy malesef geçmedi 😞😞😞
Bende de var ara ara agriyor sirtim daha cok agriyor simdiden baslamasi normal mi bilmiyorum
O nasil is ya hic mi birsey söylemedi cinsiyetine fekan bakmaya calismadi mi
yok ya ne ense kalınlığını söyledi ne ultrason kağıdını verdi.. kan sonuçları cumartesiçıkacak o zaman öğrenebilcem..ayy çıldırcam sinirden kendi doktorum değil gittiğim başka özelde yaptırdım bir daha da gitmem ya ne bu ne biçim işbebeğimi bile göremedim ağlıyorum sinirden
şimdi hastaneden geldim ikili tarama testi yaptırdım. hiçbişey anlamadım çok sinirliyim.. 1 dk sürmedi ultrasonla bakması ne soru sorabildim nede bebeğimi görebildim.. tek avuntum sağlıklı olması
bende oluyor canım hatta ilk zamanlardan beri oluyor sabah ve akşamları. hamilelikten oluyormuş damarlar mı ne genişliyormuş
Karnındaki o meleğin var ya hepsi ondan oluyoMerhaba kizlar... Bende bebegi gordum ultrasonda cok sukur iyi, ama ben hic iyi degilimBasima gelmeyen yok bu son 3 ayda. Once hamilelik blantilari, sonra grip oldum, 4 gun atesim inmedi. Sonra agzimda kandida bulundu... Yuzum berbat halde, kucucuk lekeler olustu hayatimda ilk kez, ust dudak ve alt dudak birlestigi yerde iki tarafimda yaralarim var, 1 aydir gecmiyor. Simdi de bunlar yetmemis gibi vucudumda alerji cikti, cok kasiniyo cildiricam. Surekli doktorlar pesindeyim, butun maajim doktorlara gitti bu ay, dururmumdan dolayi ilac da alamiyorum, rahatsizliklar da bi turlu gecmiyor. Aglamaktan basim agiriyo, sikildim artik hastaliklardan. Icim rahatlasin diye burda yaziyorum, son durumu, alerjiyi kimseyle de paylasmadim.. herkez meraklaniyo. Etrafimdakileri de rahat birakmadim artik... Ne olcak halim, napcam ben boyle hic bilmiyorum.. ama cok uzgunum ((((
Ultrason ciktisi vermedi mi ???
Allah esirgesin cok zor bir durum tabiki ama ben kendimi tutamiyorum alisverise basladim zaten evde de vardi bazi kiyafetler birinin cocugu olursa hediye gotururum diye almistim ilcede oturdugumuz icin buralarda bulamiyoruz tatile ciktigimizda alirdim ufak tefek simdi Allah nasip ederse benim cocuguma kismet olacak insallahh
Bebekler çabuk büyüyor.O kadar zıbın almamak lazım :)))
teşekkür ederiz teyzesierkek yılı olacak bu sene bence
Burun kanaması devam ederse sorcam canım sağol
canım ama yine de o heyecanları da yaşamak lazım, yaşadığınız şey kolay değil tabi, Rabbim hiç birimize yaşatmasın. Ama herkesin öyle olacak diye bişey yok. Kötü düşünme sen. Bu güzellikleri de yaşamak lazımİçinden ne geçiyosa onu yap bence
keşke evde cihazlarımız olsa da bakabilsek hep :)
iş stresi tatlım. müdürüm iki gündür beni çıldırtıyor. ama kendi kaşındı, bundan sonra her fırsatta çakıcam raporu, keyfime bakıcam evimde :)
benim eşim bazen hamile olduğumu unutuyor, tartışma büyüdüğü zaman gerilip sarılıyor ve özür diliyor. Allah yardımcıları olsun, hormonlar pek karışık, her an her şeyi yapabiliriz..tadını çıkartalımmm.
Karnındaki o meleğin var ya hepsi ondan oluyo) öyle düşün rahatlarsın canım. Tabi grip ve alerji hariç. Ilık bi duş al iyi gelir canım
İçin rahat etmemiş senin canım başka bi hastaneye git olmazsa, kan verdin mi peki?
yok ya laboratuvarda onu aldılar neymiş saklıyolarmış. ultrason ultrason değil bebek gözükmüyo resmen devletteki ultrasonlar bin basar nerden de gittim Allahım off yaaa
Ahh canim bir daha gitme o kadar para verip paramizla rezil olmaktansa ne demek benim ultrason resmimi saklamak yaa hayret bisey devlete git cnm kendini de uzme bos ver devlete gittiginde gorursun bebişini :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?