- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Ben 1,5 kilo aldım canım ve göbeğim çok belli oluyor.Ama aynı tereddüt bende de var acaba çok mu kilo aldım, yani bu haftalarda göbeğin belli olması normal mi? Yani acaba o göbeğin sebebi bebek mi yoksa yediklerim mi:)
canım ben 800 gr almıısım ama benim kilom vardı biraz(
1,5 kilo aldım ben
1-1,5 arası gidiyor benim aldığım kilo fakat bebişten önce tedavi sırasında 4 kilo almıştım zatenn
ben almadm ustune 7kg de verdm cnm.
Canım forumda seni arıyordu gözlerim meğerse ismin değişmiş :))) Yeni ismin hayırlı olsun.
Benim istifrarim sadece 2 kez oldu oda dis fircalarken ama migdem surekli bulandigi icin doyasiya hic ymek yiyemedim ama cok sukur kilo vermedim 300 gr falan aldim ama benim kilo almam lazim cunku bn cok zayifim boy 157cm kilom sabah tuvalete cktiktan sonra pijamayla 47.6 yani zayifim insallah bundan sonra almaya baslarim.
Kızlar bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Ben biraz çok aldım galiba
Ayy ben buradaım. evet cumartesi günü değişti. First demişti ama pazartesi günü tekrardan yaz hatırlasınlar diye ama tabi ben unuttum her zaman ki gibi :) tesekkür ederim canımcım. google a berkandamla yazdıgımda cıktıgı için boyle değişiklik yaptım simdi daha gizliyim :)) kontorülün ne zaman canım? bir öğrenemediniz cinsiyeti cok cok merak ediyorum ben
aynı kilomdayım aksine biraz vermişim bile :) biraz endişelnmiştim kilo azalmam oldu die doktor bebeğin çok iyi senin mide bulantılarından yemek yiyememenden kaynaklı dedi biraz içim rahatladı. ama bu aydan sonra çıkıcak iyice göbişlerimiz :) bende hafif göbiş varda bebiş de belli olsun yahuu :) akşam duşta dikkatımı çekti karnıma bakıodum ve sol tarafım daha şiş duruodu acaba bebişim o taraftamıydı
Ben de ilk sayfadaki tabloya baktım,sen yoksun Allalaa dedim, cinsiyeti de kız olanlara baktım orada da göremedim.Sonradan farkettim :)İyi yapmışsın gizlen :)
Ben bu cumartesi gidiyorum canım,ikili test yapılacak.Ama benim doktorum bu konuda çok ketum 16. haftadan önce hayatta birşey söylemez.Sorunca kestirip atıyor 16. hafta diye.Ona giden başka tanıdıklarım da vardı, onlara da 16 dan önce söylememişti. Yani anlayacağın en son benimkinin cinsiyeti belli olacak bu gidişle :)
benimde sol taraf şiş :) ama şöyle sanırım bir yanımızda kafası diğer yanımızda bacakları falan duruyor galiba ben öyle tahmin ediyorum :) bende biyandan cıksın istiyorum biyandan cıkmasın kilo almıyım diyorum karmakarısık kafam benim kilom arttıkca pskilojim bozuluyor. Bence hiiç bozma psikolojini en güzli kilosuz olmak bebeğine zaten hiç bir zararı yokki bu cıkartmalarımızın bulantılarımızın falan içini ferah tut canım
canım tesekkür ederim beni aradıgın için yoksa bilmeyecektin belki de benim damla oldugumu hiç bir zaman gerci bugun yazacaktım ben yine. ne kadar güzel arkadaslıklar olusturduk biz burada. cok duygulandım beni aramana hemde kız olanlara bakmıssın falan ay canım arkadasım benim tesekkür ederim.
Aynı benim doktorum gibi. benimki de 16. haftayı bekliyor kesinleştirmek için. %65in üzerine cıkamadı hala ketum kadın. sen ne hissediyorsun peki?
Rica ederim canım. Bende de kahverengi lekelenme ve pembemsi akıntı olunca doktor verdi fitil olarak günde 1 kez. Sadece 2 fitil kullandım. Kimseye yanlış bilgi vermek ya da tedirgin etmek istemem. Uzman değilim elbette sadece okuduklarımı yazayım. Araştırdığım yazılarda progesteronun ilk dönemlerde gebelikteki düşüğü engellediğinin ispatlanmadığı, ancak gebeliğin ilerleyen dönemlerinde erken doğumu önlediği yazıyordu. Ayrıca erkek bebeklerin pipisinin deliği ucunda değil, üstünde olabiliyormuş. Ben de kullanmayı bıraktım. Sonradan doktorumu değiştirdim ve o bu lekelenmelerin çok doğal olduğunu, adet kanamasına yakın tarihlerde benzer durumlar yaşayabileceğimi, rahat olmamı söyledi. Hiç ilaç falan vermedi. Benim söylediklerime dayanarak sakın ilacını bırakma lütfen. Ama güvenebileceğin bir doktora görün derim. Bir arkadaşım Alsancak Kadomer'e gidiyor, memnun. Bayan doktor da var. Bir araştır istersen.
evet cok uzun bende inanamadım biz gecen hafta gittik 9 cm di. hatta biz bile bu sebepten 3 gün önde gidiyorduk 12 cm baya baya uzun bir boy dimi? maşallah maşallah kuzusuna ama
maşallah canım ya çok sevindim. naz yapıo hee annesine :) 2 hafta sonra gösterir inşallah canım.
sadece birseyler almak için mi merak ediyorsun :) içinde prens mi prenses mi var bunu merak etmiyormusun? tamm sağlık onemli ama ben hamile kaldığımın ilk gününden beri merak içindeydim kızım yada oğlum diye sevmek varken ben bebeğim diiye seviyordum mevbur olarak bu yüzden çok merak ediyordum. bide su cevrenin yaptıgı baska yüzünden iyice merakım artmıstı sadece kıyafet değil yani hatta kıyafeti ben hiç düşünmedim bile sadece inat ettim galiba özellikle aa senin kesin erkek cocugun olacak diyenlerle. hatta hastanede tanımadığım birisi karnıma dokundu annanemin basınada beklerken senin kesin oğlun olacak dedi bende hayır kızım olacak dedim oda görürsün hem karnından hem gözlerinden anlarım ben dedi. Ohh şimdi kız beklentisiyle yanıp tutuşuyorum :))
tekrar okudum da , senin bebişin boyu baya güzeldr da söyledi mi 13 haftan bitti mi? ben gittiğimde 12 haftalıktı dr 12+6 dedi 6,35 cm idi
Kızlar bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Ben biraz çok aldım galiba
selam kızlar benimde yarın kontrolüm var...aynı zamanda ikii test için kan vericem...ikili teste giden oldumu aranızda
Tabi ki Damlacım, sen bu başlık altında en fazla emek sarfedenlerdensin,zaten başlığın sahipliği de sana yakışırdı. Ben son zamanlarda iş nedeniyle çok aktif olamasamda hepinizi takip ediyorum ve iyi haberlerinizle seviniyorum.
Sana yine bir oran vermiş,bana hiçbir şey söylemiyor,konu üzerinde bile durmuyor.Benim kişisel bir tercihim yok açıkçası,biliyorsun bugüne kadar pıhtılaşmaydı, düşük korkusuydu derken bu tarz isteklere gelemedim ben :) İçime doğan erkek nedense ama tamamen tahmin.Ne olursa çok mutlu olacağım ve hepsi kabulüm :)
ben hiç kilo almadım çok takmıştım kafama hiç kilo alamadım diye doktoruma sordum bebek için bi sıkıntı olurmu diye oda yok dedi çok güzel gelişmiş dedi rahatladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?