2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım ben 800 gr almıısım ama benim kilom vardı biraz (

1,5 kilo aldım ben

1-1,5 arası gidiyor benim aldığım kilo fakat bebişten önce tedavi sırasında 4 kilo almıştım zatenn

ben almadm ustune 7kg de verdm cnm.

en fazla alanınız benim sanırım. Ee tabi okadar çok çikolata yersem olacagı bu olur. Benim de 2 ile 2,5 kilo arasında değişiyor. sabah tartılırım ben. 46,5 ile basladım bazen 48,5 cıkıyor bazende 49 cıkıyor. Ama biz neredeyse 4. ayımızı bitiriyoruz. internette normal diyor.

İlk 3 ay 3 kilo sonra 4. ay 1 kilo, 5. ay 1 kilo, 6. ay 1 kilo, 7. ay 2 kilo,8. ay 2 kilo,9. ay 2 kilo diyor. yani benim şuan için 4 kilo alma olasılığım varken ben aslında iyi ilerliyorum ama yinede moralimi bozuyor bu kilolar.

Cool canım bence cok normal karnının cıkması cunku benimde cıktı 12. haftadan beri benimle beraber. yediklerinden değil bebişin o tabi birazda gaz olabilirmiş bana oyle diyorlardı ama ben inanmadım cunku sabah aksam hep aynıydım şimdi tabi daha da cıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım forumda seni arıyordu gözlerim meğerse ismin değişmiş :))) Yeni ismin hayırlı olsun.

Ayy ben buradaım. evet cumartesi günü değişti. First demişti ama pazartesi günü tekrardan yaz hatırlasınlar diye ama tabi ben unuttum her zaman ki gibi :) tesekkür ederim canımcım. google a berkandamla yazdıgımda cıktıgı için boyle değişiklik yaptım simdi daha gizliyim :)) kontorülün ne zaman canım? bir öğrenemediniz cinsiyeti cok cok merak ediyorum ben

canım bende seninle aynı durumdayım. bende 1,69 boy ve 46,5 ile hamile kaldım. Ama kilo almak istemiyorum ne yazık ki. sanki korkuyorum geri veremeyeceğim diye. şimdi 2 kilo yada 2.5 kilo arasında birsey aldım ve bu bile yetti psikolojimi bozmaya. aslında sen boy bakımından kilonla bakıldıgında cok zayıf değilsin. Hatta senin için araştırma yaptım şimdi :) bak bunlar yazıyor.

Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 1.44 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 38 kg
İdeal Kilonuz: 50 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 19.1 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

bence hiç almak için zorlama kendini kilo dediğin nedir ki hemen alınıyor bak bana. spor yapıyorum bide dikkat ediyorum yememe içmeme çikolata hariç. ama yinede kilo alıyorum.

Kızlar bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Ben biraz çok aldım galiba

aynı kilomdayım aksine biraz vermişim bile :) biraz endişelnmiştim kilo azalmam oldu die doktor bebeğin çok iyi senin mide bulantılarından yemek yiyememenden kaynaklı dedi biraz içim rahatladı. ama bu aydan sonra çıkıcak iyice göbişlerimiz :) bende hafif göbiş varda bebiş de belli olsun yahuu :) akşam duşta dikkatımı çekti karnıma bakıodum ve sol tarafım daha şiş duruodu acaba bebişim o taraftamıydı

Ben de ilk sayfadaki tabloya baktım,sen yoksun Allalaa dedim, cinsiyeti de kız olanlara baktım orada da göremedim.Sonradan farkettim :)İyi yapmışsın gizlen :)

Ben bu cumartesi gidiyorum canım,ikili test yapılacak.Ama benim doktorum bu konuda çok ketum 16. haftadan önce hayatta birşey söylemez.Sorunca kestirip atıyor 16. hafta diye.Ona giden başka tanıdıklarım da vardı, onlara da 16 dan önce söylememişti. Yani anlayacağın en son benimkinin cinsiyeti belli olacak bu gidişle :)

benimde sol taraf şiş :) ama şöyle sanırım bir yanımızda kafası diğer yanımızda bacakları falan duruyor galiba ben öyle tahmin ediyorum :) bende biyandan cıksın istiyorum biyandan cıkmasın kilo almıyım diyorum karmakarısık kafam benim kilom arttıkca pskilojim bozuluyor. bence hiiç bozma psikolojini en güzli kilosuz olmak bebeğine zaten hiç bir zararı yokki bu cıkartmalarımızın bulantılarımızın falan içini ferah tut canım

canım tesekkür ederim beni aradıgın için yoksa bilmeyecektin belki de benim damla oldugumu hiç bir zaman gerci bugun yazacaktım ben yine. ne kadar güzel arkadaslıklar olusturduk biz burada. cok duygulandım beni aramana hemde kız olanlara bakmıssın falan ay canım arkadasım benim tesekkür ederim.

Aynı benim doktorum gibi. benimki de 16. haftayı bekliyor kesinleştirmek için. %65in üzerine cıkamadı hala ketum kadın. sen ne hissediyorsun peki?

hee kafa tarafımı acaba sol da. Sağa göre sol tarafıma daha çok agrı giriyo ctesi sorucam doktoruma unutmazsam. Ama hafiften çıkmaya başlasa fena olmaz bence yarın öbürgün kıpırdıcak elini koyup nerde olduğunu hissediceksin ben sabırsızlıkla bekliorum. Kilodanda korkmuyorum ben bebeğimi hissedeyim o yeticek bana canım

Tabi ki Damlacım, sen bu başlık altında en fazla emek sarfedenlerdensin,zaten başlığın sahipliği de sana yakışırdı. Ben son zamanlarda iş nedeniyle çok aktif olamasamda hepinizi takip ediyorum ve iyi haberlerinizle seviniyorum.

Sana yine bir oran vermiş,bana hiçbir şey söylemiyor,konu üzerinde bile durmuyor.Benim kişisel bir tercihim yok açıkçası,biliyorsun bugüne kadar pıhtılaşmaydı, düşük korkusuydu derken bu tarz isteklere gelemedim ben :) İçime doğan erkek nedense ama tamamen tahmin.Ne olursa çok mutlu olacağım ve hepsi kabulüm :)

çok sağol canım. bugün medical park a gittim, doktorumu değiştirdim yani. memnun kaldım çok tatlıydı doktorum bugün bakalım inş böyle devam eder. eğer bir daha ki gidişim de memnun kalmazsam kadomer e giderim bir de. Ben yaklaşık 5. haftadan beri fitil olarak kullanıyordum hem de günde 3 kez 200mg ama ben son zamanlarda 2 ye düşürdüm dozu, bu doktor da gerek yok dedi kesti çok şükür:) bebeğim de iyi çok şükür:) sen 13. haftadasın herhalde canım ben 10. haftaya giriyorum yarın inş. ama şimdi de grip oldum doktor önemli değil korkma dedi ama. inş hemen atlatırım. haberleşelim canım gene çok sağol tekrar, öptüm.

Canim buraya yazmakla bitmez hissettiğim merak ettiğim duygularim :)) bu saydiklarinin hepsini en hat safhada yasiyorum . hatta bazen oğlum diye seviyorum sonra ayy ya kızsa diye kendime kiziyorum. Hatta kizin olacak diyenlere sinir oluyorum oğlum olacak gibi geliyor bana boyle hissediyorum. Sagligi herşeyden önemli ama ne olduğunu bilmek bunu hissetmekte çok önemli sadece kiyafet değil tabiki de yani :)) ama sonuçta odasi olacak kıyafetleri olacak ismi olacak cinsiyeti belli olması ile bunlarda belli olacak :)) ayy ayy öyle iste

tekrar okudum da , senin bebişin boyu baya güzel dr da söyledi mi 13 haftan bitti mi? ben gittiğimde 12 haftalıktı dr 12+6 dedi 6,35 cm idi

Benim normalde bugün 12+3 olması gerekiyordu dktorum tam 13 haftalık dedi yani gelişimi biraz önde :) masallahi var kuzumun nazar değmesin yavruma :))

selam kızlar benimde yarın kontrolüm var...aynı zamanda ikii test için kan vericem...ikili teste giden oldumu aranızda

Kızlar bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Ben biraz çok aldım galiba

ben hiç kilo almadım çok takmıştım kafama hiç kilo alamadım diye doktoruma sordum bebek için bi sıkıntı olurmu diye oda yok dedi çok güzel gelişmiş dedi rahatladım..

selam kızlar benimde yarın kontrolüm var...aynı zamanda ikii test için kan vericem...ikili teste giden oldumu aranızda

evet canım bugün gittim. bebeğimi de gördüm. iyiymiş..yavrum kımıl kımıldı. canım önce ultrasona bakılıyor ense kalınlığı vs. sonra hemotoloji(klasik testler wbc vs) ve tarama diye iki tüp kan aldılar.ayrıca dr bir de idrar tahlili istedi. internetten baktım tarama dışındakiler çıkmış.tarama yarın ya da çarşamba çıkarmış.

pıhtılı arkadaşlar
bana direk clexane değiştirelim emox gbii bir ilaç yazdı. bir hastasında mukozaları tıkıyormuş gibi birşey dedi. sonra ben muayeneden sonra geniz akıntısı ve burun tıkanıklığından bahsettim. tamam dedi işte o yüzden ağırlaşmış olabilir dedi. değiştirdi.

elevit verdi. folibolu bıraktırdı dozu yüksek gelir folic plus iç dedi. coraspirin ve progestana devam..

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım elimden geldiği kadar yanınızda olmaya çalışıyorum. gerçi bu aralar eşimin işlerini yapıyorum evden cok yazamıyorum bende ama bilgisayarda acık kk hemeen girip bakıyorum :)

bu hafta ultrason fotografından belki sende görebilirsin erkekse pipişini bazılarında o kadar net belli oluyor ki. bak ne yap biliyormusun videoya cekin izleyin belki de az cok tahmininiz olur :) evet canım ya siz pıhtılı arkadaslarım baya cektiniz ama sabrın sonu selamettir cok güzel hayırlı evlatlarınız olacak sizin inşallah kıyamam size ben. ee hala devam mı iğnelere?

ben hiç kilo almadım çok takmıştım kafama hiç kilo alamadım diye doktoruma sordum bebek için bi sıkıntı olurmu diye oda yok dedi çok güzel gelişmiş dedi rahatladım..

canım doktordan mı geliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…