2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ayy canım ya maşaAllah çok şükür herşey yolundaymış boyunu posunu yerim onun Rabbim nazarlardan korusun kucağında sevdirsinnn

inşaAllah canım ya çok endişeliyim eşim birazdan beni almaya gelicek gidicez bakalım inşaAllah bende güzel haberlerle gelirim herşey yolundaysa bizimkide baya büyümüştür

kizlar ben hareket hiss etmiyorum henuz ama babacigimiz biseyler duyuyormus bende hayal kirikligina ugramasin diye o ses bagirsaklarimdan geliyordur demiyorum

ah bu çikolata sen nelere kadirsin
hadi bakalım inşallah hissedersin kuzum

günaydın canım...gecmiş olsun ( hareket riskli bi durum yoksa her gebelikte şart bence...

canim annem derdi ki ruyada gordugunuz ismi koyun bebeginize belki de gercekten oglun olacak ve adi kerem olacak :))

cok cok gecmis olsun evet ya artik hareket sart bende gunde en az bi yarim saat yurusem iyi olacak ama hala tembelim

arkadaslar cok sagolun desteginiz icin, evet esim babalik yapmak istiyor cunku kv kp yasli, onlarin koy yerinde bosanmis kizlariyla maddi manevi sikinti cektiremem diyor, su an ev alma cabasindayiz ve aldigimizda onlari rahat ettirelim diyor ve ben her tr ye gittigimde kendi evim gibi degil onlarin evi gibi olacak..... neyse bunuda gectim esim babalik yapiyor, kararlar sunarak olabilecek butun sikintilar bize yansiyacak bu nedenle, ailecek sikinti cekicez, yapacak bisey yok artik sadece susup izlemek kaliyo bana, iyilik yap denize at demisler, hayirlisi olur insallah
fikirleriniz icin yine cok tesekkur ederim arkadaslar....

kizlar ben hareket hiss etmiyorum henuz ama babacigimiz biseyler duyuyormus bende hayal kirikligina ugramasin diye o ses bagirsaklarimdan geliyordur demiyorum

aynen bendede aynı şey söz konusu kalp atısını duyuyorum dedi eşim bende dinledim hissettim periyodik bikalp sesi gelio bebişin oldugu yerden ama büyük ihtimal benim kalp sesim ( senin olamaz çok hızlı die bi de itiraz ediyo eşim bende evet bebeğin olabilir diyip geçiyorum napıyım :))

canim annem derdi ki ruyada gordugunuz ismi koyun bebeginize belki de gercekten oglun olacak ve adi kerem olacak :))

aynen benim annemde aynı dedi sabah anlattım hatta o bana hamileyken bırak cinsiyeti daha hamile olduğunu bilmiyormuş rüyasında bi kız çocuk varmış kucağında ve benim adımla seviyormuş onu ben doğuncada bana rüyasında gördüğü adı koymuş :) dediğin gibi eğer oğlum olursa kerem koyarım sevdiğim bir isim zaten :)

evet benim annem de aynı.
Valla kapattırcam bu interneti sırf senin yüzünden diyo.
Bende kapattır telefonla girerim diom

haklılar ama canım. Allah göstermesin burda bi kişi kötü bişiy yaşasa etkilenicez hepimiz ya bizdede olursa die evhamlanıcaz.

aynen canım hissetmek istiyorum artık tekmeler atsın bana ben burdayım iiyiyim desin. Damlaya hala kesin bişiy dememiş doktoru beklemede o da.

evet şimdi hatırladım 12. hafta civarında bende oyle 2 kere pıt pıtlar hissettim sonra doktora sordum dalga gecti benimle olmaz dedi 17 18. haftanda ancak hissetmeye baslarsın oda belki olmaz dedi bende vazgectim heralde damarlardan oluyor dedim bir dahada olmadı bakalım ben ne zman hissetmeye baslayacağim evet bende duydum erkek bebeklerde erkenden hissediliuormuş

Çok sevindim cnm gözün aydın , darısı hepimize inş.

aynen canım hissetmek istiyorum artık tekmeler atsın bana ben burdayım iiyiyim desin. Damlaya hala kesin bişiy dememiş doktoru beklemede o da.

damla lafı geçmiş burada :) ama lalenin sözünü yakalayamadım canımm biz hala kaldık %65 de çıkamadık yukarı cuma yada salı günü gidelim randevuya diyoruz artık 16. haftadayız kesinleşir yani kesinleşmezse ben o doktoru bırakacagım

bende tahtaya uzatıyorum ama çok yüksek değil, ama o hareket sayılmıyor ya . Masa başı çalışanlar nasıl haraket edecekler acaba ? ben bütün gün oturuyorum arada yukarı çıkıyorum merdivenden hepsi bu . Akşam eve giderken 10-15 dk yürüme yolu var yeterli değildir ama napayım artık

kerem ismi gerçekten hoş bir isim bende beğendiğimi şimdi anladım :)

Canim bence de suan hiss edemeyiz yani en azindan ben ilk gebeligim oldugu icin tecrubesizlikte var o yuzden ancak karnim belli olunca hiss ederim gibime geliyor ama babacigimizda cok hevesli karnima koyuyor basini biseyler duyuyir kendince onlar oyle sansin canim olsun hihi :))

Aa ne guzel canim :) bende esime diyorum ruyamda gorursem bir isim onu koyarim ben kiz hiss ediyorum rumeysa istiyordum ama baskasi koymus o ismi bende vazgectim artik baska bi isim bulucaz :)) kerem ismi guzel bence de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…