Canim ruyan hayirlara ciksin insallah ama ruyada erkek gorunce kiz derler tabi cokta takilmamak lazim aklimiz hep onlardaya ondan bilinc alti surekli bebisle ugrasiyo ben doktordan geldim cok sukur bebisimiz gayet iyi maasallah elleri ayaklari oynayip duruyo cikolata yemistim gitmeden cok hareketliydi ilk kez onu bi bebek gibi gordum cok duygulandim Allah ima sukurler olsun sonsuz kere boyumuz 39.32 mm olmus 10 hafta 4 gunluk yani ilk haftalarda geriden gelirken simdi 1gun one gecmis cok sukur kalp atislarida guzel 11 nisana ikili tarama testi icin randvu vu verildi insallah sende boyle guzel haberlerle gelirsin canim Allah im yavrularimisi korusun bize bagislasin insallah
Kizlar boyle erken hissedenler varmis gaz hareketi gibi degil ama yinede bekledim gaz mi diye gazda degil bence bebektir kime sorsam ilk zamanlar pit pit birsey atiyor diyor tekme atar gibi ama 2 kes hissettim baskada hissetmedim cikolata yiyip bakicam eger ayni sey gelirse bebektir o zaman :) bebek olmasada olur ya olla hissediyim demiyorum oyle bir cabam yok da oysa da hissettigimin farkina varmak isterim
herkese günaydın..kızlar dün evde uzanırken tam da kuyruk sokumuma bi ağrı girdi ki sormayın geceye kadar geçmedi..neyse ki sabah uyandığımda geçmişti..ben artık yürüyüşe başlıcam..hareketsiz kalmak bana yaramıcak anlaşılan(
ayy canım ya maşaAllah çok şükür herşey yolundaymış boyunu posunu yerim onunRabbim nazarlardan korusun kucağında sevdirsinnn
inşaAllah canım ya çok endişeliyim eşim birazdan beni almaya gelicek gidicez bakalım inşaAllah bende güzel haberlerle gelirim herşey yolundaysa bizimkide baya büyümüştür
herkese günaydın..kızlar dün evde uzanırken tam da kuyruk sokumuma bi ağrı girdi ki sormayın geceye kadar geçmedi..neyse ki sabah uyandığımda geçmişti..ben artık yürüyüşe başlıcam..hareketsiz kalmak bana yaramıcak anlaşılan(
Zor bi imtihan canım Rabbim yardımcınız olsun. Ailesiniz maddi manevi böyle bi durumda destek olursunuz ama eşin görümcenin babası değil abisi babalık yapmaya çalışıyor fakat olmaz.
Kendisininde ailesi ve sorumlulukları var önceliği bunlar olarak destek olmalı kardeşine. Sizin gitmek istediğiniz alacağınız evi alıp onları oturtmak falan çok fazla. Sende şuan ne kadar karşı çıksan haklı sebeblerle o hassas olduğu için koruma pozisyonuna geçiyor ve söylediğin şeyleri anlamıyordur.
Çok sert çıkmadan bebeğinizi, onun geleceğini ve varlığını er eşine hatırlat söz verip millete kendisini zora sokmasın. Şunu üstlenirim buraya oturturum demek yerine maddi manevi elimden geldiğince arkandayım demesi daha güzel olur bence kardeşine. Çünkü hayat bu söz verip yapamamakda var. Bebeğimiz gelince nelerle karşılaşacağınız belli değil maddi olarak bunları düşünmesi gerek. Baba değil abi olsun sadece...
Sende bunları düşünüp bebeğini üzme herşey yoluna girer İnşaAllah canım
Canım böyle bir sıkıntının sen hamileyken meydana gelmesi kötü olmuş.Ama verdiğin tepkide son derece haklısın bence de.Yani bende olsam aynı şekilde düşünürdüm.Öncelikle tabiki abi olarak yardımda bulunmalı elinden geldiğince ama baba rolünü üstlenmesine gerek yok çünkü zaten kendisi de baba olacak,dolayısıyla öncelikle seni ve kendi bebeğini düşünmeli.Eğer ki kardeşi boşanmayı düşünüyorsa,bunu size güvenerek değil kendine güvenerek yapmalı.Madem ki boşanınca maddi sıkıntı yaşayacak,o zaman biraz daha sabredip daha boşanmadan kendine bir iş bulup hem kendini hem de çocuğunu garanti altına almalı.Eğer sabredecek gücü kalmamışsa da o zaman köye dönecek ve oradaki sıkıntılara katlanacak.
Maalesef ki hayat çok zor.Ve herşeyin bir bedeli var.Keşke kardeşi daha önceden çalışıyor ve para kazanıyor olsaymış, hem kendisi rahat ederdi, hem de sizin evdeki huzurunuzu bozmazdı.
İşin çok zor canım,erkekler konu ailesi olunca her ne kadar eşlerine hak verselerde, yine de savunmaya geçiyorlar.Ama tek bildiğim bunu sadece güzellikle halledebilirsin,sakın işi inatlaşmaya dökme.Ama ona da kardeşi için üzüldüğünü,elinden gelen maddi yardımı esirgemeyeceğini hisettir ve güzellikle sıkıntıları anlatmaya çalış.
İnşallah işler istediğin gibi çözülür canım,zamana bırak çok stres yapma lütfen,herşey olacağına varır...
Canım günaydın biz sadece bebeklerimizi değil dertlerimizi paylaşmak içinde buradayız en azından ben öyleyim buraya yazınca kendimi daha fazla rahatlamış hissediyorum imiallah sende yazarak kendini rahatlatmıssındır. Simdi sormuşsun alırmıydunız diye ben almazdım canım çünkü benim ve cocuğumunda bir sorumluluğu var herkesin kardeşi de olsa kendi hayatı. Gitsin ailesinin yanına yerleşsin en mantıklısı. Ben olsam kesinlikle kabul etmezsin boyle birşeyi hatta çalışıyorsam iştende çıkardım madem bukadar rahatsız sen çalış bize de bak hamile hamile çalışmak istemiyorum artık derdim. Aman şimdi iyice körükleyip olayı seni daha da sinirlendirmeyeyim ama ben almazdım aldırmazdım da
Hayirli sabahlar cumleten.
İsin zor canim evet cunku cevremde hep gorumcelerle bu tarz sorunlar yasayan insanlar gordum.
Ornegin arkadasimin bebegi 7 aylik gorumcesi bosandi onunda bebegi var. Abisi yani arkadasimin esi bebegine 'babacigim' dediginde gorumce ortaligi yikiyormus ki benim bebegimin babasi yok niye oyle diyosun.
İlla ki onlar icinde zordur ama saglikli dusunemezler o donemde sanirim.
Ben senin yerinde olsam.ayni tepkiyi verirdim. Elbettw uc bes kurus maddi destegi cok goremeyiz.
Ama suda bir gercek suan sende vir can tasiyorsun icinde. Ve onunda gelecegini dusunmek zorundasiniz.
Manevi desteginizi de esirgemezsiniz ama oda suan senin icin bir yere kadar olur cunku hamilelik psikolojisi de cok farkli bir durum.
İnsaAllah esin de gorumcende bunlarin farkina varirlar.
Ne olursa olsun sen uzme kendini strese de sokma bebegini dusun.
Herseyin hayirlisi.
kizlar ben hareket hiss etmiyorum henuz ama babacigimiz biseyler duyuyormusbende hayal kirikligina ugramasin diye o ses bagirsaklarimdan geliyordur demiyorum
canim annem derdi ki ruyada gordugunuz ismi koyun bebeginize belki de gercekten oglun olacak ve adi kerem olacak :))
evet benim annem de aynı.
Valla kapattırcam bu interneti sırf senin yüzünden diyo.
Bende kapattır telefonla girerim diom
fıtığın varmı canım?
aynen canım. Iyi ki ilgililer bende üzülürdüm ilgisiz olsa. öyle oturuyosun ama bebeği sıkıştırmıyosun demi rahat otur, karnının üstüne yatma vs. Vs. Diyoher hareketimiz takipte:)) bende bekliyorum damladan ama haber yok daha cinsiyet %65 ten yukarı çıktı mı onu da merak ediyorum. Bebekler neredeyse olgun bi şeftali büyüklüğüne ulaştılar ama hala bişey hissetmiyoruz ne tuhaf:))
ama çok erken değil mi canım, bebek değildir obende kalp atışlarımı hissediyorum elimi koyunca karnıma
Kizlar boyle erken hissedenler varmis gaz hareketi gibi degil ama yinede bekledim gaz mi diye gazda degil bence bebektir kime sorsam ilk zamanlar pit pit birsey atiyor diyor tekme atar gibi ama 2 kes hissettim baskada hissetmedim cikolata yiyip bakicam eger ayni sey gelirse bebektir o zaman :) bebek olmasada olur ya olla hissediyim demiyorum oyle bir cabam yok da oysa da hissettigimin farkina varmak isterim
Kizlar bu arada dun aksam hadtaneyi aradim ikili test sonucum cikti mi diye 18:30 da cikti sonucunuz bizde sizi yarin arayacaktik dedi peki sonuclar nasil okuyabilir misiniz dedim lab daki cocuga heralde anlamam diye soyle soliyim sonuc iyi cikti dedi:)
aynen canım hissetmek istiyorum artık tekmeler atsın bana ben burdayım iiyiyim desin. Damlaya hala kesin bişiy dememiş doktoru beklemede o da.
evet canım o da doğru sürekli hareketli olmamız gerekiyor ve benim gibi masa başında çalışıyorsanız ayaklarınızın altına bi yükseklik koyup uzatın ben çöp kovası aldım bitane o na uzatıyorum resmen.odada tak çalıştığım için tabi bu kadar rahatım:)
aynen benim annemde aynı dedi sabah anlattımhatta o bana hamileyken bırak cinsiyeti daha hamile olduğunu bilmiyormuş rüyasında bi kız çocuk varmış kucağında ve benim adımla seviyormuş onu ben doğuncada bana rüyasında gördüğü adı koymuş :) dediğin gibi eğer oğlum olursa kerem koyarım sevdiğim bir isim zaten :)
aynen bendede aynı şey söz konusu kalp atısını duyuyorum dedi eşim bende dinledim hissettim periyodik bikalp sesi gelio bebişin oldugu yerden ama büyük ihtimal benim kalp sesim( senin olamaz çok hızlı die bi de itiraz ediyo eşim bende evet bebeğin olabilir diyip geçiyorum napıyım :))
aynen benim annemde aynı dedi sabah anlattımhatta o bana hamileyken bırak cinsiyeti daha hamile olduğunu bilmiyormuş rüyasında bi kız çocuk varmış kucağında ve benim adımla seviyormuş onu ben doğuncada bana rüyasında gördüğü adı koymuş :) dediğin gibi eğer oğlum olursa kerem koyarım sevdiğim bir isim zaten :)
geldi mi? çikolata yeseydin :) olsun sağlıklı olsunlar da , cinsiyetini ne zamana kadar gizlicek bakalım bıdıklar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?