Maşallah canım, çok sevindim hep böyle sağlıklı olur inşallah miniğimiz :)
Valla canım aklımızı yitirmeden bebeklerimizi kucağımıza alsak iyi olacak :)
az önce bi video izledim ağlamaktan mafoldum nasıl vurursun sen o yawruya ya içim acıdı resmen ciğerim parçalandı
https://www.facebook.com/photo.php?v=433639466739394&set=vb.420050971431577&type=2&theater
dun kontrolumuz vardı Doktor KIZA BENZETTİ CINSIYETIMIZI :)
bizde öyleyiz canım ctesi öğreniriz inşallah bizde. büyümüş bee baksana 7cm maşallah canım ya. ikili tarama için üzülme yaptırdığıma pişman oldum bi risk görmedi ama risk olmadığında ilerleyen zamanlarda risk oranınız artabilir yazıo. kesin sonuç içermemektedir diye yazıodu.yani bazılarına sorunlu diolar ama maşallah nur topu gibi sorunsuz doğuyo demekki yok yere saçıoruz o paraları :) vardır herşeyde bi hayır canım boşver. bak bebeğin iyimiş bunun keyfini sür :)
haklılar ama canım. Allah göstermesin burda bi kişi kötü bişiy yaşasa etkilenicez hepimiz ya bizdede olursa die evhamlanıcaz.
videoyu izlemedim cok sulu gozum ben zaten
ama cocuga siddet konusu heralde?
bende bazen sokakta goruyorum kadin cocugunu pesinden surukluyor samar atiyor gercekten icim aciyor utanmasam gidip hesap sorucam da bisey diyemiyosun iste
aynen canım evlat hasretiyle yanan onca insan var allahımın imtihanı buda ama o kadını alıcaksın ayağının altına bi güzel benzeticeksin.
Ben ayrıntılı ultrason ile şeker yüklemesini yaptırıcam :) Onlar da zaten 5. ayda ve 6. ayda yapılıyor.
aynen canim daha bir iki hafta once kuzenim iki aylik tup bebegini dusurdu insan bi tuhaf oluyor ama insan iste insan olmayan kiyiyor Allahin en buyuk emaneti yavrularimiz bize simdi bilr ay onu yapmayim ay bunu yapmayim diyoruz kiyamiyoruz icimizde ki canimizdan cana
Amiiiin, maşallah sizin minnağa da annesi. Ben minyonum, babamız iri. Aynen, baba hemen farklı boyuta geçtiEşim kameraya aldı, izleyip duruyoruz. Sanırım çikolatayı fazla kaçırmışım, 4 kare bitter yemiştim. Bir yerinde durmadı kıpırdak
allah gönlüne göre versin canim....sag saglim gelsin bebislerimiz insallah
sağol cnm benimm :) yanımızdaydı babasıda ama benimki kalıyor öyle şaşkaloztek seferlik canım sanıırm.
evet ya benimkide öyle kala kaliyor...gözlerini ayirmiyor ultrasondan :)
evet şimdi hatırladım 12. hafta civarında bende oyle 2 kere pıt pıtlar hissettim sonra doktora sordum dalga gecti benimle olmaz dedi 17 18. haftanda ancak hissetmeye baslarsın oda belki olmaz dedi bende vazgectim heralde damarlardan oluyor dedim bir dahada olmadı bakalım ben ne zman hissetmeye baslayacağim evet bende duydum erkek bebeklerde erkenden hissediliuormuş
Çok sevindim cnm gözün aydın , darısı hepimize inş.
aynen canım.bende ayrıntılı ultrasona giricem. çok güzel oluyomuş bebeğini doyasıya görüomuş yarım saat falan sürüyomuş cd ye de çekiolarmış evde açar açar izleriz :))
kizlar catlaklar icin ne kulaniyorsunuz?
Ben krem aldım eczaneden. Onu kullanıyorum..
Ben bundan sonraki gidişlerimde eşime video çektiricem zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?