2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben ayrıntılı ultrason ile şeker yüklemesini yaptırıcam :) Onlar da zaten 5. ayda ve 6. ayda yapılıyor.

haklılar ama canım. Allah göstermesin burda bi kişi kötü bişiy yaşasa etkilenicez hepimiz ya bizdede olursa die evhamlanıcaz.

ben çok pipirikliyim ya.
bi de bişeler okuyunca ve kendimi dinleyin çok fena düşünceler sarıyordu beynimi.
neyseki işe başladım da biraz azaldı bu kaygılar. kafa başka bişeylerle meşgul olunca.

videoyu izlemedim cok sulu gozum ben zaten

ama cocuga siddet konusu heralde?

bende bazen sokakta goruyorum kadin cocugunu pesinden surukluyor samar atiyor gercekten icim aciyor utanmasam gidip hesap sorucam da bisey diyemiyosun iste

aynen canım evlat hasretiyle yanan onca insan var allahımın imtihanı buda ama o kadını alıcaksın ayağının altına bi güzel benzeticeksin.

aynen canım evlat hasretiyle yanan onca insan var allahımın imtihanı buda ama o kadını alıcaksın ayağının altına bi güzel benzeticeksin.

aynen canim daha bir iki hafta once kuzenim iki aylik tup bebegini dusurdu insan bi tuhaf oluyor ama insan iste insan olmayan kiyiyor Allahin en buyuk emaneti yavrularimiz bize simdi bilr ay onu yapmayim ay bunu yapmayim diyoruz kiyamiyoruz icimizde ki canimizdan cana

Ben ayrıntılı ultrason ile şeker yüklemesini yaptırıcam :) Onlar da zaten 5. ayda ve 6. ayda yapılıyor.

aynen canım.bende ayrıntılı ultrasona giricem. çok güzel oluyomuş bebeğini doyasıya görüomuş yarım saat falan sürüyomuş cd ye de çekiolarmış evde açar açar izleriz :))

aynen öyle canım. rabbim isteyen herkese nasip etsin çok farklı bişiymiş bu evlat...

ayniyiz ya bende öyleyim, babada iri....
bende alacam birdahasina insallah kameraya...hahaha, gecen gittiyimde benim bebis uyuyordu ve birden sicradi, ve el saladi bize :)

Ben de bebeğimi hissediyorum son birkaç gündür. Karnım da şişti. Minik minik atıyor alt tarafım. Ama önemsemiyorum çünkü doktorlar ihtimal vermiyor :))) Damla cinsiyetini 12. haftada öğrenen biri daha çıktı. Ben 15e giricem daha öğrenemedim. Ben özel doktorlarda vakit kaybettim onlar söylemiyor.

aynen canım.bende ayrıntılı ultrasona giricem. çok güzel oluyomuş bebeğini doyasıya görüomuş yarım saat falan sürüyomuş cd ye de çekiolarmış evde açar açar izleriz :))

Ben bundan sonraki gidişlerimde eşime video çektiricem zaten :)

borntobemother Umraniyedeyken Erdem hastanesine gitmistim.Ayse Katranciya,Adalet Zati hanima muayene oldum.Cok. iyiler. Benim dusuklerde cok yardimci oldular. Sonra hastanenin tup bebek dr.unu tavsiye ettiler. Serap hanima yonlendirdiler.Serap hanim simdi bodrumda yasiyor. Kendisi bana Dr. Ozlem hanimi tavsiye etmisti ama hastane bana uzak gidemedim. Istersen bir arastir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…