2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar 15. haftadan itibaren egzersiz de yapılabiliyormuş. Bir öneriniz varmı? neler yapmalıyız

yürüyüş, yüzme, pilates bence cok uygun sporlar. Bide rahatlamak ve normal doğum düşünüyorsan yoga diyebilirim

evet çok şükür :) yeşilliklerden tiksiniyorum. Çünkü hamilelikte bulantılar başlamadan önce çok yemiştim.

masallah canım Rabbim nazarlardan korusun niye ağladın ki ne sıkıntısı düştü içine ama bak bebeğin seni yanılttı zıpır zıpır olmuş meleğin

ne biliym canım ya en son 3 hafta önce gitmiştim doktora arası açılınca böyle vesvese kaplıyor içimi bişey oldumu acaba diye bizim minik tüp bebekle oldu ya korkuyorum her an elimden kayıp gidecek bugünler rüya gibi kalacak diye
ama dediğin gibi miniğimm kocaman olmuş elini kolunu sallıyodu annesine yerim ben onuu

Günaydın arkadaşlar, keyifler nasıl Benim bugün burnum kanadı, zaten çok tıkanma oluyor.Nefes alma ihtiyacımız da arttı haliyle
Bebeğini hisseden yok mu daha
Benim de bugun burnun kanadı ama minicik bi şekilde oluyormuş hamilelikte sma canım
Kizlar bugun mutfaga girmeyi basardim ve yemek yaptim tek cesit yemek ama olsun iyi geldi mutlu oldum :) darisi giremeyenlere dicem ama sanirim tek giremeyen bendim :)
Yaaaa bende de bulantı yok inanamıyorum ve iştahım da açıldı şimdi eşime tatlı yapıcam bende

Hoşgeldin canım panik bende sedyeye yattığımda oldu neden çünkü sırt üstü dönmüş tam sırtını bize vermiş doktor ense gayet iyi kalp gayet iyi dedi ama cinsiyeti göstermedi bide benim bebeğim hep uyuyomudur nedir 12+1 bugun ama hiç bize pas vermiyor hiç hareket yok boyu 6 cm gibi herşey yolunda 15 gün sonra kontrolümüz rabbim bebişlerimizi korushn

Vesvese yapıp üzme yiğenimizi lütfeen ama. Evet ben bilemem belki ama gerçekten zor bir süreç olsa gerek. ama sen ne yaparsan yap Rabbim izin verdiği sürece orada durur izin vermediği sürece gider canım Rabbime emanetler sadece. Dua et bol bol ve inan bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın

canım sen bıraktın dimi folikasiti kullanmayı?

maşaAllah senin kuzuda kocaman olmuş bizimkinin iki katı boyu çikolata yesene o zman kıpır kıpır oluyolar :) hadi bakalım bende belki 14 nisanda gittiğimde cinsiyeti öğrenirim 12 haftayı geçmiş oluyoruz gösterirse minikler beraber öğrenmiş oluruz

haklısın canım esirgeyen biz değil Rabbim biz naparsak yapalım tek hüküm onda ama insanoğlu işte tamamen Allaha bırakmayı beceremiyoruz.
İnşaAllah tatlım hepimizde sağlıkla sıhhatle kucağımıza alır bebeklerimizi büyütürken yaşadıklarımızı konuşuruz ne güzel olurrr

burda 20 haftadan sonra eksersiz icin haftada bir gün dogum ebelerinden kurs ala biliyorsun canim... bilmiyorum orda yokmu böyle birsey? esinle birlikte gidiyorsun rahatlatmak icin böyle eksersizler göstertiyorlar

hmm bilmiyorum ki erzurumdayım ben. Doktor kotrolümüzde unutmazsam sorarım inşallah.

canım sen bıraktın dimi folikasiti kullanmayı?
Bıraktım canım multitamin ve demir içiyorum şuan
Kusarken mideden azcık kan gelmesi normal mi kızlar? bu durumu yaşayanlardan bilgi alabilir miyim?
Ahh ahh çok kustum öyle kan merak etme otacının bitkisel pastilini yedim hep

Evet canım aynı zamanda gidecez eşimin yüzü düştü yine öğrenemeyince ayda bir dedi doktor kontrolü eşimi üzgün görünce 15 gün sonra gelin dedi :):):)

haklisin ya, sonrada baska stres gelir, yazik adamlara :)

evet çok şükür :) yeşilliklerden tiksiniyorum. Çünkü hamilelikte bulantılar başlamadan önce çok yemiştim.

bende yagli seyler yiemiyorum, helede et türü hic yiyemiyorum, yumurtada kokuyor geliyor bana

bende ayni canim, cok merak ediyorum cok, cok düsünüyorum...bizimkide tedaviyle oldu, o yüzden cok bekledik cok ugrastik insan olur olmas olumsuz düsünyüor, ...allah yardimcimiz olsun :)

hmm bilmiyorum ki erzurumdayım ben. Doktor kotrolümüzde unutmazsam sorarım inşallah.

Almanyada var canim, sanirim vardir TR dede böyle doguma hazirlik kurslari.
yoksa ben gittiyimde anlatirim sizlere :)

Geçen nisan annelerinde göbişleri gördüm kocaman olmuşlar :))))))))
Bir de çıplak göbek eklemişler Ben çıplak eklemem ama doğuma yakın giyinik göbişimi ekleyebilirim

Cevabın için teşekkür ederim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…