merhaba annişler. nasılsınız? bebişler nasıl?
son bir kac haftada sivilcelerim cogaldi kizlar :))
batil bisey mi bilmiyorum ama erkek anneyi guzellestirirmis kiz da annenin guzelligini alirmis derler yaslilarimiz :))
son bir kac haftada sivilcelerim cogaldi kizlar :))
batil bisey mi bilmiyorum ama erkek anneyi guzellestirirmis kiz da annenin guzelligini alirmis derler yaslilarimiz :))
Ya o zaman da söylemezse. Ben cinsiyetini öğrenmeden gitmicem burdan dicem. Doğumu da sende yapcam bana cinsiyetini söyle dicem
kizlar siz cok oduyormussunuz ya :/ biz muayene ucreti 20 TL oduyoruz ozelde ilk kan tahlilleri icinde toplam 45 TL odedik ama ikili testini yaptirmiycaz o yuzden fiyatini sormadik bile..
Aynen benim gibi düşünüyorsun..Söylemezse bir daha ki randevuda soyleyeceğim demiştin neden sımdı söylemiyorsun dicem gözükmüyor derse tamm ozaman ben çikolata yiyim birazdan gelirim yeniden dicem yok derse de tamm ozaman baska doktora gidiyorum ben artık iyi günler size dicem cıkcam ve baska doktora gitcem
bilmem 3 haftadır kullanıyorum hiç bir sıkıntım olmadı canım yada 2 haftada olmuş olabilir yalan söylemiş olmayayım şimdi
kizlar catlaklar icin ne kulaniyorsunuz?
adi ne kremin ve günde kac defa kulaniyorsun?
bende bitkisel yağ karısımı kullanıyorum canım
ya canım senin yazdığın yağlar vardı onlar bi yerde kayıtlıysa paylaşırmısın tekrardan ben yazdım ama kaybettim notu
Aynen benim gibi düşünüyorsun..
Her odaya adım attığımızda da bi zahmet muayene ücreti istemesinler :/
kızlar doktoruma sordum çatlaklar için ne kullanayım die benim bildğim en etkilisi sebamed gebeler için çatlak kremi dedi. bende onu almayı düşünüorum. bitane bio-oil die bi yağ karısımı aldım cok güzel ama kutusu cok küçük hemen bitti.
Iyiyiz canim siz nasilsiniz
canlar nasılsınız
kamuran canım bebeğini görmüşsün sağlıklıymış şükür
kızlar bizimde yarın 14,30 randevumuz var bakalım neler diyecek doktor amcamız
acaba muane ücreti içinmi boyle yapıyorlar?
canım benim yağların toplamı da 40 liraya geldi ama çok şükür hem iyi geliyor hem kaşıntımı önlüyor hemde gayet iyi geliyor canım ben bu yağları kullanmadan önce kasıntıdan uyuyamıyordum bile. gece uyanıp kaşınıp uyuyordum
Ben bunu kullanıyorum.
Eki Görüntüle 1047434
Ben her akşam bir defa sürüyorum. Karnım büyümeye başladı benim. Artık ikiye çıkarsam iyi olur..
bende bitkisel yağ karısımı kullanıyorum canım
kızlar doktoruma sordum çatlaklar için ne kullanayım die benim bildğim en etkilisi sebamed gebeler için çatlak kremi dedi. bende onu almayı düşünüorum. bitane bio-oil die bi yağ karısımı aldım cok güzel ama kutusu cok küçük hemen bitti.
benimde kaşıntılarım başladı en güzeli aslında senin aldığın gibi doğal olanı almak.fiyatıda iyimiş . ben normalde çok tüysüzüm yağlar tüylenme yapar dediler korkuyorum o yüzden almıyorum .sende yaptımı damlacım ??
Onu ben de cok kisiden duydum benimde sivilcelerim var maaleseff gitmiyor
Benim de göğsümde sivilce çıkmaya başladıayrıca cildim de aşırı kurumaya başladı özellikle dudaklarim
%65 kız bekliyorum bende ve ergenlikte bile bukadar sivilcelem çıkmamıştı sanırım doğru bu yada bende uydu birtek suratımda da değil sırtımda da sivilcele tarlaları oluştu
bilmiyorum canım bende tüylenme yapan tek şey tatlı badem yağı oldu oda göbeğimin üstünde bir çizgi oluşturdu. sanırım o çizgi hamileliktende oluyormuş. şöyle bir batıl inanç varmış çizgi göbeğe kadar çıkarsa kız göbek delinin üst terafına geçerse de erkek olurmuş. onun dışında hiç tüylenme olmadı. aktara da sordum tüylenme yapmaz dimi bunlar dedim hayır dedi sende sor canım oyle al. yağlar kremlerden daha cok içime siniyor benim. ben hamileliğimin başından beri kullanıyorm ilk haftalar lierac ve tatlı badem kullandım okadar para verip lierac aldım ve 2-3 hafta içinde bitti. uzun oldu birazcık canım ama artık kusura bakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?