- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Ben doktora 12sine randevuyu zor almışım. O kadar yoğun ki :) Facede de ekledim doktoru :) İlk defa gidicem :) Bundan sonra da eğer ki övdükleri kadar iyi bulursam ben de ona gidicem. Doğumu da onda yapıcam :)
ben genelde hep giyiyorum canım dikkatli olduktan sonra bir problem olmaz
Eki Görüntüle 1049130 Merhaba,
6 aylık evliyim nasipse bende Ekim ayında anne olacağım
çok mutluyummm hepiniz gibi ama aynı zamanda da endişeliyim
25 yaşımdayım ve içimden bir ses sürekli bakabilecek misin diyor
Evlenene kadar yemek, ütü yapmışlığım yoktu, annem sağ olsun elimizi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı biz hep okuduk ders çalıştık
Ama evlenipte iş başa düşünce çok şükür eşiminde desteği ile herşeyin üstesinden geldim, o yüzden adım stajyergelin
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hergün birşeyler okumaya öğrenmeye çalışıyorum, buradan yazılanları takip etmeye çalışıyorum
Merak ettiğim benim gibi endişeleri olan var mı, tek korkan ben miyim
doktorunun ismi ne canım? cok yogun olması aslında iyi değil canım birsey olsa nasıl ulaşacaksın adam yoğun cunku yada kadın bilmiyorum :)
Ben topuklu ayakkabı giycem :) 8 aylıkken giyen ve oynayan gördüm :) Biz 6. ayımızda hayli hayli giyeriz :)))
Ah be canım,keşke iyi hissettiren bir Dr bulabilsem,yine Dr değiştireceğim bakalım bu defa kime gideceğim
Eki Görüntüle 1049130 Merhaba,
6 aylık evliyim nasipse bende Ekim ayında anne olacağım
çok mutluyummm hepiniz gibi ama aynı zamanda da endişeliyim
25 yaşımdayım ve içimden bir ses sürekli bakabilecek misin diyor
Evlenene kadar yemek, ütü yapmışlığım yoktu, annem sağ olsun elimizi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı biz hep okuduk ders çalıştık
Ama evlenipte iş başa düşünce çok şükür eşiminde desteği ile herşeyin üstesinden geldim, o yüzden adım stajyergelin
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hergün birşeyler okumaya öğrenmeye çalışıyorum, buradan yazılanları takip etmeye çalışıyorum
Merak ettiğim benim gibi endişeleri olan var mı, tek korkan ben miyim
Dün akşam 10da 14. hafta kontrolüm vardı, 10. haftadan beri daha az stresli (ama yine de biraz oluyor hala) ve daha heyecanla bekliyorum kontrolleri:)
Çok şükür önce kalp atışını görüp derin bir oh çektik, sonrada önce uyuyan bebeğimiz muayene başlayınca hareket etmeye başladı ki bu defa çikolata yemeyi de unutmuştum:) Ablam ve küçük yeğenlerim de vardı yanımızda ablam kızlara bakın kuzeniniz nasıl yüzüyor deyince çok hayret etti bizim kızlar:)
Crl 8.8 olmuş hala bir hafta önden gidiyor sıpacık, bu arada doktor bu son Crl ölçümü dedi, ona da içim hoş olsu, bebişlerimz büyüyor inşallah kızlar:)
Cinsiyeti için kıza benziyor dedi,Damla(mimoza)ve Naboo dan sonra 3. kız biz olacaz galiba:) ama anketi işaretlemedim şimdi çünkü şimdişik benziyor iki hafta sonra tam nerleşir dedi, o zaman işaretleriz artık bizde.
İkili testin kan sonuçlarını da aldık çok şükür gayet iyi çıktı ama bunlar risk analizi tabi, hatta dün doktorumuz detaylı açıkladı bize bu testi, risk faktörü 1\2 bile olsa hakem amniyosentezdir, en son sözü o söyler dedi.
16. haftada dörtlü test de yaparız dedi ama benim doktorum garanticidir, alıştım ben ona, çok pahalı olursa yaptırmayız, değilse yaparız onu da:) bu aralar evde ablam ve iki kız yeğenim kızlar kulübü olarak takıldığımız için arada yazdıklarınızı okuyup gülümsüyorum size,
hepinize selamlar, sevgiler....:)
aaa ben normalde düğünlerde topukluyla başlardım topuklu ayakkabı çok zarif duruoo elbiseyle tamamlıyo ama babetten vazgeçemiorum babetle bitirirdim düğünü bayılıorum düz ayakkabıya rahatıma çok düşkünüm düğünümde bile converse vardı ayağımda değiştirmiştim sonradan o kadar rahatım yani :)
Ben düğünde topuklu ile sonuna kadar oynadım hiç oturmadım :))))
Sen çok rahatına düşkünsün. Olsun bu da iyi :)) Gelinliğin altında converse giyenleri hep merak etmişimdir. Demek ki biri sensin :)
ben bayılırdım sonuna kadar o topuklularla :) evet benim biri çok güzel oldu rahat rahat döktürdüm vallaa ohhhhh :)))
Kizlar fotograf eklemede sorun yasiyorum yardimci olur musunuz fotolari ekledim yukle dedim hala yukleyemedi
Evlenince her şeyin üstesinden gelmişsin, bebeğine de bakarsın. Biraz alıştıktan sonra kolaylaşacaktır :)))
Hepimizin korkuları var hele ki benim gibi çalışan kadınların..
Ama bi şekilde bebeğimize en iyisini sunucaz. Bizler iyi anneleriz :)
Herkes bebeğini dört gözle beklemiyor gerçekten ben etrafımda görüyorum. Hamile oldukları akıllarına bile gelmiyor...
Oynamaya ne meraklıymışız biz dee :)))
Gozun aydin demeyi unuttum kacinci haftadasin sen
Doğru diyorsun canım. Zaten ben topuklu giyince daha çok dikkat ediyorum kendime. Bugün düz ayakkabı giydim, takıldım düştüm. Nasıl başardıysam..
Kendime bakamıyorum bu ara. İçimden hiçbir şey gelmiyor. İyice saldım!
Bende şimdi çalışıyorum, şuan 11.haftamdayım sıkıntım yok ama ilerde çocuğumla vakit geçirmek için ayrılmayı da düşünüyorum işten.
Aslında bakabilecek miyim korkumun altında yatan neden galiba kayınvalidem ve görümcelerimin (3) çocuk konusunda deneyimli olmaları
yani hep ailelerinde küçük bir bebek olmuş, bakmış ilgilenmişler, bizim ailemizde yoktu öyle hiç
kardeşimle de yaşlarımız çok yakın zaten birlikte büyüdük
şimdi ben çocuğumu büyütürken öyle olmaz böyle yap derlerse bana:18: ben bakamıyor muyum diye korkuya kapılırım
Sen çok rahatına düşkünsün. Olsun bu da iyi :)) Gelinliğin altında converse giyenleri hep merak etmişimdir. Demek ki biri sensin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?